2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar iyi geceler, bu gün ikili test için gittim hastaneye, o sırada içeri de muayne olan bir bayan 9 aylık hamile, doğum için gün sayarken bebek karnında ölmüş, çok etkilendim bu saat oldu hala uyuyamadım, o bayanın hayrkırışları kulağımdan gitmiyor, o bağırdıkça ben kaçtım hastaneden, ve ikili testi de olamadım...
Yarın tekrardan gidicem, Rabbim kimselere böyle acılar tatdırmasın, çok üzüldüm. Bi türlü atlatamadım...
İkili test olan var mı aramızda ? Sadece kan veriyomuşuz öyle mi ?

Ben çagri merkezinde calisiyorum yani surekli ayakta da degilim niye oluyorki hayirlisi bakalim bi zarari olmasinda bebislerimize gelsin no problem :)

Sarı akıntının normal olduğunu söyledi doktorum canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok çok çok teşekkür ederim, söylediklerini deneyecem:)

benim idrarım su içince açılıyor ama genel olarak sarı hamilelik öncesi gibi berrak olmuyo akıntım da beyazımsı sarımsı kokusuz sanırım normaliz :)

Günaydınnn sevgili annecikler. Hep güzel haberler alacağımız bir gün olur inşallah.

Ben para verebiliyoz sanıodum kesin veremiyoz mu şimdi? Borç olarak mı ödememiz lazım?

yok canım para veremiyoruz sağlık problemi değil çünkü yaşadığımız doğal bi süreç sadece tutmamız hamileyken farz değil ama borç sonra tutmamız lazım

çok üzüldüm canım allahın takdiri böyleymiş artık bi meleğin var senin şefaatçin. tez zamanda sağlıklı bi hamilelik ve bebek nasip edecek allah inan buna

Büyümüş dedi doğum evine git dedi

Ne yapıcam ben nasıl kürtaj olucam
Nasıl alıcaklar bebegimi bilen varmı ?

benim bi arkadaşımın başına geldi canım aynı durum genel anestezi ile kürtaj işlemi yaptılar bişey hissetmedi kürtajdan sonra bi hafta 10 gün kadar adet gibi kanamsı oldu ve o sürede yattı dinlendi şimdi tekrar hamile bi iki aya doğurcak seninde öyle olcak canım herşey yoluna girecek

Günaydın tatlı anneler, sağlıklı ve mutlu bebişler diliyorum hepinize😘

cumartesi tarama testim var...13+1 olacagız doktor amcanın ümüğüne çöksem söyler mi acaba cinsiyetini

cumartesi tarama testim var...13+1 olacagız doktor amcanın ümüğüne çöksem söyler mi acaba cinsiyetini

Günaydın hamileler :))

Evet canım Çökünce söylüyorlar kız erkek önemli değil deyin ikisine dee hevesliyiz deyin eşin de aynısını desin.. Benim eşim kız istiyordu ben erkek doktorun odasından çıkmadık en sonunda kadın gülerek pes ediyorum kız dedi :)) hadi hayırlısı olsun sana da inşallah canım Perşembe de benim testim var inş güzel sonuçlar alırız..

inşallah canım ya. acayip heyecanlanıyorum kontrollerde.
Bu heyecanla pirt diye doğuruveririrm inşallah

Kızlar günaydın bi arkadaşımız bbeğini kaybetmiş Rabbim sabır versin aynısını B'ne yaşadım şimdi tekrar hamileyim en kısa zamanda sağlıklı bi evlad nasip etsin Allah.. Ev taşıyorum ve sanki parça parça hr yerim ağrıyo bi yerleşseydik yatıp uyucam sürekli

:)))Kesin ogrenirsin utangaç bebis değilse tabi hayırlısı bakalım bende meraklardayim eşimde:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kizlarr:))hatay yaniyor deniz yanibasimizda ama bakıyoruz oyle://

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok sağol canım deneyelim..
ben kapağını açınca soluğu wc de alıyorum
mecbur eşim denicek

Aynencanım her şey kokuyor bana evde tek kaldığımda açlıktan ölüyorum ama buzdolabının kapağını açamıyorum plastik gibi bir şey kokuyor ben normalde sitkeli su ile silerim ama fark etmiyor ( burnunu kapatarak açmayı dene ben ötlyapıyoruk gerçi işe yaramıyor ama olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…