- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
Kızlar sol kasigima yakın bi yerde 4 kere baloncuk patlar gibi bisey oldu hepte aynı yer bebek mi gaz mi ne ki
Ben aksam oldumu titrıyorum... Kansızlık olabılır dedıler tahlılım normal sonuc verdı...anlamadım nıye
Canm bebegın kac haftalık... Muhteöelen gazdır... Cunku bebek hateketlerı suan 4 kere ustuste sana hıssettırecek kadar güçlü degil.. Yani ilk hamilelikte16. Haftanın sonunda hissediliyo oda 1 sn falan uzun süren hareketlerı hıssetmek için en az 6 ayı bitirmek gerekıyo böle...
Gazın var nisam:)
Kızlar son bir haftadır muhtesem bi sırt agrısı yasıyorum... Üşüttüm mü yada hamilelikten mi anlamadım...
Ama özellikle sol tarafa dogru sırtımın tam ortasında cok agrıyo özellikle bi nokta war orası tamamen agrıyo..
Napıcam bilemedim anca her aksam eşim saolsun ....
Masaj yapıyo...
Bapıcam bilmiyorum.. İtkisel yaglardan kullanasam nane yagı biberiye yagı agrı geçirme özelligi varya acaba bişi olurmu diye düşünüyoeum .. Bu konuda bilgisi olan arkadaslar bana yardımcı olursanız cok sevinirim... Lakin bu agrıyla cok zor !!!!!!
İki gece üst üste rüya görüyodumm rüyamda dr bana bebegini alıcaz diyodu hep bu sabah dudagım uçuklamışdı dayanamadım gittim dr da zaten cok yeni dedi hissettim bilmiyorum kimseye göstermesin allahım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de geceleri titriyorum uykumdan uyanıyorum hatta kansızlık çıkmadı... Hep aynı düzenli saatlerde yitiriyorum gece 2 de 4te.. Bebek Doğu'nda seni o saatlerde uyandıracak dedi kimisi de :))
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
çok geçmiş olsun canım...sen elinden geleni yap...dinlen...ilaçlarını kullan...allaha dua et...gerisine de karışma...kalsa da hayır düşse de hayır...onu biz bilemeyiz...ama güzel düşün ki güzel olsun
ah canım benım felak nas oku devamlı canım. birde rabbi hebli mines salihin de...
Benım doktorum progestan iğne yerine prolupon depot verdi daha ağır daha etkili diye.Korkma birşey olmayacak bebişine allahın izni ile..wc dışında ayağa bile kalkma ..Varmı bakacak kimsen canm
canım üzme kendini benim bi arkadaşımın bebeğide çok aşağıdaydı doğurana kadar kanaması oldu ama şimdi 1,5 yaşında tosun gibi maşallah
biraz sıkıntılı geçirdi sürekli yatış aldı ama sağlıklı da bebeği oldu
bi arkadaşta demiş nas felak her akşam yatarken okuyorum sende oku
yok tatlım genetik testi de yaptırmıştım ama bir sorun görünmedi,,,,
benim hamile olduğumdan haberim yoktu ve doğum kontrol hapı kullanmıştım,,,
birde beklenmeyen bir hamilelikdi onun için çok stres olmuştum birde eşimle çok tartıştığımız bir dönemdi,, hem hamilelik öncesi hem hamilelik sırasında,,, bilemiyorum belki stresden oldu,,,,,, ( kavga sebebim de görümcelerim ve KV di,,, onun için o insanları görünce bebeğimin katilini görmiş gibi oluyorum,,yani gerçi haksızlık yapıyorum ama,,,, bilemiyorum,,,
şimdi hamile olduğumu da söylemedim,,, söylemeyi de düşünmüyorum,,, saklayabildiğim kadar saklayacağım,,, korkuyorum evimin huzurunu bozucaklar diye) senden bir dokundun bin ah işittin değil mi :))))
ama kimsenin başına gelmesin ben çok zor toparladım kendimi,,,,,
Sağolun kızlar çoğunuz yaşadınız bunu o yüzden sormak istedim, kendi doktorumu aradım hastası var diye görüştürmek istemedi sekreteriöğlen arayacakmışım dedim öğlene kadar nasıl bekliycem düşük riskim var diyorum o zaman size gelmemin ne manası var doktırumla görüşemeyceksem dedim bağladı dr da yapılacaklar yapılmış diye kısa kesti dengesiz çok sinir oldum ya beni iyisi bulmaz deli olcam artık eşim razı olsa erkek doktora gidcem bu bayanlar çok anlayışsız
misdely canım tek doz mu oldun proluton depotu yeterli değilmi? Az önce yine pembe leke geldi korkuyorum
canım adı üstünde depo yanı. 3gunde 1 vuruldum ben. 500 mg ilaç ama yağlı çözelti.. yavas yavas geçti lekelenmeler bende. Hamd olsun su anda hiçyok ama yinede 20 haftaya kadar devam dedi doktorum. 3 gun sonra sana da gel demiş ya o yüzden yine vuracaktır korkma
bebeğin hareketini hissetmişsin ...
çok sağol canım 3 gün sonra o dr un randevusu dolmuş dr çok iyi erkek dr ona gitmek istiyorum, acili listesinde de yok napıcam şimdi, o kadına gitmem dahakendi dr um 30 una kadar izinli,bahtsız bedeviyim, özelde bir dr um daha var o da düşecek olan düşer deyip ilaç bile vermiyor erkek dr randevusuz alır mı acaba?
kızlar bugün 2 li testimi yaptırdım henüz kan testi sonucum çıkmadı ama ense kalınlığı 0.7mm çıktı sizlerin ense kalınlıkları kaç çıktı diğer sayfalarda okuyorum herkesin 1 in üstünde çıkmış 12+0 iken bakıldı düşük mü ne anlama geliyor?
kızlar bugün 2 li testimi yaptırdım henüz kan testi sonucum çıkmadı ama ense kalınlığı 0.7mm çıktı sizlerin ense kalınlıkları kaç çıktı diğer sayfalarda okuyorum herkesin 1 in üstünde çıkmış 12+0 iken bakıldı düşük mü ne anlama geliyor?
kızlar bulantılar ne alemde... Benım sabah bulantıları son gaz devam. acaba ne zaman gececek bılemıyorum ki ama şu var yataktan kalkar kalkmaz eskiden wc koşardım şimdi 20 dakıka falan sonra acaba böyle böyle mi geçecek:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?