2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben de geceleri titriyorum uykumdan uyanıyorum hatta kansızlık çıkmadı... Hep aynı düzenli saatlerde yitiriyorum gece 2 de 4te.. Bebek Doğu'nda seni o saatlerde uyandıracak dedi kimisi de :))

kızlar bulantılar ne alemde... Benım sabah bulantıları son gaz devam. acaba ne zaman gececek bılemıyorum ki ama şu var yataktan kalkar kalkmaz eskiden wc koşardım şimdi 20 dakıka falan sonra acaba böyle böyle mi geçecek:26:

Mervecim doktor bana şu an badem yağını bile önermesi aynı sırt ağırımı bende de var belim kopuyor incelik nokta gibi sanki.. Eşime ovduramıyorum eli değimde ağır geliyor gibi hehehe :)) Allah acil şifalar versin inşş

geçmiş olsun.. başın sağolsun .. en kısa zamanda tekrar hamile kalman dileğiyle ... Allah sana ve eşine başka acı göstermesin ...

Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedi bir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var

çok geçmiş olsun canım...sen elinden geleni yap...dinlen...ilaçlarını kullan...allaha dua et...gerisine de karışma...kalsa da hayır düşse de hayır...onu biz bilemeyiz...ama güzel düşün ki güzel olsun

ah canım benım felak nas oku devamlı canım. birde rabbi hebli mines salihin de...
Benım doktorum progestan iğne yerine prolupon depot verdi daha ağır daha etkili diye.Korkma birşey olmayacak bebişine allahın izni ile..wc dışında ayağa bile kalkma ..Varmı bakacak kimsen canm

canım üzme kendini benim bi arkadaşımın bebeğide çok aşağıdaydı doğurana kadar kanaması oldu ama şimdi 1,5 yaşında tosun gibi maşallah
biraz sıkıntılı geçirdi sürekli yatış aldı ama sağlıklı da bebeği oldu
bi arkadaşta demiş nas felak her akşam yatarken okuyorum sende oku

Son düzenleme:

Sağolun kızlar çoğunuz yaşadınız bunu o yüzden sormak istedim, kendi doktorumu aradım hastası var diye görüştürmek istemedi sekreteri öğlen arayacakmışım dedim öğlene kadar nasıl bekliycem düşük riskim var diyorum o zaman size gelmemin ne manası var doktırumla görüşemeyceksem dedim bağladı dr da yapılacaklar yapılmış diye kısa kesti dengesiz çok sinir oldum ya beni iyisi bulmaz deli olcam artık eşim razı olsa erkek doktora gidcem bu bayanlar çok anlayışsız

misdely canım tek doz mu oldun proluton depotu yeterli değilmi? Az önce yine pembe leke geldi korkuyorum

Canım biri bni anlattı sanki bnde bebeğime hamileyken eltim yüzünden çok stresli günler geçirdim hamileymişim o ilk tutunacagı donemde eltimin kaynımın a... S... Resmen ama işte olan bana oldu strese baglı pohtı atmıss bebegım öldüü şimdi bende sölemedim hatta o bebek öldükten sonra diğer eltim doğum yapmıstı onun laflarını cektim becerip doğuramadınmı demedi,, allah sana ikiz versinde böle yurtdısına gezmeye gideme dedi arkasına bırıncı 5 aylıkken ıkıncıye hamıle kaldıı bn ikinciyi yapıom sende daha tık yokmu dedi neler nelerr ama sabrettım şimdi hamileyim ve sölemedimm eşimle bi sorunum yok oda ailesine abısine annesine çok kızgın bn şimdi söle diorum hayırr en son duysun dioo heralde dguma giderken sölicek😃😃😃 ayy cnm bnm dert ortagıyız aynı zamandaa senin anlıcagın senı o kadar ıyı anlıorum kii allaha sığın sabret rabbım ne eylerse güzel eylerr...

canım adı üstünde depo yanı. 3gunde 1 vuruldum ben. 500 mg ilaç ama yağlı çözelti.. yavas yavas geçti lekelenmeler bende. Hamd olsun su anda hiçyok ama yinede 20 haftaya kadar devam dedi doktorum. 3 gun sonra sana da gel demiş ya o yüzden yine vuracaktır korkma

çok sağol canım 3 gün sonra o dr un randevusu dolmuş dr çok iyi erkek dr ona gitmek istiyorum, acili listesinde de yok napıcam şimdi, o kadına gitmem daha kendi dr um 30 una kadar izinli,bahtsız bedeviyim, özelde bir dr um daha var o da düşecek olan düşer deyip ilaç bile vermiyor erkek dr randevusuz alır mı acaba?

kızlar bugün 2 li testimi yaptırdım henüz kan testi sonucum çıkmadı ama ense kalınlığı 0.7mm çıktı sizlerin ense kalınlıkları kaç çıktı diğer sayfalarda okuyorum herkesin 1 in üstünde çıkmış 12+0 iken bakıldı düşük mü ne anlama geliyor?

canım benım alır da özellıkle rica etsen. Mesela benım düşük riskim oldugunda mesai saatleri dışında ayrı bir ücret odeyerek muayene olmuştum. 60 tl gibi bir ücret almıştı doktorum.Bambaşka bir doktor denesen?İğne kaç tane verdi canım sana?3 gun sonra vurdur istersen iğneyi yine sonra 30 unda doktoruna git olmaz mı?İğne gercekten fayda ediyor canım

düşük olması iyi canım maksimum 2,5 3 cm olması gerek diye biliyorum bence endişelenme aksine sevin :) çünkü yüksek çıkması sıkıntı

canım tam bilemeyeceğim benim ki 11 haftada baktı yani geçen cumartesi
ikili test istemedim ense kalınlığı da güzel dedi ölçü vermedi
gerçi benim doktor ilk keseyi gördüğümüzde de kese güzel deyip gene ölçü vermemişti
sadece bebeğin boyunu söyledi oda zaten ultrasondan verdikleri resimde yazıyordu

benim iki gündür tavan yaptı ama hiçbi zaman düzenli olmadı bulantılarım. iki gün geçti iki gün oldu ama olduğunda hep daha şiddetli oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…