2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım ücret hiç önemli değil yeter ki baksın ama devlette dr burda özelde kadın doğum acil yok bir tek devlet bakıyor o yüzden akşam oraya gittik, iğne tek doz yazdı 3 gün sonra gel dedi, başka doktora gidip canımı sıkmak istemiyorum sinirimi bozmalarına tahammülüm yok zaten hassasım, kaldım arada deli olucam dr dan yana gülmedi yüzüm, özelde kine gidicem mecbur o da gerek yok diyecek eminim, kendim alıp 3 gün sonra vurunsam olur mu acaba, keşke şu muayenehaneler serbest olsa oğlumda öyleydi çok rahattım hep muayenehaneye gitmiştim gece bile ara diyordu doktorum

kızlar bugün doktora gidicem 6.haftadan beri gitmemiştim bebeğim nasıl ne kadar büyüdü çok merak ediyorum. bi arkadaşın bebeği ölmüş okudum çok etkilendim korku oldu biraz bende dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah

canım böyle haberlerden hepimiz çok etkileniyoruz ama sen içini ferah tut
stres bizim en büyük düşmanımız rabbim sana emanet yavrularımız deyip bekleyeceğiz

Aynıyız canım seninle güzel haberlerini bekliyorum
bende cuma günü gidicem ikili test istiyecek sanırım

bakacak kimsem var canım kv geldi sabah sonra görümcem zaten alt kattalar oğlumuda yanına aldı sağolsun

kızlar dün moral fmde hamile ve doğum piskoloğu zeynep hanım vardı bizler için çok faydalı şeyler söyledi burdan dinleyebilirsiniz...

http://www.moralfm.com.tr/programlar/kadinca-kararinca/0

Kadınca Kararınca 23 Haziran 2014 Tarihli Yayın (Konukoğum ve Gebelik Psikoloğu Zeynep Öztürk Konu:Gebelik ve Doğum Psikolojisinin Boyutu.)

Son düzenleme:
canım böyle haberlerden hepimiz çok etkileniyoruz ama sen içini ferah tut
stres bizim en büyük düşmanımız rabbim sana emanet yavrularımız deyip bekleyeceğiz

Aynıyız canım seninle güzel haberlerini bekliyorum
bende cuma günü gidicem ikili test istiyecek sanırım

bi kaç gün önce bende rüyamda kalbinin durduğunu görmüştüm aklıma kötü şey getirmemiştim ama okuyunca bide heyecandan korku oldu birden haklısınız aklımıza kötü şeyler getirmemeliyiz. iyidir inşallah az kaldı gidip görücem öğleden sonra. haftaya cuma da gidicem ben ikili test yaptırmıcam doktorum kabul etti sadece ense kalınlığına bi bakalım dedi

günaydın kızlar kötü haberler okudum çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
bebişlerimizi eksiksiz ve noksansız en önemlisi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
insan psikolojik olarak çok etkileniyor gerçekten

Caniim dualarim seninle bebisinle. Sikayetin belirtin olmadi mi?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

günaydın canım. ankaraya taşınmıştınız naptınız yerleşebildiniz mi

Neden yaptırmıyosiniz ikili testi

Saol Allah razı olsun ben biraz geçsin sonra istiyorum

günaydın canım. ankaraya taşınmıştınız naptınız yerleşebildiniz mi

yooook canım daha eşyalarımız gelmedi ben annemin evinde kalıyorum daha ev bile tutmadık açıkçası eşim işe ağustos sonunda başlayacak o zamana yakın taşınmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse

Neden yaptırmıyosiniz ikili testi

canım sonucu değiştirmicek bide sıkıntı çıkma ihtimali bile olsa allah korusun ben kendimi yer bitiririm stresle bebeği de etkilerim en iyisi bilmemek iyi olduğunu düşünmek.. ben öyle düşünüyorum en azından

anladım canım sayılı gün çabuk geçer iyice bi alışın oturur her şey yerine nasılsa keyfini çıkar annenlerde olmanın :)

anladım canım sayılı gün çabuk geçer iyice bi alışın oturur her şey yerine nasılsa keyfini çıkar annenlerde olmanın :)

aynen öyle ekmek elden su gölden ama aşkım pazar günü antalyaya dönücek napıcam ben o kadar zaman eşim olmadan bilmiyorum belki cinsiyetiini bile eşim yanıımda olmadan öğrenicem

valla olur canım çünkü doktor vurun dedi bana. zaten ılk yazar yazmaz 2 doz verdi 1 hafta sonra gel dedi
amin canım
bakacak kimsem var canım kv geldi sabah sonra görümcem zaten alt kattalar oğlumuda yanına aldı sağolsun
cok sukur canım buna sevındım
herseyden etkılenıyoruz canım

Saol Allah razı olsun ben biraz geçsin sonra istiyorum

Arkadasim inan ki burdaki herkes senin kadar uzulduk aci haberine. Rabbim istediginiz zaman gonlunuzdeki gibi hayirli saglikli guzel evlatlar nasib etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…