2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ben de senin gibi düşünüyorum ne gelirse Allah'tan... Ama eşim çok pimpirilli ve bu testi yaptırmamı istiyor randevusuna bile aldı (

Ben de senin gibi düşünüyorum ne gelirse Allah'tan... Ama eşim çok pimpirilli ve bu testi yaptırmamı istiyor randevusuna bile aldı (

ben ilk başta sormuştum doktoruma tedavi edilebilecek hastalıklara bakıyo musunuzyoksa genetik sıkıntılar mı anlaşılıyo sadece diye o da tedavi edilecek şeyler bakmıyoruz her türlü kabulümüz derseniz yapmanın manası yok dedi sadece bebeği aldırıp aldırmama kararında etkili oluyo dedi bizde eşimle yaptırmak istemiyoruz dedik. kabul etti sadece ben ense kalınlığına bakarım dedi o önemli dedi onun içinde haftaya cuma gidicez 12+0 olcak o zaman

Elvankenttemiydin? ? ben de orda oturuyorum :))gerçi şimdi kv yanindayim hatayda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü haberler canımı sıktı biraz okudum da gecmisiRabbim mübarek aylar hürmetine yavrularimizi bize bagislasin herkesin ikili testi güzel çıksın insallah:)

cumartesi tarama testim var...13+1 olacagız doktor amcanın ümüğüne çöksem söyler mi acaba cinsiyetini

erkekse daha kolay belli oluyor ama tabi o anda bebeğin duruşu da çok önemli. tabi bazı dr lar 16 haftadan önce görse de söylemiyorlarmış.

eflalcim az bi rahat ol stres daha da etkiliyo bebeği. benimde çok çok aşağıdaydı bebeğim doktor moralimi alt üst etmişti. günde 3 progestan bide 3 günde 1 iğne vermişti bana. hep yattım kalkmadım 1 hafta, gittiğimde çok çok yukarı çıkmıştı. iğneleri bıraktım gerek kalmadı. sende bi rahat ol hep yat tevekkül gerisi. İnşallah çok çabuk iyi olursunuz cnm bebeğinle..

sol kasıkta olunca kız mıydı bilen var mı veya doğru mu bu?

Kesenin solunda olunca kız sağında olunca erkek diyorlar... Benim sağ idi kız çıktı :)) buna göre kendini ayarlama bence. Rabbim hayırlısını gersin..

herkese selam güzeller güzeli anne adayları nasılsınız..benim durumlar karışık bulantıdan kafamı kaldıramıyorum burayı bile okuyamıyorum bu hafta başladım işe...ama ölüm gibi gidip gelmek..birde rahmimde bir sorun çıktı çift rahimliymişim kalp şeklindeymiş..rahmim..buda düşük riski ve erken doğum riskinne neden oluyormuş..yani bir tane kızım olmasa...bunca zaman birsürü doktora gittim hayır doğum yaptım ilkkez böyle birşey duyuyorum.....

sizler nasılsınız herkes iyidir inşallah cinsiyetleri öğrenenler olmuş rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucaklarınıza bende çok merak ediyorum cinsiyetini..

Kizlar benim de bulantilarim tam gaz devam. Haftasonu iki gun folic plusi icmeyi unutmusum. Nerdeyse hic bulantim olmadi. Cok rahattim.iki gundur de iciyorum. Yine tavan yapti bulantilar. Bugun bitti ilacim. Ben de folbiol aldim bakalim. Bir de onu denicem. Sabah da saglik ocagindan ebe aradi. Kilo olctu 3kg vermisim. Tansiyonum da cok dusuk cikti 8.5-5.5. Birazdan esim gelince tekrar bi olcturcem bakalim nasi cikicak.

Bizim doktor yapmamız gerek modunda takıldı eşim de inandı. Mecbur yaptıracağım Allah kötü sonuçlardan sakınsın.. Sağlıkla kolaylıkla doğsunlar inş..

canım benim içini ferah tut allahın izniyle hiçbirşey olmıycak hiç kalkmadan yat tuvalet dışında kalkma sıcak duş alma..ve bol bol su iç canım...rabbimin izniyle hiçbirşey olmıycak...merak etme benimde içerde hala kanama odağı var..dikkat etmem gerek..merak etme hepimiz yaşıyoruz bu riskleri...iyi olsan bile iş yapma...

Bizim doktor yapmamız gerek modunda takıldı eşim de inandı. Mecbur yaptıracağım Allah kötü sonuçlardan sakınsın.. Sağlıkla kolaylıkla doğsunlar inş..

amin canım inşallah dileğimiz bu hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

Kesenin solunda olunca kız sağında olunca erkek diyorlar... Benim sağ idi kız çıktı :)) buna göre kendini ayarlama bence. Rabbim hayırlısını gersin..

senin cinsiyette ne kadar erken belli oldu aslında yavaş yavaş bize de söyleseler bilsek:18:

canım prolutonu bende tek doz oldum o zaten baya kuvvetli şimdi akşamları progestron 100 mg iki tane vajinadan alıyorum sabahta bir tane içiyorum..

Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa sürede bebişinle çıkarsın hastaneden. Ben nette olumuştum ne derece doğru bilmiyorum ama ; eşin sağ elini senin karnına koyarak 99 kere ya mübdi desin. Denemekten zarar gelmez. Ben eşim yanımda olmayınca kendim yapmıştım hala da aklıma geldikçe yaparım...
Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin cinsiyette ne kadar erken belli oldu aslında yavaş yavaş bize de söyleseler bilsek:18:

Biz eşinle doktoru sıkıştırdık.hastane kuralları gereği 16. Haftadan önce söylemem demişti odadan çıkmayız hiç önemli değil ne olsa seveceğiz diye diye söylettik sonunda :)) insan en başta cinsiyeti sonra da doğumu merak ediyor zaten :)) Rabbim hep güzel sevineceğimiz sonuçlar hayırlı sağlıklı bebişler versin bize inş âmin..

Karnınız şişti mi kızlar? Bem mide bulantısı yaşamadım ve şuanda resmen 5 aylık göbeğim var. Yürüyüş yaptıkça rahatlıyorum ama şişkoyum bildiğiniz :) Kilom sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…