- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
canım sonucu değiştirmicek bide sıkıntı çıkma ihtimali bile olsa allah korusun ben kendimi yer bitiririm stresle bebeği de etkilerim en iyisi bilmemek iyi olduğunu düşünmek.. ben öyle düşünüyorum en azından
Ben de senin gibi düşünüyorum ne gelirse Allah'tan... Ama eşim çok pimpirilli ve bu testi yaptırmamı istiyor randevusuna bile aldı(
yooook canım daha eşyalarımız gelmedi ben annemin evinde kalıyorum daha ev bile tutmadık açıkçasıeşim işe ağustos sonunda başlayacak o zamana yakın taşınmayı düşünüyoruz Allah nasip ederse
cumartesi tarama testim var...13+1 olacagız doktor amcanın ümüğüne çöksem söyler mi acaba cinsiyetini
canım ücret hiç önemli değil yeter ki baksın ama devlette dr burda özelde kadın doğum acil yok bir tek devlet bakıyor o yüzden akşam oraya gittik, iğne tek doz yazdı 3 gün sonra gel dedi, başka doktora gidip canımı sıkmak istemiyorum sinirimi bozmalarına tahammülüm yok zaten hassasım, kaldım arada deli olucam dr dan yana gülmedi yüzüm, özelde kine gidicem mecbur o da gerek yok diyecek eminim, kendim alıp 3 gün sonra vurunsam olur mu acaba, keşke şu muayenehaneler serbest olsa oğlumda öyleydi çok rahattım hep muayenehaneye gitmiştim gece bile ara diyordu doktorum
bebeğin hareketini hissetmişsin ...
sol kasıkta olunca kız mıydı bilen var mı veya doğru mu bu?
ben ilk başta sormuştum doktoruma tedavi edilebilecek hastalıklara bakıyo musunuzyoksa genetik sıkıntılar mı anlaşılıyo sadece diye o da tedavi edilecek şeyler bakmıyoruz her türlü kabulümüz derseniz yapmanın manası yok dedi sadece bebeği aldırıp aldırmama kararında etkili oluyo dedi bizde eşimle yaptırmak istemiyoruz dedik. kabul etti sadece ben ense kalınlığına bakarım dedi o önemli dedi onun içinde haftaya cuma gidicez 12+0 olcak o zaman
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
Bizim doktor yapmamız gerek modunda takıldı eşim de inandı. Mecbur yaptıracağım Allah kötü sonuçlardan sakınsın.. Sağlıkla kolaylıkla doğsunlar inş..
Kesenin solunda olunca kız sağında olunca erkek diyorlar... Benim sağ idi kız çıktı :)) buna göre kendini ayarlama bence. Rabbim hayırlısını gersin..
Sağolun kızlar çoğunuz yaşadınız bunu o yüzden sormak istedim, kendi doktorumu aradım hastası var diye görüştürmek istemedi sekreteriöğlen arayacakmışım dedim öğlene kadar nasıl bekliycem düşük riskim var diyorum o zaman size gelmemin ne manası var doktırumla görüşemeyceksem dedim bağladı dr da yapılacaklar yapılmış diye kısa kesti dengesiz çok sinir oldum ya beni iyisi bulmaz deli olcam artık eşim razı olsa erkek doktora gidcem bu bayanlar çok anlayışsız
misdely canım tek doz mu oldun proluton depotu yeterli değilmi? Az önce yine pembe leke geldi korkuyorum
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
senin cinsiyette ne kadar erken belli oldu aslında yavaş yavaş bize de söyleseler bilsek:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?