Karnınız şişti mi kızlar? Bem mide bulantısı yaşamadım ve şuanda resmen 5 aylık göbeğim var. Yürüyüş yaptıkça rahatlıyorum ama şişkoyum bildiğiniz :) Kilom sabit.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım her zamanki ağrı sızıydı leke görünce şaşırdım zatenCaniim dualarim seninle bebisinle. Sikayetin belirtin olmadi mi?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
canım 3 gün sonra hangisi denk gelirse gidicem sağolvalla olur canım çünkü doktor vurun dedi bana. zaten ılk yazar yazmaz 2 doz verdi 1 hafta sonra gel dedi
amin canım
cok sukur canım buna sevındım
herseyden etkılenıyoruz canım
canım çok rahatlattın beni inan içime su serptin dr bana da dedi pıt diye düşer dedi daha önce düşüğüm oldu korkuyorum dedim kok zaten düşmek üzere dedi şok oldum pat diye söylenir mieflalcim az bi rahat ol stres daha da etkiliyo bebeği. benimde çok çok aşağıdaydı bebeğim doktor moralimi alt üst etmişti. günde 3 progestan bide 3 günde 1 iğne vermişti bana. hep yattım kalkmadım 1 hafta, gittiğimde çok çok yukarı çıkmıştı. iğneleri bıraktım gerek kalmadı. sende bi rahat ol hep yat tevekkül gerisi. İnşallah çok çabuk iyi olursunuz cnm bebeğinle..
Canım sağol Rabbim sana da şifa versin kanama var demedi rahim ağzına inmiş dedicanım benim içini ferah tut allahın izniyle hiçbirşey olmıycak hiç kalkmadan yat tuvalet dışında kalkma sıcak duş alma..ve bol bol su iç canım...rabbimin izniyle hiçbirşey olmıycak...merak etme benimde içerde hala kanama odağı var..dikkat etmem gerek..merak etme hepimiz yaşıyoruz bu riskleri...iyi olsan bile iş yapma...
tamam canım sağol peki iğneden sonra leken devam etti mi?canım prolutonu bende tek doz oldum o zaten baya kuvvetli şimdi akşamları progestron 100 mg iki tane vajinadan alıyorum sabahta bir tane içiyorum..
sağol canım bende Ya mübdi Ya şafi okudum dediğin gibi eşimede okutayım çok sağolCanım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa sürede bebişinle çıkarsın hastaneden. Ben nette olumuştum ne derece doğru bilmiyorum ama ; eşin sağ elini senin karnına koyarak 99 kere ya mübdi desin. Denemekten zarar gelmez. Ben eşim yanımda olmayınca kendim yapmıştım hala da aklıma geldikçe yaparım...
Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım her zamanki ağrı sızıydı leke görünce şaşırdım zaten
canım 3 gün sonra hangisi denk gelirse gidicem sağol
canım çok rahatlattın beni inan içime su serptin dr bana da dedi pıt diye düşer dedi daha önce düşüğüm oldu korkuyorum dedim kok zaten düşmek üzere dedi şok oldum pat diye söylenir mi
Canım sağol Rabbim sana da şifa versin kanama var demedi rahim ağzına inmiş dedi
tamam canım sağol peki iğneden sonra leken devam etti mi?
sağol canım bende Ya mübdi Ya şafi okudum dediğin gibi eşimede okutayım çok sağol
yok canım her zamanki ağrı sızıydı leke görünce şaşırdım zaten
Allah in izniyle hicbiseycik olmaz yavruna. En onemlisi stressiz rahat olman. Ama yat surekli ayaklarini kaldir yukari. Wc disimda kalkma. Banyo bile yapmamaya calis.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Elvankenttemiydin? ? ben de orda oturuyorum :))gerçi şimdi kv yanindayim hatayda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sonucu değiştirmicek bide sıkıntı çıkma ihtimali bile olsa allah korusun ben kendimi yer bitiririm stresle bebeği de etkilerim en iyisi bilmemek iyi olduğunu düşünmek.. ben öyle düşünüyorum en azından
ağustosa kadar gelmicek mi
kızlar çok önemli bir mesele var aranızda fast food yiyeniniz var mı hani kimsenin canı çekmesin de benim çekiyor burger kingden bişiyler yesem bir sakıncası olur mu acaba
lütfen cevaplarınızı esirgemeyin benden
slm kızlar öncelikle eflalim e geçmiş olsun allah şifa versin. benim merak ettiğim bir şey var, ben de gebeliğin başından beri hiç kanama kasıkta ağrı vs olmadı, doktora gittiğimde her şeyin normal olduğunu hiçbir şeyin yasak olmadığını söyledi , yalnız iki haftadır bebeğimi hiç hissedemiyorum. şu an 12 haftalık, merak ettiğim, bebeğin kalbi dursa bende bir belirti olur muydu? ya da kanama akıntı falan olmadan bebek düşebilir mi? benim mide yanması dışında hiçbir şikayetim yok, ama bebeği karnımda hissetmedikçe korkuyorum, ilk haftalarda hep sağ kasığımın üstünde hissediyordum ama artık sanki içimde değil gibi:S yani sağlıklı mıdır sizce, inanın burda çok yalnızım doktorum da çok ilgisiz , tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
kızlar çok önemli bir mesele var aranızda fast food yiyeniniz var mı hani kimsenin canı çekmesin de benim çekiyor burger kingden bişiyler yesem bir sakıncası olur mu acaba
Aynencanım her şey kokuyor bana evde tek kaldığımda açlıktan ölüyorum ama buzdolabının kapağını açamıyorum plastik gibi bir şey kokuyor ben normalde sitkeli su ile silerim ama fark etmiyor( burnunu kapatarak açmayı dene ben ötlyapıyoruk gerçi işe yaramıyor ama olsun :))
kızlar bulantılar ne alemde... Benım sabah bulantıları son gaz devam. acaba ne zaman gececek bılemıyorum ki ama şu var yataktan kalkar kalkmaz eskiden wc koşardım şimdi 20 dakıka falan sonra acaba böyle böyle mi geçecek:26:
Kızlar geçmişi okuyacak cevap verecek halim yok çünkü akşam lekelenmem oldu acile gittik bebeğim aşağı inmiş dr yatış yapalım dedi, rahim ağzına inmiş dün biraz iş yapmıştım her zamankinden azdı ama iki gündür annemlerde hep oturdum evde sürekli uzanıyordum onunda etkisi var, içerde kanama alanı var demedi sadece aşağı inmiş en ufak baskı bile düşürür dedibir doz proluton iğne oldum progestan verdi günde üç kere, iğne yeterli mi sizce, kendi doktorumu arıycam şimdi ona da sorucam, bildiğiniz dua var mı kızlar ne okumalıyım düşmesin bebeğim evde sürekli yatıcam üç gün sonra gel dedi, ne olur bir şey olmasın bebeğime, dualarınıza ihtiyacım var
Ben daha yemedim ama canim isterse yiyecegimden eminim. Dr um yasaklamadı.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?