2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynısı bende de var özellikle öğle yemeğinden sonra başlayıp akşama küp gibi oluyorum
öğlen soda rahatlatıyor aksamda yürüyüş

Caniim dualarim seninle bebisinle. Sikayetin belirtin olmadi mi?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
yok canım her zamanki ağrı sızıydı leke görünce şaşırdım zaten
valla olur canım çünkü doktor vurun dedi bana. zaten ılk yazar yazmaz 2 doz verdi 1 hafta sonra gel dedi

amin canım

cok sukur canım buna sevındım

herseyden etkılenıyoruz canım
canım 3 gün sonra hangisi denk gelirse gidicem sağol
canım çok rahatlattın beni inan içime su serptin dr bana da dedi pıt diye düşer dedi daha önce düşüğüm oldu korkuyorum dedim kok zaten düşmek üzere dedi şok oldum pat diye söylenir mi
Canım sağol Rabbim sana da şifa versin kanama var demedi rahim ağzına inmiş dedi
canım prolutonu bende tek doz oldum o zaten baya kuvvetli şimdi akşamları progestron 100 mg iki tane vajinadan alıyorum sabahta bir tane içiyorum..
tamam canım sağol peki iğneden sonra leken devam etti mi?
sağol canım bende Ya mübdi Ya şafi okudum dediğin gibi eşimede okutayım çok sağol

ay canım doktora sinir oldum kusura bakmasında öyle pıt diye düşecek kadarda küçük değil
kalbi falan atarken öyle pıt diye düşer diyeni ilk kez gördüm rabbime emanet dualarımız seninle

bunlar olacak kızlar.. Lekelenmeler vs..Önemli olan soguk kanlı kalabilmek.Benım durum biraz daha degişik mesela. Bende kan uyuşmazlıgı oldugundan ve düşük riski geçirdğimden bir daha cok ama cok dikkatlı olmam gerekiyor. Durumu da doktorum şu şekilde açıklamıştı

' şimdi eğer benım kan grubum ile bebeğin kan grubu farklı olursa düşük riskinde benım kanım ile bebeğin kanı karışabilir bu durumda bebek antikor üreterek yabancı gördüğü benim kan grubumla savaşmaya başlar.Antikoru da kan üreten ilik,karaciğer ve dalak yapar ve bunlar aşırı yogun calısacagından bebeğimde türlü türlü riskler ortaya çıkartabilir.O yüzden 20.haftaya kadar progestan iğne kullanacagım sonra duruma göre ya devam edeceğim yada 28. haftaya kadar kan uyuşmazlıgı iğnesi için kesecekler...

Yani hepimizde türlü türlü dertler var. Cefasız mükafat olmaz..
Çekiyoruz ama inanın harıka birşey için.

Evlat kokusu cennet kokusu...
Sabır edelim,fazla telaşa kapılmayalım..
Rabbım bebeğimi bana yazmadıysa diye bazen düşüncelere kapılıyorum ama rabbim anne olabimeyi mucizevi bir şekilde içimizde bir cana can olmayı yazmış hamd olsun diyorum.Bebeğini kaybeden arkadaşlar hamd edelim,şükredelim ki anne olabilecek durumdayız. Rabbim bize mucizesini sundu ama bir imtihan olarak

Böyle düşünün lütfen,inancımız tam ne guzel

Anlıyorum inşallah herşey iyi olur

slm kızlar öncelikle eflalim e geçmiş olsun allah şifa versin. benim merak ettiğim bir şey var, ben de gebeliğin başından beri hiç kanama kasıkta ağrı vs olmadı, doktora gittiğimde her şeyin normal olduğunu hiçbir şeyin yasak olmadığını söyledi , yalnız iki haftadır bebeğimi hiç hissedemiyorum. şu an 12 haftalık, merak ettiğim, bebeğin kalbi dursa bende bir belirti olur muydu? ya da kanama akıntı falan olmadan bebek düşebilir mi? benim mide yanması dışında hiçbir şikayetim yok, ama bebeği karnımda hissetmedikçe korkuyorum, ilk haftalarda hep sağ kasığımın üstünde hissediyordum ama artık sanki içimde değil gibi:S yani sağlıklı mıdır sizce, inanın burda çok yalnızım doktorum da çok ilgisiz , tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum

Selan kızlar dr bendende tahlil yaptırmamı istemişti tsh düşük cıkmıştı kansızlıkta vardı tabi. Gittim tahlil yaptırdım yarın alıp sonucu gidicem inş dr'a en son 7+5 görmüştüm inş iyidir dün kötü haber okuyunca cok üzüldüm cok etkilendim gece hep sıçrayarak uyandım eşim bile korktu noluyor sana diyo. Endişelenmeye başladım allah'a emanet kuzum inş iyidir🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

"Eflalim" canım sanada gcmiş olsun bol bol dinlen yat dr dediklerini yap canımmm rabbime dua et 🙏 allah kucaklarımıza aldığımız günleri göstersin inşallah bizlere 🙏🙏🙏

Kızlar hızınıza yetişemiyorum...çalışıyorum yogunluk var.... bir bakayım diyorum sayfalar akmış gitmiş, geçmişi okumaya kalkınca da gelecek kacıyor:))) ..maşallah size...bebeğini kaybedenlere allahım tez vakitde mis kokulu bebişler nasip etsin yeniden ... efalim sende yat dinlen allahın izniyle bebişin seninle sitres yapma

kızlar çok önemli bir mesele var aranızda fast food yiyeniniz var mı hani kimsenin canı çekmesin de benim çekiyor burger kingden bişiyler yesem bir sakıncası olur mu acaba
lütfen cevaplarınızı esirgemeyin benden

Ben daha yemedim ama canim isterse yiyecegimden eminim. Dr um yasaklamadı.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Taa marttan arkadaslar var cinsiyetleri ogrenmemisler midir daha ya? Ben cok merak ediyoruuum ^_^

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

ilk haftalar bebişlerimiz yer açtığından dolayı kasıklarımızda batma falan hissediyorduk . artık ben de hissetmiyorum
hatta sabah sırt üstü yattım epey bekledim hissedebilcekmiyim diye ama yok birşey. inşallah her şey yolundadır.
benim de en çok korktuğum kalbinin durması ve biz bunu haftalar sonra öğrenecek olmamız.
iyi düşünelim iyi olsun . Allah neyi nasip gördüyse ötesine geçemeyiz

Valla bende iki kere yedim çok canım istemişti 😊 yemek yiyemezken onu bi güzel yemiştim 😳

tünaydın kızlarrrr
düne göre mide bulantım daha iyi çok şükür...
ama bi iyi bi kötü sanki 9 ay gidicek böyle..

ben de öyle yapıyorumm derin nefes alıp kapağı açıyorum
kapatana kadar nefes almak yok..
aklıma geldikçe bile kötü oluyorum o kokudan...

benim akşam yemeğinden sonra blie bulanıyor bi tek öğen biraz daha rahat...
ama çok bunalttı beni bu bulantılar.

canım çook geçmiş olsun...
çok dua ettim sizin için..
bebeğin sımsıkı tutunucak ki annesine....

benim canım istemiyor ama isterse arada bir kaçamak yaparım

arada kaçamak yapabilirsin. ama hani kendin evde köfte yapıp yesen daha iyi olur. o an canımız çok çekiyor yiyoruz ama sonra pişman olmuştum ben.
at , eşek eti falan var diye söylentiler çıkmıştı. içim kalktı bak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…