kızlar çok önemli bir mesele var aranızda fast food yiyeniniz var mı hani kimsenin canı çekmesin de benim çekiyor burger kingden bişiyr yesem bir sakıncası olur mu acaba
lütfen cevaplarınızı esirgemeyin benden
arada kaçamak yapabilirsin. ama hani kendin evde köfte yapıp yesen daha iyi olur. o an canımız çok çekiyor yiyoruz ama sonra pişman olmuştum ben.
at , eşek eti falan var diye söylentiler çıkmıştı. içim kalktı bak yine
ohhh teşekkür ederim valla içim rahatladı artık sıkıntı etmeden yiyeceğim
Canım ben ete o kadar düşkünüm ki at eşek ayırmadan yerdin bebekten önce tabi şimdi seçiyorum ama tavuk burger filan istiyor işte canım içecek olarak ne içmiştin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim eger ki yemeye duskun bir insansan benim gibi o daha cok stres veriyor. Bunu yemekten haz etmeyenler anlayamayabilirler ama ben dis operasyonu gecirdigimde sevdigim yemegi yiyemedigimde oturup aglamis bir insanim :)) hic kasma ona bakarsan kimse yolda yurumesin. Maskesiz dolasmayalim. Insan icine cikmayalim. Boyle seyleri abartmayip surekli yapmazsak bence bisey olmayacaktir. Zarari gebe olmadan da vardi simdi de. Bebis icin de abartmadan nefsimiz korelene kadar yicez
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canım ben ete o kadar düşkünüm ki at eşek ayırmadan yerdin bebekten önce tabi şimdi seçiyorum ama tavuk burger filan istiyor işte canım içecek olarak ne içmiştin
Yrın ikili testim var,çok heycanlıyım inşallah herşey yolunda dır... bugünlerde kendimi çok hafif hissediyorum hamile degilmişim gibi yarın olsada allahın izniyle bebişimi sğlıklı görsemde rahatlasam
Hayırlı haberlerle gel inş canımmm 🙏Yrın ikili testim var,çok heycanlıyım inşallah herşey yolunda dır... bugünlerde kendimi çok hafif hissediyorum hamile degilmişim gibi yarın olsada allahın izniyle bebişimi sğlıklı görsemde rahatlasam
o bende de oluyor canım artık bunyemız alısıyor sanırım.Kötü düşünme.slm kızlar öncelikle eflalim e geçmiş olsun allah şifa versin. benim merak ettiğim bir şey var, ben de gebeliğin başından beri hiç kanama kasıkta ağrı vs olmadı, doktora gittiğimde her şeyin normal olduğunu hiçbir şeyin yasak olmadığını söyledi , yalnız iki haftadır bebeğimi hiç hissedemiyorum. şu an 12 haftalık, merak ettiğim, bebeğin kalbi dursa bende bir belirti olur muydu? ya da kanama akıntı falan olmadan bebek düşebilir mi? benim mide yanması dışında hiçbir şikayetim yok, ama bebeği karnımda hissetmedikçe korkuyorum, ilk haftalarda hep sağ kasığımın üstünde hissediyordum ama artık sanki içimde değil gibi:S yani sağlıklı mıdır sizce, inanın burda çok yalnızım doktorum da çok ilgisiz , tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Selan kızlar dr bendende tahlil yaptırmamı istemişti tsh düşük cıkmıştı kansızlıkta vardı tabi. Gittim tahlil yaptırdım yarın alıp sonucu gidicem inş dr'a en son 7+5 görmüştüm inş iyidir dün kötü haber okuyunca cok üzüldüm cok etkilendim gece hep sıçrayarak uyandım eşim bile korktu noluyor sana diyo. Endişelenmeye başladım allah'a emanet kuzum inş iyidir🙏
Hepsi allaha emanet canım.Bu kadar da korkmayın
yok be canım...Arada nefsini köreltecek kadar yiyeceksın tabi.. İşin enteresan tarafı bende acayip severken burger falan şimdi nefret geldi..Olmasa tiksintim bi steakhouse kesin götürmüştimkızlar çok önemli bir mesele var aranızda fast food yiyeniniz var mı hani kimsenin canı çekmesin de benim çekiyor burger kingden bişiyler yesem bir sakıncası olur mu acaba
lütfen cevaplarınızı esirgemeyin benden
aynen canım bende bebeği hissetmiyorum,gögüşlerde agri yok ama tek devam eden belirti mıde bulantım.Cumartesi taramam var o zaman gorecegım bebişiilk haftalar bebişlerimiz yer açtığından dolayı kasıklarımızda batma falan hissediyorduk . artık ben de hissetmiyorum
hatta sabah sırt üstü yattım epey bekledim hissedebilcekmiyim diye ama yok birşey. inşallah her şey yolundadır.
benim de en çok korktuğum kalbinin durması ve biz bunu haftalar sonra öğrenecek olmamız.
iyi düşünelim iyi olsun . Allah neyi nasip gördüyse ötesine geçemeyiz
ıyı haberlerini beklıyorum canım sakın habersız bırakma biziYrın ikili testim var,çok heycanlıyım inşallah herşey yolunda dır... bugünlerde kendimi çok hafif hissediyorum hamile degilmişim gibi yarın olsada allahın izniyle bebişimi sğlıklı görsemde rahatlasam
o bende de oluyor canım artık bunyemız alısıyor sanırım.Kötü düşünme.
yok be canım...Arada nefsini köreltecek kadar yiyeceksın tabi.. İşin enteresan tarafı bende acayip severken burger falan şimdi nefret geldi..Olmasa tiksintim bi steakhouse kesin götürmüştim
aynen canım bende bebeği hissetmiyorum,gögüşlerde agri yok ama tek devam eden belirti mıde bulantım.Cumartesi taramam var o zaman gorecegım bebişi
ıyı haberlerini beklıyorum canım sakın habersız bırakma bizi
Bi de kimse kızmasın da ben içime çekmeden bi tane Zehri az sigara içtimmmm
Ne guzel yazmissin 👍👍😊 aynen nabalim yani cani cekiyor insanın 😊Canim eger ki yemeye duskun bir insansan benim gibi o daha cok stres veriyor. Bunu yemekten haz etmeyenler anlayamayabilirler ama ben dis operasyonu gecirdigimde sevdigim yemegi yiyemedigimde oturup aglamis bir insanim :)) hic kasma ona bakarsan kimse yolda yurumesin. Maskesiz dolasmayalim. Insan icine cikmayalim. Boyle seyleri abartmayip surekli yapmazsak bence bisey olmayacaktir. Zarari gebe olmadan da vardi simdi de. Bebis icin de abartmadan nefsimiz korelene kadar yicez
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ben de ictim canim. One olan 8 de 1 zehirliden. Kalp atisini duyana kadar gunde 1 tane ve bi kac firt esimden. Sonra gunde 1 i bitirdim iki uc gunde 1 firt oldu. Gecenlerde cok sinirliydim bebege zarar verdigimi hissettim. Yaktim bi tane tam bile icemedim icime cekemiyorum artik zaten. Hatta ben ki gunde 2 paket icerdim simdi esim icip geldiginde tiksiniyorum. Allah a sukurler olsun ki tiksindirtti beni. Hala canim istese de rahatsiz ediyor. Eger tiryakiysen bunu bizden baskasini anlamaz. Onun stresi daha fena. Oyle olup bebisi kotu ddecegind icine cekmeden bi firt al. Tam icmemeye calis. Daha minnacik kalpleri vucutlari var cunku meleklerimizin. Odumuz kopuyor kaybsdersek diye. Bile bile de cok zarar vermeyelim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ikili trama sonucum 50000/1 çıktı doktor sıkıntı yok dedi sonuçlarını alan varmı?
Aynen tiryakiyi tiryaki anlar ben de en pahalı sigaranın light olanından aldırdım ama içime çekmiyoruumm
o bende de oluyor canım artık bunyemız alısıyor sanırım.Kötü düşünme.
yok be canım...Arada nefsini köreltecek kadar yiyeceksın tabi.. İşin enteresan tarafı bende acayip severken burger falan şimdi nefret geldi..Olmasa tiksintim bi steakhouse kesin götürmüştim
aynen canım bende bebeği hissetmiyorum,gögüşlerde agri yok ama tek devam eden belirti mıde bulantım.Cumartesi taramam var o zaman gorecegım bebişi
ıyı haberlerini beklıyorum canım sakın habersız bırakma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?