Ne guzel yazmissin 👍👍😊 aynen nabalim yani cani cekiyor insanın 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bullancan canım seni sanki hatirliyo gibiyim ben rumuzun yabanci degil gibi 2010 ekim annesimiydin canım sen?İnşallah güzel hebrlerle gelirim de haberdar ederim sizi...... canım ikili tarama testin sonucu gayet iyi bence, 250/1 en alt sınır sanırım...yarın bende giricem ikiliye bakalım ne diyecek doktor
😡😡😡😡 tiryakilerr bırakmaya calisin onu işte 😡 cok sukur hiç kullanmadim 😊
İnşallah güzel hebrlerle gelirim de haberdar ederim sizi...... canım ikili tarama testin sonucu gayet iyi bence, 250/1 en alt sınır sanırım...yarın bende giricem ikiliye bakalım ne diyecek doktor
Aynen tiryakiyi tiryaki anlar ben de en pahalı sigaranın light olanından aldırdım ama içime çekmiyoruumm
😡😡😡😡 tiryakilerr bırakmaya calisin onu işte 😡 cok sukur hiç kullanmadim 😊
Bullancan canım seni sanki hatirliyo gibiyim ben rumuzun yabanci degil gibi 2010 ekim annesimiydin canım sen?
Maşallah canımmmmmmmm 👍 aynen öyle de işte insan korkulara endişelere kapılıyor . ah ah tadını cıkartmak lazim dediğin gibi aslında.Ben bebisi ve hamisligi benimsedim oturttum arfik. Bunu hissediyorum. Ilk ogrendigimde aman yarabbim neler neler yapiyordum. E ben normalde tamamen duzensiz yasayan biriyim ne kadar sıkmışım kendimi. Surekli hasta gibi hissediyordum. Hamislik dunyadaki en muthis seylerden biri ben bunu hastalik gibi yasayacaktim yani? Sonra bi toparlandim artik sistem oturdu bebise de kendime de cok iyi baktigimi dusunuyorum en onemlisi vicdanim cook rahat.sigara tek problemimdi ki ogrendikten sonra da cok icmemistim. Ama yaklasik olarak 6. Haftadan beri bitti gitti. Cok sukur. Herkes tadini cikarmali :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
İnşallah güzel hebrlerle gelirim de haberdar ederim sizi...... canım ikili tarama testin sonucu gayet iyi bence, 250/1 en alt sınır sanırım...yarın bende giricem ikiliye bakalım ne diyecek doktor
2010 eylül canım
Ben de ictim canim. One olan 8 de 1 zehirliden. Kalp atisini duyana kadar gunde 1 tane ve bi kac firt esimden. Sonra gunde 1 i bitirdim iki uc gunde 1 firt oldu. Gecenlerde cok sinirliydim bebege zarar verdigimi hissettim. Yaktim bi tane tam bile icemedim icime cekemiyorum artik zaten. Hatta ben ki gunde 2 paket icerdim simdi esim icip geldiginde tiksiniyorum. Allah a sukurler olsun ki tiksindirtti beni. Hala canim istese de rahatsiz ediyor. Eger tiryakiysen bunu bizden baskasini anlamaz. Onun stresi daha fena. Oyle olup bebisi kotu ddecegind icine cekmeden bi firt al. Tam icmemeye calis. Daha minnacik kalpleri vucutlari var cunku meleklerimizin. Odumuz kopuyor kaybsdersek diye. Bile bile de cok zarar vermeyelim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Amin canım allah sizlere de kolaylıgını versinde bırakın inşallah :)Ne mutlu sana canim. Valla herkese de nasip etsin. Zarardan baska bir seyi yok.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
kızlar çok önemli bir mesele var aranızda fast food yiyeniniz var mı hani kimsenin canı çekmesin de benim çekiyor burger kingden bişiyler yesem bir sakıncası olur mu acaba
lütfen cevaplarınızı esirgemeyin benden
benim de göğüslerim de hiç birşey yok. öbür bebişim 7 haftalıktı düştüğünde ama o güne kadar göğüslerim 2 katına çıkmıştı ve çok acıyordu. düştüğünün öbür günü içi çekilmiş gibi sönmüştü
şimdi ise aynı eskisi gibi hiç değişiklik yok hiç büyümedi ve acımıyor.
Canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa sürede bebişinle çıkarsın hastaneden. Ben nette olumuştum ne derece doğru bilmiyorum ama ; eşin sağ elini senin karnına koyarak 99 kere ya mübdi desin. Denemekten zarar gelmez. Ben eşim yanımda olmayınca kendim yapmıştım hala da aklıma geldikçe yaparım...
Hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum...
sonuçlar hemen çıkmıyo cnm onu beklemekte strsli
Kızlar bende bugün 9. haftayı bitirdim ıki haftadir deli gibi kusan ben dünden beri gayet herşeyi yiyebiliyorum kimi yerde bi anda kesilmesi iyi degil diyo bulantimin kesilmesine sevinsem mi uzulsem mi bilemedim bilgisi olan varmı
biz kadınlar ne garibiz bir çok farklı duyguyu aynı anda yaşayabiliyoruz.. belirtiler varken şikayet ediyoruz ( tatlı şikayetler ) bitincede korkular yaşıyoruz... bende senin gibiyim kendimi kuş gibi hissediyorum sanki gebe degilmişim gibi( allah korusun),belirtiler geçti gibi böyle olmasıda korkutuyor aslında bebişim sağlıklımı diye düşünmeden kendimi alamıyorum da bu sefer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben su bile içemiyorum yemeklerden tiksiniyorum ama mac ve bürler yiyordum doktorum oh afiyet olsun dedi sıkıntı yok sen karnını doyur demişti hehehe afiyetle ye yani...
Paket alma canim emin ol 1 ay sonra unutturuyo
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?