2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ne guzel yazmissin 👍👍😊 aynen nabalim yani cani cekiyor insanın 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bebisi ve hamisligi benimsedim oturttum arfik. Bunu hissediyorum. Ilk ogrendigimde aman yarabbim neler neler yapiyordum. E ben normalde tamamen duzensiz yasayan biriyim ne kadar sıkmışım kendimi. Surekli hasta gibi hissediyordum. Hamislik dunyadaki en muthis seylerden biri ben bunu hastalik gibi yasayacaktim yani? Sonra bi toparlandim artik sistem oturdu bebise de kendime de cok iyi baktigimi dusunuyorum en onemlisi vicdanim cook rahat. sigara tek problemimdi ki ogrendikten sonra da cok icmemistim. Ama yaklasik olarak 6. Haftadan beri bitti gitti. Cok sukur. Herkes tadini cikarmali :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

İnşallah güzel hebrlerle gelirim de haberdar ederim sizi...... canım ikili tarama testin sonucu gayet iyi bence, 250/1 en alt sınır sanırım...yarın bende giricem ikiliye bakalım ne diyecek doktor
Bullancan canım seni sanki hatirliyo gibiyim ben rumuzun yabanci degil gibi 2010 ekim annesimiydin canım sen?

Kızlar bende bugün 9. haftayı bitirdim ıki haftadir deli gibi kusan ben dünden beri gayet herşeyi yiyebiliyorum kimi yerde bi anda kesilmesi iyi degil diyo bulantimin kesilmesine sevinsem mi uzulsem mi bilemedim bilgisi olan varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

😡😡😡😡 tiryakilerr bırakmaya calisin onu işte 😡 cok sukur hiç kullanmadim 😊

Canım sen çookk şanslısın

Aynen tiryakiyi tiryaki anlar ben de en pahalı sigaranın light olanından aldırdım ama içime çekmiyoruumm

Paket alma canim emin ol 1 ay sonra unutturuyo

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

😡😡😡😡 tiryakilerr bırakmaya calisin onu işte 😡 cok sukur hiç kullanmadim 😊

Ne mutlu sana canim. Valla herkese de nasip etsin. Zarardan baska bir seyi yok.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Maşallah canımmmmmmmm 👍 aynen öyle de işte insan korkulara endişelere kapılıyor . ah ah tadını cıkartmak lazim dediğin gibi aslında.

İnşallah güzel hebrlerle gelirim de haberdar ederim sizi...... canım ikili tarama testin sonucu gayet iyi bence, 250/1 en alt sınır sanırım...yarın bende giricem ikiliye bakalım ne diyecek doktor

Cnm bu arada ınş senınde hayırlı haberlerını alırız

kızlarr benim midem bulanırken resmen tiksinmiştim ama dün nasıl canım çekti anlatamam kendimi zor tuttum ama dokuz ay boyunca sabredebileceğimi sanmıyorum valla ben de arada bir fırt çekiyim diyorum ama korkuyom, bir de kan pıhtılaşması var bende iğne kullanıyorum :S:S

Ne mutlu sana canim. Valla herkese de nasip etsin. Zarardan baska bir seyi yok.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Amin canım allah sizlere de kolaylıgını versinde bırakın inşallah :)

Canım ben su bile içemiyorum yemeklerden tiksiniyorum ama mac ve bürler yiyordum doktorum oh afiyet olsun dedi sıkıntı yok sen karnını doyur demişti hehehe afiyetle ye yani...

kızlar şimdi ebemle konuştum kendisi mektepli ebelerden..Göbek deliğimve etrafı acıyor dedim. Normalmış bebek kendini 12. haftadan sonra yukarı cekermıs olacak o kadar dedi sizinde agrıyabilir özellikle dokununca no panic

Canım şöyle yorumları okuyup baktığımda, aşağı yukarı hep aynı şekilde hissediyoruz. belirtilerimiz azalmış durumda. benimde gögüslerim normalede döndü çok acıyordu ve büyümüştü şimdi acısıda geçti büyümeside ... insan korkuyor evet ama hepimizde aynı şekilde ise demekki böyle bu şekilde olması gerekende budur belkide :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağız canım Rabbim korusun onları . Allahımıza emanet

Canım hiç korkma progestan hormonu verdimi vucuduna allahın izniyle bişeycik olmaz. Dr una sor bence ağızdanda alıyorum ben iğnenin yanında ... Bebişine sıkı sıkı tutun annene de bırakma seni..

sonuçlar hemen çıkmıyo cnm onu beklemekte strsli

Sevgilimle ilk buluşmaya gidiyormuş gibi oluyorum konturole giderken kalbim yerinden çıkacak gibi olur...test sonuçlarını beklerken de aynı şey olucak eminim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…