hepimiz toplamda 4444 tane okucaz canim o yuzden topluyoruzya kim ne kadar okuyabilirse diye ..
gerci biz bu gidisle bebisler dogana kadar anca tamamlariz
insallah esmerim sozum sadece sana degil topikteki herkese sonucta icimizde buyumek icin cirpinana yavrularimiz icin okunacak bisey o yuzden herkesin azda olsa katkisi olup kendi bebesinede faydasi olsun istiyorum daha yolun en basindayiz bol bol salavat ve dualar okumaliyiz canim...
Herkese merhaba benim sat 6 nisan bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi hayal meyal çıktı.Sonra gidip kan testi yaptırım değer 20 çıktı çok düşük.Doktora gideceğim ama sizce neden düşük bir fikri olan var mı kimyasal gebelik mi acaba
İyi geceler fıstıklar
Nasılsınız bakalım
Bügün annemlerdeydim pek katılamadım :))
Anca ewime geldimmm ohh dünya war mış
Gaz sancısı bni mahvetti bugun bagırsaklarım patlıcak sanki ya
Üşüttüm mü naptım
Aboowww
Sağol canım sen nasılsın? Gazı hiç sorma valla 2 gecedir çatlayacak gibiyim. Ayrıca günlerdir kasık ağrım geçmiyo. Yatakta yan yatamıyorum. Of off.
Bnm bu aksam basladı suanda ilitane yastık war basımın altında
Ayaklarımı kendime cektim
Üstümde polar esofman üstüm war altımdada aynı şekil
Yan yatamıyom bnde niyeyse carpıntım oluyo hemen :)
Bnm bu ikinci gebelik ya şimdi
Bunlar ne ki dusjeli
Kız ismin ne allah askına zor oluyo böle
akıntısı olan var mı ?
benim çok kasıklarım ağrıyor birde bugün akıntım fazlalaştı,,,
aynı dertten muzdarip olan var mI?
ben iki gündür yatıyorum en fazla 5 dakika sonra kramp giriyor kasıklarıma
Oyyyy ağrı kesici içmeyeceksin dimi:26:
Geçmiş olsın cnm
İyi geceler fıstıklar
Nasılsınız bakalım
Üşüttüm mü naptım
Aboowww
Arkadaşlar 100 tefriciye de benden. 700 oldu şimdilik.
sabah şerifleriniz hayırlı olsun , gününüz aydın olsun ocak anneleri
yok canım 23 üne devlete randevu aldım belki daha önce özele giderim kararsızım hala:)hoşbuldum canııımm,sağolsınnn:)sen daha gitmedin mi doktora?
bende var canım akıntıda kasık ağrısıda, göbek deliği ağrısıda:)akıntısı olan var mı ?
benim çok kasıklarım ağrıyor birde bugün akıntım fazlalaştı,,,
aynı dertten muzdarip olan var mI?
ben iki gündür yatıyorum en fazla 5 dakika sonra kramp giriyor kasıklarıma
hoşgeldin hayırlı olsunBen de aranıza katıldım. SAT: 14 Nisan, Yaş:30, İkinci Çocuk. Bugün Beta Hcg: 45.31 çıktı
geçmiş olsun canım benimde bugün var hafif baş ağrım normalmiş ilk zamanlarSlm kızlar aksama doğru fena bi ağırlık çöktü üstüme bas ağrimda var iki gündür cok iyiydim nazar degirdim kendime iyiyim diye diye
senin erken başlamış canım bulantın tiksinmen inşallah çabuk bitergeçmiş olsun . benimde çok mideme bulantı girdi yemek kokusu baydı beni tüm iştahım kaçtı
bide eşim saçını kestirmiş orada kolonya dökmüş resmen kusacaktım normalde kolonya çok severim ama bilemedim içim kalktı resmen
canım benimde kasık ağrım var birde tam adet dönemi 3 gün şiddetli sancım oldubenimde iki gün önce az bişe leke geldi o yüzden yatıyorum progestan kullanıyorum
o kadar çok berbat bi sancı yok ama adet öncesi giren sancıdan oluyor. halsizleştim yani
Canım doktorunu arayıp söylemen lazımKızlar bugün kan verdim sonucu alamadım makina bozulmuşbiraz öncede tuvalette peçeteye çok hafif açık pembe kan geldi biraz ve ben çok korkuyorum. Bundan önceki kimyasal olduğu için. Salı günü değerim 157.74 idi.artışlar normaldi 48 saatte bir. Ne Olabilir yardım lütfen (
Allah kabul etsin canım sağolHem izin hem bebişlerimiz için bir yasini serif okudum
Saglıklı sıhhatlı olsunlar diye niyetettim :)))
Canım sancı bende de var normal, dünde kuyruk sokumum ağrıdı bu da normalmiş:) ağız yoluyla da kullanabilirsin o ilacı doktoruna sor istersenKızlar benim baya bi sancım var sanki,adet sancısından daha şiddetli.. Özellikle sol kasığımdaki batmaları daha çok hissediyorum.. Bide progesteronu koyarken doğrumu yapıyorum emin değilim,çok faZla ileri ittiremiyorum,sorun olurmuki..
Gayet güzel artmış korkmaCanım sonuçları şimdi vermişler internete iki gün önce progesteron 7.5 beta 157.74 idi. Bugün progesteron 7.8 beta 297.25 çıkmış. Az artmış sanki biraz.tam iki katlamamış. Korkuyorum çok.
Geç döllenme olabilir, kimyasal da olabilirHerkese merhaba benim sat 6 nisan bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi hayal meyal çıktı.Sonra gidip kan testi yaptırım değer 20 çıktı çok düşük.Doktora gideceğim ama sizce neden düşük bir fikri olan var mı kimyasal gebelik mi acaba
ayy o gazı sorma bende çok fenayımİyi geceler fıstıklar
Nasılsınız bakalım
Üşüttüm mü naptım
Aboowww
sabah şerifleriniz hayırlı olsun , gününüz aydın olsun ocak anneleri
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Benim bugün keyfi yok hava kapalı içim kapalıbende inşallah bugün tefriciye okumaya çalışıcam
Günaydın herkese sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşallah
Benim bugün keyfi yok hava kapalı içim kapalıbende inşallah bugün tefriciye okumaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?