2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar geçen hafta kontrolumde kanamam oldugu farkedildi, 2 gün hastanede yattım c.tesi çıktım
doktor bol bol dinlenmemi söyledi
şimdi ise yarım saattir adet sancısı gibi sancı cekıyorum
bu sancı hep olurdu ama 10-15 sn sürerdi
bir aksilik mi var, doktora gitsem mi?

aaa bi arkadaşım oraya gitti ikili test için o kadar beğenmiş ki ultrasonu çekeni ben de oraya mı gitsem diyordum o da gideli 3 hafta filan oluyor .. Aman yaaa valla bu doktor işi tamamen şans...

Kizlar ben cok ice tea iciyorum acaba sakincasi varmidir

Üzerinde kafein içerir yazıyor genelde. Kafein de zararlı olduğundan ice tea yerine limonata veya meyvesi soda içebilirsin. Ben öyle yapıyorum.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Folbiol kullanan ve bulantısı kusması çok olan arkadaşlarr Rabbim sizi de hayırlısı ile tez zamanda kurtarsın ondan Âmin . daha iyiyim elh. Artık ama bu seferde hemen acıkıyorum...

Ben de 10+3üm ve mide bulantısı olmadı zaten olmasın diye dualar etmiştim. Sadece karın kasık ağrıları, gaz şişkinliği, zaman zaman kabızlık, halsizlik ve uyku, göğüs batmaları oldu. Illa bulantı olmaz. Şanslısın işte:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7 tane okudum Allah kabul eder inşallah Allah'ın izniyle çocuk sahibi olmak isteyen herkes hayırlısıyla bu isteğine kavuşsun.Allah nasip etsin inşallah

canım agzına yüregine bebişine saglık okuyan agzın dert görmesin insallahhhhhh saglıkla dogur yavrunu Allah kabul etsin aminnnn

Bulantim hiç olmadı cnm. Göğüslerimde daha büyümedi. Benim öncesinden tek farkım iştahım. Dünyaları yemek istiyorum ama az biseyle doyuyorum. Yarım saat sonra yine acikiyorm yani iştah dışında unutuyorum hamile olduğumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sürekli şerbetli tatlı çekmeye başladı hayr olsun :)
ye tatlıyı doğur hakkıyı olacaz sanırım

Ay benimde tam tersi tatlıya bayılan ben yiyemiyorum

kızlarrr söylemesi ayıptır ben her gün turşu yiyorum tatlı ile hiiiç mi h,iiiç arama kalmadı doktorun dediği doğru çıkıyor sanırım
Sonunda pazartesi ikili için randevu alabildim çabuk geçsin günler...bu arada cumartesi kpss ye girecek var mi benim gibi çalışmadan

beenn tabiki ilk defa gireceğim genel yetenek e gireceğim ama bundan sonra atanana kadar girmem gerekecek formasyon alacağım hamile hamile ağustosta başlıyor

bacaklarına doğru vuruyor mu ağrı ? bence doktorunu ara. eğer dayanamayacak kadar ağrın varsa git doktora hiç bekleme Allah korusun

Ben de giriyorum insallah hafa sonu ve çalısmadan umarım karnımdaki velet beni yormaz üzmez 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ya. başta ekşi yiyordum ama şu anda canım varya şekeri sulandırıp içsem hayır demem

Bende aynı durumdayim iftar programlarini izleyemiyorum mübarek her kanalda bir tatlı

Ay benimde tam tersi tatlıya bayılan ben yiyemiyorum

hamileler genelde turşu , ekşi yer tatlı yiyen hiç görmemiştim . ben işte tatlı diye sürünüyorum
aynen ya tv de sürekli birşeyler gösteriyorlar. yapmasını beceremeyene çok zor ya kaç sefer yapamıyorum diye ağladığımı bilirim.
istediğim gibi olmazsa hayatta yiyemem.. neyseki şerbetli tatlıyı diyarbakırda çok güzel yapıyorlar.

sana da ayşekız geliyor sanırım
bizim aile pipili doldu benimki de erkek sanırım

Bu gece dinlen iyice ağrın geçmezse git tabi ilk üç ayımız tehlikeli zamanlar biraz bazen çok sık kontrol istiyo aynı son zamanlar gibi allahım korusun ikinizide

I love Bonus

Herkes kasık, karın ağrısı çeker, bende baş ağrısı var birkaç gündür. Çok sinir bozucu varla yok arası bir ağrı ama beni deli ediyor. Hamilelikle alakası var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…