Herkes kasık, karın ağrısı çeker, bende baş ağrısı var birkaç gündür. Çok sinir bozucu varla yok arası bir ağrı ama beni deli ediyor. Hamilelikle alakası var mıdır acaba?
Önceden de zayıf olmama rağmen göbeğim vardı. Hamilelikte yediklerim de şişiriyor bu kıvamdayım şimdi. Iyice büyüsün karnım istiyorum. Hamile görüntüsü çok tatlı bişey :)
Önceden de zayıf olmama rağmen göbeğim vardı. Hamilelikte yediklerim de şişiriyor bu kıvamdayım şimdi. Iyice büyüsün karnım istiyorum. Hamile görüntüsü çok tatlı bişey :)
Daha dışarıdan bakınca anlaşılmıyor sadece evde fotoyu çekerken yaptığım gibi aynamın karşısında elbisemi darlaştırıp karnıma bakıyorum büyümüş mü diye psikopata bağladım:)
Ben yaklaşık 2 kilo aldım ama şişkinliğe bağlıyorum göbüşümü sevmeye başladım 😄😄 göbüşlerimiz bebiş göbüşü olacak artık sevelim onları 😃
aaa bi arkadaşım oraya gitti ikili test için o kadar beğenmiş ki ultrasonu çekeni ben de oraya mı gitsem diyordum o da gideli 3 hafta filan oluyor .. Aman yaaa valla bu doktor işi tamamen şans...
Herkese kaç dakika baktı etti giren cıkmak bilmedi odadan. Bn girdim car cabuk baktı namaza gidicekmiş hızlı hızlı. Cinsiyet sordum sölemedi sölemiyorum benim görevim değil dedi ay uyuz oldum anlıcan.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar geçen hafta kontrolumde kanamam oldugu farkedildi, 2 gün hastanede yattım c.tesi çıktım
doktor bol bol dinlenmemi söyledi
şimdi ise yarım saattir adet sancısı gibi sancı cekıyorum
bu sancı hep olurdu ama 10-15 sn sürerdi
bir aksilik mi var, doktora gitsem mi?
Çok geçmiş olsun CNm benim 6.hafta içerde kanama var diyip ilaç vermişti bel ağrısını kasık ağrısını kanamaya bağlamıştı ilaç kullanıyorum hala şükür bi sıkıntım yok doktoruna danış derim burda vakit kaybetmeden umarım bişi yoktur cevabını bekliyoruz ☺️
Ben yaklaşık 2 kilo aldım ama şişkinliğe bağlıyorum göbüşümü sevmeye başladım 😄😄 göbüşlerimiz bebiş göbüşü olacak artık sevelim onları 😃
Herkese kaç dakika baktı etti giren cıkmak bilmedi odadan. Bn girdim car cabuk baktı namaza gidicekmiş hızlı hızlı. Cinsiyet sordum sölemedi sölemiyorum benim görevim değil dedi ay uyuz oldum anlıcan.
Kızlar bence şu yiyecek içecek konusunu abartmayalım benim doktorum da bana günde 750ml sütlü kahve içebilirsin pastırma sucuk yiyebilirsin kendini kısıtlama kola içebilirsin ama aşırı olmadın dedi ben kendi adıma konuşuyum burada okuduğum korkutucu şeyler yüzünden ilk ayımda sıkıntılı bi hamilelik geçirdim stresd oldum artık doktoruma güveniyor ve burada okuduğum her cümleye inanmıyorum yani benim de tavsiyem canınız ne istiyorsa iyi pişirip yiyin aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı olmaz
Kızlar bence şu yiyecek içecek konusunu abartmayalım benim doktorum da bana günde 750ml sütlü kahve içebilirsin pastırma sucuk yiyebilirsin kendini kısıtlama kola içebilirsin ama aşırı olmadın dedi ben kendi adıma konuşuyum burada okuduğum korkutucu şeyler yüzünden ilk ayımda sıkıntılı bi hamilelik geçirdim stresd oldum artık doktoruma güveniyor ve burada okuduğum her cümleye inanmıyorum yani benim de tavsiyem canınız ne istiyorsa iyi pişirip yiyin aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı olmaz
Göbüşün çoooookkk şiriinnn hihihi 😇❤️❤️❤️❤️❤️ ben de 10+3üm ama böle diiillll böyle olmak istiyorum
Maşallahhhhh