2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
10+3 göbeğim şöyle kızlar. Göbek mi bebek mi bilemedim.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes kasık, karın ağrısı çeker, bende baş ağrısı var birkaç gündür. Çok sinir bozucu varla yok arası bir ağrı ama beni deli ediyor. Hamilelikle alakası var mıdır acaba?

Bende de ara ara baş ağrısı oluyor. Hamilelerde olurmuş. Dayanılacak gibiyse üzerinde durma normaldir.

Bende de ara ara baş ağrısı oluyor. Hamilelerde olurmuş. Dayanılacak gibiyse üzerinde durma normaldir.

Çok şükür dayanılmayacak bir ağrı değil canım, bu arada senin göbek bildiğin hamile göbeği yaa, ben de 10+5 im ama hiçbir şey yok:44:

Çok şükür dayanılmayacak bir ağrı değil canım, bu arada senin göbek bildiğin hamile göbeği yaa, ben de 10+5 im ama hiçbir şey yok:44:

Önceden de zayıf olmama rağmen göbeğim vardı. Hamilelikte yediklerim de şişiriyor bu kıvamdayım şimdi. Iyice büyüsün karnım istiyorum. Hamile görüntüsü çok tatlı bişey :)

25 Ocak 2015

hayırlısı olsun canım yaa

maşşallah yaaa bende var ama normal göbek gibi duruyor böyle bebek göbeği gibi değil

Daha dışarıdan bakınca anlaşılmıyor sadece evde fotoyu çekerken yaptığım gibi aynamın karşısında elbisemi darlaştırıp karnıma bakıyorum büyümüş mü diye psikopata bağladım:)

25 Ocak 2015

9. hafta gaz haftası galiba :) benim de kilom aynı ama eşimde sen bi fena oldun diyo diyorum kilo almadım ama karnım filan acaip şiş :)

Ben yaklaşık 2 kilo aldım ama şişkinliğe bağlıyorum göbüşümü sevmeye başladım 😄😄 göbüşlerimiz bebiş göbüşü olacak artık sevelim onları 😃

aaa bi arkadaşım oraya gitti ikili test için o kadar beğenmiş ki ultrasonu çekeni ben de oraya mı gitsem diyordum o da gideli 3 hafta filan oluyor .. Aman yaaa valla bu doktor işi tamamen şans...

Herkese kaç dakika baktı etti giren cıkmak bilmedi odadan. Bn girdim car cabuk baktı namaza gidicekmiş hızlı hızlı. Cinsiyet sordum sölemedi sölemiyorum benim görevim değil dedi ay uyuz oldum anlıcan.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun CNm benim 6.hafta içerde kanama var diyip ilaç vermişti bel ağrısını kasık ağrısını kanamaya bağlamıştı ilaç kullanıyorum hala şükür bi sıkıntım yok doktoruna danış derim burda vakit kaybetmeden umarım bişi yoktur cevabını bekliyoruz ☺️

Izledim cnm süper bende burda ağladım ya çok sulugoz oldum ya sizde böylemisiniz hiç olmadık şeye bile Ağlıyorum bazen. bu normal yine.

Sonunda pazartesi ikili için randevu alabildim çabuk geçsin günler...bu arada cumartesi kpss ye girecek var mi benim gibi çalışmadan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

B'nde kpss ye girecek olanlardanım canım hiçte çalışmadan onu bırak sınava girip bide oralarda istifra etmkten korkuyrm yanımıza poşette alamıoruz galba neolck bklm 😞

Tüh üzüldüm yaa ... Biz ne kadar bekliyoruz bu testi yaptırmayı herşeyi görelim diye anlayışsızlık yapıyorlar resmen

12 hafta dr hertürlü içeceği yasakladı SÜT AYRAN SU hariç

Kızlar bence şu yiyecek içecek konusunu abartmayalım benim doktorum da bana günde 750ml sütlü kahve içebilirsin pastırma sucuk yiyebilirsin kendini kısıtlama kola içebilirsin ama aşırı olmadın dedi ben kendi adıma konuşuyum burada okuduğum korkutucu şeyler yüzünden ilk ayımda sıkıntılı bi hamilelik geçirdim stresd oldum artık doktoruma güveniyor ve burada okuduğum her cümleye inanmıyorum yani benim de tavsiyem canınız ne istiyorsa iyi pişirip yiyin aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı olmaz

12 hafta dr hertürlü içeceği yasakladı SÜT AYRAN SU hariç

Kızlar bence şu yiyecek içecek konusunu abartmayalım benim doktorum da bana günde 750ml sütlü kahve içebilirsin pastırma sucuk yiyebilirsin kendini kısıtlama kola içebilirsin ama aşırı olmadın dedi ben kendi adıma konuşuyum burada okuduğum korkutucu şeyler yüzünden ilk ayımda sıkıntılı bi hamilelik geçirdim stresd oldum artık doktoruma güveniyor ve burada okuduğum her cümleye inanmıyorum yani benim de tavsiyem canınız ne istiyorsa iyi pişirip yiyin aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı olmaz

Kızlar CRİNONE 8% kullanan varmı..?

10+3 göbeğim şöyle kızlar. Göbek mi bebek mi bilemedim.Eki Görüntüle 1175602

Göbüşün çoooookkk şiriinnn hihihi 😇❤️❤️❤️❤️❤️ ben de 10+3üm ama böle diiillll böyle olmak istiyorum

Maşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…