Kuz bu masallah nazar degmesin
Kızlar CRİNONE 8% kullanan varmı..?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bence şu yiyecek içecek konusunu abartmayalım benim doktorum da bana günde 750ml sütlü kahve içebilirsin pastırma sucuk yiyebilirsin kendini kısıtlama kola içebilirsin ama aşırı olmadın dedi ben kendi adıma konuşuyum burada okuduğum korkutucu şeyler yüzünden ilk ayımda sıkıntılı bi hamilelik geçirdim stresd oldum artık doktoruma güveniyor ve burada okuduğum her cümleye inanmıyorum yani benim de tavsiyem canınız ne istiyorsa iyi pişirip yiyin aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı olmaz
2 kutu kullandım canım, çok şükür bitti.
Bitki çayları ilk 3 ay çok tehlikeli kahveler kafeinli 3ay enazından bebişlerimiz bize iyice alışana dek 😃 içmesek te olur ölmeyiz 😃 birde kolayı içmediğim için onu hiç düşünmedim ama 3 aydan sonra aşırıya kaçmamak şartıyla içilebilir tabi birçok Dr aynı fikirde aslında tv lerdede görüyoruz
ikili testimi yaptırdım sonuç gayet iyi, 3-4 güne kan testi sonucuda çıkıcak,,,,, burada ki herkese destek olduğu için çok teşekkür ederim,,, malumünüz test öncesi çok stresli oluyordum,,,,, bu arada erkekmiş,,, sormama gerek bile kalmadı ,,, görmemek için kör olmak gerekiyordu,,,,, he he he he he,,,,
Kızlar iyi geceler burada olan ve bana yardım edebilecek varmı.?
Bugün öğrendim ki bir arkadaşım bebek için tedavi görüyormuş yumurtası çatlamıyormuş iğne ve ilaç kullanıyormuş 41 tane ayetel kürsü okumama yardım edermisiniz FATOŞ SÖNMEZ adına hamişlerin duası kabul oluyor melekler var yanımızda umarım yardım edersiniz
Iyi geceler kizlar nasilsuniz
Bnm telefon bozuldu ins yarin aksam geliyor.ondan sonra hep aktif olmaya calisacagin ve hatimleri bi an once bitirmeye calisacagin.
Cinsiyetlerinni ogrenen arkadaslar hayirli olsun cok sevindim
Silam senin adina ayri sevindim canim.birde ulku arkadasi merak ediyorum.ikili test sonuclari cikmis sukur iyiymis cok sevindim .darisi digdr arkadaslarin basina.
Yeni gelen arkafaslar hepiniz hosgeldiniz .bebisler hayirki saglikli olur ins.
Bnm lekelenmem dewan ediyo progestana dewam .cok sancim oluyo ve kasigim sisti bi ara suan iyiyim
Epilasyondan bahsetmissiniz.bnm dr um agdanin bi zarari olmicani soledi disari gidiyosan hijyene onem ver dedi.jilet tuy dokucu lazer kesinlikle yok demisti.
Bu araBda silam banada doktor kiz dedi.Allah biliyo ya cok sevindim .kizima bi arkadas olsun istiyodum.onu anlicak onunla ayni seleri paylasicak bi kiz ama kordonu bacaklarinin arasina aldigindan pekde belli deglil dedi.hayirlisi rabbim habgisini lutfedip verirse basimin taci yeterki hayirli ve saglikli olsun degil mi
Günaydın kızlar bana akıl verin benim paşa oğlum malum bir haftadır hasta, normalde yerinde bir dk durmazdı ama sürekli yatıyor şimdi hastalığı epey hafifledi ama hala yatmak istiyor ki normalde hasta da olsa asla yatamayan bir çocuktu ( bana çekmiş) gelin görün ki ne oyuncaklarıyla oynuyor ne başka bir şey yapıyor, oğlum kalk oyna diyorum istemiyorum yatıcam diyor, benden etkilendiği çok açık sürekli yatmama alışık değildi bütün düzeni değişti ve bu durum beni çok üzüyor, ne yapacağımı şaşırdım neşesi gitti kuzumun nasıl neşelendiricem bilemiyorum sırf o kalksın diye bende kalkıyorum, babaannesigile her gün gitmek isterdi şimdi ağlıyor gitmiycem diyor, gitsede iki dk sonra anneme gidicem diye geri dönüyor, oğlumun kurtluluğunu özlüycem aklıma gelmezdi hiç:)) akıl verin bana ne yapayım ben
ben daha hiçbişey almadım kendimi tutuyorum
Bebek mağazası görünce ben =eşim sakinleştiriyor
Gunaydin arkadaslae aklima bisey takildi. Siz saglik ocaginda aşı oldunuz mu? Ben yurt disindan geldigim iç kayitim baya zor oldu neyseki oldu kayitim biz sizi ariyacagiz dediler ne arayan var ne soran. Gebeligin kacinci haftasinda basliyor aşılar
Gebeliğimi daha bildirmedim sağlık ocağına :18::18::18::18::18:
Merhaba kızlar hafta sonunu hastanede geçirdim çok aşırı kanamam oldu doktorum plasenta çekilmesine bağlı ama bukadar olmaması lazım dedi. Serum ve iğnelerden sonra çok şükür evimize geldik. Çok şükür bebişim iyi. Fakat eve geldikten sonra üç gündür karnım ve belim çok ağrıyo. Veda ettiğim mide bulantılarım tekrar başladı. Aranızda benzer problemleri yaşayanlar varmı? Sizce karın ve bel agrılarım kanamadan mı mide bulantısı esnasındaki kasılmalardan mı
geçmiş olsun canım oğlusuna.Valla tahini denicem.Zaten membaasında yaşıyorum sağolsun.
benım her yerim genişledi. Yakında uzun ve geniş araç yazıcam diyor eşim önüne ve arkana
huyu degısıyor canım cocukların bırde 2 yaş sendromu geç ortaya çıkmış olabilir
ben olmadım canım sanırım 18. hafta gibi tetanoz olacagız 2 doz
buyuk gecmis olsun canım ya.Dinlenmene bak yorma kendimi
slm kızlar bugün ikili test için kan vermeye gittim dr ense kalınlığını falan ölçtü herşey normalmiş, 12+4 boyu da 6.1 cm . bu arada tüm belirtilerim erkeğe uymasına, tüm fallar erkek çıkkmasına ve karnımın şeklinden herkes oğlun olacak demesine rağmen kızım olucak:) çok garip bir duygu içindeyim sanki içten içe kendimi erkeğe hazırlamıştım, aslında benim böyle olma sebebim eşim , o kadar emindi ki oğlu olacağından resmen kendimi suçlu gibi hissediyorum şu anda, ama allahın gücüne gitmesin çok şükür sağlıklı önemli olan o, bu arada folbiolü bıraktım decavit diye bir şey yazdı doktor.
Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:
ilk bi patik falan mı alsam beyazay çok heyecanlı yaaaa
Ben de muhteşem ilk yıl adlı bebek anı defterini sipariş verdim. Eşinle birbirimize söz verdik bir şey almak yok üzülürüz diye ama ben kitap aldım hehehe:)) insan dayanamıyor benim eşim de bebek mağazalarına girip bakıp çıkıyor aklında tut hanım diyor:)))
Bu kitabı uniseks yapmışlar bir de Türk formatlı diye bunu aldım.. Diğerleri yabancıdan çeviri diye bize uymuyor ama onlardan da alabilirim her an :)) nette kitabı sayfa sayfa koymuşlar muhteşem ilk yıl diye bi bak istersen
Canım ne işe yarıyor o ilaç benimde arkadaşım kullanıyormuş dr ne için verdiğini açıklamamış bana dr sorar mısın dedi ama ulaşamadım
hatunlar hala yüZü koyun yatan varmı.bazen kendini öyle uyanırken buluyorum:)
Canım benim de kola ve kahve bağımlılığım yok ben sadece abartmamak gerektiğini düşünüyorum her canımızın istediğinden az da olsa tüketmeliyiz bu sigara bile olsa
Merhaba hoşgeldin, bende medicalparka gidiyorum, senn nereye gidiyosun
ben hiç almadım :) 54,5 ile kaldım hala aynıyım doktorum sen gittikçe eriyorsun dedi :) yemem iyi aslında bulantımda yok sayılır ama yediğimi yakıyorum sanırım :)
Bir çeşit progesteron, düşük önlemek için. Bende pembe akıntı olmuştu, ondan verdi doktor.
Hey bende izmir karşıyakadayım :) izmirlileri görmek çok güzel ya :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1175496
Buda bebişin resmi 😊
BeeeenEn çok ondan vazgeçmek zor gelecek...
ben kestirmeyede boyatmayada korkuyorum..kimi saç kestirisen bebeğin ömrü kısalır diyor kimi batıl inanc diyor. Bende batıl inanc olduguna inanıyorum ama yinede korktum tabi. Bi tanıdıgım hamileyken saçını kestirmiş ertesi gün düşük yapmıs öyle dedı banaboyanı kokusuda zararlı olabilir diye korktum
Ayy canm o ne tatlı bi göbiş öyle yaa bayildim bebis ben burdayim diyo resmenn10+3 göbeğim şöyle kızlar. Göbek mi bebek mi bilemedim.Eki Görüntüle 1175602
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm valla kardeşim kayseriden izne geldi ben 3 gündür pastirmaya gömülmüş haldeyim. Cok güvendiğim ve bildiğimiz biyer, sucuk ayni zaten.kolayi normaldede icmem ama ben sadece aşırı katki maddeli ve hijyenine guvenmedigim seylerden esirgiyorum kendimi.Kızlar bence şu yiyecek içecek konusunu abartmayalım benim doktorum da bana günde 750ml sütlü kahve içebilirsin pastırma sucuk yiyebilirsin kendini kısıtlama kola içebilirsin ama aşırı olmadın dedi ben kendi adıma konuşuyum burada okuduğum korkutucu şeyler yüzünden ilk ayımda sıkıntılı bi hamilelik geçirdim stresd oldum artık doktoruma güveniyor ve burada okuduğum her cümleye inanmıyorum yani benim de tavsiyem canınız ne istiyorsa iyi pişirip yiyin aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?