2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bitki çayları ilk 3 ay çok tehlikeli kahveler kafeinli 3ay enazından bebişlerimiz bize iyice alışana dek 😃 içmesek te olur ölmeyiz 😃 birde kolayı içmediğim için onu hiç düşünmedim ama 3 aydan sonra aşırıya kaçmamak şartıyla içilebilir tabi birçok Dr aynı fikirde aslında tv lerdede görüyoruz

2 kutu kullandım canım, çok şükür bitti.

Canım ne işe yarıyor o ilaç benimde arkadaşım kullanıyormuş dr ne için verdiğini açıklamamış bana dr sorar mısın dedi ama ulaşamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim de kola ve kahve bağımlılığım yok ben sadece abartmamak gerektiğini düşünüyorum her canımızın istediğinden az da olsa tüketmeliyiz bu sigara bile olsa

hatunlar hala yüZü koyun yatan varmı.bazen kendini öyle uyanırken buluyorum:)

Hayırlı uğurlu olsun. Çok şükür testte güzel çıkmış.
Darısı hepimizin başına maşallah sübhanallah

Ben okuyabilirim. 41 tane Fatma Sönmein niyetine, Allah-u Teala dualarını bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah...

Kıza kız kardeş harika bir şey. Bir ablam var, iyi ki var çok şükür.
Küçükken o kadar değilde büyüyünce insanın kız kardeşinin olması gibisi yok. Üstelik aramızda 6 yaş var. Ama yinede yaşıtmışız gibi asrkadaşız ve desteğiz birbirimize.
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin..

Kardeş geleceğini biliyor mu acaba?
O yüzden olabilir mi? Yada bilmiyorsa yatman etkilemiş olabilir gerçekten.
İnşallah tez zamanda sağlık sıhhatle ayaklanırsın.

ben daha hiçbişey almadım kendimi tutuyorum

Bebek mağazası görünce ben = eşim sakinleştiriyor

Ben aldım
Beyaz yumuşacık battaniye, sarı patik, mama önlüğü, boyun fuları, diş kaşıyıcı, çorap
Ve hatta yenidoğan için külotlu çorap bile aldım Ne yapyım alınacak bir onlar vardı, her iki cinse uyacak renkte

Gebeliğimi daha bildirmedim sağlık ocağına :18::18::18::18::18:

Sürekli progestan iğne olmaya gittiğim için erkenden kayıt yaptırdım 7. haftada.
Tetanoz aşısı yapacağız 20. haftada dedi.
Birde 2 kere yapacağız, hiç tetanoz aşısı oldun mu dedi, sanki küçükken olmuştum ama hatırlamıyorum dedim.
Doktoruna sor dedi, 2 kere yapacaklarmış de dedi
Cuma soracağım inşallah. Birde bildiğim kadarıyla galiba şeker yüklemesi de sağlık ocağında yapılıyor..

Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah

Hah haa çok iyiymiş
Bende öyleyim sanırım uzun ve geniş araç Yada olmaya adayım

Hayırlı uğurlu olsun. Sağlık sıhhatli olsunlar,hayırlı evlat olsunlar yeter

Su halime bakin kahvaltidan sonra bu hale geliyorum sabah bunun yarisi kizlar:26:

Demek ki normalmiş karnın çıkması Larkin (Bunu kendime söyledim )
İnternette sürekli foto arıyorum 10., 11., 12. haftalarda hamilelerin karınlarını. Gerçekten çıkmış olabilir mi diye.
Bana kendim çok acayip geliyorum.
Sanki eskiden etrafımda olan hamilelerin 3. ayda hiiç karınları yoktu gibime geliyor

ilk bi patik falan mı alsam beyaz ay çok heyecanlı yaaaa

Muhteşem ilk yılı hamile olmadan önce görmüştüm, çok beğenmiştim.
Bende alacağım ondan inşallah.

Ben her şeyin takdiri Allah'tan diyorum. Başımıza bir şey gelse de. Tamamına erdiremezsek bile nasip.
O yüzden cinsiyeti öğrenir öğrenmez istiyorum alış-veriş yapmak. Çok hevesim var dayanamıyorum zaten :13:
Gelin ata binmiş ya nasip demiş derler ya. Ama o gelin çeyizini seneler öncesinden de hazırlamaya başlar Nasıl mantık ama

Bir çeşit progesteron, düşük önlemek için. Bende pembe akıntı olmuştu, ondan verdi doktor.

Beennn:18:
Maalesef dalamıyorum çoğu zaman İnşallah bi zararı yoktur. Soracağım doktora.
Biraz destek yapıyorum karnımın altına ama yinede yatıyorum hala

Bu yaz gününde dondurma yiyelim yahu 😄😄

ben hiç almadım :) 54,5 ile kaldım hala aynıyım doktorum sen gittikçe eriyorsun dedi :) yemem iyi aslında bulantımda yok sayılır ama yediğimi yakıyorum sanırım :)

Masallah canim oyle de git bosver. Nasilsa ilerde alacaksin citi piti hamis olursun ne guzel. Benim kollar bacaklar masallahi var yani. 4 kiloyu 2 3 haftada aldim ve sabitledim allahtan. Soyle 5. Aya bu kiloyla girsem daha ne isterim. Bol bol yuzecegim artik.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Batıl olduğunu biliyorum ve inançlı da bir insanım ama önceki düşüğümde saçımı kestirmiştim ve balık sırtı ördürştüm bakımsız kalmayayım diye bebeğim düştü. Şimdi korkudan kestiremiyorum belki de vitaminini oradan alıyordu diye. Ama ablam arkadaşım hepsi saç kestirdi Nur topu gibi de bebeklerini kucaklarına aldılar çok şükür...

Korkutup çok stres ölüyorsan yapma, içini ferahların yaptıracaksın yaptır, her şey neye inandığın ve stresle alakalı bence.

Saç boyasına gelince benim Prof. Doktorum 28. Hafta kritik hafta onu da atlattıktan sonra bitkisel boya ile boyanabileceğini söyledi.

Buarada Bursa'dan kimse yokmu ya 😃😃 belkide aynı şehirde aynı doktora gidiyoruzdur 😃

10+3 göbeğim şöyle kızlar. Göbek mi bebek mi bilemedim.Eki Görüntüle 1175602

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy canm o ne tatlı bi göbiş öyle yaa bayildim bebis ben burdayim diyo resmenn
Cnm valla kardeşim kayseriden izne geldi ben 3 gündür pastirmaya gömülmüş haldeyim. Cok güvendiğim ve bildiğimiz biyer, sucuk ayni zaten.kolayi normaldede icmem ama ben sadece aşırı katki maddeli ve hijyenine guvenmedigim seylerden esirgiyorum kendimi.

Malesef cok zor alıştım yüz üstü yatmamaya. Ama hala gece uyandığımda ara ara yüzukoyun yatar halde buluyorum kendimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…