10+3 göbeğim şöyle kızlar. Göbek mi bebek mi bilemedim.Eki Görüntüle 1175602
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim masallah bebisine. Eger ki nub teorisi denen sey gercekse aha da iste kiz versiyona ilk ornek geldi senden. Gayet de paralel. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Hayırlı uğurlu olsun. Çok şükür testte güzel çıkmış.
Darısı hepimizin başına maşallah sübhanallah
Ben okuyabilirim. 41 tane Fatma Sönmein niyetine, Allah-u Teala dualarını bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşallah...
Kıza kız kardeş harika bir şey. Bir ablam var, iyi ki varçok şükür.
Küçükken o kadar değilde büyüyünce insanın kız kardeşinin olması gibisi yok. Üstelik aramızda 6 yaş var. Ama yinede yaşıtmışız gibi asrkadaşız ve desteğiz birbirimize.
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin..
Kardeş geleceğini biliyor mu acaba?
O yüzden olabilir mi? Yada bilmiyorsa yatman etkilemiş olabilir gerçekten.
İnşallah tez zamanda sağlık sıhhatle ayaklanırsın.
Ben aldım
Beyaz yumuşacık battaniye, sarı patik, mama önlüğü, boyun fuları, diş kaşıyıcı, çorap
Ve hatta yenidoğan için külotlu çorap bile aldımNe yapyım alınacak bir onlar vardı, her iki cinse uyacak renkte
Sürekli progestan iğne olmaya gittiğim için erkenden kayıt yaptırdım 7. haftada.
Tetanoz aşısı yapacağız 20. haftada dedi.
Birde 2 kere yapacağız, hiç tetanoz aşısı oldun mu dedi, sanki küçükken olmuştum ama hatırlamıyorum dedim.
Doktoruna sor dedi, 2 kere yapacaklarmış de dedi
Cuma soracağım inşallah. Birde bildiğim kadarıyla galiba şeker yüklemesi de sağlık ocağında yapılıyor..
Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah
Hah haa çok iyiymiş
Bende öyleyim sanırım uzun ve geniş araçYada olmaya adayım
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlık sıhhatli olsunlar,hayırlı evlat olsunlar yeter
Demek ki normalmiş karnın çıkması Larkin(Bunu kendime söyledim )
İnternette sürekli foto arıyorum 10., 11., 12. haftalarda hamilelerin karınlarını. Gerçekten çıkmış olabilir mi diye.
Bana kendim çok acayip geliyorum.
Sanki eskiden etrafımda olan hamilelerin 3. ayda hiiç karınları yoktu gibime geliyor
Muhteşem ilk yılı hamile olmadan önce görmüştüm, çok beğenmiştim.
Bende alacağım ondan inşallah.
Ben her şeyin takdiri Allah'tan diyorum. Başımıza bir şey gelse de. Tamamına erdiremezsek bile nasip.
O yüzden cinsiyeti öğrenir öğrenmez istiyorum alış-veriş yapmak. Çok hevesim var dayanamıyorum zaten :13:
Gelin ata binmiş ya nasip demiş derler ya. Ama o gelin çeyizini seneler öncesinden de hazırlamaya başlarNasıl mantık ama
Muhteşem ilk yılı hamile olmadan önce görmüştüm, çok beğenmiştim.
Bende alacağım ondan inşallah.
Ben her şeyin takdiri Allah'tan diyorum. Başımıza bir şey gelse de. Tamamına erdiremezsek bile nasip.
O yüzden cinsiyeti öğrenir öğrenmez istiyorum alış-veriş yapmak. Çok hevesim var dayanamıyorum zaten :13:
Gelin ata binmiş ya nasip demiş derler ya. Ama o gelin çeyizini seneler öncesinden de hazırlamaya başlarNasıl mantık ama
Benım nuba göre erkege benzıyo dr a göre kıza benziyo ben nidem kurban:))
Herkes kasık, karın ağrısı çeker, bende baş ağrısı var birkaç gündür. Çok sinir bozucu varla yok arası bir ağrı ama beni deli ediyor. Hamilelikle alakası var mıdır acaba?
Ayy canm o ne tatlı bi göbiş öyle yaa bayildim bebis ben burdayim diyo resmenn
Cnm valla kardeşim kayseriden izne geldi ben 3 gündür pastirmaya gömülmüş haldeyim. Cok güvendiğim ve bildiğimiz biyer, sucuk ayni zaten.kolayi normaldede icmem ama ben sadece aşırı katki maddeli ve hijyenine guvenmedigim seylerden esirgiyorum kendimi.
Malesef cok zor alıştım yüz üstü yatmamaya. Ama hala gece uyandığımda ara ara yüzukoyun yatar halde buluyorum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
10+3 göbeğim şöyle kızlar. Göbek mi bebek mi bilemedim.Eki Görüntüle 1175602
Bu yaz gününde dondurma yiyelim yahu 😄😄
canim kasikla birlesik sis olan kisim bebekten kaynakli gibi geldi bana. ben 11+5 gunlugum bende belli degil hic
Batıl olduğunu biliyorum ve inançlı da bir insanım ama önceki düşüğümde saçımı kestirmiştim ve balık sırtı ördürştüm bakımsız kalmayayım diye bebeğim düştü. Şimdi korkudan kestiremiyorum belki de vitaminini oradan alıyordu diye. Ama ablam arkadaşım hepsi saç kestirdi Nur topu gibi de bebeklerini kucaklarına aldılar çok şükür...
Korkutup çok stres ölüyorsan yapma, içini ferahların yaptıracaksın yaptır, her şey neye inandığın ve stresle alakalı bence.
Saç boyasına gelince benim Prof. Doktorum 28. Hafta kritik hafta onu da atlattıktan sonra bitkisel boya ile boyanabileceğini söyledi.
11+4 bende de çok hafif yemek göbeği gibi bişey var , karnım şişsin istiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama :))
Arkadaşlar bugün kontrolum vardı Rabb'ime hamd olsun ense kalınlığımız normal ve burun kemiğimiz hepsi var çok şükür Rabbim nazarlardan saklasın ayrıca yarında ikili test için kan vercem ama içim ferahladı ve doktorum %70 erkek diyorum ben dedi 3 hafta sonra bidaha gidicem öyle güzel bir duyguyduki kıpır kıpırdı hala ağzım kulaklarımda sağlıklı olduğunu duydum ya bide gözümle gördümmmmm benden iyisi yoktur herhalde :):)
Arkadaşlar bugün kontrolum vardı Rabb'ime hamd olsun ense kalınlığımız normal ve burun kemiğimiz hepsi var çok şükür Rabbim nazarlardan saklasın ayrıca yarında ikili test için kan vercem ama içim ferahladı ve doktorum %70 erkek diyorum ben dedi 3 hafta sonra bidaha gidicem öyle güzel bir duyguyduki kıpır kıpırdı hala ağzım kulaklarımda sağlıklı olduğunu duydum ya bide gözümle gördümmmmm benden iyisi yoktur herhalde :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?