2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Slm canlarım ...herkese hayırlı iftarlar.kiminde yemek telası vardır. Kimi sofra hazırlıyo ohhh...
Bn yemeklerimi erkendem yapıyorum ..şimdide uzandım..birazdan kalkıp soframı kurucam inş.
Allaha sukurler olsun iyiym bugun..
Belimin agrısı hic gitmiyo alıslanlık yaptı artık :)) canım fazla acımıyo
Telefonum geldi ohhh nasıl sevınıyorum
Öpeee öpeeee bı hal oldum .. Eşim sapır supur öptün bızucan yine diyor..
Ayy kızlar nasıl özlemişim valla

Canim masallah bebisine. Eger ki nub teorisi denen sey gercekse aha da iste kiz versiyona ilk ornek geldi senden. Gayet de paralel. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Benım nuba göre erkege benzıyo dr a göre kıza benziyo ben nidem kurban:))

Canım bende dün 41 tane okudum Ayetel kürsi ama sende okursan çok makbule geçer çok istiyon 4 senelik evli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kitabı görmeden aldım yarın kargolayacaklarmış inş güzeldir, sevindim senin bilmene:)
Her şey Allah'ın takdiri ama geriye eşyalar kalınca çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Öbür hamileliğimde bir büyük hurç bebek eşyası kaldırdım, çok ağrıma gitmişti. Zordu.. Ama şimdi o elbiseleri bebişime giydircem Allah nasip ederse on tane hastane çıkışı almışız

Herkes kasık, karın ağrısı çeker, bende baş ağrısı var birkaç gündür. Çok sinir bozucu varla yok arası bir ağrı ama beni deli ediyor. Hamilelikle alakası var mıdır acaba?

bende de oyle canim bazen sinir bozucu bi sekilde oluyo gecmiyo da artmiyo da anca uyuyunca gecmis oluyo bazen de gecmiyo ilac iciyorum mecburen

Aynen öyle canımm aşırı katkı maddeli şeylerden uzak durmak gerek benim kola kahve alışkanlığım yok ama bugün canım kahve istedi ve içtim kola isterse onu da içerim ama insanları şunu yeme bunu asla yeme diye kotkutmal iyi değil en ufak şeyden stress oluyoruz sonuçta 💈😌❤️❤️❤️❤️

KıZlar bn cinsiyetini bilmediğimden dün gittim ip aldım cıNsıyeti öğrenene kadar örerim yavas yavas dedim ama dayanamadım bitirdim😍😍😍👼👼😍😍😍 bnm kıymetlimin battaniyesi hazır😃😃😃 artık kız olursa pembeyı erkek olursa mavıyı kullanırı kardeşi için diğerini saklarızz tavsıye ederim bugunun nası gectiğini anlamadım bile hergün bişey örsek ohh zaman geçer nette çok güzel şeyler var bn örcem kızlar hazırlıklarımız başlasın erken biliorum ama dayanamadım😍😍😍😍

Yav ben 6haftalık hamileyken boyadım saçımı ama hamile olduğumu bilmiyordum bi sorun olur mu ki

Arkadaşlar bugün kontrolum vardı Rabb'ime hamd olsun ense kalınlığımız normal ve burun kemiğimiz hepsi var çok şükür Rabbim nazarlardan saklasın ayrıca yarında ikili test için kan vercem ama içim ferahladı ve doktorum %70 erkek diyorum ben dedi 3 hafta sonra bidaha gidicem öyle güzel bir duyguyduki kıpır kıpırdı hala ağzım kulaklarımda sağlıklı olduğunu duydum ya bide gözümle gördümmmmm benden iyisi yoktur herhalde :):)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

11+4 bende de çok hafif yemek göbeği gibi bişey var , karnım şişsin istiyorum iyi mi kötü mü bilmiyorum ama :))

aynen gun icinde benim de biraz cikiyo ama sabah dumduz oluyo nerdeyse kasik tarafi azicik sis ama disardan belli olmuyo ben bile zor anliyorum goruntude elimi koyarsam anliyorum pitircigi

canım bugün ben kan verdim doktor herşey yolunda gözüküyor dedi ama burunla ilgili bişey demedi ilk defa duydum , olsa söylerdi heralde ama kafama takıldı?

gozun aydin canim yarin bende gidicem ense kalinligi olcturmeye hayirlisiyla senin guzel haberler alirim ve cinsiyetini de ogrenirim

maşallah canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…