2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ellerine sağlık ne güzel olmuşlar, hemen de bitirmişsin maşallah. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

canım bugün ben kan verdim doktor herşey yolunda gözüküyor dedi ama burunla ilgili bişey demedi ilk defa duydum , olsa söylerdi heralde ama kafama takıldı?

CNm herkes ikili test,ense kalınlığı,burun kemiği varlığı diyor bunların hepsi 11-14 haftalar arası belirleniyor bende randevumu bekliyorum sabırsızlıkla doktoruna birsonraki gidişinde sor gönlün ferah olsun yeterki

Canim masallah bebisine. Eger ki nub teorisi denen sey gercekse aha da iste kiz versiyona ilk ornek geldi senden. Gayet de paralel. :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ay canim benim ben anlamam nub teorisi falan ona göre kız mı gözüküyo yani 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ellerine sağlık canımmm cok güzel olmuşlar 😊

"LadyLeyLa" maşallah kuzummm göbüşünede bebişine de 😃

Ahh ne kadar tatlı... Keşke bende örebilseydim..

Ayy becerikli hatunlar belli edicek kendini demekki. Ellerine sağlık cnm evlatcigin sımsıkı mutlu mutlu sarmalansin içinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tüp bebek+kan sulandırıcı olduğu için sezeryan tavsiye ediyo.bende hep normal doğum istemişimdir ama nasip ne yapalım.tapta tüp bebek kıymetli bebek olarak geçiyomuş,o yüzden ufacık bir riski bile göze almıyo doktorlar.
hiç lekelenmem,kanamam olmadı ama doktorum çok fazla pimpirikli olduğu için 9 ay yasak dedi.ne yapalım sabredicez artık.

Bi bakmışsın olmuş:) bebek iyi olsun da gerisi boş:)

25 Ocak 2015

KıZlar bendede aksama kadar bişi yok aksamleyin bi onbes dk falan mide bulantsı krizi yasıyorum.istifar edemiyorum.. Etsem rahatlıcam ama yok bi degişik buda ya

Bu biraz koz karnına da benziyor ben de kızıma hamileyken böylesine bi göbeğim vardı 😊

Ilk olacağı için cinsiyetini hiç merak etmiyorum. Ne olursa çok seveceğim:) kız olursa arkadaşım olur:)

25 Ocak 2015

Ayy becerikli hatunlar belli edicek kendini demekki. Ellerine sağlık cnm evlatcigin sımsıkı mutlu mutlu sarmalansin içinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amın canımmm ınsallahhhh sararııımmmm :
Ellerine sağlık canımmm cok güzel olmuşlar 😊

canım bnm saolllll
Ahh ne kadar tatlı... Keşke bende örebilseydim..
örürsün çok zor değill insan deşarj oluomus vallaaa nınelerımız sıkıntıdan örüp örüp hedıye edıolarmıs demekkki:):):

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. En son 14. Cüz vermişiz..geriye kalan cüzler var haberiniz olsun bian önce okuyalım duasını yapayım.... Bilginize sunar gözlerinizden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…