KıZlar bn cinsiyetini bilmediğimden dün gittim ip aldım cıNsıyeti öğrenene kadar örerim yavas yavas dedim ama dayanamadım bitirdim😍😍😍👼👼😍😍😍 bnm kıymetlimin battaniyesi hazır😃😃😃Eki Görüntüle 1175800 artık kız olursa pembeyı erkek olursa mavıyı kullanırı kardeşi için diğerini saklarızz tavsıye ederim bugunun nası gectiğini anlamadım bile hergün bişey örsek ohh zaman geçer nette çok güzel şeyler var bn örcem kızlar hazırlıklarımız başlasın erken biliorum ama dayanamadım😍😍😍😍
Ellerine sağlık ne güzel olmuşlar, hemen de bitirmişsin maşallah. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
canım bugün ben kan verdim doktor herşey yolunda gözüküyor dedi ama burunla ilgili bişey demedi ilk defa duydum , olsa söylerdi heralde ama kafama takıldı?
CNm herkes ikili test,ense kalınlığı,burun kemiği varlığı diyor bunların hepsi 11-14 haftalar arası belirleniyor bende randevumu bekliyorum sabırsızlıkla doktoruna birsonraki gidişinde sor gönlün ferah olsun yeterki
Ay canim benim ben anlamam nub teorisi falan ona göre kız mı gözüküyo yani 😊Canim masallah bebisine. Eger ki nub teorisi denen sey gercekse aha da iste kiz versiyona ilk ornek geldi senden. Gayet de paralel. :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
KıZlar bn cinsiyetini bilmediğimden dün gittim ip aldım cıNsıyeti öğrenene kadar örerim yavas yavas dedim ama dayanamadım bitirdim😍😍😍👼👼😍😍😍 bnm kıymetlimin battaniyesi hazır😃😃😃Eki Görüntüle 1175800 artık kız olursa pembeyı erkek olursa mavıyı kullanırı kardeşi için diğerini saklarızz tavsıye ederim bugunun nası gectiğini anlamadım bile hergün bişey örsek ohh zaman geçer nette çok güzel şeyler var bn örcem kızlar hazırlıklarımız başlasın erken biliorum ama dayanamadım😍😍😍😍
Merve sen izmirdemisim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Buarada Bursa'dan kimse yokmu ya 😃😃 belkide aynı şehirde aynı doktora gidiyoruzdur 😃
Sadece kan sulandırıcı kullandığın için mi sezeryan, yoksa tüp bebek olduğu için mi yoksa ikisi biirden mi
Bende kan sulandırıcı iğneyi 16. haftaya kadar kullanacakmışım.
Sadece çoook merak ettiğim bir şey var. Kimin tüp bebek yaptırdığını duysam yada okusam hep doğumları sezeryan.
Ve bazıları da tüp bebek olunca doktorlar riske atmıyorlar, mutlaka sezeryan yapıyorlar deniliyor.
Senin bu konuda bildiğin bir şey var mı acaba? Ben hep normal doğum yapmak istemişimdir çünkü:18:
Doymayan bebek mi ben miii anlamadım gitti
Bende aynı durumdayım. Azıcık acıkayım mideme sancılar giriyor, azcık geçireyim başıma ağrılar giriyor
Böyle giderse sonum hiç iyi değil, hep açım
İnşallah herşey yolundadır, sağlıklıdır sıhhatlidir inşallah. Benimde kontrolüm 4 ünde..Hepimiz hayırlı güzel haberler alırız inşallah.
Sorularım hep denk geldi, yormuyorumdur inşallah seni :26:
Tüp bebek olmasının dışında bir sorun mu var, lekelenme yada başka bir şey?
Bize hep serbest dediler. Hatta transferden sonra sonucu beklerken bile serbest dediler, bizde tamam dedik
Hihii maalesef bende öyleyim
Gözünüz aydın çok sevindim sılacım.
İki erkekti senin yavrucukların değil mi?
Her annenin bir kızı olmalı aslında, arkadaş yardımcı dert ortağı
Allah gönlünüze göre versin..
Hayırlı olsun. Amiin inşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Daha önce okumuştum ciddi lekelenme vardır sanırım. Doktor progestan ve istirahat vermişti.
Şimdi durumun nasıl acaba, inşallah iyidir..
Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah tabi ki cinsiyeti önemli değil.
Kızı da isterim erkeği de isterim.
Ama bir önce öğrenmek istiyoruuuum
Alış-veriş yapmak istiyorum
Bir kaç birşey aldım ama herşey ya tam kızlar için ya tam erkekler için.
İkisininde giyebileceği şeyler çok nadir.
O yüzden 12 de tam öğrenebilsek ne iyi olurdu
yok ben ayvalıkta yaşıyorum ama karşıyaka medicale geliyorum
Göbüşün çoooookkk şiriinnn hihihi 😇❤️❤️❤️❤️❤️ ben de 10+3üm ama böle diiillll böyle olmak istiyorum
Maşallahhhhh
Ayy canm o ne tatlı bi göbiş öyle yaa bayildim bebis ben burdayim diyo resmenn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu biraz koz karnına da benziyor ben de kızıma hamileyken böylesine bi göbeğim vardı 😊
amın canımmm ınsallahhhh sararııımmmmAyy becerikli hatunlar belli edicek kendini demekki. Ellerine sağlık cnm evlatcigin sımsıkı mutlu mutlu sarmalansin içinde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bnm saolllllEllerine sağlık canımmm cok güzel olmuşlar 😊
örürsün çok zor değill insan deşarj oluomus vallaaa nınelerımız sıkıntıdan örüp örüp hedıye edıolarmıs demekkki:):):Ahh ne kadar tatlı... Keşke bende örebilseydim..
canim kasikla birlesik sis olan kisim bebekten kaynakli gibi geldi bana. ben 11+5 gunlugum bende belli degil hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?