2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar esim iftar yemegine goturdu biryere gittik gitmez olaydik ayiptir soylemesi kofte yedim tadi tuafti eksimsi gibi sonra yuruye yuruye geldik eve girdim lavaboya kostum isttifra ettim kasiklarima agri girdi bisiy olmaz demi zehirlendimmiki ben neden oyle oldum gebeligimde istifra ilkti

Kızlar bebekler yawas yawas hareketlendimi ne ... Bnm ki arada arada bni yokluyo cok güsel bi duygu..
Ladyleyla göbiş masallah cok güsel .. Cok sempatık durmus bide.. Masallah masallah

Yok canım inş bişi olmaz sen yinede takip et kendini.. Ekşime belki içine kattıı bharttan dolayı olmus olanılır... Bazı koku ve tatlara asırı duyarlıyız bu dönmlerde bu yüsden oldugunu düşünüyorum.. Eşinde bi problem varmı karın agrısı bas dönmesi bulantı falan sende dıkkat et canım ..

Bende .. Hangi dr a gidiosun canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merve hanımagidiyorum daha öncede ona gidiyordum ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajımı falan o yapmıştı, memnunum ben, sen kime gidiyorsun

Canım ben Bursa'nın ilçesinde otryrm Yenişehir'de ama doktora Yıldırımdaki doruk h. gizem Hanım'a gidiyorum 😃

Yenişehir bu havaalanının olduğu yermiydi 😃 Bursa'yı çok iyi bilmiyorum ama bende Medicalpark a gidiyorum Ahmet beye 😃

gozun aydin canim yarin bende gidicem ense kalinligi olcturmeye hayirlisiyla senin guzel haberler alirim ve cinsiyetini de ogrenirim

Valla cnm doktor önemli dedi bende bilmiyordum inş test sonucların güzel cıkar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gozun aydin canim yarin bende gidicem ense kalinligi olcturmeye hayirlisiyla senin guzel haberler alirim ve cinsiyetini de ogrenirim

İnş yarın mutlaka yaz merak ederiz

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrr ikili taramam için kan testi mi yapıyolar sadece, bugün doktora gittim kan verdim 2 gün sonra da sonuca gideceğim

Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel inşallah 2 gün sonra

Maşallah sübhanallah.. Darısı herkeslerin başına

Canım bende dün 41 tane okudum Ayetel kürsi ama sende okursan çok makbule geçer çok istiyon 4 senelik evli

Tamam canım inşallah bu gece okuyacağım yatsı namazından sonra. İnşallah tüm isteyenlere Allah katından hayırlı sağlıklı nesiller ihsan etsin..

Ahh ahh yazarken de aklıma geldi
Çok haklısın Böyle şeyleri söylemesi kolayda, yaşaması
Sorup acını yinelemek istemem... Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Ama çoook güzel olmuuş
Ellerinize sağlık.
Bende çok istiyorum örgü örmek. Çok severim patikler hırkalar şapkalar. Zaten kış bebeği olacaklar Allah'ın izniyle

Ben örgüye başlamayı bilmiyorum mesela. İlmek atmak mı deniyordu neydi Ama biri başladıktan sonra örebiliyorum
Annem başlardı ben örerdim, annem şimdi yakınımda değil başımın çaresine bakmalıyım sanırım
Acaba diyorum internetten nasıl örgü örüleceğine dair hiç bilmeyenler içinde anlatımlar var mıdır?

Hmm anladım.. Bakalım erken ama yinede soracağım doktora gerçekten böyle bir kural var mı diye :44: Normal doğuma çok özeniyorum ama hakkımızda her şeyin hayırlısı inşallah.
İlk tip bebek denemeniz miydi?

Bi bakmışsın olmuş:) bebek iyi olsun da gerisi boş:)

25 Ocak 2015

O ne kadar güzel bir göbek maşallah sübhanallah, Allah nazarlardan saklasın

inşallah doktorunda normal doğum yanlısıdır:)
evet ilk denememdi,ya senin?

merve hanımagidiyorum daha öncede ona gidiyordum ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajımı falan o yapmıştı, memnunum ben, sen kime gidiyorsun

Bende merve hn a canım... Benim ilk doğumumuda o yaptı 5 yıl önce .. Bende çok çok memnunum ...

Kizlar 12. Hafta sonundayim ve 2 kilo almisim simdilik fazla sanirim ekmeği keseyim diyorum yoksa abartiyor muyum ilk dört ay kilo almamaya calisin diye bir gazi okumuştum ama ...

Merve bıu arada dt umuzda aynı bebişlerimizin tahmini doğum tarihide

Ben zaten kısa boyluyum :) çok kilo almamayı umut ediyorum :) bakalım :)

ben sabahtan beri perisan oldum bugun

Kusmalar bi duruyo bi devam ediyo ben deli gibi kusuyodum bi haftadir çok iyiyim herşeyi yiyorum derken nazar ettim herhalde bugun yine başladı ara ara yoklucak sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım hayırlı evlat naaip etsin Rabbim bizlere ve isteyen herkese inş saol canım Allah razı olsun senden

Kızlar bebekler yawas yawas hareketlendimi ne ... Bnm ki arada arada bni yokluyo cok güsel bi duygu..
Ladyleyla göbiş masallah cok güsel .. Cok sempatık durmus bide.. Masallah masallah

Sağol Mervecim. Darısı başımıza hareket de hissettiğimiz günler gelsin. Ocak anneleri arasında 4 hafta fark edebildiği için kimisi önden gidiyor. Sırada hareket var ikili test var. Allah hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin.

25 Ocak 2015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…