"LadyLeyLa" maşallah kuzummm göbüşünede bebişine de 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım inş bişi olmaz sen yinede takip et kendini.. Ekşime belki içine kattıı bharttan dolayı olmus olanılır... Bazı koku ve tatlara asırı duyarlıyız bu dönmlerde bu yüsden oldugunu düşünüyorum.. Eşinde bi problem varmı karın agrısı bas dönmesi bulantı falan sende dıkkat et canım ..Kizlar esim iftar yemegine goturdu biryere gittik gitmez olaydik ayiptir soylemesi kofte yedim tadi tuafti eksimsi gibi sonra yuruye yuruye geldik eve girdim lavaboya kostum isttifra ettim kasiklarima agri girdi bisiy olmaz demi zehirlendimmiki ben neden oyle oldum gebeligimde istifra ilkti
Bende .. Hangi dr a gidiosun canım?
Canım ben Bursa'nın ilçesinde otryrm Yenişehir'de ama doktora Yıldırımdaki doruk h. gizem Hanım'a gidiyorum 😃
gozun aydin canim yarin bende gidicem ense kalinligi olcturmeye hayirlisiyla senin guzel haberler alirim ve cinsiyetini de ogrenirim
gozun aydin canim yarin bende gidicem ense kalinligi olcturmeye hayirlisiyla senin guzel haberler alirim ve cinsiyetini de ogrenirim
kızlarrr ikili taramam için kan testi mi yapıyolar sadece, bugün doktora gittim kan verdim 2 gün sonra da sonuca gideceğim
Maşallah sübhanallah.. Darısı herkeslerin başınaArkadaşlar bugün kontrolum vardı Rabb'ime hamd olsun ense kalınlığımız normal ve burun kemiğimiz hepsi var çok şükür Rabbim nazarlardan saklasın ayrıca yarında ikili test için kan vercem ama içim ferahladı ve doktorum %70 erkek diyorum ben dedi 3 hafta sonra bidaha gidicem öyle güzel bir duyguyduki kıpır kıpırdı hala ağzım kulaklarımda sağlıklı olduğunu duydum ya bide gözümle gördümmmmm benden iyisi yoktur herhalde :):)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende dün 41 tane okudum Ayetel kürsi ama sende okursan çok makbule geçer çok istiyon 4 senelik evli
Ben kitabı görmeden aldım yarın kargolayacaklarmış inş güzeldir, sevindim senin bilmene:)
Her şey Allah'ın takdiri ama geriye eşyalar kalınca çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Öbür hamileliğimde bir büyük hurç bebek eşyası kaldırdım, çok ağrıma gitmişti. Zordu.. Ama şimdi o elbiseleri bebişime giydircem Allah nasip ederse on tane hastane çıkışı almışız
KıZlar bn cinsiyetini bilmediğimden dün gittim ip aldım cıNsıyeti öğrenene kadar örerim yavas yavas dedim ama dayanamadım bitirdim😍😍😍👼👼😍😍😍 bnm kıymetlimin battaniyesi hazır😃😃😃Eki Görüntüle 1175800 artık kız olursa pembeyı erkek olursa mavıyı kullanırı kardeşi için diğerini saklarızz tavsıye ederim bugunun nası gectiğini anlamadım bile hergün bişey örsek ohh zaman geçer nette çok güzel şeyler var bn örcem kızlar hazırlıklarımız başlasın erken biliorum ama dayanamadım😍😍😍😍
tüp bebek+kan sulandırıcı olduğu için sezeryan tavsiye ediyo.bende hep normal doğum istemişimdir ama nasip ne yapalım.tapta tüp bebek kıymetli bebek olarak geçiyomuş,o yüzden ufacık bir riski bile göze almıyo doktorlar.
hiç lekelenmem,kanamam olmadı ama doktorum çok fazla pimpirikli olduğu için 9 ay yasak dedi.ne yapalım sabredicez artık.
Bi bakmışsın olmuş:) bebek iyi olsun da gerisi boş:)
25 Ocak 2015
KıZlar bendede aksama kadar bişi yok aksamleyin bi onbes dk falan mide bulantsı krizi yasıyorum.istifar edemiyorum.. Etsem rahatlıcam ama yok bi degişik buda ya
Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel inşallah 2 gün sonra
Maşallah sübhanallah.. Darısı herkeslerin başına
Tamam canım inşallah bu gece okuyacağım yatsı namazından sonra. İnşallah tüm isteyenlere Allah katından hayırlı sağlıklı nesiller ihsan etsin..
Ahh ahh yazarken de aklıma geldi
Çok haklısınBöyle şeyleri söylemesi kolayda, yaşaması
Sorup acını yinelemek istemem... Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Ama çoook güzel olmuuş
Ellerinize sağlık.
Bende çok istiyorum örgü örmek. Çok severim patikler hırkalar şapkalar. Zaten kış bebeği olacaklar Allah'ın izniyle
Ben örgüye başlamayı bilmiyorum mesela. İlmek atmak mı deniyordu neydiAma biri başladıktan sonra örebiliyorum
Annem başlardı ben örerdim, annem şimdi yakınımda değil başımın çaresine bakmalıyım sanırım
Acaba diyorum internetten nasıl örgü örüleceğine dair hiç bilmeyenler içinde anlatımlar var mıdır?
Hmm anladım.. Bakalım erken ama yinede soracağım doktora gerçekten böyle bir kural var mı diye :44: Normal doğuma çok özeniyorum ama hakkımızda her şeyin hayırlısı inşallah.
İlk tip bebek denemeniz miydi?
O ne kadar güzel bir göbek maşallah sübhanallah, Allah nazarlardan saklasın
merve hanımagidiyorum daha öncede ona gidiyordum ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajımı falan o yapmıştı, memnunum ben, sen kime gidiyorsun
Bi bakmışsın olmuş:) bebek iyi olsun da gerisi boş:)
25 Ocak 2015
merve hanımagidiyorum daha öncede ona gidiyordum ilk gebeliğim boş gebelikti kürtajımı falan o yapmıştı, memnunum ben, sen kime gidiyorsun
Masallah canim oyle de git bosver. Nasilsa ilerde alacaksin citi piti hamis olursun ne guzel. Benim kollar bacaklar masallahi var yani. 4 kiloyu 2 3 haftada aldim ve sabitledim allahtan. Soyle 5. Aya bu kiloyla girsem daha ne isterim. Bol bol yuzecegim artik.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ben sabahtan beri perisan oldum bugun
Hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel inşallah 2 gün sonra
Maşallah sübhanallah.. Darısı herkeslerin başına
Tamam canım inşallah bu gece okuyacağım yatsı namazından sonra. İnşallah tüm isteyenlere Allah katından hayırlı sağlıklı nesiller ihsan etsin..
Ahh ahh yazarken de aklıma geldi
Çok haklısınBöyle şeyleri söylemesi kolayda, yaşaması
Sorup acını yinelemek istemem... Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Ama çoook güzel olmuuş
Ellerinize sağlık.
Bende çok istiyorum örgü örmek. Çok severim patikler hırkalar şapkalar. Zaten kış bebeği olacaklar Allah'ın izniyle
Ben örgüye başlamayı bilmiyorum mesela. İlmek atmak mı deniyordu neydiAma biri başladıktan sonra örebiliyorum
Annem başlardı ben örerdim, annem şimdi yakınımda değil başımın çaresine bakmalıyım sanırım
Acaba diyorum internetten nasıl örgü örüleceğine dair hiç bilmeyenler içinde anlatımlar var mıdır?
Hmm anladım.. Bakalım erken ama yinede soracağım doktora gerçekten böyle bir kural var mı diye :44: Normal doğuma çok özeniyorum ama hakkımızda her şeyin hayırlısı inşallah.
İlk tip bebek denemeniz miydi?
Kızlar bebekler yawas yawas hareketlendimi ne ... Bnm ki arada arada bni yokluyo cok güsel bi duygu..
Ladyleyla göbiş masallah cok güsel .. Cok sempatık durmus bide.. Masallah masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?