2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynen benim de oyle bi iyi bi kotu

Amin canım hayırlı evlat naaip etsin Rabbim bizlere ve isteyen herkese inş saol canım Allah razı olsun senden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ülkü ben de dün arkadaşın için ayetel kürsi okumuştum

Bende merve hn a canım... Benim ilk doğumumuda o yaptı 5 yıl önce .. Bende çok çok memnunum ...

nerdeyse 1,5 senedir görmemiştim çok zayıflamış benim temmuz 21 de kontrolüm var belki bir gün karşılaşırız

Kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. En son 14. Cüz vermişiz..geriye kalan cüzler var haberiniz olsun bian önce okuyalım duasını yapayım.... Bilginize sunar gözlerinizden öperim

15. cüzü de ben alayım Mervecim. Son günlerde bahsetmiyorsunuz diye bitti sanmıştım, iyi oldu yetiştiğim

Kızlar bebekler yawas yawas hareketlendimi ne ... Bnm ki arada arada bni yokluyo cok güsel bi duygu..
Ladyleyla göbiş masallah cok güsel .. Cok sempatık durmus bide.. Masallah masallah

Nasıl bir şey şu hareketlenme acaba Hemen anlayabiliyor muyuz ki bebiş hareketidir diye

inşallah doktorunda normal doğum yanlısıdır:)
evet ilk denememdi,ya senin?

İnşallah bakalım
Benimde ilk denememdi. Ablamla beraber başladık tedaviye. Onun 3. dü yine negatif oldu, benim pozitif.
Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip inşallah...

Kizlar 12. Hafta sonundayim ve 2 kilo almisim simdilik fazla sanirim ekmeği keseyim diyorum yoksa abartiyor muyum ilk dört ay kilo almamaya calisin diye bir gazi okumuştum ama ...

Oooo ben yanmışım o zaman

Amin canım hayırlı evlat naaip etsin Rabbim bizlere ve isteyen herkese inş saol canım Allah razı olsun senden

Cümlemizden inşallah. Okudum Ülkücüm. Allah niyetini bizimde duamızı kabul etsin inşallah

Bende kan sulandırıcı iğne vuruyorum hergün göbekten clexane 0,4 lük birde coraspirin doğuma kadar heralde bişey demedi doktor sorarım artık. senin iğne adı ne acaba?

Kızlarr iyi geceler cok uykum var bugun yorucu bigündüüü. Yattım ve sanki bebişin hareketini hissettim 😊 oğlumu 15.hafta falanda hissetmiştim. Ay cok garip bi duygu 😊 allah rahatlık versin hepinize 😘😘

Tama canım allah kabul etsin ben bu ara giremedim oek pndan güncel degildi .. Dewam yani ..
Bu arada bn 15 haftalıgım bide tecrübeli olunca hissedebiliyosun.. Bevek hareketinede baglı öle 2 günde bir oluyo bi iki saniye baskada yok..:))
İlerde bol bol hissedicez az kaldı inş ... Zaman cabuk geçiyo

15.cüz verildi

Kızlar okuyabilenler alalım okuyalım en fazla yarım cüDen iki günümüzü alır bir cüz..
Duamızı yapşalım inş

benim bu ağzımda ki tat azalacağına daha da artıyor ve bu tat yüzünden miğdem bulanıyor,,,,,, sizin yaptığınız bir şey var mı? bu tdaın geçmesi için????????

Kızlar cınsıyetını ben sormadın doktorda söylemedi bence 12 hafta cok erkek yanılma olabılır dıye sormadı. Ense kalınlığı normal dıyımce kan tahlılıse yaptırıp strese girmedim doktorda gerek görmedi 1 ay sonra kontrol gel dedi onda sorarım söylerse cinsiyeti

Bende aynı durumdayım ağzım çamur gibi oluyor birşeyler atıştırıyorum 10 dk sonra yine aynı oluyor sanki hiç bir şey yememişim gibi buda midemi bulandırıyor..

Bende aynı durumdayım ağzım çamur gibi oluyor birşeyler atıştırıyorum 10 dk sonra yine aynı oluyor sanki hiç bir şey yememişim gibi buda midemi bulandırıyor..

Naneli seker falan geciriyor biraz.midem eksiyor yediklerim agzima geliyor afedersiniz gaz oluyor sürekli ve bulantı bir turlu bitmedi çok bunaldim bu durumdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt canım yazmıştın çok tşk ederim ağzına sağlık cnm benim 😘

Folbiol kullanan ve bulantısı kusması çok olan arkadaşlarr Rabbim sizi de hayırlısı ile tez zamanda kurtarsın ondan Âmin . daha iyiyim elh. Artık ama bu seferde hemen acıkıyorum...

Canim benim de bulantim coktu. Iki gun kullanmayi unutmustum cok iyiydim. Sonra tekrar devam ettim. Berbat oldum. Simdi biraktim artik dayanamayip. 10+3 te biraktim. Folik asit zengini besinler tuketmeye calisiyorum. Elhamdulillah su an bulantilarim cok cok daha az. Zaten 12.haftada birakacaksin demisti doktor. 10gun erken biraktim ne yapiyim

hatunlar hala yüZü koyun yatan varmı.bazen kendini öyle uyanırken buluyorum:)

Aynen canim ya, alisamadim gitti. Gece bi uyaniyorum yuz ustuyum. Korkuyorum da bisi olcak diye stres yapiyorum uyurken.

Beeeen En çok ondan vazgeçmek zor gelecek...

Benim icin de cok zor oluyor yuz ustu yatamamak. Stresten uykularim da bolunuyor. Alisiriz umarim kisa zamanda.

Kizlar tummmm sayfalari okudum. Yaklasik 35 sayfa falan olmus. Alinti yapamadim pek. Guzel haberlerle gelen arkadaslarin gozu aydin. Darisi bizlere ins. Bu arada folik asiti biraktim kendi kendime. Yoksa bu bulantilar erittu bitirdi beni. Su an cok sukur yiyebiliyorum. Ablamda kaliyorum. O bana kokutmadan hazirliyor yemekleri. Temizlik derdim falan da yok. Cok rahatim masaallah :) Ablamin da 3 yasinda kizi varm soyledik bebegi. Hani nerde dedi, karnimin icinde dedim. Cikar bakiyim dedi, doktor kesip cikarcak karnimdan dedim :) niye oyle dediysem. Aradan biraz zaman gecti, anne bicagim nerde diyo :) napicaksin kizim dedi ablam, bebegi cikarcam diyo :) sonra ablam da kizim doktorun cikarmasi lazim dedi, o zaman hadi doktora gidelim diyor :) iki de bi gelio karnimi seviyo, vuruyo, ne yaptigi belli degil :) valla kucuk cocuklara anlatmak zormus cidden :))) ama cok eglendik :)

Canım ya hakkını helal et isimleri karıştırmışım saol cnm ağzına sağlık

Benimde ablamın kızı 3,5 yaşında söyleyemedim henüz hasta olmuşum karnın ağrıyo diyorum sana karışım yapıyım henen geçer diyo yoksa sürekli kucağıma gelip oyun oynamak istiyo :) çok tatlılar ya

Benimde aynı sorunlarım çok mutsuzum bugün dr a gidicem bakalım ne önerecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…