Kusmalar bi duruyo bi devam ediyo ben deli gibi kusuyodum bi haftadir çok iyiyim herşeyi yiyorum derken nazar ettim herhalde bugun yine başladı ara ara yoklucak sanırım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım hayırlı evlat naaip etsin Rabbim bizlere ve isteyen herkese inş saol canım Allah razı olsun senden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende merve hn a canım... Benim ilk doğumumuda o yaptı 5 yıl önce .. Bende çok çok memnunum ...
Kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.. En son 14. Cüz vermişiz..geriye kalan cüzler var haberiniz olsun bian önce okuyalım duasını yapayım.... Bilginize sunar gözlerinizden öperim
Kızlar bebekler yawas yawas hareketlendimi ne ... Bnm ki arada arada bni yokluyo cok güsel bi duygu..
Ladyleyla göbiş masallah cok güsel .. Cok sempatık durmus bide.. Masallah masallah
inşallah doktorunda normal doğum yanlısıdır:)
evet ilk denememdi,ya senin?
Kizlar 12. Hafta sonundayim ve 2 kilo almisim simdilik fazla sanirim ekmeği keseyim diyorum yoksa abartiyor muyum ilk dört ay kilo almamaya calisin diye bir gazi okumuştum ama ...
Amin canım hayırlı evlat naaip etsin Rabbim bizlere ve isteyen herkese inş saol canım Allah razı olsun senden
tüp bebek+kan sulandırıcı olduğu için sezeryan tavsiye ediyo.bende hep normal doğum istemişimdir ama nasip ne yapalım.tapta tüp bebek kıymetli bebek olarak geçiyomuş,o yüzden ufacık bir riski bile göze almıyo doktorlar.
hiç lekelenmem,kanamam olmadı ama doktorum çok fazla pimpirikli olduğu için 9 ay yasak dedi.ne yapalım sabredicez artık.
15. cüzü de ben alayım Mervecim. Son günlerde bahsetmiyorsunuz diye bitti sanmıştım, iyi oldu yetiştiğim
Nasıl bir şey şu hareketlenme acabaHemen anlayabiliyor muyuz ki bebiş hareketidir diye
İnşallah bakalım
Benimde ilk denememdi. Ablamla beraber başladık tedaviye. Onun 3. dü yine negatif oldu, benim pozitif.
Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip inşallah...
Oooo ben yanmışım o zaman
Cümlemizden inşallah. Okudum Ülkücüm. Allah niyetini bizimde duamızı kabul etsin inşallah
Bende aynı durumdayım ağzım çamur gibi oluyor birşeyler atıştırıyorum 10 dk sonra yine aynı oluyor sanki hiç bir şey yememişim gibi buda midemi bulandırıyor..
Bende iznirdeyimm
Ülkü ben de dün arkadaşın için ayetel kürsi okumuştum
Folbiol kullanan ve bulantısı kusması çok olan arkadaşlarr Rabbim sizi de hayırlısı ile tez zamanda kurtarsın ondan Âmin . daha iyiyim elh. Artık ama bu seferde hemen acıkıyorum...
hatunlar hala yüZü koyun yatan varmı.bazen kendini öyle uyanırken buluyorum:)
BeeeenEn çok ondan vazgeçmek zor gelecek...
Ülkü ben de dün arkadaşın için ayetel kürsi okumuştum
Kizlar tummmm sayfalari okudum. Yaklasik 35 sayfa falan olmus. Alinti yapamadim pek. Guzel haberlerle gelen arkadaslarin gozu aydin. Darisi bizlere ins. Bu arada folik asiti biraktim kendi kendime. Yoksa bu bulantilar erittu bitirdi beni. Su an cok sukur yiyebiliyorum. Ablamda kaliyorum. O bana kokutmadan hazirliyor yemekleri. Temizlik derdim falan da yok. Cok rahatim masaallah :) Ablamin da 3 yasinda kizi varm soyledik bebegi. Hani nerde dedi, karnimin icinde dedim. Cikar bakiyim dedi, doktor kesip cikarcak karnimdan dedim :) niye oyle dediysem. Aradan biraz zaman gecti, anne bicagim nerde diyo :) napicaksin kizim dedi ablam, bebegi cikarcam diyo :) sonra ablam da kizim doktorun cikarmasi lazim dedi, o zaman hadi doktora gidelim diyor :) iki de bi gelio karnimi seviyo, vuruyo, ne yaptigi belli degil :) valla kucuk cocuklara anlatmak zormus cidden :))) ama cok eglendik :)
Naneli seker falan geciriyor biraz.midem eksiyor yediklerim agzima geliyor afedersiniz gaz oluyor sürekli ve bulantı bir turlu bitmedi çok bunaldim bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?