Ay canim benim ben anlamam nub teorisi falan ona göre kız mı gözüküyo yani 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nerdeyse 1,5 senedir görmemiştim çok zayıflamış benim temmuz 21 de kontrolüm var belki bir gün karşılaşırız
Sen neresindensin canım?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Folbiol kullanan ve bulantısı kusması çok olan arkadaşlarr Rabbim sizi de hayırlısı ile tez zamanda kurtarsın ondan Âmin . daha iyiyim elh. Artık ama bu seferde hemen acıkıyorum...
kızlar ben bir şey sorcam sizlere benim göğüslerim ve sık idrara çıkmam dışında bir beilirtim yok.tiksinmem aşırı mide bulantısı fln hiç olmuyor.
bazen hamile olduğumu unutuyorum göğüslerim olmasa tabi hava yastığı gibi oldular maşallah :) kontrolümde 12 temmuzda merak ediyorum bebişim iyimidir diye,aranız da benim gibi olanlar varmıdır normalmidir bu durumlar.
Günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm ilk defa hareketlendiğini görünce hoppp başladım ağlamaya kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu maşallah bebeğime resimde çekildik biz 😍😍😘
Eki Görüntüle 1176025
Evet canım .. Benim temmuz 8 de ... Umarım bir gün denk geliriz
Çok geçmiş olsun CNm benim 6.hafta içerde kanama var diyip ilaç vermişti bel ağrısını kasık ağrısını kanamaya bağlamıştı ilaç kullanıyorum hala şükür bi sıkıntım yok doktoruna danış derim burda vakit kaybetmeden umarım bişi yoktur cevabını bekliyoruz ☺️
bacaklarına doğru vuruyor mu ağrı ? bence doktorunu ara. eğer dayanamayacak kadar ağrın varsa git doktora hiç bekleme Allah korusun
maşallah canım :)
13 canım .. Sendemi medicale gidiosun?
Hayır canım ben ist / Avicenna umut'a gidiyorum ben 10 haftalığım
valla bilmiyorum canım benım karın zaten vardı o yuzden sımdılık cıkmadı karnım sanırım yeri rahat bebişinBeennn:18:
Maalesef dalamıyorum çoğu zamanİnşallah bi zararı yoktur. Soracağım doktora.
Biraz destek yapıyorum karnımın altına ama yinede yatıyorum hala
sormaBeeeenEn çok ondan vazgeçmek zor gelecek...
aynen canım teknolojı bagımız olmasa yandıkSlm canlarım ...herkese hayırlı iftarlar.kiminde yemek telası vardır. Kimi sofra hazırlıyo ohhh...
Bn yemeklerimi erkendem yapıyorum ..şimdide uzandım..birazdan kalkıp soframı kurucam inş.
Allaha sukurler olsun iyiym bugun..
Belimin agrısı hic gitmiyo alıslanlık yaptı artık :)) canım fazla acımıyo
Telefonum geldi ohhh nasıl sevınıyorum
Öpeee öpeeee bı hal oldum .. Eşim sapır supur öptün bızucan yine diyor..
Ayy kızlar nasıl özlemişim valla
maşallah yetenek ne guzel şey. Allah vermemiş bana ne yapayımKıZlar bn cinsiyetini bilmediğimden dün gittim ip aldım cıNsıyeti öğrenene kadar örerim yavas yavas dedim ama dayanamadım bitirdim😍😍😍👼👼😍😍😍 bnm kıymetlimin battaniyesi hazır😃😃😃Eki Görüntüle 1175800 artık kız olursa pembeyı erkek olursa mavıyı kullanırı kardeşi için diğerini saklarızz tavsıye ederim bugunun nası gectiğini anlamadım bile hergün bişey örsek ohh zaman geçer nette çok güzel şeyler var bn örcem kızlar hazırlıklarımız başlasın erken biliorum ama dayanamadım😍😍😍😍
Kesin olarak 16-20 hafta canım ama bazı doktorlar erkenden de fark edıyor ve söyluyorlar yanılma payı elbette varkızlar cinsiyet tam olarak kaçıncı haftada belli oluyor??? anket eklenmiş konuyaaa bilmiyorum daha benim kızışım mı oğluşum mu olcakk :)))
valla öyle oluyor. Ultrasonda onu iyi görünce dunya mutlusu oluyorum sonra ayrılıyorum ordan acabalar baslıyorArkadaşlar bugün kontrolum vardı Rabb'ime hamd olsun ense kalınlığımız normal ve burun kemiğimiz hepsi var çok şükür Rabbim nazarlardan saklasın ayrıca yarında ikili test için kan vercem ama içim ferahladı ve doktorum %70 erkek diyorum ben dedi 3 hafta sonra bidaha gidicem öyle güzel bir duyguyduki kıpır kıpırdı hala ağzım kulaklarımda sağlıklı olduğunu duydum ya bide gözümle gördümmmmm benden iyisi yoktur herhalde :):)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
30 derece 50 derece falan filan az sikalım dişimizi öğrencez nasılsaAy canim benim ben anlamam nub teorisi falan ona göre kız mı gözüküyo yani 😊
yok canım miden kalkmıştır ister istermez ekşilikten ondan olmuşturKizlar esim iftar yemegine goturdu biryere gittik gitmez olaydik ayiptir soylemesi kofte yedim tadi tuafti eksimsi gibi sonra yuruye yuruye geldik eve girdim lavaboya kostum isttifra ettim kasiklarima agri girdi bisiy olmaz demi zehirlendimmiki ben neden oyle oldum gebeligimde istifra ilkti
ayy ne guzel sanada moral olmus canım yaKizlar tummmm sayfalari okudum. Yaklasik 35 sayfa falan olmus. Alinti yapamadim pek. Guzel haberlerle gelen arkadaslarin gozu aydin. Darisi bizlere ins. Bu arada folik asiti biraktim kendi kendime. Yoksa bu bulantilar erittu bitirdi beni. Su an cok sukur yiyebiliyorum. Ablamda kaliyorum. O bana kokutmadan hazirliyor yemekleri. Temizlik derdim falan da yok. Cok rahatim masaallah :) Ablamin da 3 yasinda kizi varm soyledik bebegi. Hani nerde dedi, karnimin icinde dedim. Cikar bakiyim dedi, doktor kesip cikarcak karnimdan dedim :) niye oyle dediysem. Aradan biraz zaman gecti, anne bicagim nerde diyo :) napicaksin kizim dedi ablam, bebegi cikarcam diyo :) sonra ablam da kizim doktorun cikarmasi lazim dedi, o zaman hadi doktora gidelim diyor :) iki de bi gelio karnimi seviyo, vuruyo, ne yaptigi belli degil :) valla kucuk cocuklara anlatmak zormus cidden :))) ama cok eglendik :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah canımRabbım kucagımıza almayı nasip etsinGünaydın kızlar dün bebeğimi gördüm ilk defa hareketlendiğini görünce hoppp başladım ağlamaya kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu maşallah bebeğime resimde çekildik biz 😍😍😘
Eki Görüntüle 1176025
Canm ben 14 haftayı gecerken oldu kanama.. Hemde bayagı bi... Dr progestan verdı saatı satıne kullanıyom artık yok işte dun tamamen kesildi. Pazar gunu olmustu kanamamslm herkese benim 14. haftada kanamam oldu fakat daha önce hiç riskli bir durumum yoktu progestana fln başladım ne zaman geçer acaba yaşayan var mı aynı sorunu((
valla bilmiyorum canım benım karın zaten vardı o yuzden sımdılık cıkmadı karnım sanırım yeri rahat bebişin
sorma
aynen canım teknolojı bagımız olmasa yandık
maşallah yetenek ne guzel şey. Allah vermemiş bana ne yapayım
Kesin olarak 16-20 hafta canım ama bazı doktorlar erkenden de fark edıyor ve söyluyorlar yanılma payı elbette var
valla öyle oluyor. Ultrasonda onu iyi görünce dunya mutlusu oluyorum sonra ayrılıyorum ordan acabalar baslıyor
30 derece 50 derece falan filan az sikalım dişimizi öğrencez nasılsa
yok canım miden kalkmıştır ister istermez ekşilikten ondan olmuştur
ayy ne guzel sanada moral olmus canım ya
maşallah canımRabbım kucagımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?