2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
slm herkese benim 14. haftada kanamam oldu fakat daha önce hiç riskli bir durumum yoktu progestana fln başladım ne zaman geçer acaba yaşayan var mı aynı sorunu((

Ay canim benim ben anlamam nub teorisi falan ona göre kız mı gözüküyo yani 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Silamin dedigi dogru cikiyor vallahi kendi doktorumuz olup uzman edasiyla da konusuyoruz bi guzel hahayyt :)) canim benim nub dan anladigim.kadariyla soyledim dogru mudur bilmem kii :sly:

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

nerdeyse 1,5 senedir görmemiştim çok zayıflamış benim temmuz 21 de kontrolüm var belki bir gün karşılaşırız

Evet canım .. Benim temmuz 8 de ... Umarım bir gün denk geliriz

Folbiol kullanan ve bulantısı kusması çok olan arkadaşlarr Rabbim sizi de hayırlısı ile tez zamanda kurtarsın ondan Âmin . daha iyiyim elh. Artık ama bu seferde hemen acıkıyorum...

Canım ya bende folbiol kullanıyorum benim hiçbulantım olmadı 10+1 oldum Rabbim herkese sorunsuz bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inş

Günaydın hanımlar gece midem kötüydü şu anda kötü iki lokma alsam belki geçer ama onuda alasım yok.

3. Olduğundanmı bilmiyorum bazen çok durgun hiç heycansız oluyorum buraya bakıp sizi okuyunca gaza geliyorum heves ediyorum :)

Hareketleri demiş bazı arkadaşlar 14 haftadan önce erken hareket hissetmek için rahim büyüyüp karı duvarına yaslandıkça hissetmeye başlıyoruz. Ben ikisindede 3,5 ayda hissetmiştim. Bağırsak hareketleriyle karışıyo sonra ayırt ediliyo.

I love Bonus

Aynen cnm bende de bi belirti yok sadece karnım şiş ve açlığa dayanamıyorum o kadar annesini yormayan bebeklerimiz olacak inş benim rand da 8 temmuz ben dün dayanamadım başka dr gittim çok tatlıydı :) sorun yok yani

Günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm ilk defa hareketlendiğini görünce hoppp başladım ağlamaya kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu maşallah bebeğime resimde çekildik biz 😍😍😘

maşallah canım :)

Evet canım .. Benim temmuz 8 de ... Umarım bir gün denk geliriz

Aynı gün kontrolümüz var kaç haftalıksın

bacaklarına doğru vuruyor mu ağrı ? bence doktorunu ara. eğer dayanamayacak kadar ağrın varsa git doktora hiç bekleme Allah korusun

çok sagolun kızlar
dün agrı devam ederken yazdım ondan cok korktum
agrım geçince korkum da geçtı biraz
ama bugün doktora gideceğim

13 canım .. Sendemi medicale gidiosun?

13 canım .. Sendemi medicale gidiosun?

Hayır canım ben ist / Avicenna umut'a gidiyorum ben 10 haftalığım

Beennn:18:
Maalesef dalamıyorum çoğu zaman İnşallah bi zararı yoktur. Soracağım doktora.
Biraz destek yapıyorum karnımın altına ama yinede yatıyorum hala
valla bilmiyorum canım benım karın zaten vardı o yuzden sımdılık cıkmadı karnım sanırım yeri rahat bebişin
Beeeen En çok ondan vazgeçmek zor gelecek...
sorma
aynen canım teknolojı bagımız olmasa yandık
maşallah yetenek ne guzel şey. Allah vermemiş bana ne yapayım
kızlar cinsiyet tam olarak kaçıncı haftada belli oluyor??? anket eklenmiş konuyaaa bilmiyorum daha benim kızışım mı oğluşum mu olcakk :)))
Kesin olarak 16-20 hafta canım ama bazı doktorlar erkenden de fark edıyor ve söyluyorlar yanılma payı elbette var
valla öyle oluyor. Ultrasonda onu iyi görünce dunya mutlusu oluyorum sonra ayrılıyorum ordan acabalar baslıyor
Ay canim benim ben anlamam nub teorisi falan ona göre kız mı gözüküyo yani 😊

30 derece 50 derece falan filan az sikalım dişimizi öğrencez nasılsa
yok canım miden kalkmıştır ister istermez ekşilikten ondan olmuştur
ayy ne guzel sanada moral olmus canım ya
maşallah canımRabbım kucagımıza almayı nasip etsin

slm herkese benim 14. haftada kanamam oldu fakat daha önce hiç riskli bir durumum yoktu progestana fln başladım ne zaman geçer acaba yaşayan var mı aynı sorunu((
Canm ben 14 haftayı gecerken oldu kanama.. Hemde bayagı bi... Dr progestan verdı saatı satıne kullanıyom artık yok işte dun tamamen kesildi. Pazar gunu olmustu kanamam

Gunaydın arkadaslar
Herkese guuuuunnnaaaydın. Gusel bir gun dılıyorummm hepinizee

Amin canım hepimize inş :)

Masallh subhanallh bebegıne canım benım.
Cinsiyet sölemedimi dr yoksa kızcemiii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…