2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Günaydın canım tuzlu kraker ye valla bende heyecan bazen öyle bir seviyeye çıkıyor ki tahammül denen bişey kalmıyorum Rabbim herkese kısmet etsin böyle tatlı heyecanları inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallh subhanallh bebegıne canım benım.
Cinsiyet sölemedimi dr yoksa kızcemiii??

Canım bişey söylemedi 10h daha bi de kendi drum değil dayanamadım dün başka dr gittim hayırlısı olsun eli ayağı düzgün olsun ama ben erkek istiyorum :)))

Ama çoook güzel olmuuş
Ellerinize sağlık.
Bende çok istiyorum örgü örmek. Çok severim patikler hırkalar şapkalar. Zaten kış bebeği olacaklar Allah'ın izniyle

Ben örgüye başlamayı bilmiyorum mesela. İlmek atmak mı deniyordu neydi Ama biri başladıktan sonra örebiliyorum
Annem başlardı ben örerdim, annem şimdi yakınımda değil başımın çaresine bakmalıyım sanırım
Acaba diyorum internetten nasıl örgü örüleceğine dair hiç bilmeyenler içinde anlatımlar var saklasın
[/FONT][/SIZE][/B][/B][/FONT][/B][/QUOTE]

Aslında baslamak en kolayı gösteriodır muhakkak araştır gerçekten stresimi alıo hemde heyecanımı daha farklı oluo demet akalın bile ördü sende örersin...

kızlar doktor risk yok dedi ama yınede korkuyorum pazartesi günü ankaraya gitmem lazım kv ameliyat olacak. Doktor progestanı tamamen kesti ama son 1 iğnem kaldı acaba dıyorum pazar olsam yada cumartesi öyle mi gitsem??.

En guzeli soyleme canim bekle biraz daha. Biz soyledik pisman olduk :/

Masaallah bebisine canim. Allah saglicakla kucagina da almayi naaip etsin.

Sagol canim hem de ne moral :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydın.. Bebişini görenler maşallah ve ikili test uaptıranlar ense kalınlıkları normal çıkmış gözünüz aydın ... Arkadaşlar nub trorisinde yatış pozisyonuda önemli ama en önemlisi nub çıkıntosonı yorumlamak bazen yatış pozisyonununda bacak havada oluyor kaval kemiğinin gölgesi ğip zannediliyor ve ditek yatış pozisyonuda erkek olarak yorumlanıyot.. Aslında bebiş kız .. Oluyot .. Face te bunun uzmanı iki kişimim saygası var rrsim yolluyorsunuz söylüyorlar...

Uzun suredir giremedim çünkü çok fazla kaşık ağrıların vardı bir sabah kalktim hafif kahverengi akintim gelmiş hemen Dr. Aradım senelik içindeydi bende evde değildim annemdeydim orda başka hasta. Gittim kanuyusmazligim yüzünden olmuş kanamam bana iğne yapması gerektiğini söyledi neyse doktorumunda onayıyla o iğneyi oldum şükür ama 10 gün hast yattım sukurki çıktım dun şimdide grip olucak sanki offf bu iğne kasiklarimdaki ağrıyı yok etti şuan çok iyiyim maşallah bu arada cinsiyetler belli olmuş maşallah ikili testtemi belli oldu acaba geçmişi çok okuyamadim umarım kötü birşey yoktur

ahh canım aynı durum bende de var. Cok korkuyorum ya. Kan uyuşmazlıgı olanların ve kanama gecirenlerın hemen 72 saat içinde o iğneyi olması gerekiyor.Bende şimdi tanıdık bir eczacıya ayırttım

Günaydın güzel anneler .. Bizim bu göbekler ne zaman çıkıcak ya şuan uzanarak yazıyorum dümdüzzzz.. Kasığımda biraz çıkıntı vardı sanki oda yok yemek yiyiynce çıkıyo..acaba bizim iç karın mı geniş?? Doktor ultrasonlar bakarken de bayağı bastırıyor görebilmek için..

canım günaydın face de nerde sayfası link atabilirmisin birde oraya göndereyim resmimizi :)

Günaydın herkese, dün sabah göbeğimde 2 tane yaşlılık lekesi gibi açık kahve leke fark ettim hemen koşarak doktora gittim. Aslında biraz bahanem oldu çünkü en son 14 Haziran'da gitmiştim. İyi ki de gitmişim minik sıpam büyümüşte 3,5 cm olmuş bile :) 2'li tarama zamanını da öne aldı biraz daha.

Lekeyle ilgili mantar gibi duruyor kaşıntı ya da büyüme olursa gel dedi doktorum. Herhangi bir değişiklik yok şimdilik.
Umarım siz böyle bir şey yaşamazsınız. Bir anda insanın aklına her şey geliyor.

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize..Kızlar ikili test sonucundan anlayan varmı ( buraya atsam yorumlayabilirmisiniz ) aranızda,geçen hafta yaptırmıştım ikili testi ense kalınlıgı 1.1 çıkmıştı,dün de kan sonuçlarımı aldım dün doktoruma mail attım, gece bana maile dönüş yapmış... bugünden için beni 16:30 da ara anlatayım test sonucunu demiş....inşallah sonuçlarım iyi çıkmıştır meraktayım :18:

Son düzenleme:

Sakin ol canım. İnşallah tertemizdir sonuçların.

geçmiş olsun o zaman Allah şifa versin tez zamanda

Ben cumartesi akşamdan beri gribim çok zor oluyor bi bardak ılık suya bi çay kaşığı tuz koyup karıştırın ve burnunuza çekip çekip yıkayın burnunuzu aman başlamadan kurtulmaya bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…