Gunaydın arkadaslar
Herkese guuuuunnnaaaydın. Gusel bir gun dılıyorummm hepinizee
Günaydın hanımlar gece midem kötüydü şu anda kötü iki lokma alsam belki geçer ama onuda alasım yok.
3. Olduğundanmı bilmiyorum bazen çok durgun hiç heycansız oluyorum buraya bakıp sizi okuyunca gaza geliyorum heves ediyorum :)
Hareketleri demiş bazı arkadaşlar 14 haftadan önce erken hareket hissetmek için rahim büyüyüp karı duvarına yaslandıkça hissetmeye başlıyoruz. Ben ikisindede 3,5 ayda hissetmiştim. Bağırsak hareketleriyle karışıyo sonra ayırt ediliyo.
I love Bonus
Masallh subhanallh bebegıne canım benım.
Cinsiyet sölemedimi dr yoksa kızcemiii??
Benimde ablamın kızı 3,5 yaşında söyleyemedim henüz hasta olmuşum karnın ağrıyo diyorum sana karışım yapıyım henen geçer diyo yoksa sürekli kucağıma gelip oyun oynamak istiyo :) çok tatlılar ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm ilk defa hareketlendiğini görünce hoppp başladım ağlamaya kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu maşallah bebeğime resimde çekildik biz 😍😍😘
Eki Görüntüle 1176025
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bilmiyorum canım benım karın zaten vardı o yuzden sımdılık cıkmadı karnım sanırım yeri rahat bebişin
sorma
aynen canım teknolojı bagımız olmasa yandık
maşallah yetenek ne guzel şey. Allah vermemiş bana ne yapayım
Kesin olarak 16-20 hafta canım ama bazı doktorlar erkenden de fark edıyor ve söyluyorlar yanılma payı elbette var
valla öyle oluyor. Ultrasonda onu iyi görünce dunya mutlusu oluyorum sonra ayrılıyorum ordan acabalar baslıyor
30 derece 50 derece falan filan az sikalım dişimizi öğrencez nasılsa
yok canım miden kalkmıştır ister istermez ekşilikten ondan olmuştur
ayy ne guzel sanada moral olmus canım ya
maşallah canımRabbım kucagımıza almayı nasip etsin
Uzun suredir giremedim çünkü çok fazla kaşık ağrıların vardı bir sabah kalktim hafif kahverengi akintim gelmiş hemen Dr. Aradım senelik içindeydi bende evde değildim annemdeydim orda başka hasta. Gittim kanuyusmazligim yüzünden olmuş kanamam bana iğne yapması gerektiğini söyledi neyse doktorumunda onayıyla o iğneyi oldum şükür ama 10 gün hast yattım sukurki çıktım dun şimdide grip olucak sanki offf bu iğne kasiklarimdaki ağrıyı yok etti şuan çok iyiyim maşallah bu arada cinsiyetler belli olmuş maşallah ikili testtemi belli oldu acaba geçmişi çok okuyamadim umarım kötü birşey yoktur
Kızlar günaydın.. Bebişini görenler maşallah ve ikili test uaptıranlar ense kalınlıkları normal çıkmış gözünüz aydın ... Arkadaşlar nub trorisinde yatış pozisyonuda önemli ama en önemlisi nub çıkıntosonı yorumlamak bazen yatış pozisyonununda bacak havada oluyor kaval kemiğinin gölgesi ğip zannediliyor ve ditek yatış pozisyonuda erkek olarak yorumlanıyot.. Aslında bebiş kız .. Oluyot .. Face te bunun uzmanı iki kişimim saygası var rrsim yolluyorsunuz söylüyorlar...
çok sagolun kızlar
dün agrı devam ederken yazdım ondan cok korktum
agrım geçince korkum da geçtı biraz
ama bugün doktora gideceğim
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize..Kızlar ikili test sonucundan anlayan varmı ( buraya atsam yorumlayabilirmisiniz ) aranızda,geçen hafta yaptırmıştım ikili testi ense kalınlıgı 1.1 çıkmıştı,dün de kan sonuçlarımı aldım dün doktoruma mail attım, gece bana maile dönüş yapmış... bugünden için beni 16:30 da ara anlatayım test sonucunu demiş....inşallah sonuçlarım iyi çıkmıştır meraktayım :18:
bende kronik sinizüt var o yüzden zor geçiyor kbb ye gittim burun spreyi ve hap verdi çünkü dün kadın dr. kbbye git dedi
geçmiş olsun o zaman Allah şifa versin tez zamanda
Uzun suredir giremedim çünkü çok fazla kaşık ağrıların vardı bir sabah kalktim hafif kahverengi akintim gelmiş hemen Dr. Aradım senelik içindeydi bende evde değildim annemdeydim orda başka hasta. Gittim kanuyusmazligim yüzünden olmuş kanamam bana iğne yapması gerektiğini söyledi neyse doktorumunda onayıyla o iğneyi oldum şükür ama 10 gün hast yattım sukurki çıktım dun şimdide grip olucak sanki offf bu iğne kasiklarimdaki ağrıyı yok etti şuan çok iyiyim maşallah bu arada cinsiyetler belli olmuş maşallah ikili testtemi belli oldu acaba geçmişi çok okuyamadim umarım kötü birşey yoktur
geçmiş olsun o zaman Allah şifa versin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?