2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Hay maşallah sen bayaği bişey almışsın yawww güle üle kullansın bebişin

sana da günaydın. umarım sonuçların güzeldir.

Aynen canım bebek olduğunu bilse hiç durmaz

Amin cnm inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oy maşallah kuzuyaaa 😊

Hayır canım ben ist / Avicenna umut'a gidiyorum ben 10 haftalığım

Canım sen istanbulun neresinde oturuyosun yakınız galiba? Bahsettiğin hastane ataşehirde dimi 😃

Günaydın kızlar dün cok fena bel ve bas agrim vardı aksama doğru baya kötü oldum hele o baş ağrısı bitirdi beni ...
Bebeğini görenlerin gözü aydin hep güzel haberlerle gelin inşallah.
Brn hala yataktayim kalkmaya hiç niyetim yok görüşürüz kızlar :)

ahh bana kalsa bende giderim de eşim kafayı yedin demesin diye sabrediyorum :)) oyy maşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu arada günaydın herkesciklere 😊😘😘😘

Canm ben 14 haftayı gecerken oldu kanama.. Hemde bayagı bi... Dr progestan verdı saatı satıne kullanıyom artık yok işte dun tamamen kesildi. Pazar gunu olmustu kanamam

çok saol mrv bende yeni üye oldum siteye çok tedirginim 5 günlük progestan igne yaptırdım her güne bir tane yanında hapta kullandım hapa hala devam ama bir hafta oldu hala bitmedi leke leke devam ediyor(

Aynen canım bebek olduğunu bilse hiç durmaz

Amin cnm inş hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza

Bebeğini görmüşsün gözünaydın canım, sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Gelecek hafta gitmeyecek miydin doktora, aynı hafta kontrole gidecektik seninle diye hatırlıyorum.

canım sürekli şerbetli tatlı çekmeye başladı hayr olsun :)
ye tatlıyı doğur hakkıyı olacaz sanırım
canım bende bu hamileliğimde böyleyim oğlumda asla yiyemedim çikolata bile adını duyunca tiksiniyordum , keşke yediklerimiz belli etse cinsiyeti:)
sen benim eşim gibisin sadece çizgi filim konusunda:)) bayılır izlemeye güya oğluma açar ama oturur kendi izler haftasonu biz kahvaltıyı uzun yaparız hemen bir animasyon açarım oğlum bakmaz eşim gözünü ayıramaz Allah bozmasın canım neşeni pozitifliğini bana da bulaşsın inşaallah
inşallah cnm hepimizin bebişleri çok iyidir
amin canım
aaaa ne manyağı sende yap mutlaka sonra pişman olursun açarım o defteri okurum ayyy neler yaşamışız derim:)
Sonunda pazartesi ikili için randevu alabildim çabuk geçsin günler...bu arada cumartesi kpss ye girecek var mi benim gibi çalışmadan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sınavda başarılar canım
canım sancın olunca ihmal etme doktora git mutlaka
Folbiol kullanan ve bulantısı kusması çok olan arkadaşlarr Rabbim sizi de hayırlısı ile tez zamanda kurtarsın ondan Âmin . daha iyiyim elh. Artık ama bu seferde hemen acıkıyorum...
amin canım
afiyet olsun canım tam yerindeymişsin tatlının:)
Herkes kasık, karın ağrısı çeker, bende baş ağrısı var birkaç gündür. Çok sinir bozucu varla yok arası bir ağrı ama beni deli ediyor. Hamilelikle alakası var mıdır acaba?
hamilelikten canım
10+3 göbeğim şöyle kızlar. Göbek mi bebek mi bilemedim.Eki Görüntüle 1175602

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) karışık hem göbek hem bebek:) benim karnım gibi, önceden göbek varmış sende
kesinlikle katılıyorum canım
hatunlar hala yüZü koyun yatan varmı.bazen kendini öyle uyanırken buluyorum:)

normalde de hiç yatamam nasıl yatıyorsunuz siz

Kardeş geleceğini biliyor mu acaba?
O yüzden olabilir mi? Yada bilmiyorsa yatman etkilemiş olabilir gerçekten.
İnşallah tez zamanda sağlık sıhhatle ayaklanırsın.

yok canım daha kardeşi söylemedik çok erken küçük zaman kavramı farklı onların gelecek dersek yarın gelsin der:) yatmamdan etkilenmiş
maşallah canım çok güzel olmuş güle güle kullansın, bende oğlumda çok yaptım örgü hepsi kaldı giydirmedim şimdi yapmıycam ama battaniye çok işe yarıyor, altına astar mutlaka yap canım daha rahat olur
maşallah oğluna
canım keşke tadını alınca devam etmeseydin inşallah bozuk değildir
Kizlar 12. Hafta sonundayim ve 2 kilo almisim simdilik fazla sanirim ekmeği keseyim diyorum yoksa abartiyor muyum ilk dört ay kilo almamaya calisin diye bir gazi okumuştum ama ...
canım ilk 3 ay gerçekten almamak daha iyi sonra çok alıcaz ekmeği azaltırsan almazsın
bu daha erken hissedilir ikinci ya:)
maşallah bebişe
canım keşke söylemeseydiniz ablanı bıktırana kadar sorar işiniz zor onların zaman kavramı kısa bugün yarın gibi her gün sorar ne zaman gelecek diye:)
slm herkese benim 14. haftada kanamam oldu fakat daha önce hiç riskli bir durumum yoktu progestana fln başladım ne zaman geçer acaba yaşayan var mı aynı sorunu((
bolca dinlen ilacını kullan geçer inşallah çoğumuz yaşadık maalesef
canım ilki gibi heves olmuyor gerçekten çünkü ne zaman ne yaşıycaz biliyoruz
oyyy maşallah kuzuna kız bu
Gunaydın arkadaslar
Herkese guuuuunnnaaaydın. Gusel bir gun dılıyorummm hepinizee
günaydın
kızlar doktor risk yok dedi ama yınede korkuyorum pazartesi günü ankaraya gitmem lazım kv ameliyat olacak. Doktor progestanı tamamen kesti ama son 1 iğnem kaldı acaba dıyorum pazar olsam yada cumartesi öyle mi gitsem??.
canım dr a güven bence iğnenin gününden önce olma, arabayla gidecekseniz arka koltukta yata yata git ben ilk gebeliğimde hem araba hem otobüs yolculuğu yaptım 12 saatlik yoldu
canım benimkinin fotoyu eklesem sorarmısın benim facem yokta
canım çok geçmiş olsun şimdi iyisiniz hamdolsun
çıkar canım çıkar benim zaten vardı koca göbeğim oldu:)
maşallah bebişe

canım ense kalınlığı normal korkma

canım geçmiş olsun
Bu arada günaydın herkesciklere 😊😘😘😘

Günaydın herkese

Günaydınlar

Herkese günaydın bugün randevum var çok heyecanlıyım bebişim yaşıyor mu iyi mi:18: şimdi kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz

Canım sorabilirsen bebişimin fotosu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…