Ewet bndd çesit cesıt yaparım alırım artık kuzuma😃😃👼👼
al tabi canım, kesinlikle al yastığını ohh yata yata git mola verin sık sık yürü hareketsiz kalma, ben çok rahattım öyle eşim kp önde ben arkada yattım sultanlar gibi
sağol canım oğlumda doya doya kullandım sıra kızımda diyesim geliyor hephep kızım çıkıyor ağzımdan
oyyy kız sende ki yetenek bende olsun napıyım örgüyü şunu bunu, sendeki yaşam enerjisi pozitiflik bende olsa keşkeneden yetenek fukarasıyımmm neden. cidden cok ağrıma gidiyor. Ulan bir insan ilk okulda resim dersini nasıl 3 düşürebilir ben yaptım iste .
Resim yok,örgü yok, düğme bile bir dikerim aman allahım ilikten geçmez..
Offff Allah vermemiş,ama verdiklerine de bol bol vermiş.
Bir insan tığ ile zincir bile yapamaz mı
edilmez mi canım anneliksoracaksın ne yapalım ihtiyacımız varBende soracam diyorum da çekiniyorum sonra benim doktorum akrabam insan daha çok çekiniyor diğer bi doktor var hep yanında ona soracam ama o da erkek
inşallah canımbende merak ediyorum ne durumda şu anda 11+2 yim haftaya 2lim var
sağol canımçok güzel ellerine yüreğine sağlık
kızz ilahi bende uzun sandım gerçi sen afyondasın ankaraya gideceksin ne uzunuzaten gidecegim 2,5 saatlık yol.
Ama olsun bebişim bebişim kıymetli bebişim
hadi canım nasıl anladın ki ben anlamıyorum:)nub teorisini bilmiyorum ama fotolardan seninki nedense kız gibi geldi bana
çok güzel ya ellerine sağlık süper olmuş. mis kokulu bebişini sararsın inş.
Canım sorabilirsen bebişimin fotosu bu
Eki Görüntüle 1176075 Eki Görüntüle 1176076 Eki Görüntüle 1176077
oyyy kız sende ki yetenek bende olsun napıyım örgüyü şunu bunu, sendeki yaşam enerjisi pozitiflik bende olsa keşke
edilmez mi canım annelik
sağol canım
kızz ilahi bende uzun sandım gerçi sen afyondasın ankaraya gideceksin ne uzunuben senin yan memleketteydim bir ara kütahyada ordan teee sivasa giderdik 12 saat aban olmadıysa sana hiç olmaz korkma
sağol canım oğlumda doya doya kullandım sıra kızımda diyesim geliyor hephep kızım çıkıyor ağzımdan
hadi canım nasıl anladın ki ben anlamıyorum:)
sağol canım daha iyisi sizin olsun
zaten gidecegim 2,5 saatlık yol.
Ama olsun bebişim bebişim kıymetli bebişim
kızlar benim gibi etten tiksinenler nasıl besleniyorsunuz.. hiç et tüketemiyorum
sağol canımMaşallah bebeğine 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy ağlama sakın oto çöpe ağloyoruzçok duygusallaştım ben yaaaaa
amin canım çok sağol hepimize inşaallahAllah sana hayırlı evlat versin canım.. Gönlündeki neyse o olsun inşallah...
anlamadım görünce kız hissi oluştu :) baya kuvvetli hatta inşallah doğru hissetmişimdir
oyyy kız sende ki yetenek bende olsun napıyım örgüyü şunu bunu, sendeki yaşam enerjisi pozitiflik bende olsa keşke
edilmez mi canım annelik
sağol canım
kızz ilahi bende uzun sandım gerçi sen afyondasın ankaraya gideceksin ne uzunuben senin yan memleketteydim bir ara kütahyada ordan teee sivasa giderdik 12 saat aban olmadıysa sana hiç olmaz korkma
kızlar benim gibi etten tiksinenler nasıl besleniyorsunuz.. hiç et tüketemiyorum
ben 15 saat gidecem nası gidecem Allahımmmm
bebiş tepetaklak olur heralde
Herkese günaydın bugün randevum var çok heyecanlıyım bebişim yaşıyor mu iyi mi:18: şimdi kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz
Öğleden sonra ikili test sonucunu göstericem inşaallah doktora...sistitle ilgili idrar tahlili sonucunu da göstercem ve ilişki yasak mı değil mi diye soracağım ama yaninda erkek asistanı oluyor ondan çekiniyorum :-( sormasam da eşim sabırsızlanıyo artık dün gece uykudan uyandırdı zor uyuttum
neden yetenek fukarasıyımmm neden. cidden cok ağrıma gidiyor. Ulan bir insan ilk okulda resim dersini nasıl 3 düşürebilir ben yaptım iste .
Resim yok,örgü yok, düğme bile bir dikerim aman allahım ilikten geçmez..
Offff Allah vermemiş,ama verdiklerine de bol bol vermiş.
Bir insan tığ ile zincir bile yapamaz mı
Heeeama olsun eşim biraz terelelli şöför. . Tepemi attırırsa alırım direksiyonu zaten elinden gelemem öyle midem kalkıyor o araba kullanırken.
Ne edeyım yetenek olmayınca bende delilige vurduryorum. Amann dıyorum sonuçta erkek milleti ne yapsın örgüyü. Allahtan yetenek fukarası oldugumu erken kavradım da yemek kursları falan kendımı geliştirdim. .
Pantalon falan sökülünce direk terzisine koşuyor eşim.Terzi sormuş abi sen evli değilmisin diye 'evliyim ama sadece yemek yapabiliyor o da bana yetiyor'demiş.İyi dedim ALLAH razı olsun senden pek onore etmişsin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?