2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ewet bndd çesit cesıt yaparım alırım artık kuzuma😃😃👼👼

inşallah canım sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim, erkek olursa hiç bir şey almıycam kız olursada:) çünkü oğlumun her şeyi yeni kız içinde 5 kız yeğenin cicileri emrime amade:)) bir tek ilk giyeceği hastane çıkışını alırım saklamak için:)

al tabi canım, kesinlikle al yastığını ohh yata yata git mola verin sık sık yürü hareketsiz kalma, ben çok rahattım öyle eşim kp önde ben arkada yattım sultanlar gibi

zaten gidecegim 2,5 saatlık yol.
Ama olsun bebişim bebişim kıymetli bebişim

oyyy kız sende ki yetenek bende olsun napıyım örgüyü şunu bunu, sendeki yaşam enerjisi pozitiflik bende olsa keşke
edilmez mi canım annelik
çok güzel ellerine yüreğine sağlık
sağol canım
zaten gidecegim 2,5 saatlık yol.
Ama olsun bebişim bebişim kıymetli bebişim
kızz ilahi bende uzun sandım gerçi sen afyondasın ankaraya gideceksin ne uzunu ben senin yan memleketteydim bir ara kütahyada ordan teee sivasa giderdik 12 saat aban olmadıysa sana hiç olmaz korkma

çok duygusallaştım ben yaaaaa

kızlar benim gibi etten tiksinenler nasıl besleniyorsunuz.. hiç et tüketemiyorum

Maşallah bebeğine 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım
çok duygusallaştım ben yaaaaa
ayy ağlama sakın oto çöpe ağloyoruz
Allah sana hayırlı evlat versin canım.. Gönlündeki neyse o olsun inşallah...
amin canım çok sağol hepimize inşaallah
anlamadım görünce kız hissi oluştu :) baya kuvvetli hatta inşallah doğru hissetmişimdir

birde farketmez diyordum kız deyince içim bir hoş oldu istemem yan cebime koy

Heee ama olsun eşim biraz terelelli şöför.. Tepemi attırırsa alırım direksiyonu zaten elinden gelemem öyle midem kalkıyor o araba kullanırken.

Ne edeyım yetenek olmayınca bende delilige vurduryorum. Amann dıyorum sonuçta erkek milleti ne yapsın örgüyü. Allahtan yetenek fukarası oldugumu erken kavradım da yemek kursları falan kendımı geliştirdim. .
Pantalon falan sökülünce direk terzisine koşuyor eşim.Terzi sormuş abi sen evli değilmisin diye 'evliyim ama sadece yemek yapabiliyor o da bana yetiyor'demiş.İyi dedim ALLAH razı olsun senden pek onore etmişsin beni

kızlar benim gibi etten tiksinenler nasıl besleniyorsunuz.. hiç et tüketemiyorum

Canım oğlumda dokuz ay hiiiç yiyemedim bolca yeşil mercimek tüket balık yerine semizotu ceviz badem tüket, sapsağlam maşallah oğlum şimdi bayılmasam da ki normalde çok etçi değilim yiyebiliyorum

Herkese günaydın bugün randevum var çok heyecanlıyım bebişim yaşıyor mu iyi mi:18: şimdi kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz

ALLAHIN izniyle iyidir canım bebişin... giderken tatlı bir şeyler yede zıp zıpladını görürsün

bende dün aldım ikili test sonucumu doktora gidemedim mail attım akşam üstü görüşürüz dedi... senin gibi heycanlıyım bende inşallah sonuçlarımız güzel çıkar

bu da diğeri daha kalın tek şile yapmıştım:)

Eki Görüntüle 1176081 Eki Görüntüle 1176082

Canım çok güzeller,sabır ister bunları yapmak ..harikasın

alemsin canım istesen yaparsın biraz sabır sadece

etten tiksinmek mi:26::26:. Burda afaroz ederler seni valla duymasınlar. Benım memlekette et yemeyen yok.Bende haftada en kötü 3 kere yemezsem kan şekerim tansiyonum her şeyim düşüyor.

aman atmasın tepen yat arkada miss gibi aynen ben örüyorum yapıyorum ne oluyor kız eşim hı güzel olmuş der en güzeli yemek bilmek zaten erkekleri mutlu eden o ay terziye neyse sanane ben eşimi çok arıyorum diye eşimin iş yerinde elim maşalıya çıkmış kıskanç adamlar kendi karıları önemseyip aramıyorsa ben napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…