ALLAHIN izniyle iyidir canım bebişin... giderken tatlı bir şeyler yede zıp zıpladını görürsün
bende dün aldım ikili test sonucumu doktora gidemedim mail attım akşam üstü görüşürüz dedi... senin gibi heycanlıyım bende inşallah sonuçlarımız güzel çıkar
Canım çok güzeller,sabır ister bunları yapmak ..harikasın
ikincide insan olmayan cinsiyet olsun onun da güzelliğini yaşayayım ister canım öncelikli temennimiz sağlıklı olması tabi ama bi kız bi erkek fikri de süper oluyo napalım :) benim ilk çocuk ben bile merak ediyorum cinsiyetini ikincide kesin olmayan cinsiyetten yana olur gönlüm
aman atmasın tepen yat arkada miss gibi aynen ben örüyorum yapıyorum ne oluyor kız eşim hı güzel olmuş der en güzeli yemek bilmek zaten erkekleri mutlu eden o ay terziye neyse sanane ben eşimi çok arıyorum diye eşimin iş yerinde elim maşalıya çıkmış kıskanç adamlar kendi karıları önemseyip aramıyorsa ben napıyım
haha benım taktik farklı. Ne olursa olsun eşim bilir,ona sormam lazım, o haklı diyorum. Dışarsa aslan yapıyorum adamı eve gelince kedi oluyor.Millet vay arkadaş sen ne maçosun diyormuş eşime.
Ahh dedim bilmiyonuz nasıl toz alır,bulaşık yıkar benım kocam
Günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm ilk defa hareketlendiğini görünce hoppp başladım ağlamaya kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu maşallah bebeğime resimde çekildik biz 😍😍😘 Eki Görüntüle 1176025
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh memleket değil mi. Ben gözden çıkarttım artık memleketimi..2 yılda bir gidiyorum İstanbula..Burası memleketım diyorum. Annemin ve eşimin oldugu yer kafi bana.. Ama bazen burnumun direği öyle bir sızlıyor ki. Hele ortaköy'ü görmeyin Tv'de ağlıyorum
ALLAHIN izniyle iyidir canım bebişin... giderken tatlı bir şeyler yede zıp zıpladını görürsün
bende dün aldım ikili test sonucumu doktora gidemedim mail attım akşam üstü görüşürüz dedi... senin gibi heycanlıyım bende inşallah sonuçlarımız güzel çıkar
Canım çok güzeller,sabır ister bunları yapmak ..harikasın
ahh canım benım. Kurslara bile gittim yok. Hoca en sonunda yüzüme dedi başka alanlara yönel diye.Hani örgü örerken sayıyorsunuz ya onu bile duzgun sayamıyorum. Neye dayanarak saydıgınızı anlamıyorum
benimde bir kızım var.bende erkek istiyorum.allah ikimizinde gönlüne göre versin.bu güne kadar tahminlerimde pek yanılmadım.inşallah bunuda bilmişimdir.
Günaydın kızlar bebiş leriniz ne güzel maşallah örgüler de cabası Harikasıniz ben resim koyamiyorum nasil oluyo ki.bende yarın görsem sağlıklı olduğunu meleğimin bugüne alcaktim dolu dr randevu ları :-( bugün tam 12 +1 oldu meleğim bigün erken görmek istedim ama nafile ...
Misss mutlaka keşfedilmemiş bir yeteneğin vardır diye düşünüyorum. Helede zinciri tekrar dene mutlaka yaparsın. Bu iş el yatkınlığıyla çok alakalı tabi ama bence sevmenin istemeninde önemi var