- 13 Haziran 2014
- 587
- 169
- 48
Canım sorabilirsen bebişimin fotosu bu
Eki Görüntüle 1176075 Eki Görüntüle 1176076 Eki Görüntüle 1176077
maşallah
Herkese günaydın bugün randevum var çok heyecanlıyım bebişim yaşıyor mu iyi mi:18: şimdi kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz
canım bende bu hamileliğimde böyleyim oğlumda asla yiyemedim çikolata bile adını duyunca tiksiniyordum , keşke yediklerimiz belli etse cinsiyeti:)
sen benim eşim gibisin sadece çizgi filim konusunda:)) bayılır izlemeye güya oğluma açar ama oturur kendi izler haftasonu biz kahvaltıyı uzun yaparız hemen bir animasyon açarım oğlum bakmaz eşim gözünü ayıramazAllah bozmasın canım neşeni pozitifliğini bana da bulaşsın inşaallah
amin canım
aaaa ne manyağı sende yap mutlaka sonra pişman olursun açarım o defteri okurum ayyy neler yaşamışız derim:)
sınavda başarılar canım
canım sancın olunca ihmal etme doktora git mutlaka
amin canım
afiyet olsun canım tam yerindeymişsin tatlının:)
hamilelikten canım
:)) karışık hem göbek hem bebek:) benim karnım gibi, önceden göbek varmış sende
kesinlikle katılıyorum canım
normalde de hiç yatamam nasıl yatıyorsunuz siz
yok canım daha kardeşi söylemedik çok erken küçük zaman kavramı farklı onların gelecek dersek yarın gelsin der:) yatmamdan etkilenmiş
maşallah canım çok güzel olmuş güle güle kullansın, bende oğlumda çok yaptım örgü hepsi kaldı giydirmedim şimdi yapmıycam ama battaniye çok işe yarıyor, altına astar mutlaka yap canım daha rahat olur
Öğleden sonra ikili test sonucunu göstericem inşaallah doktora...sistitle ilgili idrar tahlili sonucunu da göstercem ve ilişki yasak mı değil mi diye soracağım ama yaninda erkek asistanı oluyor ondan çekiniyorum :-( sormasam da eşim sabırsızlanıyo artık dün gece uykudan uyandırdı zor uyuttum
sağol canım inşallah bugün daha net olur fotosu sağlıklı olsunda
sağol canım inşallahHayırlı haberlerle gel canımmm 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewet cnm bnde öle düşünüyorum kış cocugu olcak kalınca bı tane olsun dimi....😃😃😃
arka koltuk iyi fikir canım ama iğneyi yanıma alacagım ne olur ne olmaz...iğne zaten bitti vurunma dedi ama ben önlem amaçlı düşündüm. En iyisi yanıma alayım zaten hastanede olacagız sorun olmaz sanırımcanım bende bu hamileliğimde böyleyim oğlumda asla yiyemedim çikolata bile adını duyunca tiksiniyordum , keşke yediklerimiz belli etse cinsiyeti:)
sen benim eşim gibisin sadece çizgi filim konusunda:)) bayılır izlemeye güya oğluma açar ama oturur kendi izler haftasonu biz kahvaltıyı uzun yaparız hemen bir animasyon açarım oğlum bakmaz eşim gözünü ayıramazAllah bozmasın canım neşeni pozitifliğini bana da bulaşsın inşaallah
amin canım
aaaa ne manyağı sende yap mutlaka sonra pişman olursun açarım o defteri okurum ayyy neler yaşamışız derim:)
sınavda başarılar canım
canım sancın olunca ihmal etme doktora git mutlaka
amin canım
afiyet olsun canım tam yerindeymişsin tatlının:)
hamilelikten canım
:)) karışık hem göbek hem bebek:) benim karnım gibi, önceden göbek varmış sende
kesinlikle katılıyorum canım
normalde de hiç yatamam nasıl yatıyorsunuz siz
yok canım daha kardeşi söylemedik çok erken küçük zaman kavramı farklı onların gelecek dersek yarın gelsin der:) yatmamdan etkilenmiş
maşallah canım çok güzel olmuş güle güle kullansın, bende oğlumda çok yaptım örgü hepsi kaldı giydirmedim şimdi yapmıycam ama battaniye çok işe yarıyor, altına astar mutlaka yap canım daha rahat olur
maşallah oğluna
canım keşke tadını alınca devam etmeseydin inşallah bozuk değildir
canım ilk 3 ay gerçekten almamak daha iyi sonra çok alıcaz ekmeği azaltırsan almazsın
bu daha erken hissedilir ikinci ya:)
maşallah bebişe
canım keşke söylemeseydiniz ablanı bıktırana kadar sorar işiniz zor onların zaman kavramı kısa bugün yarın gibi her gün sorar ne zaman gelecek diye:)
bolca dinlen ilacını kullan geçer inşallah çoğumuz yaşadık maalesef
canım ilki gibi heves olmuyor gerçekten çünkü ne zaman ne yaşıycaz biliyoruz
oyyy maşallah kuzunakız bu
günaydın
canım dr a güven bence iğnenin gününden önce olma, arabayla gidecekseniz arka koltukta yata yata git ben ilk gebeliğimde hem araba hem otobüs yolculuğu yaptım 12 saatlik yoldu
canım benimkinin fotoyu eklesem sorarmısın benim facem yokta
canım çok geçmiş olsun şimdi iyisiniz hamdolsun
çıkar canım çıkar benim zaten vardı koca göbeğim oldu:)
maşallah bebişe
canım ense kalınlığı normal korkma
benimki de bi serbest olsa artık ah ah
kontrolün mü var bugünhergün gitsek bişey demeyiz
Bende oğluma ördüğüm battaniyeleri koyayım bari:))
Eki Görüntüle 1176078 Eki Görüntüle 1176079 Eki Görüntüle 1176080
diğerinin fotosunu bulamadım sonra çekip eklerim:)
arka koltuk iyi fikir canım ama iğneyi yanıma alacagım ne olur ne olmaz...iğne zaten bitti vurunma dedi ama ben önlem amaçlı düşündüm. En iyisi yanıma alayım zaten hastanede olacagız sorun olmaz sanırım.
sağol canım inşallah
evet olsun battaniye bol olsun ben çok kullandım penye kışlık ince kalın:) hala kullanıyorum:)
Nasıl soracağım ki ben bunu erkek dr.yanında :-(
evet canım yukarı çıkmış mı riskim var mı hala belli olacak inşallah iyidir bebeğim, aynen evde olsa her gün bakarım
çok güzel olmuşgüzel mutlu sağlıklı günlerde kullan canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?