2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Öğleden sonra ikili test sonucunu göstericem inşaallah doktora...sistitle ilgili idrar tahlili sonucunu da göstercem ve ilişki yasak mı değil mi diye soracağım ama yaninda erkek asistanı oluyor ondan çekiniyorum :-( sormasam da eşim sabırsızlanıyo artık dün gece uykudan uyandırdı zor uyuttum

Bende oğluma ördüğüm battaniyeleri koyayım bari:))

diğerinin fotosunu bulamadım sonra çekip eklerim:)

Herkese günaydın bugün randevum var çok heyecanlıyım bebişim yaşıyor mu iyi mi:18: şimdi kahvaltı yapıcam sonra görüşürüz

Hayırlı haberlerle gel canımmm 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewet cnm bnde öle düşünüyorum kış cocugu olcak kalınca bı tane olsun dimi....😃😃😃

benimki de bi serbest olsa artık ah ah

Hayırlı haberlerle gel canımmm 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım inşallah
Ewet cnm bnde öle düşünüyorum kış cocugu olcak kalınca bı tane olsun dimi....😃😃😃

evet olsun battaniye bol olsun ben çok kullandım penye kışlık ince kalın:) hala kullanıyorum:)

arka koltuk iyi fikir canım ama iğneyi yanıma alacagım ne olur ne olmaz...iğne zaten bitti vurunma dedi ama ben önlem amaçlı düşündüm. En iyisi yanıma alayım zaten hastanede olacagız sorun olmaz sanırım.

al tabi canım, kesinlikle al yastığını ohh yata yata git mola verin sık sık yürü hareketsiz kalma, ben çok rahattım öyle eşim kp önde ben arkada yattım sultanlar gibi

bu da diğeri daha kalın tek şile yapmıştım:)

neden yetenek fukarasıyımmm neden. cidden cok ağrıma gidiyor. Ulan bir insan ilk okulda resim dersini nasıl 3 düşürebilir ben yaptım iste.
Resim yok,örgü yok, düğme bile bir dikerim aman allahım ilikten geçmez..
Offff Allah vermemiş,ama verdiklerine de bol bol vermiş.
Bir insan tığ ile zincir bile yapamaz mı

Nasıl soracağım ki ben bunu erkek dr.yanında :-(

soracaksın ne yapalım ihtiyacımız var Bende soracam diyorum da çekiniyorum sonra benim doktorum akrabam insan daha çok çekiniyor diğer bi doktor var hep yanında ona soracam ama o da erkek

evet canım yukarı çıkmış mı riskim var mı hala belli olacak inşallah iyidir bebeğim, aynen evde olsa her gün bakarım

inşallah canım bende merak ediyorum ne durumda şu anda 11+2 yim haftaya 2lim var

çok güzel olmuş güzel mutlu sağlıklı günlerde kullan canım ...

sağol canım oğlumda doya doya kullandım sıra kızımda diyesim geliyor hep hep kızım çıkıyor ağzımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…