2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben burada nickle hitap etmek istemiyorum...tabi herkez adını sölemek istemeyebilir ama ben en güzel olayımı burda paylaşıyorsam bana adımla Pınar diye hitap ederseniz sevinirim...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarın kontrole gidicem inş 9+2 yiz daha. Bi hafta önce hastalandığımda gitmiştim

I love Bonus

Daha daha nasılsın pınar görüşmeyeli :))) 😍

I love Bonus

Canım sen istanbulun neresinde oturuyosun yakınız galiba? Bahsettiğin hastane ataşehirde dimi 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım Maltepedeyim ben hastane Kartalda sen nerdesin

Hepinize güzel günlerrrr Allah gönlünüze göre hayırlı günler versin gününüz musmutlu geçsinnnnn

Kaç haftalıksın? İzmir ..34

Az önce yanlış yazmışım he 8+3 istanbul 29 :) muhtemel doğum 8 şubat ama ben sezeryan olacağım için ocak sonu olur mutlaka

I love Bonus

ahh bana kalsa bende giderim de eşim kafayı yedin demesin diye sabrediyorum :)) oyy maşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Benim eşim benden meraklı ☺ Amin canım amin inş

Canım Maltepedeyim ben hastane Kartalda sen nerdesin

Ben de ataşehirdeyim canım demek ki bi şubesi daha var ataşehirde görmüştüm o hastaneyi. Yakınmışız 😊

Pınarcım ben o gurubu bulamıyorum facede benim miniğinde resmini versem sorabilirmisin canim ? 😃

sağol canım

ayy ağlama sakın oto çöpe ağloyoruz

amin canım çok sağol hepimize inşaallah

birde farketmez diyordum kız deyince içim bir hoş oldu istemem yan cebime koy

Küçük ağa var ya onu izledim bi ağladım bi ağladım
çocuk hastaydi düzeldi falan
Esim diyor hopppa neden ağlıyorsuj şimdi bebek doğdu falan ağladım ben aynen böyle
" tabi sen nerden anlayacan anne olacam bende uhuuhuhuhu" ve ağlamaya devam
Annelik başladı bizde

Az önce yanlış yazmışım he 8+3 istanbul 29 :) muhtemel doğum 8 şubat ama ben sezeryan olacağım için ocak sonu olur mutlaka

I love Bonus

Ben oğlumu 29 yaşında doğurmuştum..30 u geçince çok zor geliyor valla ... Evet ocak sonu alırlar ...ilk bebişinmi?

Bebeğini görmüşsün gözünaydın canım, sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Gelecek hafta gitmeyecek miydin doktora, aynı hafta kontrole gidecektik seninle diye hatırlıyorum.

Evet canım ya 8 temmuzda ama dayanamadım arada başka dr gittim ☺ saol cnm ya darısı başına inş sağlıklı bebeklerimiz olur

et hiç pişiremiyorum yemiyorum da yemektense pişirmek daha berbat

Alla alla bende et yiyebiliyorum ilginç soğandan çok tiksinmiştim diğer hamileliğimde yiyen birinden koku aldımmı direk banyoya gidiyodum gece uykuda soğan kokusu geliyodu burnuma cam açıyodum :)

Bunda öyle olmadı yine güzel gelmiyo ama o şekilde tiksinmiyorum şu an bana en kötü gelen sevdiğim halde yumurta zeytin ve özellikle fıstıklı dondurma çok ağır tatlılar bide normaldede sevmem zaten sarımsak ıyykkk

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…