Kızlar ben burada nickle hitap etmek istemiyorum...tabi herkez adını sölemek istemeyebilir ama ben en güzel olayımı burda paylaşıyorsam bana adımla Pınar diye hitap ederseniz sevinirim...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben burada nickle hitap etmek istemiyorum...tabi herkez adını sölemek istemeyebilir ama ben en güzel olayımı burda paylaşıyorsam bana adımla Pınar diye hitap ederseniz sevinirim...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Küçük ağa var ya onu izledim bi ağladım bi ağladım çocuk hastaydi düzeldi falan
Esim diyor hopppa neden ağlıyorsuj şimdi bebek doğdu falan ağladım ben aynen böyle
" tabi sen nerden anlayacan anne olacam bende uhuuhuhuhu" ve ağlamaya devam
Annelik başladı bizde
Bebeğini görmüşsün gözünaydın canım, sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Gelecek hafta gitmeyecek miydin doktora, aynı hafta kontrole gidecektik seninle diye hatırlıyorum.
Alla alla bende et yiyebiliyorum ilginç soğandan çok tiksinmiştim diğer hamileliğimde yiyen birinden koku aldımmı direk banyoya gidiyodum gece uykuda soğan kokusu geliyodu burnuma cam açıyodum :)
Bunda öyle olmadı yine güzel gelmiyo ama o şekilde tiksinmiyorum şu an bana en kötü gelen sevdiğim halde yumurta zeytin ve özellikle fıstıklı dondurma çok ağır tatlılar bide normaldede sevmem zaten sarımsak ıyykkk