eti sanırsam pişirirsen yiyemiyorsun, benim eşim eti kavuruyor, ben evden çıkıyorum,, sonra ertesi gün az az yiyorum,,,,,bazen esnaf lokantasında yiyorum,,,
benimde bir kızım var.bende erkek istiyorum.allah ikimizinde gönlüne göre versin.bu güne kadar tahminlerimde pek yanılmadım.inşallah bunuda bilmişimdir.
Ay inş canım ya benim ilk bebeğim aslında kız erkek farketmez de biz 4 kız kardeşiz ablamın 1 kızı var 3,5 yaşında olduk 5 kız bu kadar kıza bir erkek olsun istiyorum
Tabii ki herşeyden önce Rabbim sağlık sıhat versin eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu hafta ilk trimester in son haftasındayıdm ve miğde bulantımın geçmesi gerekiyordu yavaş yavaş ama yavaş yavaş artıyor,,, dün gece istifra ettim, şimdi sabah activia yoğurt ile müsli yedim ama sanırsan ki kazanla yemek yedim,,, miğdem şişti,,,, var mı benim gibi olan ben anlamadım cidden,,,
bu hafta ilk trimester in son haftasındayıdm ve miğde bulantımın geçmesi gerekiyordu yavaş yavaş ama yavaş yavaş artıyor,,, dün gece istifra ettim, şimdi sabah activia yoğurt ile müsli yedim ama sanırsan ki kazanla yemek yedim,,, miğdem şişti,,,, var mı benim gibi olan ben anlamadım cidden,,,
Öyle ya küçük bişey yiyorum çatlıyorum resmen. Bulantı için bişey diyemem doğuma kadar sürenler var belki çok olmaz ama doğuma kadar hassaslık hep olucak
Ben 11.haftanin icindeyim dun gece yine cikardim bitmiyor bir türlü. Bir de sanırım hamilelik reflusu benimki bunu doktora soracağım belirtilerin hepsi var cok rahatsiz oluyorum.ve aşırı şişkinlik oluyor ozellikle geceleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.