2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Ben oğlumu 29 yaşında doğurmuştum..30 u geçince çok zor geliyor valla ... Evet ocak sonu alırlar ...ilk bebişinmi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok 3. İnş 10 yaşında bi oğlum 20 aylık kızım var

I love Bonus

benimde bir kızım var.bende erkek istiyorum.allah ikimizinde gönlüne göre versin.bu güne kadar tahminlerimde pek yanılmadım.inşallah bunuda bilmişimdir.

Ay inş canım ya benim ilk bebeğim aslında kız erkek farketmez de biz 4 kız kardeşiz ablamın 1 kızı var 3,5 yaşında olduk 5 kız bu kadar kıza bir erkek olsun istiyorum
Tabii ki herşeyden önce Rabbim sağlık sıhat versin eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu hafta ilk trimester in son haftasındayıdm ve miğde bulantımın geçmesi gerekiyordu yavaş yavaş ama yavaş yavaş artıyor,,, dün gece istifra ettim, şimdi sabah activia yoğurt ile müsli yedim ama sanırsan ki kazanla yemek yedim,,, miğdem şişti,,,, var mı benim gibi olan ben anlamadım cidden,,,

Ben de ataşehirdeyim canım demek ki bi şubesi daha var ataşehirde görmüştüm o hastaneyi. Yakınmışız 😊

Aynen canım yakınız 😊

Öyle ya küçük bişey yiyorum çatlıyorum resmen. Bulantı için bişey diyemem doğuma kadar sürenler var belki çok olmaz ama doğuma kadar hassaslık hep olucak

I love Bonus

Ben 11.haftanin icindeyim dun gece yine cikardim bitmiyor bir türlü. Bir de sanırım hamilelik reflusu benimki bunu doktora soracağım belirtilerin hepsi var cok rahatsiz oluyorum.ve aşırı şişkinlik oluyor ozellikle geceleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok teşekkür ederim gerçekten bende bulamadım o sayfayı face de biliyormusun aradım taradım ama nafile

Canım sordum ben yöneticiye.. Sadece davetle girebilionuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…