Ben 11.haftanin icindeyim dun gece yine cikardim bitmiyor bir türlü. Bir de sanırım hamilelik reflusu benimki bunu doktora soracağım belirtilerin hepsi var cok rahatsiz oluyorum.ve aşırı şişkinlik oluyor ozellikle geceleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kizlar esim vitamin hapimi aldi gunluk 1 tane normal vitamin yanindada 1 tane balik yagi hapi icecegim.Balik yagi cok onemli beyin gelisimi icin bebegin benimaldigim hapta balik yagi hapi ile vitamin yan yana koyulmus ikisi bir icilecek diye bugun basliyorum bakalim hic degilse vitamin alicam diye icim rahat edicek
kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)
benım dotkor 20. hafta dedi canım balık yağı için. Neden her doktorun düşüncesi farklı ki?Yanı 1 tek doğru vardır benım bildiğim:26:
benım dotkor 20. hafta dedi canım balık yağı için. Neden her doktorun düşüncesi farklı ki?Yanı 1 tek doğru vardır benım bildiğim:26:
Uzun zamandır giremedim yazlıkta telefonlar güzel çekmiyor herkesler iyidir inşallah...cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hayırlısı olsun...
Bizimde geçen hafta kontrolümüz vardı 2 li tarama yaptırdık sonuçlar güzel çıktı çok şükür yalnız b12 eksikliği çıktı bende et yemiyor musun dedi bulantılardan sağlıklı beslenemedim dedim artık yemelisin dedi 20.haftada tekrar bakalım yükselmemişse iğne vurulman gerekir dedi hamilelikte b12 çok önemliymiş oğlumda üç sene önce hiç bakılmamıştı artık bakılıyormuş et hiç yemeyen insanlar nasıl alıyor b12 anlamadım sadece hayvansal gıdalarda varmış...cinsiyetini öğrenemedik bir dahaki sefere inşallah bizde haberler böyle bulantılarım bitti çok şükür 13+4 oldum eskiye göre kendimi daha iyi hissediyorum... Hepinize hayırlı ramazanlar olsun sağlıcakla kalın!
ben 15 saat gidecem nası gidecem Allahımmmm
bebiş tepetaklak olur heralde
Canim benim vitamin hapin uzerinde 13 uncu haftadan itibaren diye yaziyor benim doktora kalsanduzenli beslenirsen vitamine bile gerek yok ama ben kendimi ve nasil beslendigimi biliyorum ve vitamine ihtiyacim var heleki balik yagi agzima balik almiyorum ne hamilelikte nede normal zamanda :26:
bu vitamin alma isi birazda kendi kararimiz olmasi gerek ben cok iyi besleniyorum yediklerimden tum vitaminleri alabiliyorum diyen hic vitamin almasin bence ...
Pınarr canımmmm bilerek alıntı yaptım göresin diye benim miniğin resmiii bakalım ne dicekler 😊 Eki Görüntüle 1176222
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm ilk defa hareketlendiğini görünce hoppp başladım ağlamaya kaplumbağa yavrusu gibi ters dönmüş kol bacak sallıyodu maşallah bebeğime resimde çekildik biz 😍😍😘
Eki Görüntüle 1176025
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende şimdi onu sorucaktım kilo durumun nedir iki doğum yapmışsın sonuçta ben zaten çok kilolu hamilelik yaşadım öncekinde diyet yaparkende hamile kaldım vitamin almak istemiyorum o zamanki dr kilolu olduğum için vermemişti hatta bulantılarla kilo verince sevinmişti
I love Bonus
Pınarr canımmmm bilerek alıntı yaptım göresin diye benim miniğin resmiii bakalım ne dicekler 😊 Eki Görüntüle 1176222
kız nasıl dayanca 15 saat doktorun çıkabilrisn dedimi yola çok uzun arabın arkasına yastık koy pike koy yatarak gel rahat edersin...
kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?