2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

kızlar selam bende 11. haftanın içindeyim.. bu haftaya kadar nerdeyse hiç mide bulantısı yaşamadım. tek tük kokulardan etkilenirsem ya da araba ya binersem bulanıyodu .. ama bu hafta sürekli midem bulanıyo doğru düzgün bişey yiyemiyorm. doktorum vitamin ilacı kan ilacı falan vermişti onlar bitti bu hafta. acaba onlarmı kesiyodu bu zamana kadar bulantıyı diye düşünüyorum.. bugün kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

merhaba arkadaşlar :) ben de sabırsızlıkla cinsiyetini öğrenmeyi bekleyenlerdenim..Tabi önce sağlık ama Allahım her şeyi isteyin demiş.ben de arsızca istiyorum:Allahım dan bir erkek evlat diliyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :))

Slm kizlar esim vitamin hapimi aldi gunluk 1 tane normal vitamin yanindada 1 tane balik yagi hapi icecegim.Balik yagi cok onemli beyin gelisimi icin bebegin benimaldigim hapta balik yagi hapi ile vitamin yan yana koyulmus ikisi bir icilecek diye bugun basliyorum bakalim hic degilse vitamin alicam diye icim rahat edicek

kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)

Uzun zamandır giremedim yazlıkta telefonlar güzel çekmiyor herkesler iyidir inşallah...cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış hayırlısı olsun...

Bizimde geçen hafta kontrolümüz vardı 2 li tarama yaptırdık sonuçlar güzel çıktı çok şükür yalnız b12 eksikliği çıktı bende et yemiyor musun dedi bulantılardan sağlıklı beslenemedim dedim artık yemelisin dedi 20.haftada tekrar bakalım yükselmemişse iğne vurulman gerekir dedi hamilelikte b12 çok önemliymiş oğlumda üç sene önce hiç bakılmamıştı artık bakılıyormuş et hiç yemeyen insanlar nasıl alıyor b12 anlamadım sadece hayvansal gıdalarda varmış...cinsiyetini öğrenemedik bir dahaki sefere inşallah bizde haberler böyle bulantılarım bitti çok şükür 13+4 oldum eskiye göre kendimi daha iyi hissediyorum... Hepinize hayırlı ramazanlar olsun sağlıcakla kalın!

benım dotkor 20. hafta dedi canım balık yağı için. Neden her doktorun düşüncesi farklı ki?Yanı 1 tek doğru vardır benım bildiğim:26:

benım dotkor 20. hafta dedi canım balık yağı için. Neden her doktorun düşüncesi farklı ki?Yanı 1 tek doğru vardır benım bildiğim:26:

Her kadının soğan doğrayışı farklıdır hesabı :) hele şu şeker yüklemesi için karatayın cinayet gibi demesi ama bütün dr ların ısrarla yaptırması en kafamı karıştıran şey

I love Bonus

Canim benim vitamin hapin uzerinde 13 uncu haftadan itibaren diye yaziyor benim doktora kalsanduzenli beslenirsen vitamine bile gerek yok ama ben kendimi ve nasil beslendigimi biliyorum ve vitamine ihtiyacim var heleki balik yagi agzima balik almiyorum ne hamilelikte nede normal zamanda :26:
bu vitamin alma isi birazda kendi kararimiz olmasi gerek ben cok iyi besleniyorum yediklerimden tum vitaminleri alabiliyorum diyen hic vitamin almasin bence ...

Son düzenleme:

Başka şeylerdede var diye biliyorum ama bi dr demişti tv de en iyi b12 kırmızı ette varmış.gün aşırı birer dilim ye bir ay sonra ölçtür bak nasıl farkedicek görüceksin.

I love Bonus

Allah kolaylık versin canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pınarr canımmmm bilerek alıntı yaptım göresin diye benim miniğin resmiii bakalım ne dicekler 😊

IKRS hayirli haberlerle gel canim gelir gelmezde bize yaz merakta birikma bizi

Bende şimdi onu sorucaktım kilo durumun nedir iki doğum yapmışsın sonuçta ben zaten çok kilolu hamilelik yaşadım öncekinde diyet yaparkende hamile kaldım vitamin almak istemiyorum o zamanki dr kilolu olduğum için vermemişti hatta bulantılarla kilo verince sevinmişti

I love Bonus

Maşallah canım. Erkek mi bebişin. Cinsiyet öğrendin mi? Bende çok merak ediyorum bebişimi. 10+5 im randevum haftaya bugün. Daha çoook var😔😔

Canim bende zayif degilim suan 67 kiloyum ama bu kiloya niye bagli olsun ki senin kilondan mi alicak bebek vitamini
gunluk aldigin besin ve vitamine bakar sen kac kilo olursan ol bebek icin gunluk vitamin alman sart ki ben bulantilardan kilo verdim ve iyice vitaminsiz kaldi vucudum

kız nasıl dayanca 15 saat doktorun çıkabilrisn dedimi yola çok uzun arabın arkasına yastık koy pike koy yatarak gel rahat edersin...

bu hafta sonu soracam valla ne diyecek . bana kalsa uçağa atlar giderim ama eşimi tek bırakamıyorum yolculukta ona eşlik etmem lazım. polatlıya kavuşacam sonunda son 29 gün :)

kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)

Soylemezse de sirtistu yatarken ceksin fotosunu :)) nub a bakalim hihihi

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…