2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canim senin kpontrolun dun degilmiydi ben kacirdim herhalde senin yazini nasil gecti soylemedimi doktro cinsiyetini

Güzel geçti canımmm hersey normalmiş şükür ense kalınlıgı falan. Kan sonucusalı gunu cıkacakmış. Cinsiyeti söylemedi uyuz kadin görevi değilmiş 😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)

Hayırlı haberlerle gel canımmmmm inş söyler dr amcanız 😃

Evet benim düşüncemde öyleydi ama dr deyince fikrim değişti ne bilim henüz bu dr vermedi sorucam yarın ben o zaman bulantılarla 8 kilo vermiştim şimdi 2 kilo verdim 94 tüm 92 oldum. Aklıma geldi sinirim bozuldu o zaman dr ağlatmıştı beni hep kötü yanını söyleye söyleye. Sonuçta hamile kaldım ve geri dönüşü yok dikkat ederek güzel geçirirsin demek yerine ne tansiyon kaldı ne şeker ne ameliyat hepsinin zorluğunu saya saya kendide yoruldu. Şükür hiç yükselmemişti tansiyonum falan allah yardım etti

I love Bonus

bence kız :) gönlüne göre olur inş.

Ay inşallah canımmmm benim gönlüm kızdan yana 😊 tabi oğlum olursada atacak değilim ne güzel iki erkek kardeş olur kuzularım 😃

kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)

iyi haberlerle gel canım inş

doktorum kıza benzetti ama kesin birşey söylemedi bende kesinleşsin istiyorum bir a önce

büyüsün bebişler büyüsün göbişler

et hiç pişiremiyorum yemiyorum da yemektense pişirmek daha berbat

bende sucuk pişiyorum eşime bazen canımdan can gidiyor

zeytinden bende çok fena tiksindim n e zaman yediysem kustum artık yemiyorum

bu da diğeri daha kalın tek şile yapmıştım:)

Eki Görüntüle 1176081 Eki Görüntüle 1176082

maşşallah canım ne güzel şeyler yapımışsın

buda benim bebiş 12+2 bu fotoda nuba göre yorum istiyorum

Son düzenleme:

2 li testim temiz çıktı kızlar.. Darısı sizlere inş :) bide bnlardan yapmak istiyorum ama nasıl işte onu bilmiyorm :)

Canlar ben ne et ne tavuk hiç bişi yiyemiyorum cok fena ne olacak benim durumum. Hiç bişi canım istemiyo 😁 dün , canınız cekmesin ama semiZotu yemeğini canım istedi normalde yemem ayy onu bi yedim sonrada bagırsaklarım bozuldu. Fena calistirdi 😄😄😄

Hadi insallah yaa :))

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Yesil mercimek ye canim o zaman. Pilavina kat corbasini sulu yemegini yap. Ordan karsilamaya calissan.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Yesil mercimek ye canim o zaman. Pilavina kat corbasini sulu yemegini yap. Ordan karsilamaya calissan.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Sağol canım benim. Yeşil mercimek mi Bıyyyyyy 😳😳 ama cok faydalı oğluma uapar yediririm hep. Neyse anamın yanına bi gideyimde o bana bakar artık 😊düzelcek mi acaba bu hallerimiz oğlumda bu kadar olmamıştım göZümün yemek göresi yok..

Zayıflarda göbek çabuk çıkıyo ben zaten kiloluyum göbeğim var şu an o sertleşmeye başlayınca anlıyorum büyüyo diye

I love Bonus
Evet cnm yemekten sonra çok çıkıyo göbek 2,5 kilo almışım 12+1 daha ilerde ne olur bilemem

Omega 3 yağ asitlerinin faydaları nelerdir?

Hamilelik döneminde önerildiği miktarda alınan Omega 3 yağ asitlerinin rahim içinde gelişmekte olan bebeğin beyin ve göz gelişimine önemli katkılarda bulunduğu uzun zamandan beri bilnmektedir. Bunun yanında yeni çalışmalar bu maddenin daha da farklı özelliklerini ortaya çıkarmıştır:
Hamilelik döneminde Omega 3 yağ asitlerini en yüksek seviyede tüketen anne adaylarıyla en düşük seviyede tüketen anne adaylarının hamilelik dönemi, lohusalık ve emzirme dönemi ve bebeklerinin gelişimlerini inceleyen çalışmalarda bu maddeyi yüksek seviyede tüketen anne adaylarında erken doğum riskinin azaldığı, preeklampsinin (preeklampsi halk arasında gebelik zehirlenmesi olarak bilinir ve tansiyon yükselmesi ve idrarda albumin görülmesi şeklinde seyreder) daha az görüldüğü, annede doğum sonrası depresyon ve hafıza bozukluğu oranının daha düşük olduğu gözlemlenmiştir. Yine bu çalışmalar hamilelik döneminde omega 3 maddesini bolca tüketen annelerin bebeklerinin yenidoğan ve bebeklik döneminde daha az uyku sorunu yaşadığını, ileriki dönemlerde çocukluk çağı allerjilerinin daha az görüldüğünü, hiperaktivite gibi dikkat eksikliği sorunlarının daha az yaşandığını göstermektedir. Hatta son bir çalışma hamilelik döneminde yüksek seviyede Omega 3 yağ asiti tüketen anne adaylarının kız çocuklarında ileride meme kanseri görülme riskinin azaldığını bile göstermektedir.

.....Alıntıdır.....

kızlar özellikle balık yağı ticari amaçlı yapılan bi ilaçtır, eğer balık yiyemiyorsanız semiz otu ve cevizdede bol miktarda omega 3 var, önemli olan sağlıklı beslenmek

Ay semiz deyince ağzım sulandı ya 😃 bencede yeşil mercimek yemeye çalış yemek yiyemiyosan bol maydanozlu naneli limonlu ( tekrar ağzım sulandı) salatasını dene belki daha çok seversin

I love Bonus

Yav ben 6haftalık hamileyken boyadım saçımı ama hamile olduğumu bilmiyordum bi sorun olur mu ki

Canım bilmediğin zamanda içtiğin ilacın bile etkisi olmuyor Allah korur derler ya.. DEMEK ki bir şey olmamış ki bu haftalardayız çok şükür :)

Bayanlar sincan koru hastanesine giden var mi?????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…