canim senin kpontrolun dun degilmiydi ben kacirdim herhalde senin yazini nasil gecti soylemedimi doktro cinsiyetini
kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)
kızlarrrr saat birde randevumuz var ense kalınlığı ölçtürcez bebekimin dua edin sorun çıkmasın ve cinsiyetini doktor amcamız söylesin :)
Canim bende zayif degilim suan 67 kiloyum ama bu kiloya niye bagli olsun ki senin kilondan mi alicak bebek vitamini
gunluk aldigin besin ve vitamine bakar sen kac kilo olursan ol bebek icin gunluk vitamin alman sart ki ben bulantilardan kilo verdim ve iyice vitaminsiz kaldi vucudum
Pınarr canımmmm bilerek alıntı yaptım göresin diye benim miniğin resmiii bakalım ne dicekler 😊 Eki Görüntüle 1176222
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence kız :) gönlüne göre olur inş.
merhaba arkadaşlar :) ben de sabırsızlıkla cinsiyetini öğrenmeyi bekleyenlerdenim..Tabi önce sağlık ama Allahım her şeyi isteyin demiş.ben de arsızca istiyorum:Allahım dan bir erkek evlat diliyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :))
Buda benim göbekEki Görüntüle 1176155
et hiç pişiremiyorum yemiyorum dayemektense pişirmek daha berbat
Alla alla bende et yiyebiliyorum ilginç soğandan çok tiksinmiştim diğer hamileliğimde yiyen birinden koku aldımmı direk banyoya gidiyodum gece uykuda soğan kokusu geliyodu burnuma cam açıyodum :)
Bunda öyle olmadı yine güzel gelmiyo ama o şekilde tiksinmiyorum şu an bana en kötü gelen sevdiğim halde yumurta zeytin ve özellikle fıstıklı dondurma çok ağır tatlılar bide normaldede sevmem zaten sarımsak ıyykkk
I love Bonus
bu hafta sonu soracam valla ne diyecek . bana kalsa uçağa atlar giderim ama eşimi tek bırakamıyorum yolculukta ona eşlik etmem lazım. polatlıya kavuşacam sonunda son 29 gün :)[/QUOTE
gözün aydın deyim inş iyi olur doktorun izin verir riskin yoksa hayırlsıı görüşürz inş:)
Canlar ben ne et ne tavuk hiç bişi yiyemiyorum cok fena ne olacak benim durumum. Hiç bişi canım istemiyo 😁 dün , canınız cekmesin ama semiZotu yemeğini canım istedi normalde yemem ayy onu bi yedim sonrada bagırsaklarım bozuldu. Fena calistirdi 😄😄😄
Sağol canım benim. Yeşil mercimek mi Bıyyyyyy 😳😳 ama cok faydalı oğluma uapar yediririm hep. Neyse anamın yanına bi gideyimde o bana bakar artık 😊düzelcek mi acaba bu hallerimiz oğlumda bu kadar olmamıştım göZümün yemek göresi yok..Yesil mercimek ye canim o zaman. Pilavina kat corbasini sulu yemegini yap. Ordan karsilamaya calissan.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Evet cnm yemekten sonra çok çıkıyo göbek 2,5 kilo almışım 12+1 daha ilerde ne olur bilememZayıflarda göbek çabuk çıkıyo ben zaten kiloluyum göbeğim var şu an o sertleşmeye başlayınca anlıyorum büyüyo diye
I love Bonus
Canim benim vitamin hapin uzerinde 13 uncu haftadan itibaren diye yaziyor benim doktora kalsanduzenli beslenirsen vitamine bile gerek yok ama ben kendimi ve nasil beslendigimi biliyorum ve vitamine ihtiyacim var heleki balik yagi agzima balik almiyorum ne hamilelikte nede normal zamanda :26:
bu vitamin alma isi birazda kendi kararimiz olmasi gerek ben cok iyi besleniyorum yediklerimden tum vitaminleri alabiliyorum diyen hic vitamin almasin bence ...
Canlar ben ne et ne tavuk hiç bişi yiyemiyorum cok fena ne olacak benim durumum. Hiç bişi canım istemiyo 😁 dün , canınız cekmesin ama semiZotu yemeğini canım istedi normalde yemem ayy onu bi yedim sonrada bagırsaklarım bozuldu. Fena calistirdi 😄😄😄
Yav ben 6haftalık hamileyken boyadım saçımı ama hamile olduğumu bilmiyordum bi sorun olur mu ki
Evet cnm yemekten sonra çok çıkıyo göbek 2,5 kilo almışım 12+1 daha ilerde ne olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?