Ay inşallah canımmmm benim gönlüm kızdan yana 😊 tabi oğlum olursada atacak değilim ne güzel iki erkek kardeş olur kuzularım 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy sulanmasın canımmmmmm üzülürüm sonra 😊 ayyy sindi bana mercimek pişirrtircenn öyle bi anlattın ki 😃😃😃Ay semiz deyince ağzım sulandı ya 😃 bencede yeşil mercimek yemeye çalış yemek yiyemiyosan bol maydanozlu naneli limonlu ( tekrar ağzım sulandı) salatasını dene belki daha çok seversin
I love Bonus
Canim banada kız gibi geldi :)
Ama erkek olursa abisine arkadaş olur ben ikincisi erkek olsun istemiştim abisi yanlız kalmasın diye simdi öyle güzel arkadas oldularki birbirleri olmadan yapamiyorlar birine bisey desem öteki onu koruyor hemen :))
3 ayda 2 kilo çok değil bence geriside şişkinliktir. Çokmu iştahın var
I love Bonus
Ayy sulanmasın canımmmmmm üzülürüm sonra 😊 ayyy sindi bana mercimek pişirrtircenn öyle bi anlattın ki 😃😃😃
Hamişler günaydın... Sağlıklı huzurlu bir gün ve haftalar olsun inş...
Bugün fark ettim göbişim çooook pis çatlamış hem de usul usul ban hiç çaktırmadan(( bir de kırmızı mor değil de beyaz beyaz çok üzüldüm üç dört kola ayrılmış pırıl pırıltı göbeğim ((
Yok cnm normal iştah sık acikiyorum ama az yiyorum şişlik var ama neden acaba ellerim çok şişiyo ayaklarım da
Kızlar ben burada nickle hitap etmek istemiyorum...tabi herkez adını sölemek istemeyebilir ama ben en güzel olayımı burda paylaşıyorsam bana adımla Pınar diye hitap ederseniz sevinirim...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün fark ettim göbişim çooook pis çatlamış hem de usul usul ban hiç çaktırmadan(( bir de kırmızı mor değil de beyaz beyaz çok üzüldüm üç dört kola ayrılmış pırıl pırıltı göbeğim ((
Arzu ben, memnun oldum Pınar😄😄😄
El ayak şişmesi bizim için şimdiden iyi değil ama havalardanda olabilir.
Tansiyon problemin varsa dikkat et.
I love Bonus
Maşallah canım. Erkek mi bebişin. Cinsiyet öğrendin mi? Bende çok merak ediyorum bebişimi. 10+5 im randevum haftaya bugün. Daha çoook var😔😔
Yorumlamış Nub'cular Kız demişler hadi hayırlısı allahtan)
Ay inşallah canım benim ama dediğinde doğru ne güZel koruyup kollarlar abi kardeş erkek erkek ohh 😊 rabbim ne yaZdıysa o arrtık.hayırlı evlat olsunlar da 🙏
Gecti canım cok ayakta kalırsam lekelenmem oluyo arada ama denge kurmaya calısıyorum...günaydınnnn :) geçti dimi kanamaların canım.
Geçmiş olsun canım umarıö iyileşirsin bi an önceçok saol mrv bende yeni üye oldum siteye çok tedirginim 5 günlük progestan igne yaptırdım her güne bir tane yanında hapta kullandım hapa hala devam ama bir hafta oldu hala bitmedi leke leke devam ediyor(
neden yetenek fukarasıyımmm neden. cidden cok ağrıma gidiyor. Ulan bir insan ilk okulda resim dersini nasıl 3 düşürebilir ben yaptım iste .
Resim yok,örgü yok, düğme bile bir dikerim aman allahım ilikten geçmez..
Offff Allah vermemiş,ama verdiklerine de bol bol vermiş.
Bir insan tığ ile zincir bile yapamaz mı
Aynen bende tek hastane cıkısı alırım ... Herseyim yepyeni onları güselce bi yıkar ütülerim yerleştiririm bebişimin dolabına ohh miss gibi kullanırım.. Geçen kızımn hastane cıkıslarına falan baktım bi kokladım Allahım bebek kokuyoinşallah canım sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim, erkek olursa hiç bir şey almıycam kız olursada:) çünkü oğlumun her şeyi yeni kız içinde 5 kız yeğenin cicileri emrime amade:)) bir tek ilk giyeceği hastane çıkışını alırım saklamak için:)
Genellikle öle oluyo ama bnm kızım var buda kız olsa daha cok sevinirim kızıma arkadas olur diye düşünüyorum...:) bnde mi problem var acabaikincide insan olmayan cinsiyet olsun onun da güzelliğini yaşayayım ister canım öncelikli temennimiz sağlıklı olması tabi ama bi kız bi erkek fikri de süper oluyo napalım :) benim ilk çocuk ben bile merak ediyorum cinsiyetini ikincide kesin olmayan cinsiyetten yana olur gönlüm
Missdelyyy harbi deksin kız sen kasıklarıma agrı girdiahh canım benım. Kurslara bile gittim yok. Hoca en sonunda yüzüme dedi başka alanlara yönel diye.Hani örgü örerken sayıyorsunuz ya onu bile duzgun sayamıyorum. Neye dayanarak saydıgınızı anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?