2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Canim banada kız gibi geldi :)
Ama erkek olursa abisine arkadaş olur ben ikincisi erkek olsun istemiştim abisi yanlız kalmasın diye simdi öyle güzel arkadas oldularki birbirleri olmadan yapamiyorlar birine bisey desem öteki onu koruyor hemen :))

Ay semiz deyince ağzım sulandı ya 😃 bencede yeşil mercimek yemeye çalış yemek yiyemiyosan bol maydanozlu naneli limonlu ( tekrar ağzım sulandı) salatasını dene belki daha çok seversin

I love Bonus
Ayy sulanmasın canımmmmmm üzülürüm sonra 😊 ayyy sindi bana mercimek pişirrtircenn öyle bi anlattın ki 😃😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yorumlamış Nub'cular Kız demişler hadi hayırlısı allahtan )
Ay inşallah canım benim ama dediğinde doğru ne güZel koruyup kollarlar abi kardeş erkek erkek ohh 😊 rabbim ne yaZdıysa o arrtık.hayırlı evlat olsunlar da 🙏

Hamişler günaydın... Sağlıklı huzurlu bir gün ve haftalar olsun inş...

Bugün fark ettim göbişim çooook pis çatlamış hem de usul usul ban hiç çaktırmadan(( bir de kırmızı mor değil de beyaz beyaz çok üzüldüm üç dört kola ayrılmış pırıl pırıltı göbeğim ((

Ayy sulanmasın canımmmmmm üzülürüm sonra 😊 ayyy sindi bana mercimek pişirrtircenn öyle bi anlattın ki 😃😃😃

Amacım oydu zaten 😃 gerçekten dene limonlu şeyler hepimize iyi geliyo salatasıda iyi gelir belki.

Bütün arkadaşlar denesin bence gaz yapmasın diye suyunu dökebilirsiniz azda kimyon koyabilirsiniz haşlanırken.

I love Bonus

Kızlar sandıkta ne güzel bebek cicilerim var ama üstündeki ağır yüklerden cikaramiyom annem neler yapmış düşük tehlikem var korkuyorum ablam geliyo ona cikarttircam artık çekerim foto

Canim ne kadar cabuk ama :/ cok mu zayiftin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok cnm normal iştah sık acikiyorum ama az yiyorum şişlik var ama neden acaba ellerim çok şişiyo ayaklarım da

El ayak şişmesi bizim için şimdiden iyi değil ama havalardanda olabilir.
Tansiyon problemin varsa dikkat et.

I love Bonus

SINCAN KORU HASTANESI'ne giden veya hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arzu ben, memnun oldum Pınar😄😄😄

Tüh ya çok erken cildin çok hassas demekki benim çok fazla çatlağım var ve üzülüyorum senin çoğalmadan bişeyler yap mutlaka cildin nemlenmesi bile çok işe yararmış gerildiğinde çatlamaması için.

Göğüslerdede olabilir çatlak iyi saf bir zeytinyağını hergün yatmadan kullanabilirsin. Kokusu yağı var ama en doğalı o. Gece giydiğini sabah çıkarırsın en azından gündüz rahat edersin. Ah keşke bende yapsaydım verdiğim aklı

I love Bonus

El ayak şişmesi bizim için şimdiden iyi değil ama havalardanda olabilir.
Tansiyon problemin varsa dikkat et.

I love Bonus

Yok ama yarın doktora sorayım bi korktum şimdi inşallah bebiş iyidir ense kalınlığı ölçücek dr. tedirginim

Saol canım benim henüz öğrenemedim 10+2 olduk benim rand 8 temmuz da ama ben dayanamadım dün gittim ☺☺

canım cilt kuruluğu olmasın. daha çok erken çünkü. bi arkadaşımda 4. ayında çatladım hep diye dertleniyodu ama sonra farkettiki kuruluk. Doğum yapalı nerdeyse 1 yıl olcak 1 tane bile çatlak yok göbişinde gergin gayet hoş yani. inşallah seninde öyledir

Haha nubcuya çıktı adimiz sonunda tutsada rezil olmassk bari :))
En önemlisi o canım zaten Hayırlı evlat olsunlar inşallah ..

günaydınnnn :) geçti dimi kanamaların canım.
Gecti canım cok ayakta kalırsam lekelenmem oluyo arada ama denge kurmaya calısıyorum...
çok saol mrv bende yeni üye oldum siteye çok tedirginim 5 günlük progestan igne yaptırdım her güne bir tane yanında hapta kullandım hapa hala devam ama bir hafta oldu hala bitmedi leke leke devam ediyor(
Geçmiş olsun canım umarıö iyileşirsin bi an önce
:9;
Aynen bende tek hastane cıkısı alırım ... Herseyim yepyeni onları güselce bi yıkar ütülerim yerleştiririm bebişimin dolabına ohh miss gibi kullanırım.. Geçen kızımn hastane cıkıslarına falan baktım bi kokladım Allahım bebek kokuyo
Genellikle öle oluyo ama bnm kızım var buda kız olsa daha cok sevinirim kızıma arkadas olur diye düşünüyorum...:) bnde mi problem var acaba
ahh canım benım. Kurslara bile gittim yok. Hoca en sonunda yüzüme dedi başka alanlara yönel diye.Hani örgü örerken sayıyorsunuz ya onu bile duzgun sayamıyorum. Neye dayanarak saydıgınızı anlamıyorum
Missdelyyy harbi deksin kız sen kasıklarıma agrı girdi :

Bakın size kızımın cicilerini atayımm aman insan be özeniyo v
Kız bizim bebekler bide kısın dogcak dimi anaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…