2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Haha nubcuya çıktı adimiz sonunda tutsada rezil olmassk bari :))
En önemlisi o canım zaten Hayırlı evlat olsunlar inşallah ..

Hihihihiihihihi Nubcuuu senii 😄😄😄 amin canım inşallah 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bakın size kızımın cicilerini atayımm aman insan be özeniyo v
Kız bizim bebekler bide kısın dogcak dimi anaaaam

Yaz bebeğini tattık birde kışı görelim demi yaa:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar hurca koymustum biraz kırısmıs ama tertemiz ve yepyeniler birsürü var böle aksam eşime battanıyerın oldugu hırcu aldırcam gardolabın üstünde onlarıda atarım

daha erken değil mi? ama özeniyor işte insan :)
Erken canım ama bunlar bnm ilk cocugumun kızımın yani küccük küccük atayım dedım
Kıyafetleri en fazla 3 yada 4 defa giyebiliyolar bnde atmadım saklamıstım :)

Nubcular bide bnm bebege bakın bakalım

Selam guzel anneler bebeklerinizin cinsiyeti belli oldu mu:26:

Canim ne kadar cabuk ama :/ cok mu zayiftin?

Yo hiç de zayıf değildim. Korktuğum başıma geldi resmen ağaç dalı gibi sarmışlar göbeğimi (

Ah keşke canım ağır hamilelik geçiriyorum iki haftada bir yıkansan Bayram ediyorum:) havlularla siliniyorum kokudan nefret ediyorum( ama nemlendirmek şart en azından gece yatarken...

Geçer mi bilmem yırtık yırtık kurulduktan değilmiş gibi .. İnş benimki de öyledir..

11 haftalık
14 haftalık
Szce bu bebiş neye benziyo

Başka şeylerdede var diye biliyorum ama bi dr demişti tv de en iyi b12 kırmızı ette varmış.gün aşırı birer dilim ye bir ay sonra ölçtür bak nasıl farkedicek görüceksin.

I love Bonus

İnşallah canım yemeğe çalışıyorum...hayvansal gıdalar derken süt yumurta yoğurt ama en çok etteymiş...

Yaz bebeğini tattık birde kışı görelim demi yaa:))

Ewer ya kıs bebegi bi yönden iyidir yaza büyür en azından diye düşünüyorum.. Hasta olmassalar sper olur.. Dikkat etmmemiz lazım

Gittikce heycan basıyo beni
Hele eşim diyo ki mervişim sil bastan yapıcaz hazırmısın maratona dedim hele dur adam daha kac ay var .. Öle deme bi bakmıssın dogurmussun diyo
Eşimi görseniz varya ona kalsa gerhafta dr a gidip cocugu görsek ne güsel olurmus.. Aslında senhastasın diyo haftada bi gitmen lazım.. Dedim cok usg ısını zararlıymıs diye birraz sustu bu aralar...
Gitmiş araba koltugu almıs dedim cok hızlı dawranıyosun
Dayanamadım mervişim diyo..
Hergün arayıp hareket ettımı diyo... Adam dün markette sanki ne kadar cıkolata varsa almıs neymiş internette cikolata yersen cocuk hareketlenir yazıyomus bide espri yapıyo en iyilerini aldım maratona koscak bizim ki diye.. Hayatta yemem dedim.. Tiskiniyom
Dun kızıma karnımı sevdiriyo kızm baak bebe cici cici diye.. Warya bunaldım he...
Ne cinsi bişi ya.. İki günde bi ne zaöan dogcak bu yaa diye sorulur mu...
Bnm kızızm 1 hafta gec dogmustu eşim sinirden aglamıstı niye dogmuyo bu cocuk diye...
Ama kızını şimdi bi seviyo Allahım görmeniz lazım... Allah arttırsın ...

Erken canım ama bunlar bnm ilk cocugumun kızımın yani küccük küccük atayım dedım
Kıyafetleri en fazla 3 yada 4 defa giyebiliyolar bnde atmadım saklamıstım :)

Canim senin bebis ben kizim diyor sanki humeyraya arkadas geliyor
benim ilk oglum aralik dogumlu ikincisi mayis sonu dogdu ilkinin bebek kiyafetleri hep kislikti eee otekide yazin dogunca hicbi kiyafetmizi kullanamadik dogru durust yeniden almak zorunda kalmistim
biri kis biri yaz bebegi olunca uymuyor kiyafetler baktimda seninkilerde yazlik gibi kisliklari giydirsen buyuk beden olucaklar benim hesaba doncek sanki seninkide

Son düzenleme:

Canım mutlulgunuz daim olsun ... ne güzel ilgili bir baba işte

etten tiksinmek mi:26::26:. Burda afaroz ederler seni valla duymasınlar. Benım memlekette et yemeyen yok.Bende haftada en kötü 3 kere yemezsem kan şekerim tansiyonum her şeyim düşüyor.

keşke yiyebilsem canım .. gebelikten sonra oldu .. böyle değilldim ...

eti sanırsam pişirirsen yiyemiyorsun, benim eşim eti kavuruyor, ben evden çıkıyorum,, sonra ertesi gün az az yiyorum,,,,,bazen esnaf lokantasında yiyorum,,,

bende pişirme ve koku ile ilgili değil canım ağzıma süremiyorum dün etli kuru fasülye yaptım resmen ağzımda ayrıştı.. etleri çıkarttım eşim yedi ...

o moruk bana hiç bir konuda doğru gelmiyor.Bende gıdacıyım ve resmen cogu konuda saçmalıyor. Hee benım doktor da şeker yüklemesi yapmıyor o ayrı.Şeker geçmişim yok çünkü.
nuba göre sanki kız gıbı

yapma ya daha cok erken offf. dur aksam gıdınce didik didik edeyım gobişimi

Ayy ewet orayı hiç düşünmemiştim :))
Olsun onada alır ikisininkinide 3. Cüye giydirirm..hayırlısı be sılam.. Dün sahurda eşime dedim ki erkk olmassa üzülürmüsün ??
Mervişim Allah bize en hayırlısını versin bnm için sadece bu önmli dedi.. Saglıklı olsun hayırlı olsun daha ne isterim dedi.. Yani düşünüce Allahu teala bize özene bezene bi ewlat vermiş gerisi önmli mi.. O kadar cok var ki cocuk sahibi olmak isteyen onları düşünüce biz dünyanın en zengin insanı degilmiyiz sılam:)
Canım mutlulgunuz daim olsun ... ne güzel ilgili bir baba işte

Ewt hemserim biraz fazla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…