Haha nubcuya çıktı adimiz sonunda tutsada rezil olmassk bari :))
En önemlisi o canım zaten Hayırlı evlat olsunlar inşallah ..
Bakın size kızımın cicilerini atayımm aman insan be özeniyo v
Kız bizim bebekler bide kısın dogcak dimi anaaaam
Bakın size kızımın cicilerini atayımm aman insan be özeniyo v
Kız bizim bebekler bide kısın dogcak dimi anaaaam
Erken canım ama bunlar bnm ilk cocugumun kızımın yani küccük küccük atayım dedımdaha erken değil mi? ama özeniyor işte insan :)
Erken canım ama bunlar bnm ilk cocugumun kızımın yani küccük küccük atayım dedım
Kıyafetleri en fazla 3 yada 4 defa giyebiliyolar bnde atmadım saklamıstım :)
Canim ne kadar cabuk ama :/ cok mu zayiftin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tüh ya çok erken cildin çok hassas demekki benim çok fazla çatlağım var ve üzülüyorum senin çoğalmadan bişeyler yap mutlaka cildin nemlenmesi bile çok işe yararmış gerildiğinde çatlamaması için.
Göğüslerdede olabilir çatlak iyi saf bir zeytinyağını hergün yatmadan kullanabilirsin. Kokusu yağı var ama en doğalı o. Gece giydiğini sabah çıkarırsın en azından gündüz rahat edersin. Ah keşke bende yapsaydım verdiğim aklı
I love Bonus
canım cilt kuruluğu olmasın. daha çok erken çünkü. bi arkadaşımda 4. ayında çatladım hep diye dertleniyodu ama sonra farkettiki kuruluk. Doğum yapalı nerdeyse 1 yıl olcak 1 tane bile çatlak yok göbişinde gergin gayet hoş yani. inşallah seninde öyledir
Başka şeylerdede var diye biliyorum ama bi dr demişti tv de en iyi b12 kırmızı ette varmış.gün aşırı birer dilim ye bir ay sonra ölçtür bak nasıl farkedicek görüceksin.
I love Bonus
Yaz bebeğini tattık birde kışı görelim demi yaa:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Erken canım ama bunlar bnm ilk cocugumun kızımın yani küccük küccük atayım dedım
Kıyafetleri en fazla 3 yada 4 defa giyebiliyolar bnde atmadım saklamıstım :)
Gittikce heycan basıyo beni
Hele eşim diyo ki mervişim sil bastan yapıcaz hazırmısın maratona dedim hele dur adam daha kac ay var .. Öle deme bi bakmıssın dogurmussun diyo
Eşimi görseniz varya ona kalsa gerhafta dr a gidip cocugu görsek ne güsel olurmus.. Aslında senhastasın diyo haftada bi gitmen lazım.. Dedim cok usg ısını zararlıymıs diye birraz sustu bu aralar...
Gitmiş araba koltugu almıs dedim cok hızlı dawranıyosun
Dayanamadım mervişim diyo..
Hergün arayıp hareket ettımı diyo... Adam dün markette sanki ne kadar cıkolata varsa almıs neymiş internette cikolata yersen cocuk hareketlenir yazıyomus bide espri yapıyo en iyilerini aldım maratona koscak bizim ki diye.. Hayatta yemem dedim.. Tiskiniyom
Dun kızıma karnımı sevdiriyo kızm baak bebe cici cici diye.. Warya bunaldım he...
Ne cinsi bişi ya.. İki günde bi ne zaöan dogcak bu yaa diye sorulur mu...
Bnm kızızm 1 hafta gec dogmustu eşim sinirden aglamıstı niye dogmuyo bu cocuk diye...
Ama kızını şimdi bi seviyo Allahım görmeniz lazım... Allah arttırsın ...
etten tiksinmek mi:26::26:. Burda afaroz ederler seni valla duymasınlar. Benım memlekette et yemeyen yok.Bende haftada en kötü 3 kere yemezsem kan şekerim tansiyonum her şeyim düşüyor.
eti sanırsam pişirirsen yiyemiyorsun, benim eşim eti kavuruyor, ben evden çıkıyorum,, sonra ertesi gün az az yiyorum,,,,,bazen esnaf lokantasında yiyorum,,,
o moruk bana hiç bir konuda doğru gelmiyor.Bende gıdacıyım ve resmen cogu konuda saçmalıyor. Hee benım doktor da şeker yüklemesi yapmıyor o ayrı.Şeker geçmişim yok çünkü.Her kadının soğan doğrayışı farklıdır hesabı :) hele şu şeker yüklemesi için karatayın cinayet gibi demesi ama bütün dr ların ısrarla yaptırması en kafamı karıştıran şey
I love Bonus
nuba göre sanki kız gıbıiyi haberlerle gel canım inş
doktorum kıza benzetti ama kesin birşey söylemedi bende kesinleşsin istiyorum bir a önce
büyüsün bebişler büyüsün göbişler
bende sucuk pişiyorum eşime bazen canımdan can gidiyor
zeytinden bende çok fena tiksindim n e zaman yediysem kustum artık yemiyorum
maşşallah canım ne güzel şeyler yapımışsın
buda benim bebiş 12+2 bu fotoda nuba göre yorum istiyorum
Eki Görüntüle 1176244
Hamişler günaydın... Sağlıklı huzurlu bir gün ve haftalar olsun inş...
Bugün fark ettim göbişim çooook pis çatlamış hem de usul usul ban hiç çaktırmadan(( bir de kırmızı mor değil de beyaz beyaz çok üzüldüm üç dört kola ayrılmış pırıl pırıltı göbeğim ((
Ayy ewet orayı hiç düşünmemiştim :))Canim senin bebis ben kizim diyor sanki humeyraya arkadas geliyor
benim ilk oglum aralik dogumlu ikincisi mayis sonu dogdu ilkinin bebek kiyafetleri hep kislikti eee otekide yazin dogunca hicbi kiyafetmizi kullanamadik dogru durust yeniden almak zorunda kalmistim
biri kis biri yaz bebegi olunca uymuyor kiyafetler baktimda seninkilerde yazlik gibi kisliklari giydirsen buyuk beden olucaklar benim hesaba doncek sanki seninkide
Canım mutlulgunuz daim olsun ... ne güzel ilgili bir baba işte
keşke yiyebilsem canım .. gebelikten sonra oldu .. böyle değilldim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?