senin sat tarihlerimiz aynı sen ne zaman keseyi görmüştün bende yarın gidicem görürüm inşallah keseyi..:)) kan tahlilini de salı günü yaptırmıştım 4+2 günlükken 2600 çıkmıştı değer. kese için umarım yarın görebiliriz..:)))
baya ilerlemiş konu muhabbet koyu...ohh sefanız olsun...
SATIN Kaç cnm..
allah razı olsun cnm benim
Sen ne zamam gideceksin bellimi günü :26:
Ben keseyi göreli 1hafta olucak ama hala hamile gibi hissedemiyorum :) tekmelerini hissetmedende anlamam heralde anne olacağımı :))
teşekkür ederim canım.
biz dayanamadık kan testinden öğrenir öğrenmez annemlere koştuk akşam 10buçuktuKızlar ben de söylemek istiyorum en azindan anneme eşim de 3 ay dolana kadar söyleme nazar değer diyor napicami şaşırdımsevincimi paylaşamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok güzel değerin maaşallahkızlarrrrrr pazartesi kan değerim 306.dı bugün 1879 çıktı .
doktoru bulamadık ama hemşire herşey yolunda değerlerin güzel artmış dedi.
bi 10 gün sonra gelirsen keseyi de bebeği de görürsün dedi bakalım bekleyecez :)
Selam kızlar ve özellikle sılam test sonucumu aldım hayırlı olsunu duydum sonunda rahatladım :) 5 haftalıkmış benim miniğim. Çıktım yolda kendi kendime gülüyorum :) bu arada baktım benim sonuç düşük mü acaba değer 82 var mı bilgisi olan?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım folik 1 verdi doktor günde 1 tane..canım dalgın oluyorlar sen de mutlaka şikayetım yok ama onlem olarak kullanayım mı de...
işi başından sıkı tutmak ıcın . foliç asıt kullanıyorsunuz degıl mı
bizim de ailenin ilk torunuuuuAynen aynen benim annminde ilk tornu olacak hatta kayıvalideninde
aynen canım folıc kullanıyorum bende
canım yarın 13:15te randevum..
durdu zaman:18:
ah o tekmeleri bi hissetsekkk
biz dayanamadık kan testinden öğrenir öğrenmez annemlere koştuk akşam 10buçuktu
ben de söylemeyelim dedim ama eşim duramadı..
canım çok güzel değerin maaşallah
Canım istersen 2 gün sonra tekrar kan değerini ölçtür yaklaşık 2 katı olursa hiç bi problem yok demektir
ama değerin iyi bence..
evet canım folik 1 verdi doktor günde 1 tane..
senn?
bizim de ailenin ilk torunuuuu
AMAYAAA inşallah sen de gelirsin burayaaa
canım yarın 13:15te randevum..
durdu zaman:18:
ah o tekmeleri bi hissetsekkk
biz dayanamadık kan testinden öğrenir öğrenmez annemlere koştuk akşam 10buçuktu
ben de söylemeyelim dedim ama eşim duramadı..
canım çok güzel değerin maaşallah
Canım istersen 2 gün sonra tekrar kan değerini ölçtür yaklaşık 2 katı olursa hiç bi problem yok demektir
ama değerin iyi bence..
evet canım folik 1 verdi doktor günde 1 tane..
senn?
bizim de ailenin ilk torunuuuu
AMAYAAA inşallah sen de gelirsin burayaaa
maşallah baya yüksek değerin cnm allahın izniyle görürsün keseyi..senin ikiz falanmı yoksa..
7 nisan canim zaten mesaj da attim belki gormezsin diye
kızlar sizi de uyku basıyo mu dayanamıyorum artık mesai bitse de eve bi gidip uyusam
aynennnn heo uykuluyum..
akşamları da 9da falan uyuyaklaıyorumm..
eşimle görüşemez olduk nerdeyse
kızlar sizi de uyku basıyo mu dayanamıyorum artık mesai bitse de eve bi gidip uyusam
aynen ondan akşamları eşimin kucağına uzanıyorum en azından uyursam öle uyuyayım diye :)
ben araştırdım canım baya daha önceden memorialda aydın ılgın var ona gidicem. kasım ayında gebelik öncesi kontrol için gittim ilgisinden memnun kalmıştım. lojmandan bi arkadaşımda onda doğum yaptı o da memnundu. işinde iyi gibi duruyo bakalım hayırlısı artık istersen onu da deneyebilirsin
ahh diyorum ama anneme söylersem belediyeye anons verir....
İlla dicem en azından kalp atısını duyayım melegimin sonra derim tutsun çenesini
yok eğer annene rica edersen söylemez hiç kimseye,,, bu dönemde anneler daha bir destek, en azından benim annem eşime göre,,,
doktora gittim kasık ağrılarımın normal olduğunu ama kramplar şeklinde olduğunda onu aramamı söyledi,,
keseyi görmeye çalıştı kese gibi bir şey gördü ama tam olarak emin olamadı, beta testi istedi oda 774 çıktı,,,
4h 3 g hamileyim sizce bu beta değeri düşük mü yüksek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?