2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

maşallah baya yüksek değerin cnm allahın izniyle görürsün keseyi..senin ikiz falanmı yoksa..

allah razı olsun cnm benim
Sen ne zamam gideceksin bellimi günü :26:

canım yarın 13:15te randevum..
durdu zaman:18:

Ben keseyi göreli 1hafta olucak ama hala hamile gibi hissedemiyorum :) tekmelerini hissetmedende anlamam heralde anne olacağımı :))

teşekkür ederim canım.

ah o tekmeleri bi hissetsekkk
biz dayanamadık kan testinden öğrenir öğrenmez annemlere koştuk akşam 10buçuktu
ben de söylemeyelim dedim ama eşim duramadı..

canım çok güzel değerin maaşallah

Canım istersen 2 gün sonra tekrar kan değerini ölçtür yaklaşık 2 katı olursa hiç bi problem yok demektir
ama değerin iyi bence..

canım dalgın oluyorlar sen de mutlaka şikayetım yok ama onlem olarak kullanayım mı de...
işi başından sıkı tutmak ıcın . foliç asıt kullanıyorsunuz degıl mı
evet canım folik 1 verdi doktor günde 1 tane..
senn?

Aynen aynen benim annminde ilk tornu olacak hatta kayıvalideninde
bizim de ailenin ilk torunuuuu

AMAYAAA inşallah sen de gelirsin burayaaa

aynen canım folıc kullanıyorum bende

ben 5 aydır folidoce kullanıyorum günde bir gebelik öncesinde başlamıştım. doktora sordum hamile kalınca günde bir devam et dedi

maşallah baya yüksek değerin cnm allahın izniyle görürsün keseyi..senin ikiz falanmı yoksa..

canım valla başka bi test daha yaptırmadım o yuzden bı daha değer ne oldu bilmiyorum ama benim ailemde de eşimin tarafta da hiç ikiz yok.. ama ikiz olsa çoookkk sevinirim ama..:))

7 nisan canim zaten mesaj da attim belki gormezsin diye

yani yumurtlama gününede bağlı beta hcg değeri geç yumurtladıysan geç oluşmuştur.bundan yeni yükselmeye başlamıştır..regli döngünde önemli..48 saat sonra tekrarla testini inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..

kızlar sizi de uyku basıyo mu dayanamıyorum artık mesai bitse de eve bi gidip uyusam

kızlar sizi de uyku basıyo mu dayanamıyorum artık mesai bitse de eve bi gidip uyusam

hamişlerin çoğunda var anlaşılan uyku isteği..ben adetime 1hafta kala başımı uykudan kaldıramıyordum halada devam ediyo gündüzleri degil de akşam 1den önce asla uykum gelmezdi şimdi akşam 9da gözüm yatakta kızımla yatıyorum yanında sızıp kalıyorum eşim kaldırıyor sonra..

aynen valla öğleden sonraları hiç zaman geçmek bilmiyor.. akşamları da yemekten sonra otuduğum yerde uyuklayıp duruyorum.. 1 haftadır kaçta yatarsan yatayım sabah 6.30- 7 gıbı uyanıyorum. normallde alarmım 8 de çalıyo o bır -bır bucuk saat geçmek bilmiyor..:))

sağol valla hiç bir bilgim yoktu çünkü ona da gidebilirim ozaman teşekkür ederim :)
bu arada sanırım bizde pazar pikniğe gidiyoruz arkadaşlarla oraya bi aksilik çıkmazsa :)

ahh diyorum ama anneme söylersem belediyeye anons verir.. ..
İlla dicem en azından kalp atısını duyayım melegimin sonra derim tutsun çenesini

yok eğer annene rica edersen söylemez hiç kimseye,,, bu dönemde anneler daha bir destek, en azından benim annem eşime göre,,,

yok eğer annene rica edersen söylemez hiç kimseye,,, bu dönemde anneler daha bir destek, en azından benim annem eşime göre,,,

bizde de tam tersi eşim ketumdur. Annem mutlu olmaya görsün herkese söyler.İlla paylaşacak

doktora gittim kasık ağrılarımın normal olduğunu ama kramplar şeklinde olduğunda onu aramamı söyledi,,
keseyi görmeye çalıştı kese gibi bir şey gördü ama tam olarak emin olamadı, beta testi istedi oda 774 çıktı,,,
4h 3 g hamileyim sizce bu beta değeri düşük mü yüksek mi?

Normal canım meraklanma.zaten düşük olsa değerin doktorun söylerdi. Bundan sonra dahada artacak inşallah.

harç bitti iş paydos
çok şükür bu günde bitti cumartesi bebişimizin kesesini de gördükmüydü daha Allahtan ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…