2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizde anneler gününde söylemeye karar verdik
En güzel hediye dimi annelerimize

oooooo iyi sabrediyorsunuz. ben çizgiyi görür görmez arkadaşlarıma söyledim zaten o gün misafirlerim gelecekti.
sonrada ailelere söyledik.
içimde hiç birşey tutamıyorum

ben araştırdım canım baya daha önceden memorialda aydın ılgın var ona gidicem. kasım ayında gebelik öncesi kontrol için gittim ilgisinden memnun kalmıştım. lojmandan bi arkadaşımda onda doğum yaptı o da memnundu. işinde iyi gibi duruyo bakalım hayırlısı artık istersen onu da deneyebilirsin

canım gözün aydıııınnn:)kalp atışlarını da duymak nasip olsun inşallahhh.
sen progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyo musun

oooooo iyi sabrediyorsunuz. ben çizgiyi görür görmez arkadaşlarıma söyledim zaten o gün misafirlerim gelecekti.
sonrada ailelere söyledik.
içimde hiç birşey tutamıyorum

Deme yaaa
Biz ailemize söylicez ama arkadaşlarıma ve akrabalarımı çok sonra söylicem

bizde keseyi gördükten sonra söyledik.benim en mutlu günümdü,içimde asla tutamazdım,sağır sultan bile duydu valla:)))

canım gözün aydıııınnn:)kalp atışlarını da duymak nasip olsun inşallahhh.
sen progestan iğne ve kan sulandırıcı iğne kullanıyo musun

Sağolasın cnm benim
benim dondurulmuş embriyodu progestan iğne yoktu günde 2 tane jel vardı ama bende lekelenme olunca iğne verdiler günde 2 tane vuruluyorum
ama doktorum belli bi zaman sonra popoda yer kalmayınca iğne dışarı çıkıyor dedi ona çok dikkat etmen lazım dedi 2 hafta daha kullanıcam ondan sonra jele geçicem cnm
Kan sulandırıcı iğneye kullanıyorım cnm

Son düzenleme:

ben yumurta toplama günü başladım progestan iğnesine,günde 1 kez 2 ampul olarak kullanıyorum.ayyy çok acıyo artık,popom mosmor olduu(ben 12. haftaya kadar kullanacakmışım değiştirmiyo doktorum.

canım dalgın oluyorlar sen de mutlaka şikayetım yok ama onlem olarak kullanayım mı de...
işi başından sıkı tutmak ıcın . foliç asıt kullanıyorsunuz degıl mı

aralık olarak normal görünüyo canım

ben yumurta toplama günü başladım progestan iğnesine,günde 1 kez 2 ampul olarak kullanıyorum.ayyy çok acıyo artık,popom mosmor olduu(ben 12. haftaya kadar kullanacakmışım değiştirmiyo doktorum.

Kuzum senin taze embriyo olduğu için kullanacaksın
benim niye acımıyor yaw Ama göbişim mosmor oldu :78:

bizde keseyi gördükten sonra söyledik.benim en mutlu günümdü,içimde asla tutamazdım,sağır sultan bile duydu valla:)))

senin sat tarihlerimiz aynı sen ne zaman keseyi görmüştün bende yarın gidicem görürüm inşallah keseyi..:)) kan tahlilini de salı günü yaptırmıştım 4+2 günlükken 2600 çıkmıştı değer. kese için umarım yarın görebiliriz..:)))

salı günü görmüştüm keseyi,kan değerim 1070 idi.dün bidaha gittim kese tam netleşmişti artık,kan tahliline gerek yok herşey gayet güzel dedi doktorum.sende görürsün keseyi hiç korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…