2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

salı günü görmüştüm keseyi,kan değerim 1070 idi.dün bidaha gittim kese tam netleşmişti artık,kan tahliline gerek yok herşey gayet güzel dedi doktorum.sende görürsün keseyi hiç korkma.

ayy çok sağol canım ya içim rahatladı valla..:)) doktor randevusunu ertelesem mi diye düşünüyorum bir yandan da neyse gideyim diyorum. kararsız kalmıştım. gerçi ben yarın doktora kan pıhtılaşma testini yapmak istiyorum diyecem ilk bebişte 9+5 günlükken gittiğimde 7+5 te kalbi durmuştu. gittiğim doktor bi düşük daha yaşarsan o zaman yaparız demişti ama şimdi doktorumu değiştirip başka yerde yaptıracam testi.. beklemek daha kötü en azından testin sonucuna göre bi sorun varsa tedaviye başlarım..:)

Son düzenleme:

bana vajınal ultrason yapmıştı dktor,senin karından bile görülebilir,hiç endişelenme:)

evet haklısın,sen tedbirini al.bende kullanıyorum kan sulandırıcı iğne.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için kullnamak zorundayım.inşallah sende bir sıkıntı çkmaz tatlım.

kayınvalidemin 10 tane var bu 11. olcak kısmetse :)

Bizde de her iki tarafın da ilk torun olacak annem sürekli sorup duruyor çok istiyordu birbirimizden birşey de gizlemeyiz. eşime ben söylerim dayanamam diyorum Hayır söyleme diyor bana bir akıl verin ne desem nasıl ikna etsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimki de hemen sölemeyelim olur da düşük falan olursa üzülmesinler diyodu ama biz üç haftalıkken öğrendik bebeği kalbini duyana kadar nerden baksan 3 4 hafta daha lazım. bugün 4. haftamızı doldurduk ve pazar günü anneler gününde söylemeye karar verdik :) anca bu kadar dayanambildik. biraz bekle bi haftaya hala sölemeyelim derse ben strese giriyorum böyle falan de ısrar et :)

Son düzenleme:

Ben sadece aileye bir iki sorup duran yakın arkadaşa söyleme tataftariyim ama eşim üç ay dolana kadar kimseye söyleme diyor. Nasıl tutarım içimde nasıl paylaşmam mutluluğumu herkes hep sorarken nasıl yok derim

Doğru diyorsun cnm soranlara yok demek kötü
ama ne bilim işte ben söyleme traftarı değilim ailem bilsin yeter allahtan eşimle düşüncelerim aynı insan mutluluğunu herkezle paylaşmak istiyo ama ben nazarada çok inanırım :26:

Bana da çok nazar değer onun için zaten pek kimseye söylemem ama aileye de dayanamam söylerim yani

Masallah kızlar muhabbet koyu
Bugun benden hayır yok gerçekten acayip rahatsızım daha namazımı bile kılmadım hemen şimdi kalkıp kılcam ve kuran okucam rahatlarım belki
Ya şafi şifa ver
Bu bas agrısu neyin nesi

SATIN Kaç cnm..

yanlış oldu 6+5 ken değil 7+5 kalbi durmuştu.. 3 ay geçti hemen unutmuşum bile..

canim bende senin gibiyim bugun yeni kildim namazimi 3-4 sayfa kuran okudum iyi geldi gercekten rabbim yardimcimiz olsun..
o bas agrisi bende dun aksamdan beri var bende anlamadim neyin nesi hamileliktendir dicez artik ne diyelim :)

ogluslari almaya gitcem dsarida acayip bi ruzgar var kim der mayis ayindayiz bu havalarda cok etkiliyor beni

Cnm patatesi soy, yuvarlak yuvarlak dilimle, şakaklarına koy, bir tülbentle bağla. Biz başağrısı için bunu yaparız ve iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…