2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ben en son 10 hafta 4 gunlukken gitmistim
doktor bana sistemde ve ultrasonda 9 hafta gorundugunu soyledı
bende hıc benım hesabıma gore sukadar demedım
Ervam benim =)) hayırlı olsun demiştim değil mi sana =)) ilk haftayı benim dr umda saymıştı geçen sene.dr gelişimi normal desinde gerisine kafanı takma sen.

Ayyy bi evi süpürim silim dedimmm ben iş yaparken dünya yaZmışsınızzzz 😬😬😊 canım cıktııı vallahii öldümmm cok yoruldum ama miss oldu evcagzım. Yarın yine aynı hali alır sil baştan sinir oluyorum durdugu gibi dursa keşke hiç pislenmese 😡😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pınarcimm cok geçmiş olsun oğluşuna kuzumm. Mecburiyse yaptırcaksını artık allah'tan havalar sıcak.

kızlar seze güzel bir vitamin önerim var icinde iyot olduğu icin bebegin beyin gelisimine cok faydali veren dr prof araştırın tavsiye ediyorum

Kaderdaşımmm bende öğrenemedim 3tür hehe nasip 😃

Bizim 11 haftada 2 li test icin gittigimde kiza benziyor demisti hatta kizim diyerek yapti olcumlerimizi yarin baska bir doktora gidicez bakalim o ne diyecek:18::18:

Televizyonda bugün çatlak için tarif verdiler. Bir tatlı kaşığı kayısı yağı, bir tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ve bir tatlı kaşığı aleo vera jeli karıştırıp karnınıza sürün dedi.

25 Ocak 2015

arkadaşlar ikili testlerinize idrarda da bakıldı mı? benim sonuç şöyle çıktı sizde nasıl.... iyi mi acaba bu sonuç

Kızlar yarın ikili tarama için gitcm cinsıyeti öğrenırım dımıı??? Çok heyecanlıyımm bn yaaaa

Aynen yarin sabah ilk randevu benim catlayabilirim suan. Cinsiyet soyleyeceginden emin degilim gerci ama

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Elevit Benim midemi cok bulandiyor bu nasil ki

Bende elevit iciyodum icinde domuz jelatini varmış duyunca bile huylandim yeni bunu veren profa gitmeye basladim o verdi bunu hamile ve emziren annelere ozel cok iyi bir vitaminmis yurtdisindan geliyo bulabilirsen ic dedi bizim eczaneye sordum getiriyoruz dedi aldim bende icinde ne ararsan var extra iyot fiyat 31tl

Aynen yarin sabah ilk randevu benim catlayabilirim suan. Cinsiyet soyleyeceginden emin degilim gerci ama

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Benmde yarın 2,5 da zaman geçmıoo cınsıyet önmli değil eli ayagı duzgun olsun ama merkda ediom yanııı solemeyebilirde ama bakalımm herkeşler öğrendi bnde öğrenıım dıomm

Gözün Aydın canım. Darısı başıma. Benim de cuma günü randevum. Heyecanla bekliyorum.

25 Ocak 2015

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…