2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Bence kesinlikle mümkün değil. Hamile değilsin.

25 Ocak 2015

Kızlar tek tek alıntı yapamadım zaten hepsinide okuyamadım
Herkese iyidir umarım..

Kity sünnet aradan cıkcak desene:) geçmiş olsun canım saglıklı olsunda napcan artık

Sılam nassın kuzzzummmm

Adzeynep aynı kendimi gördüm sende dikkat et canım benim ama nolur

Kızceler hepinizi öpüyoumm

Bu arada yeni gelen arkadasım hos geldin ....
Benim sıpam senin bebeginle aynı zamanda mı dogacak şimdi....
Takılıyorum canım bnim kırılma... Herkes hersei sewmek zorunda olmayabilir... Senin bebişe velet veya sıpa derlerse o zaman tepkını gosterırsın ...
Hosgeldin tekrar rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişini

Benmde yarın 2,5 da zaman geçmıoo cınsıyet önmli değil eli ayagı duzgun olsun ama merkda ediom yanııı solemeyebilirde ama bakalımm herkeşler öğrendi bnde öğrenıım dıomm

Senle aramizda 4 gun var sen bence kssin ogrenirsin

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

selam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...

Neden cabuk yoruluyorum kizlar

Bende hep yorgunum bi iş yaptığımda yok
Vücutta iki kalp çalıştığı için yorgun düşüyoruz hiç durmadan çalışıyor vücut kolay değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bu arada bugun ben 12+0 ım. Simdi ilk trimester bitti mi? Yoksa son bir hafta daha mi var? Kac haftalik kac aylik diye soruyolar bazilarimiz bi ilelriki haftayi soyluyorlar. Nedir onun olayi?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Caniim Allah kolaylik guc kuvvet versin sana. Bebislerin de insallah seninle kalirlar sag salim hepsi beraber. Hangisine kiyabilirsin ki sonucta 2 cani kaybedeceksin. Bence cok guzel bir karar tibben sakincasi yoksa tabi. Insallah saglkla alirsin kollarina canim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben de Kasım'dan önce hiçbirşey almayı düşünmüyorum. Muhtemelen o aylar geldiğinde burada hep alışveriş konuşacağız :) ah o günler gelsin.

25 Ocak 2015

Artık kıcımı kaldırıp yemek hazırlamam lazım :))

Canım Allah a sığın onun izniyle sağlıklı bir şekilde alırsın kuzularını kucağına..Bu doktorları anlamak ne kadar zor hepsi değil ama bazısı tamamen ticari yapıyorlar bu işi...i

Cafein Allah yardimcin olsun 3 bebeğe bakmak kolay olmayacak o yüzden yememe icmene dikkat et kendini bol bol simart. Hayirlisiyla bebislerini kucagina almayi nasip etsin Rabbim.ne güzel ucu bir büyüyecek başka çocuğun var mi yoksa ilk hamileliğin mi onu kacirdim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayrunissa benim de uykum vr yorgunum halsizim oğlumun hamileliği boyle geçmişti kizimda da hareketliydim enerjiktim ama her hamilelik farklı oluyor tabii.ayaklarini bol bol uzat dinlen.

Cook datli bunlarr ya canim allah saglicakla giymeyi nasip etsin cinsiyeti belli mi seninkinin

Amin Allah razı olsun hepimiz inşallah. Erkekmiş

arkadaşlar ikili testlerinize idrarda da bakıldı mı? benim sonuç şöyle çıktı sizde nasıl.... iyi mi acaba bu sonuç

Eki Görüntüle 1183219

İdrarda bakılmadı canım bana sadece kanda.

yaa o desen inek deseni mi dalmaçya mı ne o iki tuluma bide inek kostümü gibi olana bayıldımmmmmmmmm
ayy çok heycanlı bende almak istiyorum yaa.. ne kadar güzeller, güle güle giyer inş. yavruşun

Hihihihihih İnek forever

Neden cabuk yoruluyorum kizlar

Maalesef iki iş yapamıyorum kendimi bilgisayar başında yada koltukta buluyorum.
Geçer inşallah

Çok kotusun yaaa onlar cok güzel inekli tuluma bayıldım bende istiyorum o battaniyeden bende bende

Yumuşacııık Alında sizinkileri de görelim

Değil mi ama okuması zor, cevap vermesi ondan zor, hiç ihmale gelmiyor bu topik yahu
Biz iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın kızın nasıl?

Oy oy oyy Allah yardımcınız olsun, Allah işlerinizi rast getirsin inşallah.
200 liralık muayeneye demek 500 alıyor he, vicdansız...

Çok cesaretli ve güzel bir karar almışsın. Allah yardımcınız olsun. Allah hayırla sağlıkla üçünü de kucağınıza almayı nasip etsin.
Allah'tan dedin, Allah'ta sizin yardımcınız olsun, korusun meleklerinizi ve seni...

canim öncelikle o doktora Allah vicdan versin en hafif tabiriyle bunu söyleyebiliyorum. tamam tabiki zor bir süreç bekliyor sizi orasi kesin ama moral vereceği yerde nedir hemen alalim demek. kararından dolayı seni ve eşini tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla ucunu birden saglikla kucaginiza almayi ve rahat saglikli bir gebelik geçirmeyi nasip etsin. ayrıca bir akrabamiz da ucuz kiz bebek dünyaya getirdi hepsi de sagliklilar 5yasindalar şuanda maaşallah. Rabbim yeter ki istesin.

Kızlar ...alıntı yapamadım..hepinize çok teşekkür...kırk dereceye yakın ateşimiz var... Pipi yetmiyo gibi birde üst solunum yolu enfeksiyonu çıktı

Canim hiicc takma o doktorun dediklerini. Hepimizin duasi seninle. Rabb'im kolay hamilelik, kolay dogum nasip etsin. Saglicakla al kucagina evlatlarini. Insaallah dogumdan sonrasini da kolay eylesin Rabb'im. Hersey O'ndan sonucta.. sana iki evladin varken bir de ucuz nasip etmis. Insaallah onlar da senden gelen hayirli nesiller olsunlar...

Izmit bulundum daha once esim de orali. Muayenehanesi nerede canim?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Bunu görmemişim beenn :18:
Tam İzmit çarsının göbeğinde. Soydan İş Merkezinde.
Soydan iş merkezinin altında Engin Kuyumculuk var. İzmitte çok kalmadıysanız bile eşin mutlaka bilir.
Şimdi nerede oturuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…