gözün aydın sonuçların iyi çıkmış
ne güzel örebiliyorsun . ben hiç anneme çekmemişim annem vitrinde gördüğü kazağı eve gelip örer
eskiden hiç dışarıdan almazdık hep annem örerdi .. şimdi ben bebeğime bişey öremiyorum emektar anne olamayacam
geldikçe uğra hepimiz birşeyler anlatıyoruz derdimizi gün içinde :)
Genelde uykum var sizde durum nasıl kızlar
selam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...
Meryem suresini dinlerken okudum mesajını (okumayı bilmediğim için dinleyebiliyorum sadece). Çok duygulandım. Allahım sağ salim üçünü de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin bebeklerini korusun.selam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...
halsizlik, bıkkınlık, yorgunluk...
selam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...
Bi de o yetmiyormuş gibi cehennem sıcağı
evin temizliğini yapamadığım için yarın ilk kez bayan alıcam.
yarım gün gelicek.
alışık değilim ama bakalım mecbur artık. inşallah içime siner.
sizler temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz?
bugün çok sıcak cidden.
Allah dışarıda olanlara yardım etsin.
klima da açmak istemiyorum çarpılıyor insan.
Ben sabah denize gittim epeyce yüzdüm fakat eve gelince nem ve sıcağa tahammül edemiyorum mecbur klima :44:
Bunu görmemişim beenn :18:
Tam İzmit çarsının göbeğinde. Soydan İş Merkezinde.
Soydan iş merkezinin altında Engin Kuyumculuk var. İzmitte çok kalmadıysanız bile eşin mutlaka bilir.
Şimdi nerede oturuyorsunuz
Valla arkadaşım her hafta yarım günlüğüne kadın alıyorum çünkü yapamıyorum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kabızlık için Arpa Çorbası
1 avuç arpa (akşamdan ıslatılmış)
taze fasulye
1 adet kabak
bamya
semizotu
hepsini suda haşla blender dan geçir.
kabızlığa iyi gelen Kurabiye
2 bardak tam buğday unu
esmer şeker
sıvıyağ
1 yumurta
1 vanilya çubuğu
hurma şurubu
yulaf ezmesi
fındık tozu
keten tohumu
parça fındık
mürdüm eriği kurusu
kayısı kurusu
incir kurusu
tüm kabızlık çekenlere geçmiş olsun
Ben sabah denize gittim epeyce yüzdüm fakat eve gelince nem ve sıcağa tahammül edemiyorum mecbur klima :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?