2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ancak gördüm :18:

Benimde öyle bir becerim yok aslında da çok hevesim var işte. Bir battaniye başladık düz haroşa.
Ör ör dur
Modelli şeyleri biri tarif etmeden yapamam, yanımda olacak gösterecek hep, yani anlayacağın milletin işi gücü yok benimle uğraşacak

Annene de maşallah sübhanallah. Öyle olmak isterdim işte

benim arkadaşımda doğal yoldan üçüzlere hamile kalmıştı..2 kız 1 erkek oldu onunkiler..şu anda da 2 yaşına yaklaştılar,çooookkk şirinler..elbette sıkıntılar olacak ama Rabbimin izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..gerçi kucağına sığmayacaklar ama sağlık olsun =))

Meryem suresini dinlerken okudum mesajını (okumayı bilmediğim için dinleyebiliyorum sadece). Çok duygulandım. Allahım sağ salim üçünü de kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Hepimizin bebeklerini korusun.

evin temizliğini yapamadığım için yarın ilk kez bayan alıcam.
yarım gün gelicek.
alışık değilim ama bakalım mecbur artık. inşallah içime siner.
sizler temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz?

Bencede cnm elleme bebekleeini kendisine macera ariyor heralde kafasina gore nasil karar verir allaha emanet kuzular rabbim ne eylerse guzel eyler sonra vicdan azabi duyarsin paraci sanirim kendisi degistir doktorunu

evin temizliğini yapamadığım için yarın ilk kez bayan alıcam.
yarım gün gelicek.
alışık değilim ama bakalım mecbur artık. inşallah içime siner.
sizler temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz?

Valla arkadaşım her hafta yarım günlüğüne kadın alıyorum çünkü yapamıyorum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlaaaar. Bugun kendimi tutamayip atesolcer, cam biberon ve 3lu patik corap aldim hepsi chicco. isallah kullanisli olurlar cok hevesleniyorum

Ce-ve güle gule kullanin canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım arkadasım inan durumun cok zor bunu bizde biliyoruz... Derdin büyük ama unutma ki derdinde büyük ALLAH VAR...
O sana bu güzellikleri vermiş ya bırakıp gittimi sanıyoruz yook o herseyi takip eden koruyan kollayandır... İçinizi ferah tutun bitanem...
Dr una Allah vicdan versin.. Sen hiç kafana takma onu... Doguda hastane yüzü görmeden 3 üz 5 şiz doguran bilen var arkadasım haberlerde görüyüoruz... Ewet zor günler seni bekliyo ama ilerdede cok güsel günler olucak inş... DUALARIMIZ SEN VE SENİN GİBİ ZOR DURUMDA OLAN BÜTÜN ARKADASLARIMIZLA...
En güzel kararı vermişsin ALLAHIN VERDİGİ CANI ALLAH ALIR...
İnan ki rabbim sizi sınadı ama bu sonavdan bence bu kararınızla tam not aldınız inşallah.. Rabbm inşallah yanında olsun.. Rabbimn ya şafi ismi sana cocuklarına tecelli etsin... Allahım bbeklerini korusun kollasın... Hamileligini dogumunu cocuklarının bakımını inş sana ve eşine maddi manevi kolaylık versin... Allahım kıcaklarınızı bos bırakmasın.. Rabbim ne seni ne eşini nede cocuklarını aglatmasın bilhassa hep güldürsün inş..
Amin.... ( bir kız cocugunun dogdugu ewe bereket diregi dikilir 7 sülalaesine bu bereketten verilirmiş kıymetini bilene ve görene tabi.. 3 tane koz cocugu ne dmek ya... Nasıl bir berekettir rabbim.)
3 kız cocugunu Allah yolunda yetiştiren anne bbaya cennet vardır...
Cok sanslısın be kuzum cokk
Aglamamamk için zor tutuyom kendimi...
Dularımdasın...

Ben sabah denize gittim epeyce yüzdüm fakat eve gelince nem ve sıcağa tahammül edemiyorum mecbur klima :44:

Yüzmenin gebeler için başlıca faydaları:
- Bel ve sırt ağrılarını önler
- halsizlik ve yorgunluk şikayetlerini azaltır
- Psikolojik rahatlama sağlar, stresi önler
- Kasların güçlenemsini ve vücudun çevikleşmesini sağlar
- Hamilelikte aşırı kilo almayı önler
- Doğumdan sonra formunuza daha kolay dönmenizi sağlar
- Uyku sorunlarını azaltır
- Kalp ve akciğer sistemlerini çok iyi çalıştıran bir spor olduğu için annenin ve bebeğin daha bol oksijen almasını sağlar.
- Gebelikte tansiyon yükselmesi ile ilgili problemeleri önler
- Bazı hamilelerde sabah bulantılarının azalmasını sağlar

bu bilgiyi internette buldum. sen de yüzdüğünü yazmışsın yüzmesinin faydasını görüyormusun? başka denize giden arkadaşlarda cevaplarsa sevinirim yüzmenin her hangi faydasını gören varmı? ben de ona göre karar vericem.

Tamam canim biliyorum.7 yil kaldim izmitte sonra meslek icabi dolastim biraz suan mersindeyim.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

çorbayı denicem, çok teşekkür ederim canım, kabızlık normalde de çeken biriym, hamile kalınca kan ilacından dolayı kat ve kat arttı. Anlatılmaz acı çekiyorum tuvalete grmek benim için bir kabus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…