2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Evet gerçekten çok rahatlatıyor...Ben haftada 2 veya 3 gün sabah erkenden 06,30-07.00 gibi bi güzel yüzüyorum hem serinliyorum hem de spor yapmış oluyorum..İmkanı olanlara mutlaka tavsiye ederim

Ben sabah denize gittim epeyce yüzdüm fakat eve gelince nem ve sıcağa tahammül edemiyorum mecbur klima :44:

24 saat acik klima evde. Akdeniz havasi nemi sicagi hic cekilmiyor. Gunlerdir evden disari adimimi dahi atmadim. Klimasiz yasanmaz burda. Sen de deniz sonrasi zaten acikip yoruluyosundur yan gel yat ac klimani :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Aynen öyle zaten annem yanımda Allah razı olsun hiç bir işe el sürmüyorum..3 dönüm bostan yan gel yat osman

Cnm tabiki dualar seninle ama doktoruna acayip sinirlendim. Bu seçim nasıl,neye göre yapilabilirki!! Veren Allah,egerki bu dunyada yicek lokmalari nasipleri varsa canda verir inşallah. Onlar senin mucizelerin cok sevindim kararina. Allah yardimcin olsun cnm,evlatlarina saglik sihhat versin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hazır ayranlardan içiyorum şuan. annem hazır içme katkı maddesi vardır diyor.
siz ayran içiyormusunuz?

Canım senin bebişlerin bizim uğur böcüklerimiz hiç canını sıkma Allaha emanetsiniz. Inşallah herşey yolunda gider.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar aglamaktan bi hal oldum...
Duygusallaıkta var bi yandan bilmiyorum ama maneviyat patlaması yasıyorum... Bnm bebegim 3. Ayını doldurdu işte 15 haftamız biticek artık beni ve diger sesleri duymaya basladı diyerekten bugun kuran dinletmeye basladım...
Usb ye sureler koymustum.. Kabe inamamınım okudugu rahman suresını actım ayakta kasıgımın içnde kıpır kıpır bi haller oldu oldugum yerde kaldı... Orucum bebegim hiç hareket etmıyosu.. Aartıyosun diceksiniz gercekten göbegimin altından ölw bi hareket ettıkı ahh diye bagırdım... Eşimle aglıyoruz hala yüzünü yıkamaya gitti belki tevafuk tu ama ben buna yormak istiyorum 2 3 dk boyunca oynadı içimde ;( ;(

Canım benim başka drlarada git 2-3 ayrı dr git hepsi hemfikirse kendini riske atma derim ama hiç bir sorun yok derlerse de inş rabbim sana güç kuvvet kolaylık verirde üçüzlerini sağlıkla kucağına alırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyleymiş canım bir arkadaş da paylaştı sağ olsun. Ama bizim aktarlara güven olur mu ki bilmiyorum. Üç kuruşa yağ satılıyor aktarlarda. İşin ucunda çatlamak var. Korkuyor insan😔😔😔

Ben kızımada 3. Ayından itibaren kuranı dinlettim hep
Masallah subhanallah herkes cok farklı oldugunu söyler.. Allahım inş yawruma ömrü boyunca iman kuvveti nasip etsin...rabbim ölene kadar cayır cayır Allah askıyla peygamber sevgiyle yaksın... Ewladıma verecegim edecegim en güsel dua budur..
Şimdi kuranı kerim dinliyo ellerini acmıs bir görseniz...

Allahım bizi senden ayırma

Canım maşallah size zaten hamilelik, bir damla sudan insan dünyaya gelmesi hepsi birer mucize değil mi benimde 2 mucize geçti başımdan bende çok ağladım Allahın hikmetiyle herşey olur inş şükret ağlama

Canım nasıl böyle bir şey yaparlar size çok üzüldüm ya. Kolay olmayacağı baştan belli zaten ama daha moral verici olmaları lazım. Bazı doktorların gerçekten insafından şüphe ediyorum artık. Siz bence doğru karar vermişsiniz. Allah yardımcınız olsun. Allahın izni ile üçüzlerine kavuşacaksın inşallah. Dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…