2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle zaten annem yanımda Allah razı olsun hiç bir işe el sürmüyorum..3 dönüm bostan yan gel yat osman

Oh miss. Bikinimi hemen degistiriyorum demissin nasil yani canim. Cikar cikmaz yedegi mi giyiyorsun? Bir de gunesleniyor musun yoksa semsiye sezlong mu?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Oh miss. Bikinimi hemen degistiriyorum demissin nasil yani canim. Cikar cikmaz yedegi mi giyiyorsun? Bir de gunesleniyor musun yoksa semsiye sezlong mu?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Evet canım çıkar çıkmaz hemen kuru bikinimle değiştiriyorum..Güneşlenmiyorum hiç gölgede oturuyorum bacaklarım güneş alıyor ama D vitamini açısından..Zaten esmerim Antalya'nın güneşi de malum yakıp kavuruyo, kapkara oldum

ben hazır ayranlardan içiyorum şuan. annem hazır içme katkı maddesi vardır diyor.
siz ayran içiyormusunuz?

Icmem miii hatta acik istemiyorum kapali ayran aliyorum. Valla canim cekerse yeme icme istegim gecene kadar kolay fanta gazoz ice tea. Hepsinden aliyorum. Canim istemezse hazir meyvesuyu sut iciyorum. Meyvesuyunu sıkıp taze taze icecek azim yok bende :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Kızlar ...alıntı yapamadım..hepinize çok teşekkür...kırk dereceye yakın ateşimiz var... Pipi yetmiyo gibi birde üst solunum yolu enfeksiyonu çıktı

Ooooo Pınarcım ben kaçırmışım canım çok geçmiş olsun. 40 çok yaa allah korusun havale geçirir çocuk hastanedesiniz dimi? Ay kıyamam yavrucuğa. Haber et bize fırsat buldukça.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaderdaşımmm bende öğrenemedim 3tür hehe nasip 😃

eşim de diyor sen öğrendin bana söylemiyorsun cinsiyet pastası yapacaksın diyo yok dedim ya en sonunda inandı

Ne kadarlıksın cnm bıde 3 boyutluya grdınmi mkıneden mkıneyede degısıoo

13+2 yim canım 3 boyutlu bakmadı doktor normal baktı hep özele gidiyorum

Artık kıcımı kaldırıp yemek hazırlamam lazım :))

sanırım benimde senin yemekler pişmiştir canım

evin temizliğini yapamadığım için yarın ilk kez bayan alıcam.
yarım gün gelicek.
alışık değilim ama bakalım mecbur artık. inşallah içime siner.
sizler temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz?

en iyisi canım ya dün yoruldum tüm gün ağrıyla yattım sonra bugün soluğu doktorda aldım

Kizlar bugun benim evlilik yildonumum 2 yil ham dolsun

maşallah canım nice 2 li 20 li yıllara mutlulukla

ben hazır ayranlardan içiyorum şuan. annem hazır içme katkı maddesi vardır diyor.
siz ayran içiyormusunuz?

doktoruma sordum bu yoğurt işini bende bugün kp ev yoğurdu yapan bir yerden alıyor yoğurt sakınca varmı diye nasıl yapıldığını bilmediğim için güvenemem ben falan dedi doktor sen evde yap dedi en iyisi sütaş neyim almak sanırım

ne güzel düşünüyorsun canım ya bende yavruma bildiğim duaları öğreteceğim küçükken ilk isteğim bu

Canm benim cok farklı bişi... Anlatamam inş hepiniz yasayın... 4. Ayıma gircem böle bişi yasamadım.. İlk hamileligımdede cok sey yasadım.. Ben aslında böle orta halli imanını yasayan biriydim... Ama ewlenıp kızıma hamile kaldıktan sonra hayatım degişti... Öyle gusel şeyler yasadım ki ortak olmak istersenz anlatırım.. Şimdi kızım bnm şükür kapım.. İyiki dogmuş.. Allhım şükür bana ewlat vermiş... Kıymetini bilend ne büyük nimet

Pinar geçmiş olsun pedifen-calpol ikilisi ise yariyor genelde bilmiyorum siz ne kullaniyorsunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş canım benim... Bir kişinin hiç kapanmayacak sewap defteri ehli sünnet Allah yolunda bir evlat yetiştirmesi..

Suan kızım 23 aylık agustos 3 te nasipse 2 yasına gircek...
Masallah subhanallah bizle beraber namaz kılıyo derme catma ama secdeye kadar varıyo..
Kuranı kerim okuyunca ellerini acıp bitene kadar beklıyo.. Birisi yanına işte söz gelimi Allah razı olsun falan derse ve onu suymussa geöen ellerini acıyo böle dua eder gibi.. Sohbete gidiyoruz inan kadınlardan daha dikkaatli hocayı dinliyo böle agzı acık gözler hocadan ayrılmıyo ve sohbet bitmeden cıkarsam ordan aglıyo ...
Hani belki bilirsiniz böle ortamlar girince kadınlar elele tutusup salavat getirir sonra yüzüne sürer ya elini göre göre kızımda yapmaya basladı..
Allah daim etsin.. Bürün cocuklar böle olsun.. Allahım hepsine huzur mutluluk saglık din iman güselligi versin...

Ben akdenizde olacagim. Tuyolari simdiden alayim dedim :) benim olacagim plaj kucuk giyim kabini yok dus kabini var. ev yuruyerek 7 dk. Degistirmesem nolur ki acep?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Durumunuz karışık canım, işin zor. Ama bu doktor bana da ticari gibi geldi anlattıklarından. 500tl muayene ücreti istemek kabul edilir gibi değil. Benim bilgim yok ama bilen arkadaşlar vardır ikiz üçüz gebeliklerde muayene ücretinin fazla fazla verildiği oluyor mu? Bana hiç mantıklı gelmedi. Hadi diyelim daha çok zaman ayırdı diye 200 yerine 300 olsun ama 500 çok fazla.
Bebişlerin şu anki durumu iyiymiş bu çok güzel bir haber. İndirgeme düşünmemeniz de bana mantıklı geldi, ben de olsam istemezdim. Zaten başka doktora görünürsün sanıyorum. İnşallah karşına gerçekten mesleğinin hakkını verecek, dürüst, anlayışlı bir doktor çıkar da üçüzlerini sağlıkla kucağına alırsın.

Bence aldırmayın üçü de iyi olacak inşallah. Bi daha oraya da uğramayın. Çok kötüler.

25 Ocak 2015

Ben akdenizde olacagim. Tuyolari simdiden alayim dedim :) benim olacagim plaj kucuk giyim kabini yok dus kabini var. ev yuruyerek 7 dk. Degistirmesem nolur ki acep?

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

7 Dakikadan hiçbişeycik olmaz zaten o kadar sıcakki dediğim gibi hemen kuruyup buharlaşıyorsun

Ne mutlu güzel bir an yasamissin:) Rabbim evlatlarimizi salih edepli dinine bağlı bireyler olmasını nasip etsin insallah:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bitti bitti gözümüz aydın:) benim senden bir gün sonra aslında benim hesabıma göre sen 12+1'desin bugün canım. Benim kullandığım bir application var my pregnancy diye, bugün tebrik etti beni 12 hafta bitti diye ilk trimesterı tamamladın dedi. Ama benim doktorum da senin gibi bir gün geriden sayıyor neden bilmiyorum.

Cafein canım ben olsam üçüz gebeliğime devam ederdim... Dr çok sinir .. Nasıl bir problem yokken böyle bir teklif tapar şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…