Aynen öyle zaten annem yanımda Allah razı olsun hiç bir işe el sürmüyorum..3 dönüm bostan yan gel yat osman
Oh miss. Bikinimi hemen degistiriyorum demissin nasil yani canim. Cikar cikmaz yedegi mi giyiyorsun? Bir de gunesleniyor musun yoksa semsiye sezlong mu?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
ben hazır ayranlardan içiyorum şuan. annem hazır içme katkı maddesi vardır diyor.
siz ayran içiyormusunuz?
Kızlar ...alıntı yapamadım..hepinize çok teşekkür...kırk dereceye yakın ateşimiz var... Pipi yetmiyo gibi birde üst solunum yolu enfeksiyonu çıktı
Kaderdaşımmm bende öğrenemedim 3tür hehe nasip 😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadarlıksın cnm bıde 3 boyutluya grdınmi mkıneden mkıneyede degısıoo
Artık kıcımı kaldırıp yemek hazırlamam lazım :))
evin temizliğini yapamadığım için yarın ilk kez bayan alıcam.
yarım gün gelicek.
alışık değilim ama bakalım mecbur artık. inşallah içime siner.
sizler temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz?
Kizlar bugun benim evlilik yildonumum 2 yil ham dolsun
ben hazır ayranlardan içiyorum şuan. annem hazır içme katkı maddesi vardır diyor.
siz ayran içiyormusunuz?
kızlar aglamaktan bi hal oldum...
Duygusallaıkta var bi yandan bilmiyorum ama maneviyat patlaması yasıyorum... Bnm bebegim 3. Ayını doldurdu işte 15 haftamız biticek artık beni ve diger sesleri duymaya basladı diyerekten bugun kuran dinletmeye basladım...
Usb ye sureler koymustum.. Kabe inamamınım okudugu rahman suresını actım ayakta kasıgımın içnde kıpır kıpır bi haller oldu oldugum yerde kaldı... Orucum bebegim hiç hareket etmıyosu.. Aartıyosun diceksiniz gercekten göbegimin altından ölw bi hareket ettıkı ahh diye bagırdım... Eşimle aglıyoruz hala yüzünü yıkamaya gittibelki tevafuk tu ama ben buna yormak istiyorum 2 3 dk boyunca oynadı içimde ;( ;(
Canım maşallah size zaten hamilelik, bir damla sudan insan dünyaya gelmesi hepsi birer mucize değil mi benimde 2 mucize geçti başımdan bende çok ağladım Allahın hikmetiyle herşey olur inş şükret ağlama
Eki Görüntüle 1183156 kızlar seze güzel bir vitamin önerim var icinde iyot olduğu icin bebegin beyin gelisimine cok faydali veren dr prof araştırın tavsiye ediyorum
Neden cabuk yoruluyorum kizlar
eşim de diyor sen öğrendin bana söylemiyorsun cinsiyet pastası yapacaksın diyo yok dedim ya en sonunda inandı
13+2 yim canım 3 boyutlu bakmadı doktor normal baktı hep özele gidiyorum
sanırım benimde senin yemekler pişmiştir canım
en iyisi canım ya dün yoruldum tüm gün ağrıyla yattım sonra bugün soluğu doktorda aldım
maşallah canımnice 2 li 20 li yıllara mutlulukla
doktoruma sordum bu yoğurt işini bende bugün kp ev yoğurdu yapan bir yerden alıyor yoğurt sakınca varmı diye nasıl yapıldığını bilmediğim için güvenemem ben falan dedi doktor sen evde yap dedien iyisi sütaş neyim almak sanırım
ne güzel düşünüyorsun canım ya bende yavruma bildiğim duaları öğreteceğim küçükken ilk isteğim bu
Eki Görüntüle 1183156 kızlar seze güzel bir vitamin önerim var icinde iyot olduğu icin bebegin beyin gelisimine cok faydali veren dr prof araştırın tavsiye ediyorum
Evet canım çıkar çıkmaz hemen kuru bikinimle değiştiriyorum..Güneşlenmiyorum hiç gölgede oturuyorum bacaklarım güneş alıyor ama D vitamini açısından..Zaten esmerim Antalya'nın güneşi de malum yakıp kavuruyo, kapkara oldum
Durumunuz karışık canım, işin zor. Ama bu doktor bana da ticari gibi geldi anlattıklarından. 500tl muayene ücreti istemek kabul edilir gibi değil. Benim bilgim yok ama bilen arkadaşlar vardır ikiz üçüz gebeliklerde muayene ücretinin fazla fazla verildiği oluyor mu? Bana hiç mantıklı gelmedi. Hadi diyelim daha çok zaman ayırdı diye 200 yerine 300 olsun ama 500 çok fazla.selam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...
selam arkadaşlar; p.tesi perinatolojiye gittim detaylı ultrasona girdim,üçüzlerde sorun yok şimdilik (umarım bundan sonrada olmaz ) ense kalınlıkları, dolaşım sistemleri, uzuvları falan bakıldı hiçbir sorun yok fakat indirgeme önerdi doktor ikisini alalım tek gebelik devam et dedi ama bunu söylerken de emin değil yani tek kalan bebekte etkilenip ölebilir falan ,bu riskler var ama %5 bu ihtimal dedi...doğuramazsın erken doğum olur hepsi ölür sağlıksız olurlar engelli olurlar gibi bir sürü seneryo yazdı ve yapacağı bu işlem için 3000 tl fiyat çıkardı ki bu fiyat 6000 falanda olabilir diye ima etti,sonuç olarak demoralize olarak çıktık muayenehanesinden tabii canımız çok sıkkın,tamam biz bu riskleri biliyoruz ama doktor öyle bir abarttı ki bizi indirgemeye yönlendirmeye çalıştı, olaya etik değil ticari baktığına karar verdik...normal ücreti 200 tl olan doktor bizden üçüz diye 500 tl aldı o da ayrı bir mevzuu tabii,sonuç olarak biz üçüz devam etmeye karar verdik,bebeklere kıyamazdık zaten, bu gebelik beklenmeyen gebelikti bize sürpriz olmuştu kaybedecek neyimiz var dedik devam kararı aldık, ya hep ya hiç dedik,benim için dua edin hamilelerin duaları kabul olur ,çok zorlu bir hamilelik beni bekliyor ama sağlıkla kucağımıza alırsak da çok mutlu oluruz,hepinize sevgiler...
hayırlısı olsun canım ilk bebeğin mi?
Ben akdenizde olacagim. Tuyolari simdiden alayim dedim :) benim olacagim plaj kucuk giyim kabini yok dus kabini var. ev yuruyerek 7 dk. Degistirmesem nolur ki acep?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
kızlar aglamaktan bi hal oldum...
Duygusallaıkta var bi yandan bilmiyorum ama maneviyat patlaması yasıyorum... Bnm bebegim 3. Ayını doldurdu işte 15 haftamız biticek artık beni ve diger sesleri duymaya basladı diyerekten bugun kuran dinletmeye basladım...
Usb ye sureler koymustum.. Kabe inamamınım okudugu rahman suresını actım ayakta kasıgımın içnde kıpır kıpır bi haller oldu oldugum yerde kaldı... Orucum bebegim hiç hareket etmıyosu.. Aartıyosun diceksiniz gercekten göbegimin altından ölw bi hareket ettıkı ahh diye bagırdım... Eşimle aglıyoruz hala yüzünü yıkamaya gittibelki tevafuk tu ama ben buna yormak istiyorum 2 3 dk boyunca oynadı içimde ;( ;(
Ooooo Pınarcım ben kaçırmışım canım çok geçmiş olsun. 40 çok yaa allah korusun havale geçirir çocuk hastanedesiniz dimi? Ay kıyamam yavrucuğa. Haber et bize fırsat buldukça.
Biraz biraz düşmeye başladı canım ... Eve geldik duşa su doldurduk içinde oturıyor.. Altı tane ilaç başladık niri antibiyotik..
Bitti bitti gözümüz aydın:) benim senden bir gün sonra aslında benim hesabıma göre sen 12+1'desin bugün canım. Benim kullandığım bir application var my pregnancy diye, bugün tebrik etti beni 12 hafta bitti diye ilk trimesterı tamamladın dedi. Ama benim doktorum da senin gibi bir gün geriden sayıyor neden bilmiyorum.Kizlar bu arada bugun ben 12+0 ım. Simdi ilk trimester bitti mi? Yoksa son bir hafta daha mi var? Kac haftalik kac aylik diye soruyolar bazilarimiz bi ilelriki haftayi soyluyorlar. Nedir onun olayi?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?