kızlar sat 28mart doktor 4hafta dedi bana göre 6hafta ama doktor tahmini döllenme süresi dedi bende anlamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.
Selamlar. Bizde keseyi ve yolk sac' ı gördük bu gün. Ayın 26 sinda tekrar çağırdı kalp atışı ve bebek için bana çok geç bi tarih gibi geldi
folacin ve decavit verdi vitamin olarak
rahim ağzı değeri tam sinirdaymis bi sonraki kontrolde ilaç verebilirim ileri haftalarda duruma göre serklaj gerekebilir dedi.
cinsellikle ilgili sınır koymadi, etleri çok iyi pişir sebzelerde çok iyi yıka dedi.
kefir ve maden suyu icebilirsin dedi.
Çok ağır kaldırma onun dışında kısıtlayıcı bir şey yok zaten o kadar kolay etkilenmez dünyanın en korunakli yeri orasıdedi.
Gaz ilk 3 ay olurmuş normal dedi.akinti köpüklü, renkli, kokulu olmadıkça sorun olmamış
kaşıntı sorunum vardı gebelikten değildir cildiyeciye görün dedi.
aklımda kalanlar bunlar
bende 50 okudum
Tutmadicanım 1mayıstır o..... benimki 5mayıs 5hafta 5günlüğüm
Benim 5+3 canım sat 2 nisan
Cnm sen dün de 50 okumuştundeğil mi? Bu ondan ayrı sanırım toplamda 100 değil mi bi yanlışlık olmasın diye soruyorum.
aslında dünki 50y i yazmıştım notları sen tutuyorsun görmemişsindir diye . ama sen 100 yazınca az önce 50 daha okudum :)
Ne demek canım Rica ederimTutmadi
Tamam gingery seninle uyuyor o zaman canim sagolasin
Hey maşallah be supersiniz benim güzeller güzeli ocak annelerim :)
Tutmadi
Tamam gingery seninle uyuyor o zaman canim sagolasin
Kızlar bu msjı ağlayarak yazıyorum. Maalesef Bebeğimi kaybettim beta hcg değerim düşmüş. Kahverengi akıntımda var dr düşük başlamış dedi. Çok isterdim ama olmadı bu ikinci düşük. Ocak anneleri listesinden çıkartın beni mümkünse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Hoşçakalın.
kızla biz de keseyi gördükkkhatta içindeki minicik bebişimizi de gördük nokta kadar falan
4 hafta 4 günlükmüş benim SAT 17 mart ama SAT 8nisan kabul et artık dedi geç döllenme olmuş onun dışındaaaa
-güvendiğin bidiğin yerden kayanatılcak süt içmen,evde yoğurt mayalaman iyi olur dedi
-3 ana 3 ara öğün ye çiğ köfte çiğ et kesinlikle yasak protein ağırlıklı beslen dedi
-cinsel hayata bi kısıtlama yok
-günde 1 neskafe veya 1 türk kahvesi veya 2 tane açık çay içilebilrmiş ama 3ünden birini seçicez..
-akıntılar-bel-kasık ağrıları normalmiş
-duygusallık ağlamalar başlayabilir dedi
-bi dee x ray vihazından mümkünse geçme dedi
-çok ağır işler yapmadıkça günlük hayatına devam et bi de kendini diğer hamilelelerle kıyaslama herkes farklı yaşar dedi..
hatırladıklarım bu kadar..2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşşallah duymak da nasip olur...
canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun..
Rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin canım..dularımız hep seninle..
ne güzel demiş doktorun bize de faydası oldu sağol :)
ayyyy nokta bebiş
ne güzel demiş doktorun bize de faydası oldu sağol :)
ayyyy nokta bebiş
canım bu arada senle aramızda 1 güncük var
galiba tam gününü bilmiyorum canım son adet tarihim yok :))) kendim tahminen karar verdim
cuma günü kan değerim 1879 çıktı . burada çoğumuz hemen hemen aynı gün bi avazda doğururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?