2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kızlar sat 28mart doktor 4hafta dedi bana göre 6hafta ama doktor tahmini döllenme süresi dedi bende anlamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar sat 28mart doktor 4hafta dedi bana göre 6hafta ama doktor tahmini döllenme süresi dedi bende anlamadım

Gec dollenme yasamissindir canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bnm allah sabir versin senin adina cok uzuldun
Rabbim herseyin hayirkisini versin

Kizlar bnm teldd problem var esimin telinden giriyorum
Gusel haber alan arkadaslarimiz adina sevindim
Yeni gelen arkadslr hoosgelmisler
Bende bugun agir mide bulantisi istahsizlik war
Agzimin ici zaten tat tuz yok
Allahin su 3 ay bl gecse

ayın 26 sına vermesinin sebebi hamileliğini sağlıklı gördüğü içindir, dr biraz şüphelendi mi hafta da bir çağırıyor, ,,,
çok sevindim bebeğini gördüğün için umarım iyi haberlerini hep duyarız, darısı hepimizin başına

Cnm sen dün de 50 okumuştundeğil mi? Bu ondan ayrı sanırım toplamda 100 değil mi bi yanlışlık olmasın diye soruyorum.

aslında dünki 50y i yazmıştım notları sen tutuyorsun görmemişsindir diye . ama sen 100 yazınca az önce 50 daha okudum :)

OTE=leble;35247850]ayın 26 sına vermesinin sebebi hamileliğini sağlıklı gördüğü içindir, dr biraz şüphelendi mi hafta da bir çağırıyor, ,,,
çok sevindim bebeğini gördüğün için umarım iyi haberlerini hep duyarız, darısı hepimizin başına [/QUOTE]

Cok tesekkur ederim.. ozel saglik sigortam vardi ama gebeligi kapsamiyormus o yüzden doktorum degistirmek zorunda kalacağım.
SGK geçen bir hastahanede yeni bir doktor bulmam gerekecek
muhtemelen 26 sindan önce gideceğim yeni doktoruma.

Hey maşallah be supersiniz benim güzeller güzeli ocak annelerim :)

yeterki hepimizin bebişler sağlıklı olsun Allaha sabah akşam dua aderim
ya bugün göğüslerim ve uçları öyle bir acıyorki bide şişti. sabah kalktığımdan beri sızlıyorlar. bu acılar bile hoşuma gidiyor ne güzel.
Allah isteyen herkese bu duyguları yaşatsın :) aminnnnnnnnn

kızla biz de keseyi gördükkk hatta içindeki minicik bebişimizi de gördük nokta kadar falan
4 hafta 4 günlükmüş benim SAT 17 mart ama SAT 8nisan kabul et artık dedi geç döllenme olmuş onun dışındaaaa
-güvendiğin bidiğin yerden kayanatılcak süt içmen,evde yoğurt mayalaman iyi olur dedi
-3 ana 3 ara öğün ye çiğ köfte çiğ et kesinlikle yasak protein ağırlıklı beslen dedi
-cinsel hayata bi kısıtlama yok
-günde 1 neskafe veya 1 türk kahvesi veya 2 tane açık çay içilebilrmiş ama 3ünden birini seçicez..
-akıntılar-bel-kasık ağrıları normalmiş
-duygusallık ağlamalar başlayabilir dedi
-bi dee x ray vihazından mümkünse geçme dedi
-çok ağır işler yapmadıkça günlük hayatına devam et bi de kendini diğer hamilelelerle kıyaslama herkes farklı yaşar dedi..

hatırladıklarım bu kadar..2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşşallah duymak da nasip olur...

canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun..
Rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin canım..dularımız hep seninle..

Dusjelicim 100 tane tefriciye okudum canim
Daha fazla okunak isterdim ama inan dersslerim hatmim anca bukadar oluyo bidenen

Herkese iyi haftasonlari
Saglikli gunler

ne güzel demiş doktorun bize de faydası oldu sağol :)
ayyyy nokta bebiş

galiba tam gününü bilmiyorum canım son adet tarihim yok :))) kendim tahminen karar verdim
cuma günü kan değerim 1879 çıktı . burada çoğumuz hemen hemen aynı gün bi avazda doğururuz

son adet tarihini mi unuttun canım..
inşallah dediğin gibi bi avazda doğuralım inşallah...
248 gün var diyor çok kiiii 248 gün

Bugün kanımızı verdik 48 saatte 476dan 1419a çıkmış. Doktorumuzu aradık söyledik çok iyi dedi ☺️ kısmetse perşembe günü keseyi görmeye gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…