7 Dakikadan hiçbişeycik olmaz zaten o kadar sıcakki dediğim gibi hemen kuruyup buharlaşıyorsun
Gözün Aydın canım. Darısı başıma. Benim de cuma günü randevum. Heyecanla bekliyorum.
25 Ocak 2015
Bitti bitti gözümüz aydın:) benim senden bir gün sonra aslında benim hesabıma göre sen 12+1'desin bugün canım. Benim kullandığım bir application var my pregnancy diye, bugün tebrik etti beni 12 hafta bitti diye ilk trimesterı tamamladın dedi. Ama benim doktorum da senin gibi bir gün geriden sayıyor neden bilmiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evin temizliğini yapamadığım için yarın ilk kez bayan alıcam.
yarım gün gelicek.
alışık değilim ama bakalım mecbur artık. inşallah içime siner.
sizler temizlik konusunu nasıl hallediyorsunuz?
Kizlaaaar. Bugun kendimi tutamayip atesolcer, cam biberon ve 3lu patik corap aldim hepsi chicco. isallah kullanisli olurlar cok hevesleniyorum
Tamam canim biliyorum.7 yil kaldim izmitte sonra meslek icabi dolastim biraz suan mersindeyim.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Kizlar bugun benim evlilik yildonumum 2 yil ham dolsun
Kızlar Benide listeye eklermisiniz 30 yaş 27.01 2015 doğum tarihi bebişimin
Evet gerçekten çok rahatlatıyor...Ben haftada 2 veya 3 gün sabah erkenden 06,30-07.00 gibi bi güzel yüzüyorumhem serinliyorum hem de spor yapmış oluyorum..İmkanı olanlara mutlaka tavsiye ederim
ben hazır ayranlardan içiyorum şuan. annem hazır içme katkı maddesi vardır diyor.
siz ayran içiyormusunuz?
kızlar aglamaktan bi hal oldum...
Duygusallaıkta var bi yandan bilmiyorum ama maneviyat patlaması yasıyorum... Bnm bebegim 3. Ayını doldurdu işte 15 haftamız biticek artık beni ve diger sesleri duymaya basladı diyerekten bugun kuran dinletmeye basladım...
Usb ye sureler koymustum.. Kabe inamamınım okudugu rahman suresını actım ayakta kasıgımın içnde kıpır kıpır bi haller oldu oldugum yerde kaldı... Orucum bebegim hiç hareket etmıyosu.. Aartıyosun diceksiniz gercekten göbegimin altından ölw bi hareket ettıkı ahh diye bagırdım... Eşimle aglıyoruz hala yüzünü yıkamaya gittibelki tevafuk tu ama ben buna yormak istiyorum 2 3 dk boyunca oynadı içimde ;( ;(
Canim internete gun gun gebelik yaz son adet tarihini yaz gosterir sana. Benim butun programlarimda bu sekilde.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Canm benim cok farklı bişi... Anlatamam inş hepiniz yasayın... 4. Ayıma gircem böle bişi yasamadım.. İlk hamileligımdede cok sey yasadım.. Ben aslında böle orta halli imanını yasayan biriydim... Ama ewlenıp kızıma hamile kaldıktan sonra hayatım degişti... Öyle gusel şeyler yasadım ki ortak olmak istersenz anlatırım.. Şimdi kızım bnm şükür kapım.. İyiki dogmuş.. Allhım şükür bana ewlat vermiş... Kıymetini bilend ne büyük nimet
Dediğin gibi yaptım canım. ............'da 11+6 diyor, ama mesela http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi burada12+0 diyor. Neyse 1 gün için fazla kafa yormaya gerek yok. Sen her türlü 12 haftayı tamamlamış oluyorsun zaten.
Sansürlemiş siteyi 😳 gebelik,org yazmıştım.
Öyleymiş canım bir arkadaş da paylaştı sağ olsun. Ama bizim aktarlara güven olur mu ki bilmiyorum. Üç kuruşa yağ satılıyor aktarlarda. İşin ucunda çatlamak var. Korkuyor insan😔😔😔
Selam kızlar uzun bir aradan sonra bugün Ankaranin altini ustune getirdim bu sıcakta...Babymall var burda bebek mağazası a dan z ye herşey var kızıma bisiklet alacaktik ...onun harici erkenden bayramlıklarımizi falan aldık hazır eşim izinliyken: P inşallah olmadigini zannettigim gobisim elbise denerken çıktı çok sevindim benn:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun benim evlilik yildonumum 2 yil ham dolsun
Ben kızımada 3. Ayından itibaren kuranı dinlettim hep
Masallah subhanallah herkes cok farklı oldugunu söyler.. Allahım inş yawruma ömrü boyunca iman kuvveti nasip etsin...rabbim ölene kadar cayır cayır Allah askıyla peygamber sevgiyle yaksın... Ewladıma verecegim edecegim en güsel dua budur..
Şimdi kuranı kerim dinliyo ellerini acmıs bir görseniz...
Allahım bizi senden ayırma
E tamam sıkıntı yok o zaman ya.her gun sabahin ilk saatlerinde ve aksam yemegi oncesi gidip yuzecegim yemekten sonra da yuruyus. Gelsin ay sonuu :) bi de gobus cikmadi mi canim? Benim gobek buyudu linea nigram var igne morluklarim var gobegimde de killanma olustu. Elbise mayo folan mi alsam diyodum. Siz bizden buyuksunuz nasil oluyor goruntu
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ne mutlu cnm ya maşallah Allah bizlerede böyle güzel evlat versin :)inş canım benim... Bir kişinin hiç kapanmayacak sewap defteri ehli sünnet Allah yolunda bir evlat yetiştirmesi..
Suan kızım 23 aylık agustos 3 te nasipse 2 yasına gircek...
Masallah subhanallah bizle beraber namaz kılıyo derme catma ama secdeye kadar varıyo..
Kuranı kerim okuyunca ellerini acıp bitene kadar beklıyo.. Birisi yanına işte söz gelimi Allah razı olsun falan derse ve onu suymussa geöen ellerini acıyo böle dua eder gibi.. Sohbete gidiyoruz inan kadınlardan daha dikkaatli hocayı dinliyo böle agzı acık gözler hocadan ayrılmıyo ve sohbet bitmeden cıkarsam ordan aglıyo ...
Hani belki bilirsiniz böle ortamlar girince kadınlar elele tutusup salavat getirir sonra yüzüne sürer ya elini göre göre kızımda yapmaya basladı..
Allah daim etsin.. Bürün cocuklar böle olsun.. Allahım hepsine huzur mutluluk saglık din iman güselligi versin...
Tüp bebekte pozitif sonucu aldığımda ve ilk 2,5 ay ablam yaptı temizliğimimi Allah razı olsun.
Yaz temizliğine de bayan aldım. Bende ilk defa aldım ama memnun kaldım. İnşallah sende memnun kalırsın.
Şimdi kendim süpürüp silebiliyorum, ama yavaş yavaş tabii.
İyi günlerde kullanın inşallah canım
Allah kolaylık versin, sürekli taşınmak farklı yerler. Güzel gibi geliyor ama zorluğu da vardır mutlaka.
Nice hayırlı sağlıklı mutlu senelere
Hayırlı olsun bebişin. Hoşeldin
Ne kadar harikaa
Tatile gidene kadar deniz maaleef yok.
Ramazandan sonra havuza yüzmeye gitmeyi düşünüyorum. Doktorum temizliğinden emin olduğun bir havuz olabilir dedi.
Yüzebilir miyim deyince de tabikii demişti.
Ama nasıl güvenirim ne yaparım hiç bilmiyorum ama çoook istiyorum
Ben bol bol ayran içiyorum ama hazır değil.
Sütümüzü tanıdık temiz bir sütçü ablama getiriyor. Ablamda cam kavanozlara yoğurt yapıp öyle veriyor bana.
Hazır meyve suyu, kola asitli içecek hiç içmiyorum. Sıkma meyve suyuda çok şeker ihtiva ettiğinden tercih etmiyorum.
Bol bol ev yapımı ayran ve maden suyu
Ne kadar güzel maşallah sübhanallah.
Ben şu anda da duyup hissettiğine yürekten inanıyorum. Allah daim etsin inşallah minik prensesini de
Dediğin gibi yaptım canım. ............'da 11+6 diyor, ama mesela http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi burada12+0 diyor. Neyse 1 gün için fazla kafa yormaya gerek yok. Sen her türlü 12 haftayı tamamlamış oluyorsun zaten.
Amiiiiin amiiiiin inşallahNe mutlu güzel bir an yasamissin:) Rabbim evlatlarimizi salih edepli dinine bağlı bireyler olmasını nasip etsin insallah:)))
Canımmmm Allaj razı olsun
Tüp bebekte pozitif sonucu aldığımda ve ilk 2,5 ay ablam yaptı temizliğimimi Allah razı olsun.
Yaz temizliğine de bayan aldım. Bende ilk defa aldım ama memnun kaldım. İnşallah sende memnun kalırsın.
Şimdi kendim süpürüp silebiliyorum, ama yavaş yavaş tabii.
İyi günlerde kullanın inşallah canım
Allah kolaylık versin, sürekli taşınmak farklı yerler. Güzel gibi geliyor ama zorluğu da vardır mutlaka.
Nice hayırlı sağlıklı mutlu senelere
Hayırlı olsun bebişin. Hoşeldin
Ne kadar harikaa
Tatile gidene kadar deniz maaleef yok.
Ramazandan sonra havuza yüzmeye gitmeyi düşünüyorum. Doktorum temizliğinden emin olduğun bir havuz olabilir dedi.
Yüzebilir miyim deyince de tabikii demişti.
Ama nasıl güvenirim ne yaparım hiç bilmiyorum ama çoook istiyorum
Ben bol bol ayran içiyorum ama hazır değil.
Sütümüzü tanıdık temiz bir sütçü ablama getiriyor. Ablamda cam kavanozlara yoğurt yapıp öyle veriyor bana.
Hazır meyve suyu, kola asitli içecek hiç içmiyorum. Sıkma meyve suyuda çok şeker ihtiva ettiğinden tercih etmiyorum.
Bol bol ev yapımı ayran ve maden suyu
Ne kadar güzel maşallah sübhanallah.
Ben şu anda da duyup hissettiğine yürekten inanıyorum. Allah daim etsin inşallah minik prensesini de
İnşallah canım ... Ben kızıma hamile kaldıktan sonra dünyanın bizin fani oldugunu daim olan mutlulugun Allahla beraber oldugumuzda bulacagımı anladım..Canım benim tabikii paylaşırsan çok memnun olurum
Hayirli olsun canim. Rabb'im saglikli, mutlu, huzurlu, bebisinizle nice uzun yillar nasip etsin insaallah..
Masaallah canim. Ne guzel de dua etmissin. Rabb'im hepimizin cocuklarina nasip etsin insaallah.
Bu benim 2.hamileliğimtabi üstünden 12 yıl geçti...Benim iç karnım dar hemen göbeğim çıkıyor..o yüzden maalesef ilk gebeliğimden kalan çatlağımda var...ben mayo ile rahat etmedim çünkü karnım ıslak kalıyo sinir oluyorum...bikini en rahatı bence...onun dışında bu bebeğim kız olduğu için az da olsa farklılıklar var tabi...mesela 3,5 ay oldu hiç kilo almadım sadece karnım çıkıyo :))) bi de göbişimde damarlarım var kalın kalın..ama bunlar normal tabi, tatlı değişiklikler Rabbim hepimizi nazardan korusun
Kızlar bugün eve gelirken bi bulantı tuttu, ki normalde çok yoğun bulantı yaşamıyorum. Marketten alışveriş yapmıştım, bisikletle geliyordum eve, bi de hava çok sıcak. Torbalar mı ağır geldi, havadan mı yonsa bisiklet sürünce karnıma baskı mı oldu bilemedim bi fena oldum. Eve gelince tuvalete zor attım kendimi çıkardım hep. Midemde de pek bişey yoktu. Yatış o yatış 1,5 saat oldu hala iyi hissetmiyorum. Bisikleti bırakıcam artık maalesef. İşe gidip gelirken çok pratik oluyor 5 dakikada gidiyorum ama artık yürümek zorundayım sanırım.
Ben bi gün bi program izliyorum kızıma hamileyim o zamangülesim geldi.. Kadın diyoki hamile kadının mozart ı beethoven ı dinlemesi ayrıyeten bebegede dinletmesi cok rhatlatır onu.. Cocuk uslu olur.. Cocugun karakterinde su olır bu olur...
Yemişim dedim bende mozartını beethovenını tamam dinlendirici müzik rahtlatıyo ama geçici... Bende usb me kuranı lerimden sureler indirip her gün dinlettim kızıma
350 yasin dagıttım..
Daha neler nasip oldu bana ... Allaa şükür ama emeklerimin yaptıklarımın karsılıgını yawas yawas alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?