Kizlar ozellikle yemek yedikten yarim saat sonra halsizlesiyorum.birden elim ayagim dokuluyor nefes alisim sıklaşiyor.az once tansiyonumu olctum 7ye 5 cikti.var mi benim gibi olan
Bi de sol kasigimda 2 gundur zonklama seklinde agri var
Kizlar ???? Aa beni unuttunuz
Canim ben okurum 1 tane ins. Bir de 40 gun boyunca Meryem Suresini okursan 40 gun sonunda insaallah gebe oldugunu ogrenirmissin. Bir arkadasim uygulamisti bunu ve 40 gun bittiginde gebeymis. Rabbim hayirlisi ile nasip etsin ins.arkadaşlar hamıle kalmak ıcın 41 hamıleden 41 yasın topluyorum 28 tanesını okuttum sizde bana yardımcı olurmusunuz allah rızası için.hamıle olup 1 yasın okuyabılecekler msj atabılırmı??
Kizlar ???? Aa beni unuttunuz
sagolasin canim sende mi ocak annesi olucaksin bugun katildin sanirim aramiza bilgilerini ozelden yaz lutfen ocak annesiysen ekleyeym senide listemize..Herkesin Anneler Günü kutlu olsun insallah bizde bebeklerimizi allahin izniylen kucagimizs almayi nasip eder
Allaha binlerce sükürler olsun.....
ne guzel cnim zaten onemli olan icinin rahat etmesi anlattigina gore ordaki bakimda cok guzel insallah bu seferde cok guzel gecer hamileligin.Ben kk ya ilk 2008 yilinda uye olmustum. Bebegim olsun cok istiyordum ama o zamanda cok kafaya takmaktan tam 8 ay sonra gelmisti tabi nasip. Ilk yavrum erkek adi Yusuf Taha ve 5 yasi yeni bitti. Sonra kizimiz oldu hem de o kadar kolay hamile kalacagimi dusunmeden olmustu. Adi Busra Vera, 2.5 yasinda. Ucuncuyu esim cok istiyordu ve o da kafaya takmadigim icin hemencik geliverdi tabiki Rabbim nasip etti. Cinsiyetini merak ediyorum ama ilk ikisinde oldugu gibi gunleri saymiyorum artik, hemencik gelsin gibi bir dusuncem yok bu sefer. Burada ilgisiz degiller fakat bizde oldugu gibi her ay ultrason yok bir kere bu kadar ultrasona girmek zaten guvenli gorulmez burda. Kizima (ikinci) hamileyken, ilki sezeryan olmasina ragmen bana normal dogum onerdi doktorlarim. Cok sayida dr. geldi bana ve hepsi de normal olman daha guvenli daha az riskli demislerdi. Ve cok sukur ki, ilki sezeryan olmasina ragmen, kizimi normal dogumla dunyaya getirmek nasip oldu. Ya Turkiye de olsam ne olurdu? Tabiki daha sormaya bile luzum gormeden sezeryan yaparlardi. O nedenle ben burada gebelik yasadigim icin sukrediyorum ve dr. larim da cok ilgiliydiler. Bir odaya girdim ve muayene, sanci, dogum, hepsi ayni odada oldu. Bizim ulkede, muayene ayri odada, sanci ayri odada, dogum ayri yerde oluyor. O sikintili halde oradan oraya goturuyorlar. Ben o nedenle iki dogumumdan da cok memnun kaldim. Ne gerekiyorsa yapildi. Insaallah bunda da oyle olur. Rabbim hepimize hayirli sorunsuz kolay gebelik nasip etsin ve hayirli saglikli yavrularimiz olsun insaallah.
Sizin yavrularinizin yaslari nedir?
huhu burda 2 cocuk annesi var kiss beni unuttun herhalde ben ucuncuye hamileyim :)Hoşgeldin tecrübeli bir anne olarak senden tavsiyeler bekliyoruz.
canim ilk aylarda halsizlik olmasi normal bende ayni seyleri yasiyorum diger sikayetlerini bi doktoruna danis istersen dikkat et kendine dinlen bol bol ...Kizlar ozellikle yemek yedikten yarim saat sonra halsizlesiyorum.birden elim ayagim dokuluyor nefes alisim sıklaşiyor.az once tansiyonumu olctum 7ye 5 cikti.var mi benim gibi olan
Bi de sol kasigimda 2 gundur zonklama seklinde agri var
bende saliya gidicem seda insallah ikimizde guzel haberler aliriz canim :)Gözün aydın cnm. Umarım çarşambaya da keseyi görürsün. Ben de salı gideceğim bana da dua edin olur mu kızlar.
canim aramiza hosgeldin hayirli olsun bebegin ozelden bana yazarsan bilgilerini listeye eklerim sizide :)Merhaba güzel anneler ve anne adayları... Altı yıl sonra tekrar aranıza katıldım... Kabul ederseniz ... 5 yaşında bir oğlum var ... Allahın izniyle 7 ocak gibi bir meleğim daha olacak ... Hepinizin anneler gününü kutluyorum... Sevgiler...
canim kalp atislari 7 veya 8 inci haftalarda duyulmaya baslaniyor ..arkadaslar karından kese görüldükten ne kadar süre sonra kalp atışı duyuluyor bilgisi olan var mı_
yasasin cok sevindim tatlim ya hep boyle guzel haberlerle gel insallah gozun aydin :)ve hastaneden geliyorum beta değerim 1820 çıktı he he he :))))
dr aradım hemen, ilaçlara devam dedi çarşamba günü gideceğim umarım keseyi göreceğiz bu sefer,,,,,
hayatımın en güzel anneler günü hediyesi (ilk anneler günü hediyesi) ,,,,,
hayatımın en güzel hediyesi,,,,
umarım hepimizn iyi haberleri olur hep,,,,
Canım teşekkür ederim inşallah kanda da bir görürsem değerimi daha içim rahatlıcak. Canım ben hipo hipoyum en son Kasım'da adet gördüm yani :) sat' tarihime göre bir hesaplama yapamıyorum. En net cvp doktorumdan alınca yazarım mutlaka canım �� 29 Nisan'da transferim olmuştu 2. Tüp bebek denemem.
sagolasin canim sende mi ocak annesi olucaksin bugun katildin sanirim aramiza bilgilerini ozelden yaz lutfen ocak annesiysen ekleyeym senide listemize..
Evet canım 7 ocak kısmetse .. 2009 doğumlu birde oğlum var .. Özelden mesaj atıyorum bilgileri ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben salı doktora gidicem kese gorunur degil mi? Bat 7nisan kalp atısları ne zaman duyulur ki. Cok heyecanlıyım ya
Kızlar ben salı doktora gidicem kese gorunur degil mi? Bat 7nisan kalp atısları ne zaman duyulur ki. Cok heyecanlıyım ya
Keseyi görürsün canım kalp atışları için daha erken 7-8 inci haftalarda duyarsin kalp atışlarını inşallah
Hayirli olsun bebeginiz. Kese sanirim gorunur. Kalp atisi 6. haftadan sonra duyuluyor diye biliyorum. Ben oglumun kalp atisini 6. hafta bitiminde duymustum. Aslinda burada ultrasonla buna bakilmiyor ama o zaman gitme ve randevu sebebimiz interfilite iken, Rabbim gebe kalmayi nasip edince ultrason randevusunu iptal edemediler ve yavrumuzu duyabilmistik.
Bnde ilk gebeligimde erkk hissediyodumm kizcem oldu:)
Aminnn
Bebisini zehirledigini dusun birakirsin bitanem
Canim hakkinda hayirlisi canim bnm
Allh kabul eysin canimm
Ayyy nevinnn hadi hayirliso yawrucumm
Hayirlisi canim
Bnde buaralar hic gusel ruyalar gormuyom hayirolsun ins
günaydın kızlarrr.
dün akşam erkenden uyuduğum için katılamadım aranıza..
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerr ...
biz de keseyi görmeye gidiyoruz bugün 13:15te
inşallah hayırlı haberlerle dönerim..
canım ayaklarını üşüttüysen o da yapar...
inşallah bu gün daha iyisindir geçmiş olsun..
MERVECİM sana da geçmiş olsun...
canım bence en garanti kan testi..
benim edetim geciktikten 1 hafta sonra bile idrar testinde çıkmamıştı....
ben de çabuk acıkıp çabuk doyuyorum...
midem şişiyor hemen..
sütü sevmiyorum ama her sabah 1 bardak içiyorum..
yarasın bebişlere..
canım inşallah değerin yükselir de sağlıkla kucağına almak nasip olur...
hadi bakalim insallah gecerde gecer gununde degerlerinde iyice artar canim guzel haberlerini bekliyoruz :)
ben de ocak annesi olmak isteyen biriyim 5 haftalık hamileyim ama bugün hafif bir kahverengi lekelenmem oldu.çok korkuyorum.yerimden kalkmıyorum.allahım ne olur sağlıkla kucağıma almayı nasip et..hepimizi inşallah..
Canim inşallah bi sorun yoktur yarin hemen kontrole git yorma kendini ...ben de ocak annesi olmak isteyen biriyim 5 haftalık hamileyim ama bugün hafif bir kahverengi lekelenmem oldu.çok korkuyorum.yerimden kalkmıyorum.allahım ne olur sağlıkla kucağıma almayı nasip et..hepimizi inşallah..
İnşallah guzel haberler alirsin canımbende yarın için doktora gıdıcem.. bakalım rutın kan tahlıllerımı yaptırıam RABBIM hayırlı sonuclar nasıp etsınnn...
Nevin yarın doktorunu mutlaka ara canım inşallah bi sorun yokturSagol canim bu gun hagiv bir kan geldi ama durdu anlayamiyorum
Canim inşallah bi sorun yoktur yarin hemen kontrole git yorma kendini ...
İnşallah guzel haberler alirsin canım
Nevin yarın doktorunu mutlaka ara canım inşallah bi sorun yoktur
ben de ocak annesi olmak isteyen biriyim 5 haftalık hamileyim ama bugün hafif bir kahverengi lekelenmem oldu.çok korkuyorum.yerimden kalkmıyorum.allahım ne olur sağlıkla kucağıma almayı nasip et..hepimizi inşallah..
Insallah canim cok korktum ve sadece yatiorum acaba bu gun biraz fazla ish yaptim evde mi die tirstim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?