- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
canım çok üzüldüm ne denirki inş. hayırlısı budur inş. sağlıkla bebegin birkez daha sana tutunur dualarımız seninle.
Amin ins. Yerlesme kanamasi da deniyor insaallah oyledir.
Kirmizi degildi cnm cok acik pembe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende yasiyorumm nefes alisim cok hizlaniyo ozellikle uatarken sanki kalbim yerinden cikicak zannediyorjm benimde kasiklarimda agri oluyo ama rahim buyudugu icin tansiyon dusuklugu genelde yasiyorum ilk aylarda olurmusKizlar ozellikle yemek yedikten yarim saat sonra halsizlesiyorum.birden elim ayagim dokuluyor nefes alisim sıklaşiyor.az once tansiyonumu olctum 7ye 5 cikti.var mi benim gibi olan
Bi de sol kasigimda 2 gundur zonklama seklinde agri var
6. Haftada kalp atislari duyuluyo ben 5+4 gunluk hamileyim cjmartesi doktora gidicem kalp atislarini dinlemek icinarkadaslar karından kese görüldükten ne kadar süre sonra kalp atışı duyuluyor bilgisi olan var mı_
Kızzz dünürrr telefonundan giremıyom yawrucum :)) adamın telden giriyorum :)))caktırmamerve hayirsiz dunur napiyon vermem ben sana kiz falan hic sormuyon gelinin halini hatrini simdiden boyleyse rezil edersin sen benim kizi
bebislerin cinsiyetleri baslasin burdan topik kertigi yapariz artik hepsini :)
bizim daha bisey belli olmadan merveyle dunur olduk bile nasilsa bende hazirda 2 oglan mervede bir kiz var bunlarin cinsiyeti tutmasada hazirladikileri yine kerteriz hahaha
Bende aglıcaktım kız okuyuncaanneme söyledim ağladı Allah sana da senin gibi evlat versin dedi...cok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldın canımmmmMerhaba güzel anneler ve anne adayları... Altı yıl sonra tekrar aranıza katıldım... Kabul ederseniz ... 5 yaşında bir oğlum var ... Allahın izniyle 7 ocak gibi bir meleğim daha olacak ... Hepinizin anneler gününü kutluyorum... Sevgiler...
Ben gittigimde 6. Haftamdı 2 hafta sonraya cagırdı canım genel olarak 7. 8 hafta olabılıryani 6. haftasında görülür 6+1 de doktora gideceğimde o zaman görülür inşallah çok korkuyorum ya duyamazsak diye.. çok tesekkür ederim cevap verdiğiniz için...
Mosdette aynı durumdayız senınle bende senin gbiiyimKizlar ozellikle yemek yedikten yarim saat sonra halsizlesiyorum.birden elim ayagim dokuluyor nefes alisim sıklaşiyor.az once tansiyonumu olctum 7ye 5 cikti.var mi benim gibi olan
Bi de sol kasigimda 2 gundur zonklama seklinde agri var
menzil gülü sen dikkatimi çektin isminden dolayı
bir şey sorucam sizin eşlariniz size karşı nasıl?
benim eşiim açık açık hamile olduğuma sevinmediğini söyledi,,,
geçen hafta kasıtlı eve geç geldi,,, ki bütün gün yatıyordum,,, ancak 5 dakika kalkabiliyordum,,
dr sonra evde tek başına kalma dedi,,, cuma günü dr tek başıma gittim,,,
bugün kan vermeye tek başıma gittim ki belki hastaneye yatışım olabilirdi,,, olmadı,,,
bugün kavga etti benimle,,, boşanmakdan bahsediyor,,,,
bende de suç var ama benim biraz alttan alınmam gerekiyor ama onuda yapmıyor,,,
bugün yemek bile yemedim,,, doğru düzgün,,,
üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil,,,
çok karnım ağrıyor kalkamıyorum millet tarla da doğuyor diyor iyi de benim yaşım 33, bir düşüğüm var öncesinde. bende bualdım yatmaktan,,,
birde bugün ütüsünü kendi yaparken kadın olda ütünü yap dedi,,,
ki ben önceden hazırlardım herşeyini,, bu ara bıraktım ayağa kalkınca gerçekten kötü oluyorum,,,,
bu çarşamba dr randevum var dedim,, gelmeyeceğim dedi,,, bende gelme hiçbğr zaman çocuğu da tek başıma doğururum dedim,,,
offf yaaa ????
Bnmde dıkkatımı cektı
Bende birmenzıl gülüyümmmö:))
Hamdolsun
öncelikle hamileliğin hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini.eşin konusuna gelince ben ilgisiz adamdan korkarım takip et bilgisayarını telefonunu.boşanmak istiyorsada bırak gitsin.daha çok sinirini bozmaktansa kafan rahat olur.bi işede yaramıyo heryere yanlız gittiğine göre.
Kızzz dünürrr telefonundan giremıyom yawrucum :)) adamın telden giriyorum :)))caktırma
Nasılsım canım ya bian önce gitde su hastaneye allahsn bi haber ver yahu :))
Bende aglıcaktım kız okuyunca
Annene güsel bi hedıye oldugundan süphem yok
Hosgeldın canımmmm
Ben gittigimde 6. Haftamdı 2 hafta sonraya cagırdı canım genel olarak 7. 8 hafta olabılır
Mosdette aynı durumdayız senınle bende senin gbiiyim
Yemek yedikten sonra midem bulanıyo halsızlesıyprum sol tarafımdada aynı sızızdan var ama dr normal dedi
Ani hareketlerden sakın dedı canım bu arada persembe günü doktorum 6. Haftalık bebiş dedi
Bnmde dıkkatımı cektı
Bende birmenzıl gülüyümmmö:))
Hamdolsun
geçen hafta kasıtlı eve geç geldi,,, ki bütün gün yatıyordum,,, ancak 5 dakika kalkabiliyordum,,
bugün kan vermeye tek başıma gittim ki belki hastaneye yatışım olabilirdi,,, olmadı,,,
çok karnım ağrıyor kalkamıyorum millet tarla da doğuyor diyor iyi de benim yaşım 33, bir düşüğüm var öncesinde. bende bualdım yatmaktan,,,
ki ben önceden hazırlardım herşeyini,, bu ara bıraktım ayağa kalkınca gerçekten kötü oluyorum,,,,
bu çarşamba dr randevum var dedim,, gelmeyeceğim dedi,,, bende gelme hiçbğr zaman çocuğu da tek başıma doğururum dedim,,,
offf yaaa ????
bende böyle giderse zaten ailemin kaldığı şehre gidicem, bir hafta 10 gün sonra,,,,
Canim benim sat 12 mart ama baya bi gec dollenme olmus.kalp atisi icin persembe gidicez doktora.bu yuzden listeye ismimi yazdirmadim daha.tam belli olunca yazdiricam insallah.
offf yaaa ????
Canım üzüldüm böle okuyumca
Rabbm aranızdaki mıhabbetı tatlı tatlı artırsın
İlk cocugunmu ??
Ya bosanmaktan bahsediyosa tabi üzülür hamileleiğine
Ya aranızdaki sorunu biz ilemeyiz bunu sen daha iyi biliyorsun ama canım böle bi adamdan neden cocuk yaptın demek geliyor içimden lütfen kızma
Yani eşinini bu tawrı yeni baslamdıya karakterini nasıl tepkı verebilecwgini tahmin edebiliyosundur mutlaka
Hakkında hakkınızda hayırlısı olsun canım
Dualarım seninle ins ...
Eşin konusuna gelince arkadasın dedigi gibi ajan gibi caktırmadan sezdirmeden takıpte ol
Bu dawranıslar normal degil
Hamileligin koly stressiz geçmesi senin ve bebwgin için cok önmli
Hiç bişeyde senden ve yawrundan önmli degil bunu unutmadan yoluna dewam et canım
Ben haklıyım yada sen haksızsın degilde bitanem olması gereken neyse oturup konusun sonucta aranızdaki iletişimi siz biliyosunuz
İşi yokusa sokmadan halledin aranızdakıleri inş
Hamileligin keyfini cıkarcakken böle olmasın ben cok üzülüyorumböle duyunca
RABBİM YARR VE YARDIMCINIZ OLSUN BİTANEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?