2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun canım :) kalp atışlarını da en kısa zamanda duyarsın inşallah darısı başımıza :)

ben de bu perşembe doktora gidicem 4+6 olcam gittiğimde görebilir miyim acaba bebeğimi de :)

hadi gözün aydın olsun canım artmış
arkadaslar karından kese görüldükten ne kadar süre sonra kalp atışı duyuluyor bilgisi olan var mı_
6. haftadan sonra duyulabiliyor
anneme söyledim ağladı Allah sana da senin gibi evlat versin dedi...cok duygusal anlardı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne mutlu size
hoş geldin hayırlı olsun
Kizlar ozellikle yemek yedikten yarim saat sonra halsizlesiyorum.birden elim ayagim dokuluyor nefes alisim sıklaşiyor.az once tansiyonumu olctum 7ye 5 cikti.var mi benim gibi olan
Bi de sol kasigimda 2 gundur zonklama seklinde agri var
canım maden suyu iç günde iki şişe iç tansiyonu yükseltir, birde tuzlu ayran iç hem mide bulantısına da iyi gelir
Canım ne güzel olmuş doğumların bir an bende gelmek istiyorum oraya dedim:))
Kızlar ben salı doktora gidicem kese gorunur degil mi? Bat 7nisan kalp atısları ne zaman duyulur ki. Cok heyecanlıyım ya
kese görünür canım kalp atışları 6. haftadan sonra görülür

Canım çok üzüldüm ama sizin gebelik öncesi ciddi sorunlarınız olduğunu düşünüyorum yoksa hiç bir erkek böyle söylemez, eşin istemiyordu sanırım bebeği, öncesinde olan sorunları halletmeniz şart canım Allah yardımcın olsun
Kizlar cok kotu bir mide bulantisiyla uyandım yarim saattir lavabodayim ne varsa cikardim ama midem yaniyor ve eksi eksi tat var agzimda haka cok kötüyüm suan korktuğum başıma geldi erkenden başladı yine bulantilar ((
tüh canım bu seferde olacak bulantın demek ,inşallah daha hafif geçer

amin sılam inşallah onun minik kalbini duyacağım günü iple çekiyorum günler geçmek bilmiyo :)

dün anneme hamile olduğumu söyledim. Tabi anneannem de duydu. Bizden sonra abimler gelmiş annemlere.Anneannem ağzından kaçırmış kardeşin hamile diye. Yengem le abla kardeş gibiyiz de aramadı hala. Gönül koymuş olabilir mi acaba diyorum sizce kızlar??

Banada doktorum ayni seyleri dedi ama cig kofte neden yasak ki cok sacma etsiz cig kofte satiliyo artik sonucta bulgur ben yiyorum😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

etli çiğ köfte için geçerli canım yasak. etsiz çiğ köfte ben de yiyorum ve yasak değil diye biliyorum.

Kizlarr bide hamileyken sigara kullanan varmii ben iciyofum su an azalttim gunde 4 yada 5 ama tamamen nirakmak istiyorum yapamiyorum napcam😯

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğin anne rahmine düştüğü andan doğumana kadar geçen zamanla ilgili bi belgesel izlemiştim. içmeyi bırak yanında biri içerse kokladığın duman bile bebeği çok fazla etkiliyomuş. belgeselde animsyonla bebeğin sigara dumanını içine çektiğin andaki halini gösterdiler çocuk resmen boğuluyomuş gibi debeleniyor içerde. bu belki içmemen için yardımcı olur. plesantanın süzemediği maddeler kafein ve nikotin içtiğin her sigara bebeğe geçiyo direk

ben de bu perşembe doktora gidicem 4+6 olcam gittiğimde görebilir miyim acaba bebeğimi de :)
canım sadece keseyi görürsün onu da karından göremeyebilirsin vajinal görürsün

Canım bak dedim bir kere söyleyince herkes duyuyor maalesef istemesekde, küsmüş olabilir çok samimiyseniz

Günaydınnnn güzel anneler....
Herkez keseleri görsün ... kalp atışlarını duysun tez zamanda....musmutlu olalım hepimizzz

Kirmizi degildi cnm cok acik pembe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım tutunma kanaması olabilir o :) bence vakit kaybetme bugün yaptır kan testini hamileysen çıkar zaten :) hayırlı haberlerini bekiyoruz

Kizlar cok kotu bir mide bulantisiyla uyandım yarim saattir lavabodayim ne varsa cikardim ama midem yaniyor ve eksi eksi tat var agzimda haka cok kötüyüm suan korktuğum başıma geldi erkenden başladı yine bulantilar ((

çok geçmiş olsun

gunaydin kizlar yeni bi haftaya daha girdik ben geceden cok kotu basladim haftaya insallah boyle devam etmez.hamilelikte en korktugum seydi mide bulantisi kusma ve masallah hic gecikmeden basladi yine hala midem cok kotu bisey yamadan battaniyenin altinda oturuyorum su bile icesim yok

çok geçmiş olsun
sagolasin canim insallah sizlerde olmaz bulanti cok kotu biseyy
canim sen ara o zaman onun aramasini bekleme belkide senin agzindan duymak istiyor hamilelik haberini ...
tüh canım bu seferde olacak bulantın demek ,inşallah daha hafif geçer
sagolasin canim ya dun anneler gunu diye aksam yemege cikmistik ordaki yediklerim agir geldi mideme sanirim bidaha evimde yicem yemegimi

canim ne guzel kendine guvenin var esine sakin yuz verme hele bi karnin falan ciksin bak gor o nasil yanasacak sana yanasmassada zaten onun yapacagi babaliktan hayir gelmez bu bebege rabbim yardimcin olsun

olay çözüldü biz bilmiyormuş gibi yapalım üzülmesin demişler.. Ah canım yengem benimm. Zere dedim ablamdan farkı yok gönül koymaz o bana...Hamililik hormonları deli ediyor sanırım

Canım bende aynı durumdayım ... çizi yiyorum hemen biraz durduruyor bulantımı... dene istersen ....

olay çözüldü biz bilmiyormuş gibi yapalım üzülmesin demişler.. Ah canım yengem benimm. Zere dedim ablamdan farkı yok gönül koymaz o bana...Hamililik hormonları deli ediyor sanırım

gözün aydın :) insanın etrafında anlayışlı insanların olması çok güzel bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…