arkadaslar karından kese görüldükten ne kadar süre sonra kalp atışı duyuluyor bilgisi olan var mı_
canım ben de keseyı gördüm şükürler olsun.kalp atışları için bekliyoruz işte.X ray den geçme sakın zaten hamıle oldugunu soyleyınce yandan alıyorlar havaalanı ve avm lerde.
sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah...
canım erkek bebekler daha geç denir ama 4haftada kese görülür tahmini 2hafta sinra da kalp atışı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ve hastaneden geliyorum beta değerim 1820 çıktı he he he :))))
dr aradım hemen, ilaçlara devam dedi çarşamba günü gideceğim umarım keseyi göreceğiz bu sefer,,,,,
hayatımın en güzel anneler günü hediyesi (ilk anneler günü hediyesi) ,,,,,
hayatımın en güzel hediyesi,,,,
umarım hepimizn iyi haberleri olur hep,,,,
Sanırım geç döllenme oldu polikistik Over vardı bende....ekledim canim seni listeye ama gec dollenmemi oldu satinla dogum tarihin tutmuyor ?
Gözün Aydın canım keseydi kalp atışıydı derken kucağına almak nasip olsun sana ve hepimizeve hastaneden geliyorum beta değerim 1820 çıktı he he he :))))
dr aradım hemen, ilaçlara devam dedi çarşamba günü gideceğim umarım keseyi göreceğiz bu sefer,,,,,
hayatımın en güzel anneler günü hediyesi (ilk anneler günü hediyesi) ,,,,,
hayatımın en güzel hediyesi,,,,
umarım hepimizn iyi haberleri olur hep,,,,
Merhaba güzel anneler ve anne adayları... Altı yıl sonra tekrar aranıza katıldım... Kabul ederseniz ... 5 yaşında bir oğlum var ... Allahın izniyle 7 ocak gibi bir meleğim daha olacak ... Hepinizin anneler gününü kutluyorum... Sevgiler...
slm canim sukur yasima yakin ucuncu bebisine hamile biri cikti topikte :)
benimde ucuncu hamileligim 31 yasindayim 2 oglum var :)
hayirli olsun seninde bebisin diger cocuklarin cinsiyetleri ne ?
bende almanyadayim ama sukur burda ilgileniyolar herseyiyle ...
Iste yukarida anlattigim gibi oldu hersey. Gec gorecegim ama guc olmasin da degil mi:))hayırlı uğurlu olsun. kııızzzzz teee oralarda ne yapıyorsunuz ya gurbetlik zordur canım ya .
hiç Türk doktorlarının yerini tutar mı oralar. burada ilk günden itibaren ilgileniyorlar.
inşallah bir sorun çıkmaz sadece biraz geç göreceksin
Hoşgeldin tecrübeli bir anne olarak senden tavsiyeler bekliyoruz.
Merhaba güzel anneler ve anne adayları... Altı yıl sonra tekrar aranıza katıldım... Kabul ederseniz ... 5 yaşında bir oğlum var ... Allahın izniyle 7 ocak gibi bir meleğim daha olacak ... Hepinizin anneler gününü kutluyorum... Sevgiler...
Günaydın tazecik anneler. Anneler gününüz kutlu olsun. Eğer idrar testinde çıkan yarın Kanda da çıkarsa Allahım inşallah 🙏🙏 bende hayırlısıyla Ocak annesi olacam 🙏🙏 Rabbim inşallah 🙏🙏 tüp 2 denememdi bu bakalım inşallah 🙏🙏 Eki Görüntüle 1109595
Günaydın tazecik anneler. Anneler gününüz kutlu olsun. Eğer idrar testinde çıkan yarın Kanda da çıkarsa Allahım inşallah 🙏🙏 bende hayırlısıyla Ocak annesi olacam 🙏🙏 Rabbim inşallah 🙏🙏 tüp 2 denememdi bu bakalım inşallah 🙏🙏 Eki Görüntüle 1109595
fırsat buldukça bunu da okuyun. Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama
açıklaması
Ve şöyle niyaz ederler: "Ey keremi bol Rabbimiz! Bize gözümüzün, gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle, bizi müttakilere önder eyle!"
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
fırsat buldukça bunu da okuyun. Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama
Cnm sayıyı 4444 e tamamlayana kadar kim ne kadar okursa artık. Yazdım senin 20 taneyi de. Bunu da yazayım da fırsat buldukça okuyayım Sağol arkadaşım.
Bende tefriciye okurum ins. Okudukca sayi belirtirim ins.
Canim seni gordugume cok sevindim. Evet tam 6 sene sonra yine buradayiz. Bende o zamanlardan sonra daha yeni yeni giriyorum kk ya. Hayirli olsun insaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?