Bu sonuçların hepi down sendromuyla alakalı zaten.
Yaşa göre risk kaç, şuna göre risk kaç vs. hepsi onunla alakalı.
Zaten test direk onunla alakalı. Sonucun gayet iyi. Doktorunda iyi demiş. Takma kafanı maşallah her şey yolunda.
Ay sağolsun varya cam falan heryer mis oldu ben yapamazdim kadın tutacaktim dediğin gibi. duramaz zaten yapar her geldiğinde ♡♥♡
Amilin inş canımAllah yardımcın olsun canım umarım bi sıkıntı olmaz da sağlıkla kucağına alırsın
Temizlikçide neymiş öyle aklından zoru varmış galiba tövbe tövbe mübarek gün sanki bekar erkek yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım, geçmişi okuyamadım henüz, neyin var? Bu arada temizlikçine yuh diyorum, ne insanlar var yahu
evet cnm bendede var ama oluyormuş hep belimde yastık var
Amilin inş canım
Kendisi de evli diye konduramamıştım ama hata etmişim, baştan belliydi.. Giderken de eşime beni bu numaradan arıyabilirsin senin ihtiyaçlarını görürüm demiş, oha oldum. Of....
Idrar yolları iltihabı kum taş dökme.. Devirdim gibi biri geçiyor biri başlıyor( ağır antibiyotik şart dedi doktor (
Amilin inş canım
Kendisi de evli diye konduramamıştım ama hata etmişim, baştan belliydi.. Giderken de eşime beni bu numaradan arıyabilirsin senin ihtiyaçlarını görürüm demiş, oha oldum. Of....
Idrar yolları iltihabı kum taş dökme.. Devirdim gibi biri geçiyor biri başlıyor( ağır antibiyotik şart dedi doktor (
canım çok sevindim bencede bebeğin gayet sağlıklı maşallah kızınaSelam kizlar..
Ikili testimiz 330da 1 cikinca bi doktora daha gittik..
Doktor cok pozitif konustu..gelisimi ense kalinligi burunu hersey cok guzel amniyosentez onermem dedi.ama su kan testinin yurt disina gonderildigi testleri yapabiliriz dedi.ama yaptirmicam sanirim cunku bugun gorunce bikez daha anladimki aldirmam kesinlikle..
Bu arada bu doktor da kesin degil ama kiz gibi dedi
Simdi tatile gidiyoruz..arabada olunca midem garip oldugundan okuyamadim gecmisi:26:
Insallah herkes iyidir
canım bu gece benimde karnıma çok kramp girdi bugünde hep sancıdıAhhhh kızlAr 1 saat oldu ancaaa ıyandım... Gece hiç uyuyamadım...
Karnım gerildi kasıklarım daha dogrusu...
Yan yatsam olmuyo duz yatsam nefes alamıyom... Kasıgımın orta kısmında bi sertlik oluyo cıkıyo ...
En sonunda saat 4:30 kaşktım yün yorganı salonun ortasına serdim .... 2 yastık basımın altına birtane kalın yastık bacaklarımın arasına ohhhh bi yatmısım warya bundan yerim yurdum salon...
canım sıcaktandır suyunu artır daha çok içahhhh canım benim ben haftalardır yastıkla yatıyorum çok rahat oluyor yastıksız yatamıyorum sanki bacaklarım karnımı geriyor gibi oluyor.
birde dediğin gibi yastığımın altına yükseltmek için birşeyler koyuyorum yoksa midem fena oluyor.
hamile kalınca huyum suyum değişti hiç sevmezdim yüksek yastık ama mecbur iyi geliyor
bir de parmaklarım çok fena şişti yüzüklerim olmuyor. sıcaktan mı bilmiyorum elim ayağım şişti burası 50 derece
Kızlar ben hala ayniyim ruhen bedenen hic iyi hissetmiyorum kendimi sol kulagimin arkasi yara olmus iltihaplanmis sabah Doktordaydim hamile oldugum icin uyduruk bi ilac verdi normalde antibiyotik alman gerek dedi ama alamıyorum tabi. Hicbiryanim tutmuyor olu gibiyim uyusam uyansam ve sapasağlam olsam keşke((
canım ne olur salma kendini pozitif düşünmeye çalış çok zor ama imkansız değil, benimde hep bulantım var çıkarmıyorum ama sürekli sinir bozucu bir bulantı inşallah geçecekDoktora gidip cinsiyet öğrenen yada yeni katilan olursa ozelime yazsin lütfen bi süre takip edemicem topigi arada bakarım listeye eklenicekleri eklerim herşey üstüme üstüme geliyor sanki yoruldum sanırım artık pes ettim((
maşallah bencede arkekBu da benim dr. kesin değil ama erkek dediği bebegim .d <3
canım senin riskin var ama iyice dinlenmen şart dr kanama alanın gitmiş derse yola çıkKızlar sıcak bugün daha fena istanbulda altinoluga gidicektim deniz kum güneş annem gelme[ kızım korkuyorum bebeğe bişey olur dedi şimdi sıcakta kavruluyorum şort ,askılı Vantilatör kar etmiyo istanbulun sicagi çok pis .iştahım azaldı sıcaktan:26:
canım ben ilaç içtim sabah artık bulantı için her gün içer oldum sabredemiyorum artıkayy kızlar cok fenayımm midem falan ölüyorum cıkara cıkara bi hal oldum. Bişi yiyebildiğimde yok ne bu anlamadim �� sabah iki lokma bişi yemiştim zorla oda gitti.
tatile mi canım hayırlı yolculuklarPazartesi yapcam yolcuk yarına karar verildi elim ayagıma dolaştı bi yandan caamasiir yıkanıyo,Onlar asılcak katlancak ütülencek. Oğluşunkilrri hazırladim biraz. kendi eşyalarım hazırlancak oyyyy.. Şimdiden yoruldum ��
ohhhhh:)) hadi bakalım kalabalık bir iftar olacak senin adına sevindim:))Ayyy kızlarr bi ohhhh dedım ya... Bir rüzgar esti... Bi yagmur yagdı... Rabbim yüzümüze güldü... Kv demlerin ewe geldim şimdi... Bahcede iftar edicezzzz ohhhhhh..........:)))
geçmiş olsun abineEvet ya bende gitcem bir ay sonra önce Ölüdeniz sonra Altınoluk annemle babam yurtdışına gidiyo hollandaya. abim ameliyat oldu beyin kanaması geçirdi üç hafta oldu büyük abim yanında gelcek annemler gitcek.bizde ablamla takılıriz hem tehlikede geçmiş olur iyice ahhh ah inşallah :))
Güzel ve hamile anneler... Ramazan'da duâlarımız kabul olur inş.. Sizlerden dua istiyorum..
Şimdi doktorum aradı, yüksek doz antibiyotik uygulayacağım, bu da düşüğe neden olabilir dedi. Hiç istemiyorum aslında ama... Ne olur dua edin Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin... Hamileliğin başından beri bir gün olsun bir tabak yemek yiyemedim elimde buzdolabı poşeti ile otururdum, bu kadar çektikten sonra inş Rabbim bebeklerimizi bize bağışlardan.. Dua edin kızlar ne olursunuz...
Öte yandan evime yeni temizlikçi geliyordu. Kız hiç içime silmemişti ama hamileyim alınganım hakkına girmeyeyim ondan diyordum. Su istesem getirmiyor sürekli kocamın ablamın eşinin peşinde gibi geliyordu... Sabah zar zor kalktım yanına gittim ki eniştemin çamaşırlarına sarılmış kokluyorsapık gibi!!! Neyse onu da işten çıkardım ben üzülüyorum ama insanlar neyin kafasında bilmiyorum.
Bugünüm stre ve üzüntü ile geçti..
Amilin inş canım
Canim bende uygun bulunca kartini almistim onun resminide ekledim senin icinde kolay olsun diye☺ mithatpasanin sihhiye girisinden girdiginde dumduz gitceksin hemen karsina cikicak sag taraftan duzen labarotuvari var hatta ben orda kan verdikten sonra buldum orayi lab. Gordukten sonra dumduz yuru hemen orda ☺☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pazartesi yapcam yolcuk yarına karar verildi elim ayagıma dolaştı bi yandan caamasiir yıkanıyo,Onlar asılcak katlancak ütülencek. Oğluşunkilrri hazırladim biraz. kendi eşyalarım hazırlancak oyyyy.. Şimdiden yoruldum 😳
ayy kızlar cok fenayımm midem falan ölüyorum cıkara cıkara bi hal oldum. Bişi yiyebildiğimde yok ne bu anlamadim 😳 sabah iki lokma bişi yemiştim zorla oda gitti.
Canım tatile gidicez de babasını götürmiycez :) araba zaten klimalı gece gideriz serin olur eşim uzun yolu çok seviyor hatta 4 haftalıkken 2 günlüğüne Datçaya gidip gelmiştik dönüşte de kasık ağrısıyla dr gittim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) :)
Ne uygulaması canım görmedim .??
Baya bi geriye gittim ne uygulaması diye baktım :) canım SPROUT adı
Güzel ve hamile anneler... Ramazan'da duâlarımız kabul olur inş.. Sizlerden dua istiyorum..
Şimdi doktorum aradı, yüksek doz antibiyotik uygulayacağım, bu da düşüğe neden olabilir dedi. Hiç istemiyorum aslında ama... Ne olur dua edin Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin... Hamileliğin başından beri bir gün olsun bir tabak yemek yiyemedim elimde buzdolabı poşeti ile otururdum, bu kadar çektikten sonra inş Rabbim bebeklerimizi bize bağışlardan.. Dua edin kızlar ne olursunuz...
Öte yandan evime yeni temizlikçi geliyordu. Kız hiç içime silmemişti ama hamileyim alınganım hakkına girmeyeyim ondan diyordum. Su istesem getirmiyor sürekli kocamın ablamın eşinin peşinde gibi geliyordu... Sabah zar zor kalktım yanına gittim ki eniştemin çamaşırlarına sarılmış kokluyorsapık gibi!!! Neyse onu da işten çıkardım ben üzülüyorum ama insanlar neyin kafasında bilmiyorum.
15. haftada hala devam ediyor muO zamana geçer diye avutuyorum kendimi hep.
Aaaa adi kadın pis terbiyesiz kocasının ihtiyacını görsün o kdr kadınsa
Aaa cok sevindim 😄😄 gercekten cok iyi olmus senin ici 😊😊
Çok naziksin canım. Teşekkürler. Calisiyor musun bilmiyorum ama Bu teklifinle
Bu topicte ticaret hayatına baslayabilirsin . Bebiş doğan a kadar ek gelir olur valla
Yok canim ben sana yardimci olayim diye dedim ☺ yoksa ne eczaciyi tanirim nede daha once gitmisligim var. Yoksa beni ne ilgilendirir Allah a sukur suandada ihtiyacim yok. benim ki tamamen iyilik ve yardim amacli 😉
Ohhh gez valla ama dikkatli ol mutlaka dr sor öyle denize git
Abine çok gelmiş olsun cnm neyse ki atlatmış
Amilin inş canım
Saolsun bak Allah razı olsun ondan
canım çok sevindim bencede bebeğin gayet sağlıklı maşallah kızına
canım bu gece benimde karnıma çok kramp girdi bugünde hep sancıdı( magnezyumu bırakmıştım içicem geri bir şey olmasın bebişim
canım sıcaktandır suyunu artır daha çok iç
canım ne olur salma kendini pozitif düşünmeye çalış çok zor ama imkansız değil, benimde hep bulantım var çıkarmıyorum ama sürekli sinir bozucu bir bulantı inşallah geçecek
maşallah bencede arkek
canım senin riskin var ama iyice dinlenmen şart dr kanama alanın gitmiş derse yola çık
canım ben ilaç içtim sabah artık bulantı için her gün içer oldum sabredemiyorum artık( sıcaktan artmıştır seninkide
tatile mi canım hayırlı yolculuklar
ohhhhh:)) hadi bakalım kalabalık bir iftar olacak senin adına sevindim:))
geçmiş olsun abine
canım inşallah bebeğine bir şey olmayacak için rahat olsun, sana ir tavsiye gilaburu diye bir meyve var onun suyu satılıyor aktarlarda lütfen araştır gebelikte özellikle kullanılıyor düşük riskinide azaltıyor ,kum,taş, iltihaba birebir, ilaç kullanmadan atlatabilirsin, hamileyken kullanan tanıdığım var, sayfaya çok yazdım birine şifa olur umuduyla ama pek önemseyen olmadı
bu arada o kadına da Allah hidayet versin ıslah etsin çok yazık...
Canim oncelikle cok gecmis olsun aynisi ablamdada olmuss senin mesajini okurken onunla telefonda konusuyordum dedim bole bole olmus ablam dedi bendede oldu banada bi doz verdiler antibiyotik dedi sukur onun hamileligi sorunsuz devam ediyor hala insallah sende de hicbir sorun olmucak icini ferah tut eger o bebegin bu dunyada yiyecek bi lokma ekmegi varsa buna kimse engel olamazGüzel ve hamile anneler... Ramazan'da duâlarımız kabul olur inş.. Sizlerden dua istiyorum..
canim bende bugun 13+6 yim ama halsizligim bi tulu bitmek bilmiyor bulantilarim agzimin berbat tadi gecmek bilmedi artik ne yedigimden ne uyudugumdan nede yaptigimdan zevk alir oldumm yok boslukta gibiyimm sanki :26:
13+4 üm bugün ne olur şu miskinlik gitsin artııık
Dünya kadar işim var, iki şeyi kaldırıyorum dermanım da bitiyor. Yine uzanıyorum pof
Yaa öyle demee
Geçecek inşallah bugünlerde. En iyi senin bilmen lazım.
Gerçi haklısın tüm bunlar, birde çocuklar, üstüne birde hamilelik ve düzelmeyen miden zorladı seni baya.
Allah'ın izniyle geçecek. Oku kendini
sagolasin cnaim lutfen sende duani eksik etmeSılam dikkat et kendine bitanem.. Sen eşin yada tandııgın biri okusun.. Sende bol bol kendini oku.. Hatta gülümm bi gusul abddesti al iyice knedine gelirsin bi yasini şerif oku ..
sagolasin canim doktorun dedigine gore ictigim balik yagi hapi alarji yapmis kulagimda iltihap olmus kabul kabuk kulagimin arkasi krem verdi baska bisey yapmamam hamilesin dedi bu kreminde fayda edicegi muamma sol tarafi zonkluyor resmen kulagimin artik hangi derdime yanicami bende sasirdimsılam geçmiş olsun yazılarını tam okuyamadım ama alıntılardan takip ediyorum kulağının arkasından neden yara çıktı ki
sagolasin canimmmCanım yaa çok geçmiş olsun az kaldı geçicek inş
canim benim burda onu bulmam imkansiz gibi bisey :26:Kantaron yagi sürsen az az geçer inşallah
sagolasin canim allah razi olsun sizde dualarinizi eksik etmeyin lutfen😯😯😯 kiyamam nazarada gelmis olabilirsin bol bol felak nas oku kendine uzan guzelce dinlen ins hicbirseyin kalmaz rabbim sifa versin ferahlik versin yuregine🙏🙏.
sagolasin canimm insallah gecicek hepsi gecicek hep saglam olayim diyerum ama arada illa patlak veriyo isteay cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sıkma kendini gelir geçer inşallah.
canim senin iyiki daha ilk cocuk evde 2 oglum var bide benim yetisemiyorum hicbiseye insallah tez zamanda gecer artiik bu zor gunlerimizCanim kiyamam sana yaaa.. al benden de o kadar iste. Zor cok zor inan ki. Yasamayan bilemiyor disardan. Allah yardimcimiz olsun. Tez zamanda sikintilarimiz gecsin de hamileligimizin tadina varalim artik.
ahh canim kizmi erkek mi tam bilmiyorum ama bi dogsun gostericem ben onaÇok geçmiş olsun sıla. Bu minik Nazlı kız geldiğinde poposunu bi guzel ısır annesi.
doktor kesin dememis ama ben kesin diyorum canim erkek bu bebek ben biseyler gordum ordaBu da benim dr. kesin değil ama erkek dediği bebegim .d <3
Kızlar ben hamilelik öncesi lazer epilasyona gidiyordum ama yarım kaldı tüy sorunu yine başladı ıyyyy... NapıcAm bilmiyorum eskiden kuaföre ağdaya gidiyordum yine ağdayamı başlıcam yoksa traş mı kullansam off ..ağda hamilelik döneminde deri hassaslaştığından daha fazla acı verir diyorlar şimdi sorun yok ama ilerleyen tarihlerde göbeğinden ayaklArını bile göremiceksin diyorlar özel bölgeyi napcaz ..allahım şu beyin fırtınasını okulda yapsaydım Prof olurdum 😄😃
aman canim hangisi kolayina geliyorsa onu yap gitsin sende dert ettigin seye bak bunun icin falan beyin firtinasi yasiyosan cabuk yaslanirsin bak demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?