2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Sağol canım. baktığım diğer testlerde hep trisomy 21 diye bir sonuç vardı da bende olmayınca o yüzden sordum.

Ay sağolsun varya cam falan heryer mis oldu ben yapamazdim kadın tutacaktim dediğin gibi. duramaz zaten yapar her geldiğinde ♡♥♡

Saolsun bak Allah razı olsun ondan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amilin inş canım

Kendisi de evli diye konduramamıştım ama hata etmişim, baştan belliydi.. Giderken de eşime beni bu numaradan arıyabilirsin senin ihtiyaçlarını görürüm demiş, oha oldum. Of....

Geçmiş olsun canım, geçmişi okuyamadım henüz, neyin var? Bu arada temizlikçine yuh diyorum, ne insanlar var yahu

Idrar yolları iltihabı kum taş dökme.. Devirdim gibi biri geçiyor biri başlıyor ( ağır antibiyotik şart dedi doktor(

Temizlikçi kadını hiç takma kafana..Bu arada ben de şok oldum sana geçmiş olsun dememişim kusuruma bakma canım.Çok geçmiş olsun.Sanırım antibiyotiği idrar yolları iltihabı için veriyordur ayaklarını üşütmemelsin böbreklerini üşütmemelisin yatarken üstüne mutlaka özellikle de beline çarşaf ört.İnşallah düzelir ve bebişine de birşey olmaz.Taş dökme işi çok zor acayip ağrı yapar nasıl dayanıyorsun?

Aaaa adi kadın pis terbiyesiz kocasının ihtiyacını görsün o kdr kadınsa

canım çok sevindim bencede bebeğin gayet sağlıklı maşallah kızına
canım bu gece benimde karnıma çok kramp girdi bugünde hep sancıdı( magnezyumu bırakmıştım içicem geri bir şey olmasın bebişim
canım sıcaktandır suyunu artır daha çok iç

canım ne olur salma kendini pozitif düşünmeye çalış çok zor ama imkansız değil, benimde hep bulantım var çıkarmıyorum ama sürekli sinir bozucu bir bulantı inşallah geçecek
Bu da benim dr. kesin değil ama erkek dediği bebegim .d <3
maşallah bencede arkek
canım senin riskin var ama iyice dinlenmen şart dr kanama alanın gitmiş derse yola çık
canım ben ilaç içtim sabah artık bulantı için her gün içer oldum sabredemiyorum artık( sıcaktan artmıştır seninkide
tatile mi canım hayırlı yolculuklar
Ayyy kızlarr bi ohhhh dedım ya... Bir rüzgar esti... Bi yagmur yagdı... Rabbim yüzümüze güldü... Kv demlerin ewe geldim şimdi... Bahcede iftar edicezzzz ohhhhhh..........:)))
ohhhhh:)) hadi bakalım kalabalık bir iftar olacak senin adına sevindim:))
geçmiş olsun abine

canım inşallah bebeğine bir şey olmayacak için rahat olsun, sana ir tavsiye gilaburu diye bir meyve var onun suyu satılıyor aktarlarda lütfen araştır gebelikte özellikle kullanılıyor düşük riskinide azaltıyor ,kum,taş, iltihaba birebir, ilaç kullanmadan atlatabilirsin, hamileyken kullanan tanıdığım var, sayfaya çok yazdım birine şifa olur umuduyla ama pek önemseyen olmadı

bu arada o kadına da Allah hidayet versin ıslah etsin çok yazık...

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim canim. Kolaymis yeri. Bayramdan sonra iyi hissedersem gidip alirim insaallah.

Canim Allah yardimcin olsun. Cok iyi anliyorum seni. Insaallah sabah uyandiginda bulanti kusma hepsi ucup gitmis olur. Sen de yolculuguna rahatca cikar gidersin.

Ohhh ne guzel. Bol bol eglen bakalim.

Ne uygulaması canım görmedim .??

Baya bi geriye gittim ne uygulaması diye baktım :) canım SPROUT adı

Tesekkur ederim canim. Hemen bakiyorum uygulamaya.

Coookk gecmis olsun. Dualarimiz seninle canim. Rabb'im bebegini sag ve saglicakla sana bagislasin. Antibiyotikler rahatsizligini iyilestirsin ama bebisine hicccc ulasamasin, zarar veremesin insaallah. O temizlikciye de ayrica ayar oldum yav. Ramazan Ramazan tovbe est. :/

15. haftada hala devam ediyor mu O zamana geçer diye avutuyorum kendimi hep.

Ayyy ben de bugun yarin gececek diye umut ediyorum surekli. Rabb'im yardik etsin de mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin. Su bulantilarimiz sikintilarimiz hemencik gecsin insaallah. Baska dert sikinti verip de bu gunlerimizi aratmasin insaallah (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaaa adi kadın pis terbiyesiz kocasının ihtiyacını görsün o kdr kadınsa

Canim sprout olduguna emin misin uygulama adinin? Cikmiyor oyle bi uygulama sanki. Yapimcinin adi olabilir belki sprout.

Aaa cok sevindim &#128516;&#128516; gercekten cok iyi olmus senin ici &#128522;&#128522;

Çok naziksin canım. Teşekkürler. Calisiyor musun bilmiyorum ama Bu teklifinle
Bu topicte ticaret hayatına baslayabilirsin . Bebiş doğan a kadar ek gelir olur valla

Çok naziksin canım. Teşekkürler. Calisiyor musun bilmiyorum ama Bu teklifinle
Bu topicte ticaret hayatına baslayabilirsin . Bebiş doğan a kadar ek gelir olur valla

Yok canim ben sana yardimci olayim diye dedim &#9786; yoksa ne eczaciyi tanirim nede daha once gitmisligim var. Yoksa beni ne ilgilendirir Allah a sukur suandada ihtiyacim yok. benim ki tamamen iyilik ve yardim amacli &#128521;

Şaka yapıyorum, gerçekten çok teşekkür ederim. Elimdekiler bitince memnun kalırsam ve arada baya bi fark varsa rica edebilirim.
Tekrar sagol inceliğin için

Ohhh gez valla ama dikkatli ol mutlaka dr sor öyle denize git
Abine çok gelmiş olsun cnm neyse ki atlatmış

Çok Sağol cnm şükür atlattı.sordum doktora git dedi ama herkes pimpirikli benide tedirgin ettiler. bir ay daha bekliycem artık :)

Çok geçmiş olsun .. Allah yardimcin olsun

Çok Sağol cnm atlattı şükürler olsun.cnm doktor herşey yolunda gidebilirsin dedi ama herkes pimpirikli olduğu için bende tirstim :)))

Canim oncelikle cok gecmis olsun aynisi ablamdada olmuss senin mesajini okurken onunla telefonda konusuyordum dedim bole bole olmus ablam dedi bendede oldu banada bi doz verdiler antibiyotik dedi sukur onun hamileligi sorunsuz devam ediyor hala insallah sende de hicbir sorun olmucak icini ferah tut eger o bebegin bu dunyada yiyecek bi lokma ekmegi varsa buna kimse engel olamaz
temizlikci kadin icin bisey diyemiyorum rabbim islah etsin boylelerini ablaminda evini soydular evde ne kadar degerli takisi altini varsa eliyle konulmus gibi almislar 1 hafta sonrada temizlikcisi gelmicem artik isim cok yetisemiyorum demis ablama bilmiyorum gunahi boynuna ama ondan suphelendi ablam hep ondan sonrada evine temizlikci alamadi zaten
canim bende bugun 13+6 yim ama halsizligim bi tulu bitmek bilmiyor bulantilarim agzimin berbat tadi gecmek bilmedi artik ne yedigimden ne uyudugumdan nede yaptigimdan zevk alir oldumm yok boslukta gibiyimm sanki :26:
cocuklar evin bitmek tukenmek bilmeyen isleri hamilelikte yasadigim sikintilar ve benim bunlara yetisememem cok uzuyor beni yetisemiyorum hicbi isi adam akilli tam olarak yapamiyorum hep biseyler yarim kaliyor zaten yarim saat bi sey yapsam 1 saat atiyorum kendimi koltuga offf ne bilim iste yaa hersey ustume ustume geliyor sanki

Sılam dikkat et kendine bitanem.. Sen eşin yada tandııgın biri okusun.. Sende bol bol kendini oku.. Hatta gülümm bi gusul abddesti al iyice knedine gelirsin bi yasini şerif oku ..
sagolasin cnaim lutfen sende duani eksik etme
sılam geçmiş olsun yazılarını tam okuyamadım ama alıntılardan takip ediyorum kulağının arkasından neden yara çıktı ki
sagolasin canim doktorun dedigine gore ictigim balik yagi hapi alarji yapmis kulagimda iltihap olmus kabul kabuk kulagimin arkasi krem verdi baska bisey yapmamam hamilesin dedi bu kreminde fayda edicegi muamma sol tarafi zonkluyor resmen kulagimin artik hangi derdime yanicami bende sasirdim
Canım yaa çok geçmiş olsun az kaldı geçicek inş
sagolasin canimmm
Kantaron yagi sürsen az az geçer inşallah
canim benim burda onu bulmam imkansiz gibi bisey :26:
&#128559;&#128559;&#128559; kiyamam nazarada gelmis olabilirsin bol bol felak nas oku kendine uzan guzelce dinlen ins hicbirseyin kalmaz rabbim sifa versin ferahlik versin yuregine&#128591;&#128591;.
sagolasin canim allah razi olsun sizde dualarinizi eksik etmeyin lutfen
ay cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sıkma kendini gelir geçer inşallah.
sagolasin canimm insallah gecicek hepsi gecicek hep saglam olayim diyerum ama arada illa patlak veriyo iste
Canim kiyamam sana yaaa.. al benden de o kadar iste. Zor cok zor inan ki. Yasamayan bilemiyor disardan. Allah yardimcimiz olsun. Tez zamanda sikintilarimiz gecsin de hamileligimizin tadina varalim artik.
canim senin iyiki daha ilk cocuk evde 2 oglum var bide benim yetisemiyorum hicbiseye insallah tez zamanda gecer artiik bu zor gunlerimiz
Çok geçmiş olsun sıla. Bu minik Nazlı kız geldiğinde poposunu bi guzel ısır annesi.
ahh canim kizmi erkek mi tam bilmiyorum ama bi dogsun gostericem ben ona
Bu da benim dr. kesin değil ama erkek dediği bebegim .d <3
doktor kesin dememis ama ben kesin diyorum canim erkek bu bebek ben biseyler gordum orda

Kızlar ben hamilelik öncesi lazer epilasyona gidiyordum ama yarım kaldı tüy sorunu yine başladı ıyyyy... NapıcAm bilmiyorum eskiden kuaföre ağdaya gidiyordum yine ağdayamı başlıcam yoksa traş mı kullansam off ..ağda hamilelik döneminde deri hassaslaştığından daha fazla acı verir diyorlar şimdi sorun yok ama ilerleyen tarihlerde göbeğinden ayaklArını bile göremiceksin diyorlar özel bölgeyi napcaz ..allahım şu beyin fırtınasını okulda yapsaydım Prof olurdum &#128516;&#128515;

aman canim hangisi kolayina geliyorsa onu yap gitsin sende dert ettigin seye bak bunun icin falan beyin firtinasi yasiyosan cabuk yaslanirsin bak demedi deme

aman canim hangisi kolayina geliyorsa onu yap gitsin sende dert ettigin seye bak bunun icin falan beyin firtinasi yasiyosan cabuk yaslanirsin bak demedi deme

Ama haksızmıyım traş 2güne çıkar ağda acır tüyler başımızın belası bide bende biraz fazla gelişmişler .. Traş yaparsam eşimle yarışırım herhalde &#128515;&#128515;&#128515;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…