2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aman canim hangisi kolayina geliyorsa onu yap gitsin sende dert ettigin seye bak bunun icin falan beyin firtinasi yasiyosan cabuk yaslanirsin bak demedi deme

Silacim nazil oldun daha iiyisin inş ? Kaç çocuğun var bi de merak ettim tatlim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar nasılsınız? Ben yine çok halsizleştimmm
pinarim bende cok halsizim hic sorma yastiga bes kala gozler gidiyor ama ogluslar yatirmiyorki tam gozumu yumuyorum bi ciglik kopuyor anne diye
Silacim nazil oldun daha iiyisin inş ? Kaç çocuğun var bi de merak ettim tatlim :))
.
canim sagolasin ayniyim sen daha yeni aramizdasin bilmiyorsun hamileligim 5 inci haftasindan beri kusma bulanti halsizlikle bas etmeye calisiyorum 2 hafta hastanede kaldim serumlarla yasadim resmen.eve geldim yine ayni oldum degisen birsey olmadi yarin 14 uncu haftam bitecek ama bende azcikda olsa bi degisiklik yok ha bu surec icinde 9 kiloya yakin kilo verdim
2 tane oglum var canim biri 7 yasinda biri 4 yasinda ucuncu ye hamileyim
Ama haksızmıyım traş 2güne çıkar ağda acır tüyler başımızın belası bide bende biraz fazla gelişmişler .. Traş yaparsam eşimle yarışırım herhalde 😃😃😃
diyorumya canim hangisi kolayina geliyorsa onu yap benim bacaklarim suan esimle yarisiyor zaten biraz daha el atmassam rekor benim hatta

Kiyamam e peki diğer hamileliklerin de boyle mi olmuştu?9 kilo normal biri için bile ciddi bi rakam kaldi ki sen hamilesin canim bisey sorcam yasin kaç?drun bu durum hakkında ne diyor?
Benim de uçuncu bebisim olacak canim ben kuzumu emziriyorum hala büyüğü 5 yasinda kizin daha 15 aylik.hepsinin hamilelikleri farkli oluyor inşallah çabucak iyilesirsin sonuçta oglanlarin da sana ihtiyacı var.

Hepimiz yavrularımızı çok özlüyor, merak ediyor ve bekliyoruz ama beklemek bile büyük bi nimet ne kadar şükretsek az... bazen arkadaşlar yavrum filan dediğinde özeniyorum hamilelikten önceki özenme alışkanlığı ama sonra hatırliyorum Rahim isminin sahibinin Rahimime lutfettigi lütfunu...Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla, bizi ve tüm hamile müslüman kardeşlerimizi yavrularına kavuştursun.Âmin...

Kızlar nasılsınız? Ben yine çok halsizleştimmm
merhabalar
bende de halsızlık yorgunluk hep uyku halı var
gebelık yazılarında 3. aydan sonra geçer buyuk ıhtımalle yazıyor
ınsallah bızım de gecer
birde ben kpss ye hazırlanıyorum
kendımle savasıyorum zıhnımı acık tutmak ıcın adeta

Ben de kpssye hazırlanıyordum.Kendi alanımdan 17 kişi alınacağını öğrendiğimden beri çok kızgınım.Girmeyeceğim sınava.Açıköğretim okumayı düşünüyorum
bir yanda bebek olcak nasıl olacak bilmiyorum.Mesela sen kazansan ne yapıcaksın küçük bebekle doğuya falan mı gideceksin canım?

evet canim malesef diger hamileliklerimde boyleydi ikisindede hep ilk aylarda kilo verdim sonrasinda da cok hizli aldim verdigim kilolari bunda simdilik durdu kilo vermem ama almiyorumda duzenli beslenmeye baslamadigim icin 31 yasindayim canim doktorum diger hamileliklerimde bu sekilde gectigi icin normal diyor hamilelik olayi kisinin bunyesiyle ilgili bi durum benim hamileliklerim boyle geciyor malesef
bende hic degilse bu sefer hamilelik farkli gecer diye umuyordum yine ayni oldu malesef insallah biran once iyi olurum 5 aydan sonra anca duzelirim gibi geliyor bana suan 3,5 aylik oldum bi degisme yok malesef:26:
senin kizin kucukmus canim ya iyiki senin hamileligin zor gecmiyor rabbim kimseye cekemiyecegi yuku vermesin sukur benim ogluslar buyuk cok bana muhtac degiller ama o halde zorlaniyorum :44:
bu smaylileri ogluslarim illa ekle diyor onlar icin

mertmerteren6mertmerterenmerteren

Son düzenleme:

ooooo 17 kısı ıyımıs yine
benım bolum gıda 17 kısı bıle almıyor
90 almam gerek atanmam için
suan dogu gorevındeyız
bundan sonra ben nereye atanırsam ınsallah oraya gıtmeyı planlıyoruz
sımdıye kadar sıkı hazırlandım ama 2 aydır pek hazırlanamıyorum
kasım atamasında atanırsam gıder bırkac hafta calısır dogum ıznıne ayrılırım INSALLAH
dıger atamalara kalırsam cocuk zaten 6 aylık oluyor

Kizlar resim ekleyememistim bugunumun resmii ya bebiş ters duruyo ama yinede nub baya paralel geldi bana( doktorun erkek tezini çürütmeye debeleniyorum ) siz.ne diyonuzz :what::what:

Eklentiler

• $1405192936135.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46

canim resim net degil ayrica bebek cok kucuk gozukuyor hic anlamadim inan :26:
bidahaki kontrolunde kesin ogrenirsin insallah

Oooooo siz tecrübeli annelersiniz sizden öğrenecek çok şeyimiz var😄 inş kısa sürede sıkıntılarınız sona erer rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Benim uyku ve arada kanamam dışında bi sıkıntım yok Allah'a şükür zaten olsada bulunduğum yerde ne arkadaşım annem ne kardeşim kimsem yok 😔😔😔 inş hepimizin güzel rahat hamilelikleri olur

arkadaşlar pazartesi günü 14. haftaya giriyorum rabbim izin verirse bizler ne zaman bebek hareketi öğrencez arkadaşlar ya çok merak ediyorum ben .....!!!! sürkli kalpi atıyomu die merak ediyorum nasıl gecireceğim ben bu evhamı ya

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…