2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
güzel anneler 57-58 arası hamile kaldım 14. haftamda 3 kilo almışım sizce cokmu aynı zamanda bu haftada sürekli akşam 3 km yürüdüm fazla kilo almamak için ne yapıyorsunuz güzel anneler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Estağfurullah canim her bebek ayri bi hikaye valla birbirlerine bazen benzer bazen benzemez.kim ne derse desin tecrübesiz de okşa bi bebeği en çok annesi tanir ve neyin iyi geleceğini annesi bilir doğum olunca çok karisan olur kimseye kulak asmayin.

Canim sen su anda zaten memur musun.esin de memursa sorun yok benimkisi esnaf olduğu için büyük sıkıntı.

Allahim yerim ben onlari.çocuklar her yerde çocuk. Dunyalari tertemiz.Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin onlari.Allah bilir annenin hamilelikleri de boyle geçmiştir. Kiyamam çok zor yaa.5 ay da çok uzun bi sure.inşallah daha kisa zamanda biter bu seferki. İnşallah esin yardimci oluyordur sana...

Canim AllahA şükür sorun diye demeyim ama plasentadan kanama var düşük riskim var karnim çok agriyor iste o yüzden.kizimda da boyle olmuştu ama iğne kullandirmisti Drum. Bu sefer yakin diye farklı bi yere gittim o da pek ilgilenmedi p.tesi kendi doktoruna gidicem.su an teldeyim yazamiyorum ama oglaninkisi çok zorlu geçti benim de canim Allahim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin bitanem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teyzeleri bu da benim bebegim 😍 sizce cinsiyeti nedir?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405196354.500647.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 53
Kizlar avm ye gittik cok yurudum gezerken 3 saat felan gecmis kasiklarim agridi yururken bebiste yoruldumu kuzum acaba halsizlesiverdim eve geldigimde

canım ben memur değilim
eşim memur
bende olurum ınsallah

Olsun tecrübe herzaman bir başkadır benim gibi ilk bebiş bekleyenler heyecan delisi anne olmak nasıl bi duygu bilmiyoruz ki😄 bize kim karışır bilmiyorumki herkes çok uzakta yalnızları oynuyoruz eşimle 😄

Kizlar avm ye gittik cok yurudum gezerken 3 saat felan gecmis kasiklarim agridi yururken bebiste yoruldumu kuzum acaba halsizlesiverdim eve geldigimde

Sorunsuz bi hamilelikse bişi olmaz canım ben okadar yürüsem hemen kanamam gelirdi ona rağmen doktor gezebilirsin sakıncası yok diyo😣

Geçmiş olsun dilekleri yazan herkese teşekkürler...benim kız şükür bugün daha iyi azıcık da olsa yemek yedi...yavrum yiyince bende doyuyorum annelik böyle bişey iste Rabbim kimseyi evladıyla sinamasinn. .kocam ise coktaan yattı bu hengamede bazen cocuklasiyor ilgi alaka bekliyor tam tersi olması gerekirken neysee herkese huzurlu geceler bizde uyku moduna geçelim: ))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim söyledi şimdi ofisin dışına derece koymuş 42 dereceymiş...klimada dokunuyor bana..sürekli duşa girip çıkıyorum...

Aynen canım perde kızmış resmennn

burasi hava bu kadar isinmadan 47 dereceydi simdi kesin 55 falan olmustur cayir cayir yaniyo

Est. Canım çok sağol, Allah razı olsun.. İnş kolayca atlatırız bu dönemleri, geceleri doğum sancısı daha beter olacak düşüncesiyle sabahlıyorum işte :)

Aaaa adi kadın pis terbiyesiz kocasının ihtiyacını görsün o kdr kadınsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Malesef öyle biriymiş( Allah uzak etsin böylelerini yuvalarımızdan...

Inş canım ben de sabah sayfaları karıştırıyordum bitki adı için :)) hemen alıp deneyeceğim.. Önceden görmüştüm de aklımda tutamamıştım çok çok sağol...

Âmin canım inş. Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız bebeklerimizi... Allah korkutmasın... Ve kötü insanlardan da sakınsın yuvalarımızı...

Çok geçmiş olsun .. Allah yardimcin olsun

Sağol canım âmin inş..

merhaba herkese bende 2015 ocak annesi adayıyım yeni üye oldum aranıza katılabilmek için herkese selamlar benm bebeğim 12+6 haftasında.. ikili tarama test sonucunu merakla beklediğimiz ve cinsiyetini tahminlerde bulunduğumuz haftalar yaşıyoruz.. işallah sorunsuz geçer her şey.. iyi geceler

Hosgrlfın canım.. Hayırlınolsun.. İlk gebeliğin mi kac yasındasın.. :).. Allh saglıkla almayı nasip rtsin kucagına inş
20li dişimin ağrısıyla uyandım napcam ki ben bu ağrıyla

Amn ya o agrıda nasıl bir agrıdır
Acil şifLar dilerimm..

Kızlar dun gece kızımın ateşi cıktı..
bıgun dr a gıdebılırız.. İnşallh gecer bi an önce kızumun ateşi yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…