Oooooo siz tecrübeli annelersiniz sizden öğrenecek çok şeyimiz var😄 inş kısa sürede sıkıntılarınız sona erer rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Benim uyku ve arada kanamam dışında bi sıkıntım yok Allah'a şükür zaten olsada bulunduğum yerde ne arkadaşım annem ne kardeşim kimsem yok 😔😔😔 inş hepimizin güzel rahat hamilelikleri olur
ooooo 17 kısı ıyımıs yine
benım bolum gıda 17 kısı bıle almıyor
90 almam gerek atanmam için
suan dogu gorevındeyız
bundan sonra ben nereye atanırsam ınsallah oraya gıtmeyı planlıyoruz
sımdıye kadar sıkı hazırlandım ama 2 aydır pek hazırlanamıyorum
kasım atamasında atanırsam gıder bırkac hafta calısır dogum ıznıne ayrılırım INSALLAH
dıger atamalara kalırsam cocuk zaten 6 aylık oluyor
evet canim malesef diger hamileliklerimde boyleydi ikisindede hep ilk aylarda kilo verdim sonrasinda da cok hizli aldim verdigim kilolari bunda simdilik durdu kilo vermem ama almiyorumda duzenli beslenmeye baslamadigim icin31 yasindayim canim doktorum diger hamileliklerimde bu sekilde gectigi icin normal diyor hamilelik olayi kisinin bunyesiyle ilgili bi durum benim hamileliklerim boyle geciyor malesef
bende hic degilse bu sefer hamilelik farkli gecer diye umuyordum yine ayni oldu malesef insallah biran once iyi olurum 5 aydan sonra anca duzelirim gibi geliyor bana suan 3,5 aylik oldum bi degisme yok malesef:26:
senin kizin kucukmus canim ya iyiki senin hamileligin zor gecmiyor rabbim kimseye cekemiyecegi yuku vermesin sukur benim ogluslar buyuk cok bana muhtac degiller ama o halde zorlaniyorum :44:
bu smaylileri ogluslarim illa ekle diyor onlar icin
mertmert eren 6mert mert eren mert eren
Bak canım önce 12 hafta
Eki Görüntüle 1186828 Eki Görüntüle 1186830 Eki Görüntüle 1186832
Bunlarda 13 hafta bilgileri :)
Eki Görüntüle 1186840 Eki Görüntüle 1186843 Eki Görüntüle 1186845
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sankim kız cnm allah gonlune gore versinTeyzeleri bu da benim bebegim 😍 sizce cinsiyeti nedir?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Estağfurullah canim her bebek ayri bi hikaye valla birbirlerine bazen benzer bazen benzemez.kim ne derse desin tecrübesiz de okşa bi bebeği en çok annesi tanir ve neyin iyi geleceğini annesi bilirdoğum olunca çok karisan olur kimseye kulak asmayin.
Canim sen su anda zaten memur musun.esin de memursa sorun yok benimkisi esnaf olduğu için büyük sıkıntı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben memur değilim
eşim memur
bende olurum ınsallah
Bak canım önce 12 hafta
Eki Görüntüle 1186828 Eki Görüntüle 1186830 Eki Görüntüle 1186832
Bunlarda 13 hafta bilgileri :)
Eki Görüntüle 1186840 Eki Görüntüle 1186843 Eki Görüntüle 1186845
Estağfurullah canim her bebek ayri bi hikaye valla birbirlerine bazen benzer bazen benzemez.kim ne derse desin tecrübesiz de okşa bi bebeği en çok annesi tanir ve neyin iyi geleceğini annesi bilirdoğum olunca çok karisan olur kimseye kulak asmayin.
Kizlar avm ye gittik cok yurudum gezerken 3 saat felan gecmis kasiklarim agridi yururken bebiste yoruldumu kuzum acabahalsizlesiverdim eve geldigimde
Eşim söyledi şimdi ofisin dışına derece koymuş 42 dereceymiş...klimada dokunuyor bana..sürekli duşa girip çıkıyorum...
Aynen canım perde kızmış resmennn
Kızlar benim ellerim uyuşuyo sabah uyandığımda sizde de oluyo mu?? Neden oluyodur acaba
kasıklarım iki gündür ara ara ağrıyo sizdede oluyomu acaba
Temizlikçi kadını hiç takma kafana..Bu arada ben de şok oldum sana geçmiş olsun dememişim kusuruma bakma canım.Çok geçmiş olsun.Sanırım antibiyotiği idrar yolları iltihabı için veriyordur ayaklarını üşütmemelsin böbreklerini üşütmemelisin yatarken üstüne mutlaka özellikle de beline çarşaf ört.İnşallah düzelir ve bebişine de birşey olmaz.Taş dökme işi çok zor acayip ağrı yapar nasıl dayanıyorsun?
Aaaa adi kadın pis terbiyesiz kocasının ihtiyacını görsün o kdr kadınsa
canım inşallah bebeğine bir şey olmayacak için rahat olsun, sana ir tavsiye gilaburu diye bir meyve var onun suyu satılıyor aktarlarda lütfen araştır gebelikte özellikle kullanılıyor düşük riskinide azaltıyor ,kum,taş, iltihaba birebir, ilaç kullanmadan atlatabilirsin, hamileyken kullanan tanıdığım var, sayfaya çok yazdım birine şifa olur umuduyla ama pek önemseyen olmadı
bu arada o kadına da Allah hidayet versin ıslah etsin çok yazık...
Coookk gecmis olsun. Dualarimiz seninle canim. Rabb'im bebegini sag ve saglicakla sana bagislasin. Antibiyotikler rahatsizligini iyilestirsin ama bebisine hicccc ulasamasin, zarar veremesin insaallah. O temizlikciye de ayrica ayar oldum yav. Ramazan Ramazan tovbe est. :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok geçmiş olsun .. Allah yardimcin olsun
Hosgrlfın canım.. Hayırlınolsun.. İlk gebeliğin mi kac yasındasın.. :).. Allh saglıkla almayı nasip rtsin kucagına inşmerhaba herkese bende 2015 ocak annesi adayıyım yeni üye oldum aranıza katılabilmek için herkese selamlar benm bebeğim 12+6 haftasında.. ikili tarama test sonucunu merakla beklediğimiz ve cinsiyetini tahminlerde bulunduğumuz haftalar yaşıyoruz.. işallah sorunsuz geçer her şey.. iyi geceler
20li dişimin ağrısıyla uyandım napcam ki ben bu ağrıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?