2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar dun gece kızımın ateşi cıktı..
bıgun dr a gıdebılırız.. İnşallh gecer bi an önce kızumun ateşi yha

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir kuzucuk.
Biz bi doğursak her şey bitecek sanıyoruz ama asıl o zaman başlıyor değil mi ateşlenmeler, üşütmeler. Anne olmak zor iş, inşallah altından kalkabiliriz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O zaman sorun yok :)) bak doğumdan sonra gorursub buradaki arkadaşlardan olanlari.maalesef ki diyelim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayrunnisa geçmiş olsun bebisinin ateşi çikan anneye de geçmiş olsun ateş bizi mahvetti biri durur öteki ateşlenir umarim çabucak iilesirsiniz

hayırlı sabahlar kızlar gece 20lik dişimin ağrısıyla uyandım...dişci ilaç vermişti ama salı günü dr.a sorup öyle başlıyayım diye almamıştım ağrıdan duramadım dişcide zararı olmaz dedi diye eşim nöbetci eczaneden aşağıdaki iacı aldı geldi ama tabii korkuyorumda var mı başka antibiyotik kullanan

Son düzenleme:

ALLAH razı olsun dişcinin verdiği antibiyotiğe başladım inş. zararı olmaz.Amin

Geçmiş olsun canım, grip diş ağrısı üst üste baya şey yaşadın, inşallah atlatırsın hemen...

Gunaydın canlar iyi pazarlar 😘 ben pek iyi değilim şimdide bagırsakları bozdum 😳 sözde bugun yola çıkacaktık elimi ayağıma dolaştırdılar yine karar değişmiş yarına kaldı neyse ki. Bi sürü ütü beni bekler.. Hiç halim yok 😳😬

Geçmiş olsn canim

Geçmiş olsun canım, grip diş ağrısı üst üste baya şey yaşadın, inşallah atlatırsın hemen...

AMİN dr.a danışıp ilaca başlayamadım diye biraz morali bozuk ama hala ağrıyor ağrıda bebeği filan etkiler mi diye korkuyorum acaba kendi doktoruma sorunlu bi hamileliğim varsa mı başvurmalıyım ondan mı başvurulmalı diyorlar ki elh. bi sorunum yok normal gidiyor herşey dr. büyük ihtimal kullan der gibi geliyor...ilacı baya araştırdım gebeliğe uygun...

amin canım
maşallah kuzuna canım ben göremiyorum nub işini:)
Teyzeleri bu da benim bebegim 😍 sizce cinsiyeti nedir?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
maşallah bebeğine canım
canım daha iyi olmasına sevindim ama yemesine yine dikkat et hafif şeyler yedir geçti sanıyorsun tekrar çıkarıyor, inşallah olmaz daha
inşallah şifa olur canım
hoş geldin hayırlı olsun
20li dişimin ağrısıyla uyandım napcam ki ben bu ağrıyla
geçmiş olsun canım
Kızlar dun gece kızımın ateşi cıktı..
bıgun dr a gıdebılırız.. İnşallh gecer bi an önce kızumun ateşi yha
ah canım sizde mi geçmiş olsun sıcaklar mahvetti kuzularımızı
canım bir bilgim yok maalesef

canım geçmiş olsun çok yorma kendini hasta hasta perişan olma suyu çok çok iç

Gunaydin cnm. Ya bende felaket ishalim dün demir hapı ve decavite basladim ondanmi acaba yani sende mi yeni baslamistin acaba? Ay bu hapi kullandigim süre boyunca böyle olursam işim var..

Geçmiş olsun canım Doktorum bana öyle durumlarda parola al demişti dikkat et kendine bebisine....

Geçmiş olsun

Gecmiş olsun canım inş gecer hemencikkkk.

Hepinizden Allah razı olsunbu annelik nasıl bişi.. geceden beri kızımın basında sessizce aglıyorum
Bu zamanları biz sorunlu zamnediyoruz ama asıl dogduktan sonra hersey baslıyo... Kızım mutlu oldumu ben kanat takıp ucuyorum sanki... Sevincten zıplarken ona bakmaya kıyamıyorum.. Ama bi hasta olsun yada bi ateşi olsun içim yanıyo kalbimi biri eline alıp sıkıyomus gibi oluyo...
Ona kıyamıyorrum.. İyileşene kadar Allaha dua edoıyorum... Eger uyanıksa hastayken göYasımı içime akıtıyorum
Uyurkende basını oksayıp içimden yawrun diye diye basını oksuyorum... Ne yapsamda gecse yawrumun ateşi düşse keske imkanım olsada bn onun yerıne ateşli olsam dıyorum
Şükür suanda bıraz daha ıyı sirkeli suyla dolu kuvette ılık bı dus aldırdım sabah... Karnını doyurup de umuzn önerdıgı ılaclara basladım.. Şimdi uyuyo ateşidedüştü. Rabbime ne kadar şükretsem az.... Afff Afff BU ANNELİK NE ZOR

Demir hapını aldıktan yarım saat sonra bende de bulantı başlıyor, ishal de yaparmış, kabızlık da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…