Kızlar dun gece kızımın ateşi cıktı..
bıgun dr a gıdebılırız.. İnşallh gecer bi an önce kızumun ateşi yha
Olsun tecrübe herzaman bir başkadır benim gibi ilk bebiş bekleyenler heyecan delisi anne olmak nasıl bi duygu bilmiyoruz ki😄 bize kim karışır bilmiyorumki herkes çok uzakta yalnızları oynuyoruz eşimle 😄
Hayrunnisa geçmiş olsun bebisinin ateşi çikan anneye de geçmiş olsun ateş bizi mahvetti biri durur öteki ateşlenir umarim çabucak iilesirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı sabahlar kızlar gece 20lik dişimin ağrısıyla uyandım...dişci ilaç vermişti ama salı günü dr.a sorup öyle başlıyayım diye almamıştım ağrıdan duramadım dişcide zararı olmaz dedi diye eşim nöbetci eczaneden aşağıdaki iacı aldı geldi ama tabii korkuyorumda var mı başka antibiyotik kullanan
Eki Görüntüle 1187569
hayırlı sabahlar kızlar gece 20lik dişimin ağrısıyla uyandım...dişci ilaç vermişti ama salı günü dr.a sorup öyle başlıyayım diye almamıştım ağrıdan duramadım dişcide zararı olmaz dedi diye eşim nöbetci eczaneden aşağıdaki iacı aldı geldi ama tabii korkuyorumda var mı başka antibiyotik kullanan
Eki Görüntüle 1187569
Geçmiş olsun canım, grip diş ağrısı üst üste baya şey yaşadın, inşallah atlatırsın hemen...
amin canımHepimiz yavrularımızı çok özlüyor, merak ediyor ve bekliyoruz ama beklemek bile büyük bi nimet ne kadar şükretsek az... bazen arkadaşlar yavrum filan dediğinde özeniyorum hamilelikten önceki özenme alışkanlığı ama sonra hatırliyorum Rahim isminin sahibinin Rahimime lutfettigi lütfunu...Rabbim hayırlısıyla, sağlıkla, bizi ve tüm hamile müslüman kardeşlerimizi yavrularına kavuştursun.Âmin...
maşallah kuzuna canım ben göremiyorum nub işini:)Kizlar resim ekleyememistim bugunumun resmiiya bebiş ters duruyo ama yinede nub baya paralel geldi bana( doktorun erkek tezini çürütmeye debeleniyorum ) siz.ne diyonuzz :what::what:
maşallah bebeğine canımTeyzeleri bu da benim bebegim 😍 sizce cinsiyeti nedir?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım daha iyi olmasına sevindim ama yemesine yine dikkat et hafif şeyler yedir geçti sanıyorsun tekrar çıkarıyor, inşallah olmaz dahaGeçmiş olsun dilekleri yazan herkese teşekkürler...benim kız şükür bugün daha iyi azıcık da olsa yemek yedi...yavrum yiyince bende doyuyorum annelik böyle bişey iste Rabbim kimseyi evladıyla sinamasinn. .kocam ise coktaan yattı bu hengamede bazen cocuklasiyor ilgi alaka bekliyor tam tersi olması gerekirkenneysee herkese huzurlu geceler bizde uyku moduna geçelim: ))
inşallah şifa olur canımEst. Canım çok sağol, Allah razı olsun.. İnş kolayca atlatırız bu dönemleri, geceleri doğum sancısı daha beter olacak düşüncesiyle sabahlıyorum işte :)
Malesef öyle biriymiş( Allah uzak etsin böylelerini yuvalarımızdan...
Inş canım ben de sabah sayfaları karıştırıyordum bitki adı için :)) hemen alıp deneyeceğim.. Önceden görmüştüm de aklımda tutamamıştım çok çok sağol...
Âmin canım inş. Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız bebeklerimizi... Allah korkutmasın... Ve kötü insanlardan da sakınsın yuvalarımızı...
Sağol canım âmin inş..
hoş geldin hayırlı olsunmerhaba herkese bende 2015 ocak annesi adayıyım yeni üye oldum aranıza katılabilmek için herkese selamlar benm bebeğim 12+6 haftasında.. ikili tarama test sonucunu merakla beklediğimiz ve cinsiyetini tahminlerde bulunduğumuz haftalar yaşıyoruz.. işallah sorunsuz geçer her şey.. iyi geceler
geçmiş olsun canım20li dişimin ağrısıyla uyandım napcam ki ben bu ağrıyla
ah canım sizde mi geçmiş olsun sıcaklar mahvetti kuzularımızıKızlar dun gece kızımın ateşi cıktı..
canım bir bilgim yok maalesefhayırlı sabahlar kızlar gece 20lik dişimin ağrısıyla uyandım...dişci ilaç vermişti ama salı günü dr.a sorup öyle başlıyayım diye almamıştım ağrıdan duramadım dişcide zararı olmaz dedi diye eşim nöbetci eczaneden aşağıdaki iacı aldı geldi ama tabii korkuyorumda var mı başka antibiyotik kullanan
Eki Görüntüle 1187569
Gunaydın canlar iyi pazarlar 😘 ben pek iyi değilim şimdide bagırsakları bozdum 😳 sözde bugun yola çıkacaktık elimi ayağıma dolaştırdılar yine karar değişmiş yarına kaldı neyse ki. Bi sürü ütü beni bekler.. Hiç halim yok 😳😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de ara ara kasıklarım ağrıyor. Iyi bile sayılır. Bebek rahim falan büyüyor.
25 Ocak 2015
Programın adi ne supermis
Gunaydın canlar iyi pazarlar 😘 ben pek iyi değilim şimdide bagırsakları bozdum 😳 sözde bugun yola çıkacaktık elimi ayağıma dolaştırdılar yine karar değişmiş yarına kaldı neyse ki. Bi sürü ütü beni bekler.. Hiç halim yok 😳😬
Programın adi ne supermis
Geçmiş olsun canım Doktorum bana öyle durumlarda parola al demişti dikkat et kendine bebisine....
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir kuzucuk.
Biz bi doğursak her şey bitecek sanıyoruz ama asıl o zaman başlıyor değil mi ateşlenmeler, üşütmeler. Anne olmak zor iş, inşallah altından kalkabiliriz.
Hayrunnisa geçmiş olsun bebisinin ateşi çikan anneye de geçmiş olsun ateş bizi mahvetti biri durur öteki ateşlenir umarim çabucak iilesirsiniz
Geçmiş olsun
Gecmiş olsun canım inş gecer hemencikkkk.
amin canım
maşallah kuzuna canım ben göremiyorum nub işini:)
maşallah bebeğine canım
canım daha iyi olmasına sevindim ama yemesine yine dikkat et hafif şeyler yedir geçti sanıyorsun tekrar çıkarıyor, inşallah olmaz daha
inşallah şifa olur canım
hoş geldin hayırlı olsun
geçmiş olsun canım
ah canım sizde mi geçmiş olsun sıcaklar mahvetti kuzularımızı
canım bir bilgim yok maalesef
canım geçmiş olsun çok yorma kendini hasta hasta perişan olma suyu çok çok iç
Gunaydin cnm. Ya bende felaket ishalim dün demir hapı ve decavite basladim ondanmi acaba yani sende mi yeni baslamistin acaba? Ay bu hapi kullandigim süre boyunca böyle olursam işim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?