2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yok canim ben bi aydır falan kullanıyorum beni normale çevirdi ilk drumun verdiği ilaç kabız yapmıştı. Bu iyi geldi ama mideme kötü geldi işte hep cıkardım içerken ama tok karna içmeye calisiyorum artık.canım bişi istemedinden ötürü hep açım orasıda ayrı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy sağol kuzum yaaa. Zaten içtiğim bi su oda olmasa herhalde hastanelik olurdum. Yarına kadar geçse bari.

Gunaydin kizlaaar!!! Bir iki gun yoktum sanirim ama topigimiz sagolsun carsaf carsaf yazdigi icin aylardir yokum gibi oldu :) gecmise hic bakamayacagim simdi cok sayfa var. Umarom herkeste her sey yolundadir. Bilgi paylasimi ve sohbetleri kacirdik artik napalim :/ 12+4 um bugun. Ultrasona gore 13 teyim tabi. Dun hic bos durmadim evi temizleyip evimden yazliga esya boldum. Hurcladim derken saftim kaydi. Kasik agrilarindan oluyordum. Uzan anneeee diye yirtti kizim kendini. Yattim gecti cok sukur. Sizlere benden bi adet de gobek bebek gobegi cikti artik...

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1405241236759.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 54
Evet çıkmış canım minik 😊 maşallah göbüşüne. Cok yorma kendini dikkat et 😊

Demir hapını aldıktan yarım saat sonra bende de bulantı başlıyor, ishal de yaparmış, kabızlık da.

Bu arada vitamin ve demir hapi olarak elevit ile santafer kullaniyorum. Ben de bir haftadir disari cikamiyorum. Suya ve kayisiya ragmen.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Canim inşallah elimden geldiğince yardimci olmaya calisirim merak etme yanlız değilsin dogumdan sonra zaman buldukca yine yazariz tabi bu kadar sik olmasi imkansız :)
Bende iki evladimi yanliz buyuttum aslinda hic karisan olmadan bebek büyütmek daha güzel bence rabbim yardımcımız oluyor zaten için rahat olsun hic zorlanmicaz inşallah :)
canım ben memur değilim
eşim memur
bende olurum ınsallah
İnşallah sende kazanırsın canım memurluğu :)
Sagolasin canim onlarin dunyalari cok güzel ve tertemiz hep öyle olsun inşallah.
Ne annemin nede iki ablam var onlarin hamilelikleri cok rahat ve kolay gecmis canım bi ben varım numunelik içlerinde onlarda şaşırıyor zaten sen niye bu kadar kötü oluyorsun diye
Canim inşallah bi sorun olmaz yarina kendi doktorun güzel şeyler soyler inşallah herşey bizler icin bunlarida atlatacağız inşallah :)
Heran anne ben burdayım diye bi balik icerden tepki verebilir canim bebek kesin su ay hareket edecek diye kesin bir zaman yok malesef bende 15 inci haftama girdim bugun benim bebistede tik yok hala olsa kesin anlarım bebek hareketini diğer ogluslarim 12 haftalikti hareket etmeye başladığında .
Kilo konusuna gelince bu birazda bunyeye bagli abur cubur yemeden sağlıklı beslenmeye calis canım ...
Kizlar avm ye gittik cok yurudum gezerken 3 saat felan gecmis kasiklarim agridi yururken bebiste yoruldumu kuzum acaba halsizlesiverdim eve geldigimde
Ah canım o kadar geldikten sonra yorulman normal tabi ben aksama kadar yattigim halde hep yorgunum özledim gezmeyi
Poff beklicez teyzesi napalim merakli anası 3 hafta daha beklesin
Canim kesin bir sonuç olmadiktan sonra beklemek en güzeli ben ogrendim kesin değil dedi o yüzden ogrenmesem daha iyiydi diyorum hep bidaha kontrolünde kesin olarak ogrenirsin inşallah:)
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :) lütfen sat ve yasini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide :)
20li dişimin ağrısıyla uyandım napcam ki ben bu ağrıyla
Ahh canım çok çok geçmiş olsun
Canim cok gecmis olsun kizina inşallah bugün biseycigi kalmaz :)
Kızlar dun gece kızımın ateşi cıktı..
bıgun dr a gıdebılırız.. İnşallh gecer bi an önce kızumun ateşi yha
Ahh canım ya senin prensesdemi hasta oldu inşallah bugun atesiniz olmaz dikkat edin kendinize
Gunaydin cnm. Ya bende felaket ishalim dün demir hapı ve decavite basladim ondanmi acaba yani sende mi yeni baslamistin acaba? Ay bu hapi kullandigim süre boyunca böyle olursam işim var..
Canim cok gecmis olsun öncelikle hapları nasıl ne zaman kullandin beraber kesinlikle almicaksin vitamin hapin kahvaltıdan hemen sonra kan hapini ise yemekten 2 saat sonra falan alacaksın dikkat et kullanma zamanlarina doktorun ne zaman al demisti hapları ???
Cok gecmis olsun canım sende mi bozdum bagırsakları iyiki iptal olmuş yolculuk yoksa bu halde zor olurdu senin icin...

Evet çıkmış canım minik 😊 maşallah göbüşüne. Cok yorma kendini dikkat et 😊

Yok canim bugun dinlenme gunum. Sonra yine baslarim. Ev temiz. Bi kiyafetlerimiz kaldi yikayip bavul hazirlama olayi.:)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Yaa ben daha içerken,yutarlen mahvoluyorum ya 😁

Hamileligimi ogrendigimden beri alıyorum demir hapini her türlü denedim icmeyi tek rahatsız olmafan ictigim saat gece yatmadan oldu.yatagimin bas ucuna koydum demir hapimi bol su ile yutup hemen yatağa atıyorum kendimi sabaha hic sorunsuz uyaniyorum şükür benim gibi zorlananlar bide bu şekilde denesin ...

Tool cok yorma canım kendini dinlene dinlene yap islerini kolay gelsin canim :))

Kan hapini aç al dedi decavitide aksam yatmadan önce alki iştahını acmasin dedi. Dun aldm ilk, bude bu sabah aldm daha kahvalti yapamadm muz yedim belki iyi gelir bagrsaklarima diye ama çok kötüyüm ben aglayip duruyorum yarim saattir midemin ağrısından yada kramp artik neyse bu. Acile gitsem ağrı kesici vurup yolliycaklar bilmiyorm uzun sürerse yine mecbur gidicem acile. Ben böyle gozyaslari içinde yapayalniz kivraniyorm ya dilerim Allahtan eşimi göndermeyen o müdürü de Allahindan bulur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar 2 gündür iftara misafir agirliyodum anca topige girebildim Rabbim herkese iylik sağlık nasip etsin yardımcımız olsun

Günaydın herkese hastası olan ve hasta olan herkese acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun . bugün çok iyiyim aşkım da evde bebeğimi görsem bide süper olur zannumca merak ediyorum iyimi miniğim acep.

Benim doktorum da kahvaltıdan 2 saat sonra al kan hapını dedi, aç aldığın için mideni ağrıtmış olabilir.

canım ben bi kere öyle denedim ama elim kolum filan uyuyşmuştu ben de demir hapına bağladım sende olmuyor mu uyuşma filann

canııımmmmmmmmmmmm geçmişe bakamadım çok geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine arayabileceğin kimse yok mu?
bu arada demir hapını kahvaltıdan iki saat sonra alıp yarım saat sonra meyve yersen emilimi kolaylaşır ama decavit böyle ağrı yapmadı bende gerçi herkeste farklı etkiler de gösterebilir

Hayırlısı canım çok sağol inş hamileliğin tadını çıkarmaya başlarız artık Allah'ın izniyle

Selam kızlar 2 gündür iftara misafir agirliyodum anca topige girebildim Rabbim herkese iylik sağlık nasip etsin yardımcımız olsun

canım maşallah sana iyilşmişsin de iftara misafir bile almışsın vallahi maşallah bende yemek yapacak enerji şu an maalesef yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…