- 12 Temmuz 2014
- 8
- 0
- 1
Kızlar dun gece kızımın ateşi cıktı..
bıgun dr a gıdebılırız.. İnşallh gecer bi an önce kızumun ateşi yha
Gunaydin cnm. Ya bende felaket ishalim dün demir hapı ve decavite basladim ondanmi acaba yani sende mi yeni baslamistin acaba? Ay bu hapi kullandigim süre boyunca böyle olursam işim var..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy sağol kuzum yaaa. Zaten içtiğim bi su oda olmasa herhalde hastanelik olurdum. Yarına kadar geçse bari.amin canım
maşallah kuzuna canım ben göremiyorum nub işini:)
maşallah bebeğine canım
canım daha iyi olmasına sevindim ama yemesine yine dikkat et hafif şeyler yedir geçti sanıyorsun tekrar çıkarıyor, inşallah olmaz daha
inşallah şifa olur canım
hoş geldin hayırlı olsun
geçmiş olsun canım
ah canım sizde mi geçmiş olsun sıcaklar mahvetti kuzularımızı
canım bir bilgim yok maalesef
canım geçmiş olsun çok yorma kendini hasta hasta perişan olma suyu çok çok iç
Demir hapını aldıktan yarım saat sonra bende de bulantı başlıyor, ishal de yaparmış, kabızlık da.
Evet çıkmış canım minik 😊 maşallah göbüşüne. Cok yorma kendini dikkat et 😊Gunaydin kizlaaar!!! Bir iki gun yoktum sanirim ama topigimiz sagolsun carsaf carsaf yazdigi icin aylardir yokum gibi oldu :) gecmise hic bakamayacagim simdi cok sayfa var. Umarom herkeste her sey yolundadir. Bilgi paylasimi ve sohbetleri kacirdik artik napalim :/ 12+4 um bugun. Ultrasona gore 13 teyim tabi. Dun hic bos durmadim evi temizleyip evimden yazliga esya boldum. Hurcladim derken saftim kaydi. Kasik agrilarindan oluyordum. Uzan anneeee diye yirtti kizim kendini. Yattim gecti cok sukur. Sizlere benden bi adet de gobek bebek gobegi cikti artik...
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Demir hapını aldıktan yarım saat sonra bende de bulantı başlıyor, ishal de yaparmış, kabızlık da.
gçmiş olsun size debenim ilk hamileliğim 25 yaşındaym :)
Canim inşallah elimden geldiğince yardimci olmaya calisirim merak etme yanlız değilsin dogumdan sonra zaman buldukca yine yazariz tabi bu kadar sik olmasi imkansız :)Oooooo siz tecrübeli annelersiniz sizden öğrenecek çok şeyimiz var😄 inş kısa sürede sıkıntılarınız sona erer rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Benim uyku ve arada kanamam dışında bi sıkıntım yok Allah'a şükür zaten olsada bulunduğum yerde ne arkadaşım annem ne kardeşim kimsem yok 😔😔😔 inş hepimizin güzel rahat hamilelikleri olur
İnşallah sende kazanırsın canım memurluğu :)canım ben memur değilim
eşim memur
bende olurum ınsallah
Sagolasin canim onlarin dunyalari cok güzel ve tertemiz hep öyle olsun inşallah.Allahim yerim ben onlari.çocuklar her yerde çocuk. Dunyalari tertemiz.Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin onlari.Allah bilir annenin hamilelikleri de boyle geçmiştir. Kiyamam çok zor yaa.5 ay da çok uzun bi sure.inşallah daha kisa zamanda biter bu seferki. İnşallah esin yardimci oluyordur sana...
Canim AllahA şükür sorun diye demeyim ama plasentadan kanama var düşük riskim var karnim çok agriyor iste o yüzden.kizimda da boyle olmuştu ama iğne kullandirmisti Drum. Bu sefer yakin diye farklı bi yere gittim o da pek ilgilenmedi p.tesi kendi doktoruna gidicem.su an teldeyim yazamiyorum ama oglaninkisi çok zorlu geçti benim de canimAllahim kolaylıkla geçirmeyi nasip etsin bitanem.
Heran anne ben burdayım diye bi balik icerden tepki verebilir canim bebek kesin su ay hareket edecek diye kesin bir zaman yok malesef bende 15 inci haftama girdim bugun benim bebistede tik yok hala olsa kesin anlarım bebek hareketini diğer ogluslarim 12 haftalikti hareket etmeye başladığında .arkadaşlar pazartesi günü 14. haftaya giriyorum rabbim izin verirse bizler ne zaman bebek hareketi öğrencez arkadaşlar ya çok merak ediyorum ben .....!!!! sürkli kalpi atıyomu die merak ediyorum nasıl gecireceğim ben bu evhamı ya
Pad 'den Kadınlar Kulübü
Ah canım o kadar geldikten sonra yorulman normal tabi ben aksama kadar yattigim halde hep yorgunum özledim gezmeyiKizlar avm ye gittik cok yurudum gezerken 3 saat felan gecmis kasiklarim agridi yururken bebiste yoruldumu kuzum acabahalsizlesiverdim eve geldigimde
Canim kesin bir sonuç olmadiktan sonra beklemek en güzeli ben ogrendim kesin değil dedi o yüzden ogrenmesem daha iyiydi diyorum hep bidaha kontrolünde kesin olarak ogrenirsin inşallah:)Poff beklicez teyzesi napalim merakli anası 3 hafta daha beklesin
Merhaba canım hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin :) lütfen sat ve yasini bana özelden yaz ekleyeyim listeye senide :)merhaba herkese bende 2015 ocak annesi adayıyım yeni üye oldum aranıza katılabilmek için herkese selamlar benm bebeğim 12+6 haftasında.. ikili tarama test sonucunu merakla beklediğimiz ve cinsiyetini tahminlerde bulunduğumuz haftalar yaşıyoruz.. işallah sorunsuz geçer her şey.. iyi geceler
Ahh canım çok çok geçmiş olsun20li dişimin ağrısıyla uyandım napcam ki ben bu ağrıyla
Canim cok gecmis olsun kizina inşallah bugün biseycigi kalmaz :)Geçmiş olsun dilekleri yazan herkese teşekkürler...benim kız şükür bugün daha iyi azıcık da olsa yemek yedi...yavrum yiyince bende doyuyorum annelik böyle bişey iste Rabbim kimseyi evladıyla sinamasinn. .kocam ise coktaan yattı bu hengamede bazen cocuklasiyor ilgi alaka bekliyor tam tersi olması gerekirkenneysee herkese huzurlu geceler bizde uyku moduna geçelim: ))
Ahh canım ya senin prensesdemi hasta oldu inşallah bugun atesiniz olmaz dikkat edin kendinizeKızlar dun gece kızımın ateşi cıktı..
bıgun dr a gıdebılırız.. İnşallh gecer bi an önce kızumun ateşi yha
Canim cok gecmis olsun öncelikle hapları nasıl ne zaman kullandin beraber kesinlikle almicaksin vitamin hapin kahvaltıdan hemen sonra kan hapini ise yemekten 2 saat sonra falan alacaksın dikkat et kullanma zamanlarina doktorun ne zaman al demisti hapları ???Gunaydin cnm. Ya bende felaket ishalim dün demir hapı ve decavite basladim ondanmi acaba yani sende mi yeni baslamistin acaba? Ay bu hapi kullandigim süre boyunca böyle olursam işim var..
Cok gecmis olsun canım sende mi bozdum bagırsakları iyiki iptal olmuş yolculuk yoksa bu halde zor olurdu senin icin...Gunaydın canlar iyi pazarlar 😘 ben pek iyi değilim şimdide bagırsakları bozdum 😳 sözde bugun yola çıkacaktık elimi ayağıma dolaştırdılar yine karar değişmiş yarına kaldı neyse ki. Bi sürü ütü beni bekler.. Hiç halim yok 😳😬
iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
Evet çıkmış canım minik 😊 maşallah göbüşüne. Cok yorma kendini dikkat et 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa ben daha içerken,yutarlen mahvoluyorum ya 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kan hapini aç al dedi decavitide aksam yatmadan önce alki iştahını acmasin dedi. Dun aldm ilk, bude bu sabah aldm daha kahvalti yapamadm muz yedim belki iyi gelir bagrsaklarima diye ama çok kötüyüm ben aglayip duruyorum yarim saattir midemin ağrısından yada kramp artik neyse bu. Acile gitsem ağrı kesici vurup yolliycaklar bilmiyorm uzun sürerse yine mecbur gidicem acile. Ben böyle gozyaslari içinde yapayalniz kivraniyorm ya dilerim Allahtan eşimi göndermeyen o müdürü de Allahindan bulurCanim cok gecmis olsun öncelikle hapları nasıl ne zaman kullandin beraber kesinlikle almicaksin vitamin hapin kahvaltıdan hemen sonra kan hapini ise yemekten 2 saat sonra falan alacaksın dikkat et kullanma zamanlarina doktorun ne zaman al demisti hapları ???
Cok gecmis olsun canım sende mi bozdum bagırsakları iyiki iptal olmuş yolculuk yoksa bu halde zor olurdu senin icin...
Kan hapini aç al dedi decavitide aksam yatmadan önce alki iştahını acmasin dedi. Dun aldm ilk, bude bu sabah aldm daha kahvalti yapamadm muz yedim belki iyi gelir bagrsaklarima diye ama çok kötüyüm ben aglayip duruyorum yarim saattir midemin ağrısından yada kramp artik neyse bu. Acile gitsem ağrı kesici vurup yolliycaklar bilmiyorm uzun sürerse yine mecbur gidicem acile. Ben böyle gozyaslari içinde yapayalniz kivraniyorm ya dilerim Allahtan eşimi göndermeyen o müdürü de Allahindan bulur
Hamileligimi ogrendigimden beri alıyorum demir hapini her türlü denedim icmeyi tek rahatsız olmafan ictigim saat gece yatmadan oldu.yatagimin bas ucuna koydum demir hapimi bol su ile yutup hemen yatağa atıyorum kendimi sabaha hic sorunsuz uyaniyorum şükür benim gibi zorlananlar bide bu şekilde denesin ...
Tool cok yorma canım kendini dinlene dinlene yap islerini kolay gelsin canim :))
Benim doktorum da kahvaltıdan 2 saat sonra al kan hapını dedi, aç aldığın için mideni ağrıtmış olabilir.
Kan hapini aç al dedi decavitide aksam yatmadan önce alki iştahını acmasin dedi. Dun aldm ilk, bude bu sabah aldm daha kahvalti yapamadm muz yedim belki iyi gelir bagrsaklarima diye ama çok kötüyüm ben aglayip duruyorum yarim saattir midemin ağrısından yada kramp artik neyse bu. Acile gitsem ağrı kesici vurup yolliycaklar bilmiyorm uzun sürerse yine mecbur gidicem acile. Ben böyle gozyaslari içinde yapayalniz kivraniyorm ya dilerim Allahtan eşimi göndermeyen o müdürü de Allahindan bulur
Canim inşallah elimden geldiğince yardimci olmaya calisirim merak etme yanlız değilsin dogumdan sonra zaman buldukca yine yazariz tabi bu kadar sik olmasi imkansız :)
Bende iki evladimi yanliz buyuttum aslinda hic karisan olmadan bebek büyütmek daha güzel bence rabbim yardımcımız oluyor zaten için rahat olsun hic zorlanmicaz inşallah :)
Selam kızlar 2 gündür iftara misafir agirliyodum anca topige girebildim Rabbim herkese iylik sağlık nasip etsin yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?