Canim uyusmanin kan hapi ile ilgili olduğu sanmıyorum el ve ayaklardaki uyuşma kalsiyum eksikliğinden olur kalsiyum alimini fazlalastir gecer inşallah.canım ben bi kere öyle denedim ama elim kolum filan uyuyşmuştu ben de demir hapına bağladım sende olmuyor mu uyuşma filann
Kan hapini aç al dedi decavitide aksam yatmadan önce alki iştahını acmasin dedi. Dun aldm ilk, bude bu sabah aldm daha kahvalti yapamadm muz yedim belki iyi gelir bagrsaklarima diye ama çok kötüyüm ben aglayip duruyorum yarim saattir midemin ağrısından yada kramp artik neyse bu. Acile gitsem ağrı kesici vurup yolliycaklar bilmiyorm uzun sürerse yine mecbur gidicem acile. Ben böyle gozyaslari içinde yapayalniz kivraniyorm ya dilerim Allahtan eşimi göndermeyen o müdürü de Allahindan bulur
.
İlk defa anne olacak arkadaşları baya heycanlı görüyorum bende ilk defa anne olacağım inşaallah ama pimpirik var çok.heycan, mutluluk yok sanki ben de bi gariplik mi var ne
İlk defa anne olacak arkadaşları baya heycanlı görüyorum bende ilk defa anne olacağım inşaallah ama pimpirik var çok.heycan, mutluluk yok sanki ben de bi gariplik mi var ne
canııımmmmmmmmmmmm geçmişe bakamadım çok geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine arayabileceğin kimse yok mu?
bu arada demir hapını kahvaltıdan iki saat sonra alıp yarım saat sonra meyve yersen emilimi kolaylaşır ama decavit böyle ağrı yapmadı bende gerçi herkeste farklı etkiler de gösterebilir
Canim uyusmanin kan hapi ile ilgili olduğu sanmıyorum el ve ayaklardaki uyuşma kalsiyum eksikliğinden olur kalsiyum alimini fazlalastir gecer inşallah.
Canim uzan dinlen sıkıntı yapma gecer inşallah hapi yanlis almissin ac karna kan hapi mideyi mahfediyor ki biz zaten mideleri tam duzeltemedikki ustune bu olunca dokundu tabi inşallah hemen geçer agrin Kıyamam yalnızlık çok zor((
birde ben antibiyotige başladm dişim için belim ağrıyor pimpiriklenecek birsey daha çıktı...aaahhh o pimpirik bende de var yalnız diilim diye sevindim hanii bi hissetsem şu hareketlerini filan geçicek Allahın izniyle :)
Rabbim onları korusun Âminkorku var bizdede ondan acaba bebeğimize bişiymi olacak diye korkuyoruz allaha emanetler
Nişastayı suda eritip içsen iyi gelebilir ?Sagolun kızlar Allah razı olsun. Smdi bi tost yiyim dedim ama ishalim kendini hemn hatırlatti aninda wcye kostm ve yine midem agridi yarn dktoru arycam. Eczacida aç al dedi dktrda off yarn kahvaltıdan 1 2 saat snra alcam ama yeminle kivraniyorm suan ağrıdan. Uzaniym biraz belki uyuyablirm geçer. Annemleri aramadm dha telaşe müdürü o ck üzülür hemen panikler olmadi ararm gelip alırlar beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagolun kızlar Allah razı olsun. Smdi bi tost yiyim dedim ama ishalim kendini hemn hatırlatti aninda wcye kostm ve yine midem agridi yarn dktoru arycam. Eczacida aç al dedi dktrda off yarn kahvaltıdan 1 2 saat snra alcam ama yeminle kivraniyorm suan ağrıdan. Uzaniym biraz belki uyuyablirm geçer. Annemleri aramadm dha telaşe müdürü o ck üzülür hemen panikler olmadi ararm gelip alırlar beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm canim 2 gundur sakin topigimiz sayfalar ilerlemiyor merak etme zorlanmazsin yarin okurken netinin olmadigi iyi olmamis ama neyse isyerinden takip edersin artik yeterki uzak kalma burda hepinize alistim birinizi gormeyince merak ediyorumAnnecikler kuzular gelemiyorum evdeki netimiz kapandı1 2 ay olmayacak gibi sabah ise gidince Allah bilir kaç sayfa okuyacam :) 2 . günde 60 70 yazmissinizdir :))))))
sen bizim topigimizin pimbirikli hamilesisin zaten canim aramizda en telasli en pimpirikli sensin:)))İlk defa anne olacak arkadaşları baya heycanlı görüyorum bende ilk defa anne olacağım inşaallah ama pimpirik var çok.heycan, mutluluk yok sanki ben de bi gariplik mi var ne
Heran anne ben burdayım diye bi balik icerden tepki verebilir canim bebek kesin su ay hareket edecek diye kesin bir zaman yok malesef bende 15 inci haftama girdim bugun benim bebistede tik yok hala olsa kesin anlarım bebek hareketini diğer ogluslarim 12 haftalikti hareket etmeye başladığında .
Kilo konusuna gelince bu birazda bunyeye bagli abur cubur yemeden sağlıklı beslenmeye calis canım ...
çok teşekkür ederim allah razı olsun cvpın için arkadaşım:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hahaha benim hamileik takviminde ne yaziyor bugun cok hosuma gitti isimleri bulmus benim yavruma
Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)
ulkucum uygulamanın adinin sprout olduğuna emin misin alakasiz şeyler cikiyor. çok beğendim indirmek istiyorumBak canım önce 12 hafta
Eki Görüntüle 1186828 Eki Görüntüle 1186830 Eki Görüntüle 1186832
Bunlarda 13 hafta bilgileri :)
Eki Görüntüle 1186840 Eki Görüntüle 1186843 Eki Görüntüle 1186845
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gazzedeki bebekleri gordum az once bakmak istemiyordum cat diye cikti karsima. Kizlar ben asiri etkileniyorum ya normal mi bu? Rabbim hesabini sorsun insallah cok uzgunum...
Biz erkek olursa Muhammed koymayı çok istiyoruz ama herkes ağır gelir diyo :-(hahaha benim hamileik takviminde ne yaziyor bugun cok hosuma gitti isimleri bulmus benim yavruma
Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?