2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım ben bi kere öyle denedim ama elim kolum filan uyuyşmuştu ben de demir hapına bağladım sende olmuyor mu uyuşma filann
Canim uyusmanin kan hapi ile ilgili olduğu sanmıyorum el ve ayaklardaki uyuşma kalsiyum eksikliğinden olur kalsiyum alimini fazlalastir gecer inşallah.

Canim uzan dinlen sıkıntı yapma gecer inşallah hapi yanlis almissin ac karna kan hapi mideyi mahfediyor ki biz zaten mideleri tam duzeltemedikki ustune bu olunca dokundu tabi inşallah hemen geçer agrin Kıyamam yalnızlık çok zor ((

Annecikler kuzular gelemiyorum evdeki netimiz kapandı 1 2 ay olmayacak gibi sabah ise gidince Allah bilir kaç sayfa okuyacam :) 2 . günde 60 70 yazmissinizdir :))))))

İlk defa anne olacak arkadaşları baya heycanlı görüyorum bende ilk defa anne olacağım inşaallah ama pimpirik var çok.heycan, mutluluk yok sanki ben de bi gariplik mi var ne

İlk defa anne olacak arkadaşları baya heycanlı görüyorum bende ilk defa anne olacağım inşaallah ama pimpirik var çok.heycan, mutluluk yok sanki ben de bi gariplik mi var ne

aaahhh o pimpirik bende de var yalnız diilim diye sevindim hanii bi hissetsem şu hareketlerini filan geçicek Allahın izniyle :)

korku var bizdede ondan acaba bebeğimize bişiymi olacak diye korkuyoruz allaha emanetler

Sagolun kızlar Allah razı olsun. Smdi bi tost yiyim dedim ama ishalim kendini hemn hatırlatti aninda wcye kostm ve yine midem agridi yarn dktoru arycam. Eczacida aç al dedi dktrda off yarn kahvaltıdan 1 2 saat snra alcam ama yeminle kivraniyorm suan ağrıdan. Uzaniym biraz belki uyuyablirm geçer. Annemleri aramadm dha telaşe müdürü o ck üzülür hemen panikler olmadi ararm gelip alırlar beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nişastayı suda eritip içsen iyi gelebilir ?

canım zaten kahvaltıdan 2 saat sonra aldığında da miden boş oluyor emilir merak etme sen kahvaltıdan 2 saat sonra al

Annecikler kuzular gelemiyorum evdeki netimiz kapandı 1 2 ay olmayacak gibi sabah ise gidince Allah bilir kaç sayfa okuyacam :) 2 . günde 60 70 yazmissinizdir :))))))
slm canim 2 gundur sakin topigimiz sayfalar ilerlemiyor merak etme zorlanmazsin yarin okurken netinin olmadigi iyi olmamis ama neyse isyerinden takip edersin artik yeterki uzak kalma burda hepinize alistim birinizi gormeyince merak ediyorum
sen bizim topigimizin pimbirikli hamilesisin zaten canim aramizda en telasli en pimpirikli sensin:)))
sen kafana takildikca sor burada icin rahat eder hic degilse

Son düzenleme:
hahaha benim hamileik takviminde ne yaziyor bugun cok hosuma gitti isimleri bulmus benim yavruma

Bebeğiniz artık oldukça aktif hareket ediyor ve hareketleri artık yeni doğmuş bir bebek gibi daha akıcı ve yumuşak. Bugün gebeliğinizin üçüncü ayını doldurdunuz. Eğer hala karar vermediyseniz, bebeğiniz için isim aramaya başlayabilirsiniz. Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan :)

Safiye sultan afiyetteler insallah...)ne güzel app ymiş isim onerili falan

Bana doktorum demir hapı vermedi previt positive diye bi ilaç verdi ama yutamiyorm ilacı kotu kokuyor geçenlerde de lekelenme oldu çok korktum zaten çok pimpirikliym hemen koştuk doktora progestan verdi ikisini bi arada almak sakıncalı degildir dimi

Gazzedeki bebekleri gordum az once bakmak istemiyordum cat diye cikti karsima. Kizlar ben asiri etkileniyorum ya normal mi bu? Rabbim hesabini sorsun insallah cok uzgunum...

Gazzedeki bebekleri gordum az once bakmak istemiyordum cat diye cikti karsima. Kizlar ben asiri etkileniyorum ya normal mi bu? Rabbim hesabini sorsun insallah cok uzgunum...

Sorma içim yanıyor kendimi tutamiyorum ister istemez yavrucaklari görüyoruz...Rabbim bunu yapanları kahretsin: ((

Hayırlı pazarlar, benim bir sorum olacaktı, folik asit yerine ben premesis kullanıyordum, doktorum onu bıraktırdı ve kan ilacı olarak previt positive'e başla dedi, ilk aldığımda çok midemi bulandırdı ve çıkardım ama artık tekrar başlamam gerekiyor. Bu ilacı kullanan var mı? ve sizde kan ilacı alırken böyle kötü oluyor musunuz? :44:

Biz erkek olursa Muhammed koymayı çok istiyoruz ama herkes ağır gelir diyo :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…