slm canim 2 gundur sakin topigimiz sayfalar ilerlemiyor merak etme zorlanmazsin yarin okurken netinin olmadigi iyi olmamis ama neyse isyerinden takip edersin artik yeterki uzak kalma burda hepinize alistim birinizi gormeyince merak ediyorum
sen bizim topigimizin pimbirikli hamilesisin zaten canim aramizda en telasli en pimpirikli sensin:)))
sen kafana takildikca sor burada icin rahat eder hic degilse
merhabalar
bende de halsızlık yorgunluk hep uyku halı var
gebelık yazılarında 3. aydan sonra geçer buyuk ıhtımalle yazıyor
ınsallah bızım de gecer
birde ben kpss ye hazırlanıyorum
kendımle savasıyorum zıhnımı acık tutmak ıcın adeta
pinarim bende cok halsizim hic sorma yastiga bes kala gozler gidiyor ama ogluslar yatirmiyorki tam gozumu yumuyorum bi ciglik kopuyor anne diye
canim sagolasin ayniyim sen daha yeni aramizdasin bilmiyorsun hamileligim 5 inci haftasindan beri kusma bulanti halsizlikle bas etmeye calisiyorum 2 hafta hastanede kaldim serumlarla yasadim resmen.eve geldim yine ayni oldum degisen birsey olmadi yarin 14 uncu haftam bitecek ama bende azcikda olsa bi degisiklik yok ha bu surec icinde 9 kiloya yakin kilo verdim
2 tane oglum var canim biri 7 yasinda biri 4 yasinda ucuncu ye hamileyim
diyorumya canim hangisi kolayina geliyorsa onu yap benim bacaklarim suan esimle yarisiyor zaten biraz daha el atmassam rekor benim hatta
Canım ben üç ayı doldurdum ama hala devam halsizlik...anlamadım nasıl bir durum
Cnm bende facede gördüm dün kemiklerine kdar yanmis bi bebek. Ağlaya aglaya bi hal oldum, Rabbimin adaleti elbet tecelli edecektir bu igrencligi yapanlara da susanlara da. Allah kahhar ismiyle kahretsin onları inşallahGazzedeki bebekleri gordum az once bakmak istemiyordum cat diye cikti karsima. Kizlar ben asiri etkileniyorum ya normal mi bu? Rabbim hesabini sorsun insallah cok uzgunum...
canım zaten kahvaltıdan 2 saat sonra aldığında da miden boş oluyor emilir merak etme sen kahvaltıdan 2 saat sonra al
yaaa benımkı gecer ınsallah :26:
Merhabalar guzel hamisler ☺ zor bi gece gecirdim bugun yazdiklarinizi hic takip edemedim😕😕 dun ilk defa kendi lekelenmem oldu doktorumu aradim yat dinlen bisey olmaz dedi 😐 ben evhamli biri oldugumdan etlik zubeyde hanima gittim ve rahimde kanama oldygu ogrendim 😢😢😢 şok oldum doktorum bana o kadar guzel bir potre cizmisdiki cok korktum ilk defa boyle bişey geldi basima 😢😢 uzan dinlen bol bol su ic dedi ve gonderdi suan dinleniyorum cok daha iyi doktor bulmak istiyorum arastiriyorum. Ben dun sunu anladim kizlar ozel muayeneye gitmemek lazim yada doktorun calistigi hastanesi olmali muhakak hafta sonuc veya gece bu sekilde birsey yasadigimizda gidicegimiz yeri bilmeliyiz ve rahat olmaliyiz be n dun bunin zorlugunu yasadim ve cok korktum 😢😢 rabbim meleklerimizi korusun amin🙏🙏🙏
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar guzel hamisler ☺ zor bi gece gecirdim bugun yazdiklarinizi hic takip edemedim😕😕 dun ilk defa kendi lekelenmem oldu doktorumu aradim yat dinlen bisey olmaz dedi 😐 ben evhamli biri oldugumdan etlik zubeyde hanima gittim ve rahimde kanama oldygu ogrendim 😢😢😢 şok oldum doktorum bana o kadar guzel bir potre cizmisdiki cok korktum ilk defa boyle bişey geldi basima 😢😢 uzan dinlen bol bol su ic dedi ve gonderdi suan dinleniyorum cok daha iyi doktor bulmak istiyorum arastiriyorum. Ben dun sunu anladim kizlar ozel muayeneye gitmemek lazim yada doktorun calistigi hastanesi olmali muhakak hafta sonuc veya gece bu sekilde birsey yasadigimizda gidicegimiz yeri bilmeliyiz ve rahat olmaliyiz be n dun bunin zorlugunu yasadim ve cok korktum 😢😢 rabbim meleklerimizi korusun amin🙏🙏🙏
Zakkum çok geçmiş olsun dikkat et kendine haklısın ve doğru diyosun hastane şart acil bi durumda oraya yönlendiriyo dr da zaten
Cok tsk ederim. Kesinlikle sart yani en azindan kendi gelmese bile yonlendirir telefonla cok acilse kendide gelir dusuncesindeyim.
I love Bonus
Oncelikle gecmis olsun. Muayenehane konusuna katiliyorum. Bizimki bosuna doktorlara para yedirmek. Ben 350 veriyordum. 2 hafta sonra 2 li tarsmada da ayni parayi isteyincd pes dedim. Baktigi 5 dakka.tahlilileri falan hep disarda yaptiriyordu. Bende ozel hastaneye karar verdim.risklii bi durum olursa zaten hastaneye gonderiyorlar. Ne anladim ben bu isten.
Geçmiş olsun canım
Evet özel muayene de ani birsey olsa zor.oluyor.mecbur yine devlete gidiliyor
Kızlar bna dr previt positive verdi ama miğdem bulanıo içerkn szden içen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?