2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
iyi pazarlar hamis anneler aranizda oruz tutanlari tebrik ediyorum ben tutmadim ama zaten yemek istemiyo bunye suya dayanamiyorum gece ben 4 5 kere su icmeye vede wcyw kalkiyorum karnimin siskinlgi okadar kalmadi ama zaten göbekliydim kilolu hamiel kalanlardanim 74le kaldim suan 71 insalah 80 gecmem tansiyonum simdilik cok sukur duzeldi ama son aylarda yuksek tanisyon tekrarlayabiliyo insallah oyle olmazda cinsiyet ogrenmedim henuz bayrm sonras gitcem 12 haftada gittigimde 4 hafta sonra gel demisti hayirli saglik evlat versin rabbim erkkete olursa sevinirim yanii bir kizim var bir erkek olursa isi bitiririm hayirlisi

Bende ayni sekilde yaaa çarşamba doktora gidecem cok.heyecanliyim acep gösterir mi kendini

Kızlar iyi pazarlar dünden beri çok halsizim hala yatıyorum 14 haftalık hala sıkıntılar devammm.

Canım ben üç ayı doldurdum ama hala devam halsizlik...anlamadım nasıl bir durum

Sılammm aynı olaylardan muzdaripiz..ben hala kusuyorum sabahları...hatta bazen gün içinde bile...çok halsizim..geçen gün ofise indim beş dakika zor durdum...hemen eve gelip yattım...üç ayıda doldurduk ne zaman hamileliğin tadını çıkarıcaz

Gazzedeki bebekleri gordum az once bakmak istemiyordum cat diye cikti karsima. Kizlar ben asiri etkileniyorum ya normal mi bu? Rabbim hesabini sorsun insallah cok uzgunum...
Cnm bende facede gördüm dün kemiklerine kdar yanmis bi bebek. Ağlaya aglaya bi hal oldum, Rabbimin adaleti elbet tecelli edecektir bu igrencligi yapanlara da susanlara da. Allah kahhar ismiyle kahretsin onları inşallah
canım zaten kahvaltıdan 2 saat sonra aldığında da miden boş oluyor emilir merak etme sen kahvaltıdan 2 saat sonra al

Saol cnm yarn oyle yapicam, uyuyup uyaninca midemin agrısı geçti elhamdulillah. Sabahtir hala bisi yiyemedim ama yapicakta halim yok. Araba kullanablcek gibi hissediyorum kendimi ben anneme göç ediyim eniyisi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar beni bugün heyecan merak aldi cinsiyeti daha ogrenemedim saglikli olsun yeter hareketleride daha hissedemiyorum ilk gebelik onun içinde vaktimiz var sessiz bir odaya girip elim karninda bekliyorum yine de yok daha erken herhalde.

Merhaba yazmıyorum ama takipteyim çok güzel paylaşımlarınız var... Bakıyorum çok sayfa oluyo ancak okuyabiliyorum...Hala sıkıntısı geçmeyenlere allah kolaylık versin. Benimde biraz farketti sanki allah yardım etti küçük çocukla nasıl uğraşıcaktım yoksa.

9+6 bugün yarın 11. Haftaya giriyorum inş bayramdan sonra yeni bir dr la kontrole gidicem 1 ay olmuş olucak.

Hareketleri hissetmek isteyen hissedemeyen ve cinsiyeti öğrenmek isteyen ilk annelik heyecanını yaşayan arkadaşlarımı gülümseyerek okuyorum. Rahim yeteri kadar büyüyüp karın duvarına yaslandıkça ki bu 16 haftayı bulur bazen bebeğin hareketlerini hissediceksiniz ilk hamileliğimde ben 3,5 ayda hissetmiştim.

En doğrusu 4. Ayda verilen cinsiyet bilgisi oluyo o bile bazen şaşabiliyo. Testleri saymazsak

I love Bonus

Son düzenleme:
Merhabalar guzel hamisler ☺ zor bi gece gecirdim bugun yazdiklarinizi hic takip edemedim😕😕 dun ilk defa kendi lekelenmem oldu doktorumu aradim yat dinlen bisey olmaz dedi 😐 ben evhamli biri oldugumdan etlik zubeyde hanima gittim ve rahimde kanama oldygu ogrendim 😢😢😢 şok oldum doktorum bana o kadar guzel bir potre cizmisdiki cok korktum ilk defa boyle bişey geldi basima 😢😢 uzan dinlen bol bol su ic dedi ve gonderdi suan dinleniyorum cok daha iyi doktor bulmak istiyorum arastiriyorum. Ben dun sunu anladim kizlar ozel muayeneye gitmemek lazim yada doktorun calistigi hastanesi olmali muhakak hafta sonuc veya gece bu sekilde birsey yasadigimizda gidicegimiz yeri bilmeliyiz ve rahat olmaliyiz be n dun bunin zorlugunu yasadim ve cok korktum 😢😢 rabbim meleklerimizi korusun amin🙏🙏🙏

Zakkum çok geçmiş olsun dikkat et kendine haklısın ve doğru diyosun hastane şart acil bi durumda oraya yönlendiriyo dr da zaten

I love Bonus

Oncelikle gecmis olsun. Muayenehane konusuna katiliyorum. Bizimki bosuna doktorlara para yedirmek. Ben 350 veriyordum. 2 hafta sonra 2 li tarsmada da ayni parayi isteyincd pes dedim. Baktigi 5 dakka.tahlilileri falan hep disarda yaptiriyordu. Bende ozel hastaneye karar verdim.risklii bi durum olursa zaten hastaneye gonderiyorlar. Ne anladim ben bu isten.

Geçmiş olsun canım
Evet özel muayene de ani birsey olsa zor.oluyor.mecbur yine devlete gidiliyor

Tsk ederim kesinle katiliyorum bende sana . Ilk once tatli diliyle ilgisiyle seni tavliyorlar tamam diyorsun muayene ama olsun bebegim iyi olsun ama sonra hala bi arayip ne oldu demiyor eger gitmesem daha kotu sonuclara yol acabilirdi bu durum sonucta suan hep dinlenmem lazim bilmeseydim normal hayatima devam edicektim 2 li testler taramalar hep disarda oldu bizimde yazik yani paramizla rezil olduk herseyi birak o kadar korktum ki dun aksam bide devlette makineler eski ustten bakti kalp atisini gormuyorum dedi mi elin ayagin bosaldi dusununce bile fena oluyorum suan 😢😢😢 alttan bakinca gorduk yavrumun kalp atisinu kabus gibiydi gercekten 😢😢

Geçmiş olsun canım
Evet özel muayene de ani birsey olsa zor.oluyor.mecbur yine devlete gidiliyor

Tesekkut ederim canim devlette de ozelliklw acilinde seninle pek ugtasmiyorlar iyi mi iyi yat uzan dinlen diyo kadin kaliyosun elin bogrunde 😐 o yuzden suan hastanede olan iyi bir doktor arastiriyorum gozlerin yoruldu arastirma yapmaktan internetten 😯

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…