2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Allah iyi dr larla karşılaştırsın inş onlara muhtaç etmesin eksikliğinide göstermesin. Sağlık adı altında paraya dökmüşler herşeyi en çokta o testler tahliller.. Yaptırmak gereklimi desen tabi gerekli diyo hepsi neyle karşılaşacağnı bilirsin falan filan filan...

Bazıları aşırı ilgisiz bazılarıda ilgili görünümlü soyguncu resmen...

I love Bonus

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun. Ben cok arastirdim Ankara'ya gelmeden once. Meltem Aksu'dan cok memnunlar arastirdigim kadariyla. Bence git bir dene. Arkadasimin dogumunu da o yapmis. O da cok begenmis. 77tl muayene ucreti. Cok da ilgili. Hastane de cok nezih. Dogum en ust katta. Diger hasta gruplariyla vs karsilasmiyorsun. Sincan Koru hastanesinde. Bence sen oraya da bir gorun derim. Cihazlar falan da gayet donanimli.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Simdi daha iyi misin

Agrim var sag kasigimda ama iyiyim icim hic rahat degil sadece. Haftasonuna gelmesi beni cok caresiz birakti bebegimi adam akilli goremedim bile😢😢 bi an once bugun bitsin istiyorum yarin olsun ve ben erkenden gidiyim bebegimin nasil oldugunu goreyim 😐😐

Evet canim ben ona gittim. Cevre yolundan gittik biz. Batikentte oturuyoruz.15 dkya varmadan ordaydik. Araciniz varsa sikinti olmaz belki. Ya da etlik lokman hekim hastanesini dene istersen bir de. Ablam ilk dogumunu orda yapmisti. Gayet de memnundu.

Aslinda yorumlari icime cok sindi ins yarina randevu bulurum 😐😐 bide akropolde ebru yuce icin yorum yapmislar ama hastanenin yeni dogan unitesi yokmus sanirim hic icime sinmedi

Bonuscum hoşgeldin sen de bol bol yaz biz de okuyalim canim senlr aramizda 3 gün var sanirim satin kaç canim?

Çok geçmiş olsun canım ..

Canm cok geçmiş oldun.. Rabbim birdaha göstermesin inşallah

Merhaba kızlar. Uzun zamandır uğrayamadım buraya. Mide bulantım geçti ama şimdi de tansiyon inip çıkıyor sürekli. 3 ablam da tansiyon yüzünden erken doğum yaptı. Korkuyorum açıkçası. Doktorum cihangir çakıcı. Çok memnunum. 11. Haftada 2 li test için gittiğimizde cinsiyet kız dedi. Çok yoğun olmasına rağmen ne zaman arasam ulaşıyor ve konuşabiliyorum. 2 arkadaşım onda doğum yaptı. Ama bu tansiyon ve erken doğum riskimden dolayı devlette de bi doktora daha mı gitsem diye düşünüyorum. Çünkü küvez olayı özel hastanelerde hep sıkıntılı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yav bu bulantilar aksama dogru tavan yapiyo sanki. Iftar saatlerine yakin. Boyle olunca da hic bisi yiyemiyorum iftarda. Yazik kayinvalidem kayinpederim de uzuluyolar. Onlar da ne yapacaklarini sasirmis durumdalar. Gecsin artik Allah'im ne olursun (

Canım kaç haftalık hamilesin benim gebeliğim yerleşme kanamasıyla başladı 12 haftalık olu az buhafta progestan kullanıyorum biraz fazla yürüdüğümde hemen kanamam oluyo doktorum normal bebek yerleşmiş artık progestanla kanamayı kontrol altına alıcaz dedi dediği gibi ilacı alınca fazla ayakta kalmayınca gelmiyor kanama.. Ama bende senin gibi devlet hastanesine gittim bana dünyanın ilacını verdi düşük tehlikesi var diyip hap iğne ne varsa verdi doktorum olurmu öyle şey kullanma dedi kanamamda dindi zaten ayakta kaldığın sürece o kanama gelir dedi doktorum ama herhangi bir düşük tehdidi yok dedi devlet hastanesine gittiğim gün nasıl korkmuştum 😔😔 gönlünü ferah tut canım doktorun güven vermiyorsa değiştir ama devlet hastaneleri gebeler için sıkıntılı Rabbim bebişlerimizi korusun sanada tekrar tekrar geçmiş olsun

Cok tsk ederim canim gercekten devlet cok sikintili 😐😐 haftasonu oldugundan mecbur gittim esim aradi ozel hastaneleri hic kadin dogumcu yoktu 😐😐 bende 12+3 um bugun .

Bonuscum hoşgeldin sen de bol bol yaz biz de okuyalim canim senlr aramizda 3 gün var sanirim satin kaç canim?

5 mayıs aslında şubatın başına geliyo doğum ama 3. Sezeryan olucak son gün beklenmiycek haliyle ocak sonu allah nasip ederse. Bi iki hafta oluyo geleli bakıyorum okuyorum sürekli ama yazmadan çıkıyorm yazarım inş :) adını çok sevdim bu arada

I love Bonus

Haftasonu ve acilleri çok kötü zaten ultrason cihazlarıda çok kötü şahsen bende senin yaşadığın travmayı yaşadım Allah bidaha yaşatmasın tövbe ettim acil gidersem devlete gitmemeye 😔😔😔 11+3 olduk bizde 😄

Canim benim de santim 8 mayis benim de uçuncu Doğumum olacak tabi beninkiler normal doğum herhangi bir sorun cikmazsa bunu da normal doğum olur inş. Benim dogumlarim da bebek 3 kgyu geçince yani 1 ay filan erkenden oluyor Allah bilir tabii ama ben de ocak ortasi filan gibi bekliyorum canim :) Nickimi esimle ilk bulusmamizda bana tiramisu tatlisi ismarlamisti hikayesi de budur :) teşekkürler canim.senin saclarin kivircik mi yoksa bonus kredi kartini mi çok seviyorsun :))

:)) yaş kaç 29 ben üç çocuklu olucaz vay be burda var baya üçüncüye hamile ben ilk öğrendiğimde istemeden kaldığım için çok dışladım kendimi valla. Normal doğuma çok özendim hep ama nasip olmadı..

Adım nerden geliyo hımm yıllar yıllar önceydi saç boyası araştırırken bulduğum bu siteye üye olmak istedim o an nerden aklıma geldi hiç bi fikrim yok Bonus20 yaptım adımı. O zamanlar kk nın lale devriydi daha az üye vardı ana sayfada sohbetimiz vardı çok güzel arkadaşlıklar edindik hala devam eden. Bi gün sohbettekilerden biri adını düzeltmiş onu söylüyodu hasibe69 du kulakları çınlasın çok dalga geçerdik kazen o arada bi uyarı yaptı bende yalvardım nolur şu bendeki 20 yide bi silin niye 20 yapmışım sanki diye o an silindi böyle kaldı. Son üç seneyi bilmem ama öncesinde tek bendim bu isimde. Ne uzun yazdım hee çenem düşmüş

I love Bonus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…