2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar haddime değil ama birşeyler demek istiyorum size.bu benim üçüncü bebeğim olacak. Ama bu demek değil ki ben tecrubeliyim ve herşeyi bilirim.ama bildiğim birşey varsa tam teşekküllü bir hastaneden muayene olmak ve doğumu da orada yapmak.Allah korusun ama doğumda herşey olabilir,sizin yada bebeğinizin durumu kötüye giderse orada hemen müdahale edecek doktorlar ve techizat olmali.ayrıca doğumun ne zaman olacagi belli olmaz atiyoeum gecenin 4unde sadece muayenehanesi olan bi doktoru arayip onun gelmesini beklemek filan bana anlamsiz geliyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşım cok gecmiş olsun ben ankara tıp fakültesine gidiyorum inanılmaz memnumum özel hastane içinde bakıyo doktorum ayrıca cebi sürekli açık aynı zamanda gecen pazar vucumda minik kırmızılar cıktı doktorum hemen gec hastaneye dedi hemen asistanları baktı ona bilgi verdiler ben herkeze şiddetle öneriyorum mutlaka gidin derin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten mi aslinda boyle bisey istiyorum artik buyuk hastane olsun ama para neyse veriyim ozel gibi bakiliyim lutfen yardimci olur musunuz yarin gitmek istiyorum

güzel anne hiç sıkma canını bebeğin seninle istersen içine sinmediyse hemen tıp fakültesine git kadın doğuma çok ilgililer gece acık doktorlar var cok memnun kalacaksın bak gör hemde bebeğiinide görürsün cebecide

Haddime değil olurmu arkadaşlar hep diyolar tecrübeli anneler yardımcı olun diye. Hem bazen öyle şeyler yaşıyoruzki bakıyosun hiç böyle olmamış o tecrübe sıfırlanmış :))

Hastane konusuna katılıyorum. İlkinde bahçelievlerde özel bi yere gittim ben daha 3 aylıkken aynı yere amca kızıda geliyodu alsilik 6 aylık doğum yaptı dr aradığında ben bişey yapamam direk devlet hastanesine gidin demiş ve sonradan bi arayıp sormamıştı o an bende aynı kadına gidiyodum sevmiştimde devam ettim ama onlar bi daha hiç gitmediler. Hastaneler daha farklı yine sen nerdesin

I love Bonus

cnm ben aylık 122 tl doktora para veriyorum geriye kalan ikili test yok şu bu hepsini devlet karşılıyo ayrıca özel muayene oluyorsun doktorumun adı batuhan özmen inan memnun kalacaksın ki ben cok bişey beğenmem hrşeye kulp bulurum

valla bende katılıyorum eşim hep derdi devlet hastanesi die aman derdim sanki bakıyolar yok arkadaşım gidiceksin özelini bulucaksın orda doktor öyle bir destek cıkıyoki anlatamam ben 3. aşılamamda gebe kaldım tıp fakültesinde özelde olsam bu kadar rahat olmazdım aylıkda sadece doktora para verdim ve inanın gebelik başlangıcından itibaren çok ilgileniyolar paranda olsa devlete gidiceksin özelde ancak otel hizmeti alıyorsun başka bişey değil

Nasil ulascam peki kendisine arkadasim 😐😐 ankara tipin icinde ozel olarak muayene ediyor dimi seni bugun bunu bi kac kisiden duydum cihazi ilgisi nasil ? Yarin hemen gitmek istiyorum mumkun olur mu

arkadaşım yarın sabah direk git hatta 0312 595 68 15 burdan batuhan özmen diede randevu alabilirsin eğer yer yok dersede sen telefondakine durumu anlat en sona bile yazarsa yazsın ama sabahtan vardır herhalde genede sorarak git arkadaşım aslında cebi var ama sadece özel hastalarına veriyo sen internetten araştırdım buldum de ok :) bana özelden msj at cebinide veriyim şimdi ara sor cnm

Canim ben 26 yasimdayim bizimki de kacak isteyerek olmadi :) 1 oğlum 1 kizim var oğlum 5 yasinda kizimsa 15 aylik.seninkilerin yaslari nasil?

Ben İzmirdeyim canim sen nerdesin

Seni çok iyi anlıyorum. Benden başka previt kullanan yoktu topikte. Ben de kolaylık olsun diye 90'lık aldım. Bitmeden değiştirmek istemiyorum ama çok zorlanıyorum içerken ve midem yeterince dolu değilse çom rahatsız ediyor. Bir keresinde yatmadan içmiştim gece kalkıp çıkardım. Koku falan rezalet. Kutu bitince başka vitamin istiycem ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben 26 yasimdayim bizimki de kacak isteyerek olmadi :) 1 oğlum 1 kizim var oğlum 5 yasinda kizimsa 15 aylik.seninkilerin yaslari nasil?

Genç annelerden biri daha :) istanbuldayım ben. 10 yaşında bi oğlum 20 aylık kızım var çok benzeştik valla seninle senin kız benimkindende ufak emziriyodum kesmeye çalışıyorum zor oluyo küçük çocukla

I love Bonus

Kızlar bna dr previt positive verdi ama miğdem bulanıo içerkn szden içen varmı

Ben de aynı dertten muzdaribim sevgili doktordaşım:)
Cemil hoca demişti değiştireyim istersen diye ama 90'lık kutu aldım bitene kadar içeyim diyorum. Karnım tokken içince çok problem olmuyor. Kokusu gelmesin diye burnumu kapatıp hemen bol su ya da süt ile yutuyorum. Sakın ha aç mideyle içme, çıkarınca çok kötü oluyor.

Bu arada yarın akşam muayenem var çok heyecanlıyım, gece gözüme uyku girmeyecek😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim ayarlasan olmaz :)) ben de emziriyorum devam hala ne yapiyim meme olmasa hayatta durmaz dia filan da cikariyor bizimki çok huysuzlaniyor bu aralar.hatta bu aksam

Herkese iyi aksamlar
Nasılsınız bakalım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…