- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Merhabalar guzel hamisler ☺ zor bi gece gecirdim bugun yazdiklarinizi hic takip edemedim😕😕 dun ilk defa kendi lekelenmem oldu doktorumu aradim yat dinlen bisey olmaz dedi 😐 ben evhamli biri oldugumdan etlik zubeyde hanima gittim ve rahimde kanama oldygu ogrendim 😢😢😢 şok oldum doktorum bana o kadar guzel bir potre cizmisdiki cok korktum ilk defa boyle bişey geldi basima 😢😢 uzan dinlen bol bol su ic dedi ve gonderdi suan dinleniyorum cok daha iyi doktor bulmak istiyorum arastiriyorum. Ben dun sunu anladim kizlar ozel muayeneye gitmemek lazim yada doktorun calistigi hastanesi olmali muhakak hafta sonuc veya gece bu sekilde birsey yasadigimizda gidicegimiz yeri bilmeliyiz ve rahat olmaliyiz be n dun bunin zorlugunu yasadim ve cok korktum 😢😢 rabbim meleklerimizi korusun amin🙏🙏🙏
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım cok gecmiş olsun ben ankara tıp fakültesine gidiyorum inanılmaz memnumum özel hastane içinde bakıyo doktorum ayrıca cebi sürekli açık aynı zamanda gecen pazar vucumda minik kırmızılar cıktı doktorum hemen gec hastaneye dedi hemen asistanları baktı ona bilgi verdiler ben herkeze şiddetle öneriyorum mutlaka gidin derin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar guzel hamisler ☺ zor bi gece gecirdim bugun yazdiklarinizi hic takip edemedim😕😕 dun ilk defa kendi lekelenmem oldu doktorumu aradim yat dinlen bisey olmaz dedi 😐 ben evhamli biri oldugumdan etlik zubeyde hanima gittim ve rahimde kanama oldygu ogrendim 😢😢😢 şok oldum doktorum bana o kadar guzel bir potre cizmisdiki cok korktum ilk defa boyle bişey geldi basima 😢😢 uzan dinlen bol bol su ic dedi ve gonderdi suan dinleniyorum cok daha iyi doktor bulmak istiyorum arastiriyorum. Ben dun sunu anladim kizlar ozel muayeneye gitmemek lazim yada doktorun calistigi hastanesi olmali muhakak hafta sonuc veya gece bu sekilde birsey yasadigimizda gidicegimiz yeri bilmeliyiz ve rahat olmaliyiz be n dun bunin zorlugunu yasadim ve cok korktum 😢😢 rabbim meleklerimizi korusun amin🙏🙏🙏
Kizlar haddime değil ama birşeyler demek istiyorum size.bu benim üçüncü bebeğim olacak. Ama bu demek değil ki ben tecrubeliyim ve herşeyi bilirim.ama bildiğim birşey varsa tam teşekküllü bir hastaneden muayene olmak ve doğumu da orada yapmak.Allah korusun ama doğumda herşey olabilir,sizin yada bebeğinizin durumu kötüye giderse orada hemen müdahale edecek doktorlar ve techizat olmali.ayrıca doğumun ne zaman olacagi belli olmaz atiyoeum gecenin 4unde sadece muayenehanesi olan bi doktoru arayip onun gelmesini beklemek filan bana anlamsiz geliyor..
Gerçekten mi aslinda boyle bisey istiyorum artik buyuk hastane olsun ama para neyse veriyim ozel gibi bakiliyim lutfen yardimci olur musunuz yarin gitmek istiyorum
Haddime değil olurmu arkadaşlar hep diyolar tecrübeli anneler yardımcı olun diye. Hem bazen öyle şeyler yaşıyoruzki bakıyosun hiç böyle olmamış o tecrübe sıfırlanmış :))
Hastane konusuna katılıyorum. İlkinde bahçelievlerde özel bi yere gittim ben daha 3 aylıkken aynı yere amca kızıda geliyodu alsilik 6 aylık doğum yaptı dr aradığında ben bişey yapamam direk devlet hastanesine gidin demiş ve sonradan bi arayıp sormamıştı o an bende aynı kadına gidiyodum sevmiştimde devam ettim ama onlar bi daha hiç gitmediler. Hastaneler daha farklı yine sen nerdesin
I love Bonus
cnm ben aylık 122 tl doktora para veriyorum geriye kalan ikili test yok şu bu hepsini devlet karşılıyo ayrıca özel muayene oluyorsun doktorumun adı batuhan özmen inan memnun kalacaksın ki ben cok bişey beğenmem hrşeye kulp bulurum
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bna dr previt positive verdi ama miğdem bulanıo içerkn szden içen varmı
Nasil ulascam peki kendisine arkadasim 😐😐 ankara tipin icinde ozel olarak muayene ediyor dimi seni bugun bunu bi kac kisiden duydum cihazi ilgisi nasil ? Yarin hemen gitmek istiyorum mumkun olur mu
evet ben bugün zor içtim ve daha da yeni başladım nasıl devam edeceğiz bakalm
:)) yaş kaç 29 ben üç çocuklu olucaz vay be burda var baya üçüncüye hamile ben ilk öğrendiğimde istemeden kaldığım için çok dışladım kendimi valla. Normal doğuma çok özendim hep ama nasip olmadı..
Adım nerden geliyo hımm yıllar yıllar önceydi saç boyası araştırırken bulduğum bu siteye üye olmak istedim o an nerden aklıma geldi hiç bi fikrim yok Bonus20 yaptım adımı. O zamanlar kk nın lale devriydi daha az üye vardı ana sayfada sohbetimiz vardı çok güzel arkadaşlıklar edindik hala devam eden. Bi gün sohbettekilerden biri adını düzeltmiş onu söylüyodu hasibe69 du kulakları çınlasın çok dalga geçerdikkazen o arada bi uyarı yaptı bende yalvardım nolur şu bendeki 20 yide bi silin niye 20 yapmışım sanki diye o an silindi böyle kaldı. Son üç seneyi bilmem ama öncesinde tek bendim bu isimde. Ne uzun yazdım hee çenem düşmüş
I love Bonus
Haddime değil olurmu arkadaşlar hep diyolar tecrübeli anneler yardımcı olun diye. Hem bazen öyle şeyler yaşıyoruzki bakıyosun hiç böyle olmamış o tecrübe sıfırlanmış :))
Hastane konusuna katılıyorum. İlkinde bahçelievlerde özel bi yere gittim ben daha 3 aylıkken aynı yere amca kızıda geliyodu alsilik 6 aylık doğum yaptı dr aradığında ben bişey yapamam direk devlet hastanesine gidin demiş ve sonradan bi arayıp sormamıştı o an bende aynı kadına gidiyodum sevmiştimde devam ettim ama onlar bi daha hiç gitmediler. Hastaneler daha farklı yine sen nerdesin
I love Bonus
perşembe günü gittiğim doktoru ancak bugün şikayet edebildim hayırlısı bakalım
Bana doktorum demir hapı vermedi previt positive diye bi ilaç verdi ama yutamiyorm ilacı kotu kokuyorgeçenlerde de lekelenme oldu çok korktum zaten çok pimpirikliym hemen koştuk doktora progestan verdi ikisini bi arada almak sakıncalı degildir dimi
Canim ben 26 yasimdayim bizimki de kacak isteyerek olmadi :) 1 oğlum 1 kizim var oğlum 5 yasinda kizimsa 15 aylik.seninkilerin yaslari nasil?
Kızlar bna dr previt positive verdi ama miğdem bulanıo içerkn szden içen varmı
Genç annelerden biri daha :) istanbuldayım ben. 10 yaşında bi oğlum 20 aylık kızım var çok benzeştik valla seninle senin kız benimkindende ufak emziriyodum kesmeye çalışıyorum zor oluyo küçük çocukla
I love Bonus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?